Én sem hittem benne az elmúlt két héttel ezelöttig.De miután olyan embereket akik sosem voltak párttagok szinpatizánsok,sőt még saját bevallásuk szerint edig nem is voltak szavazni,csak azért mennek el mert nem tűrhetik,hogy ezt az aranyos MP-t és pártját így gyalázzák.Na ez ütött szöget a fejembe.És ne felejtsd el,hogy az MSZP hónapokon keresztűl gyalázta a kormányt és az utólsó pillanatban jött rá,hogy ez nem lesz nyerő.De azt is észrevette,hogy ez egy fegyver amit adott esetben be lehet vetni.És a közvéleménykutatók azért is buktak mert nem hitték el,hogy a SAJNÁLAT sokkal nagyobb erő mint az ÉSZÉRV.Lásds Kövér dumáját és annak tálalását.Egyebek iránt a győzelmüket nagyrészben ezen ügynek köszönhetik.És egyet ne feledjünk,hogy a tapasztalat miszerint az átlegember miként reagál bizonyos helyzetekre,az MSZP mellett van.Mert mindenki tudja,hogy a hangulatjelentések azon időben pontosan az ilyen szituációkra volt kitalálva.
Honna tudod ezt olyan biztosan. Egyébként is nem hiszem, hogy valaki csak azért szavazna egy pártra, mert szegényt állandóan mocskolják. Ez elég szar taktika lenne egy párt részéről hogy saját magát szívatja és utánna sajnáltatja.
Ezt nem hiszem el.Gyerekek már a hét elején megjegyezetem,hogy lejáratókampány folyik egy új modszerrel.A módszer egyszerű dobáld magad össze sárral,gyaláztasd meg magad többek szeme láttára,majd híreszteld el,hogy téged gyaláznak,mondj hihető rémségeket ami téged megaláz majd a választások elött skandált ezt az összes média és sajtó segítségével.Most már nem elég a mocskolódó szórolapok esete,de bevetették a külfőldön készülő röplapok esetét mely az ők lejáratását segítené elő.És az egyszerű ember el is hiszi mivel hát az MSZP nek miért lenne ez érdeke,HISZ VEZET.De mit fognak mondani ha nem lesznek szórólapok?Vagy netán véletlenűl kiderűl,hogy ki és kik készítették elő ezeket a szórólapokat?Ja akor már nem érdekes hisz megnyerték a választást.