Keresés

Részletes keresés

alfredoo Creative Commons License 2002.04.18 0 0 2
timberland

sajnos semmi sem elkepzelhetetlen es semmi sem kivedheto igazan.

mindket oldal meglehetosen szelektiv hallassal rendelkezik es csak azt hajlando elfogadni, elhinni es meghallani amit meg akar.

csalasok, provokaciok pedig siman eloadodhatnak.

ugy latszik meg eretlenek vagyunk a demokraciara, ami annal inkabb is furcsa mert 3 tobbparti valasztas eddig siman lefolyt. tehat egy picit a dolog a fideszre vall.

es egyetertek veled hogy ez a valasztas nagyon fontos. ezt a valasztas ugy tunik egyszeruen nem lehet elvesziteni. valami nagyon nagy tet van itt es most. lehet hogy tenyleg a haza van veszelyben?

Előzmény: Timberland (-)
OffTopiC Creative Commons License 2002.04.18 0 0 1
A szomoru az, hogy mar ott tartunk, hogy a demokracia egyik legfontosoabb alapintezmenyenek a valasztasnak a tisztasagat is ketsegbe vonjak es valasztasi propagandaeszkozze silanyitjak.
(a kokarda, a haza, a hazaszeretet mellett)
:-(
Ha ezt megtettek, akkor valoban ott tartanak, hogy nekik mindegy milyenaron, de gyozniuk kell ...
Nagyon remelem, hogy KL nem mondott igazat, mert az szegyen az egesz orszagra nezve!
ironduck Creative Commons License 2002.04.18 0 0 0
Sajnos, hogy ilyen elhangozhat és az is sajnos, hogy demokráciavonalat létesítenek.

Úgy hiszem egyik oldal sem jobb a másiknál. Mára már ezerrel megy a hisztéria keltés mind a kettő oldalon.

Sajnos a Kovács mostani bejelentése, hasonlít mint amit a szombati rendezvény előtt megengedett magának, hogy hát biztos történik ott valami balhé és hát az a fidesznek az érdek. Gyakorlatilag sugalta, hogy a fidesz a saját emberivel majd balhét provokál. Na ne.

Végül: Sajnos most már egykutya

Előzmény: Timberland (-)
Timberland Creative Commons License 2002.04.18 0 0 topiknyitó
Talán lehet hogy furcsa a gondolatmenetem, de ma a rádióba hallottam és gondoltam leírom. Kovács Laci azt mondta, hogy információja van róla hogy külföldön nyomtatott MSZP-s röplapnak látszó papírokat, ne is mondjam milyen emberek szét akarnak szorni ország szerte szombaton vagy vasárnap a lényeg a kampány csend után. Tegyük fel ez szemenszedett hazugság és remélem tényleg az, azon azért elgondolkoztam hogy a FIDESZ most azonnal demokrácia központot, vonalat mindent felálított és az az igazság ez nekem egy kicsit furcsán hangzott de én a FIDESZ eszköztárába simán elképzelhetőnek tartom (sajnos) hogy ilyen szerepeljen...!
Erre gonolom jön a replika hogy miért az MSZP is csinálhat ilyet hát az az igazság ha valakinek nem érdeke az -ilyen jellegű- választási csalás az pont az MSZP, hiszen a számokat esélyeket nézve jobb pozicióba vannak! Kár hogy az utóbbi két hét után kell hogy az ember átgondolja a fenti veszélyéket mert mint mondani szoktam :

Orbán Viktor és csapata a hatalomért BÁRMIRE képes!

Kiméljenek a O emberek a "0" hozzászólásukkal inkább a kultúrált véleményeket, hozzászólásokat várom.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!