Keresés

Részletes keresés

locsesz Creative Commons License 2012.08.27 0 0 10

Sziasztok!

A barátokkal egy 8 fős társaság rafting túrát terveztünk szlovéniába Bovecbe a soca folyóra október 23-ai hosszhétvégére! Kis utánajárással azt gondolom ez lenne a legmegfelelőbb a számunkra. Nagyon sok kérdésem lenne elsőssorban az, hogy 3 napos túra tokkal-vonóval mennyiből jönne ki? Vagy lenne-e elsősorban szlovéniánál olcsóbb opció? Mivel az időpontokból adódóan kicsit meghalt a fórum, remélem azért belátható időn belül kapok választ :) Minden segítő ötletet szívesen fogadok (mivel menjünk, mire kell figyelni, szállást magunk intézzük stb)!

Válaszotokat előre is köszönöm!

Moreecqa Creative Commons License 2011.03.21 0 0 9

Ugyan már! Osztrákoknak szép helyeik és vizeik vannak, de Szlovéniában Bovecben egyben van minden, és sokkal lazábbak és kedvesebbek ott az emberek mint a gyökér ausztrákok... Tudom mit beszélek, több mint 10 éves tapasztalattal...

ftzroy Creative Commons License 2009.02.26 0 0 8

Slovénia kontra Ausztria.

Ez mindig édekes kédés. Van akinek a pap, van akinek a papné.

Néhány bizonyíték ausztria mellett: http://vadviz.blog.hu/

tomicsek Creative Commons License 2008.09.16 0 0 7

Hy!

Eladó egy Szlovén autópálya matrica fél évig érvényes, nem lett felragasztva, az igazoló szelvény is megvan hozzá. 2008 szept. 1-én lett vásárolva. Nem rendszámhoz kötött. Aki megy raftingolni, vagy télen síelni, annak jó lehet.

Ára: 4500 HUF

bunatamasKUKACtKÖTŐJELonlinePONThu

toccata Creative Commons License 2007.05.15 0 0 6
Szerintem meg nem olyan drága.
Érdemes kipróbálni. Legalább egyszer mindenképpen.
Előzmény: Törölt nick (5)
toccata Creative Commons License 2005.09.12 0 0 4
Mostanában senkit sem érdekel a rafting? Vagy csak aki raftingozik, nem fórumozik?

Augusztus elején voltam Szlovéniában Bovecben egy három napos túrán. Felejthetetlen élmény volt.

Raftsport
mga-online Creative Commons License 2003.12.23 0 0 3
Figyelem!

Magyar Extrémsport és Rekreációs Szövetség pályázatot ír ki arculatának megtervezésére. A kiválasztott pályamunka díja egy 2 személyes, 4 napos szlovéniai raftingtúra. Részletek és a hivatalos kiírás a www.kalandcentrum.hu honlapon. Határidő 2004. január 11.

zephir Creative Commons License 2002.04.19 0 0 2
Te szervező vagy?
Én voltam már raftingolni, állat volt, idén is akarok menni.
Beszéljünk arról, milyen szervezésben érdemes menni! Nem konkrét cégekre gondolok, hanem praktikusan mit hogy érdemes...
Sajnos elég húzós az ár, szemben azzal, amit kap érte az ember, nekünk tavaly a szervezést is nagyon elcseszték, s szakadt az eső is...
Azért nem bántam meg!

TuskesVanek Creative Commons License 2002.04.19 0 0 1
Káár, káár, pedig szép dolog. A fotókat azért érdemes megnézni az előző levélbeli linken
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.18 0 0 0
0 napot tudok erre szánni :-((( Talán más jelentkezik.
Előzmény: TuskesVanek (-)
TuskesVanek Creative Commons License 2002.04.18 0 0 topiknyitó
TAVASZ, TAVASZ, ITT A TAVASZ!!! Újra vízre szállhatunk!!
Juni 1-2 hétvégén kimegyünk Szlovéniába vadvízi evezésre. Akit érdekel, a www.extra.hu/reichart alatt megtalálja a túra részletes leírását, némi képanyaggal megtámogatva. Az ott leírtakhoz képest csak annyi a módosulás, hogy a jelentkezési határidő jövő hét csütörtökre módosult.
Üdv
VaneK

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!