Ha felveszem a szövegeket és elküldöm MP3-ba azt elhiszed?Azért mert te egy olyan régióban környezetben mikroklímában élsz ahol ilyen dolgok nem fordulnak elő ,örüljél neki.Kitalálni dolgokat pedig nem szoktam,sőt fikázni sem ,be sem megyek olyan topicba ami eleve fikázásra jött létre.És még egy dolog én azt is elismerem,ha az általam szinpatizált társaság hibázik,de itt még nem láttam olyan balost aki ezt megtette volna.
Szerintem kitaláltad az egészet, ugyanis a pánikkeltés a Fidesz műfaja.
Te most ezt szolgálod teljes gőzzel.
Az általad leírt jelenséggel nem találkoztam. Az ellenkezőjével viszont gyakran.
Én más "fenyegetést" eddig nem hallottam, mint azt, hogy
1. azokat az ügyeket, amelyeknek a vizsgálatát az FMPP hatalom eddig sikerrel megakadályozta, most napirendre veszik;
2. azokat a szerződéseket, amelyeket közpénze, mindennémű ellenőrzést megakadályozva kötöttek, megvizsgálják.
Ezek nekem nem tűnnek fenyegetődzésnek, sőt, azt gondolom, az új kormány kötelessége ezt tenni. Azt is gondolom, hogy nem csekély számú ember - akár tényleges politikai szimpátiáját félretéve - ezért (is) szavaz kormányváltásra.
És tudjátok miért probléma a fenyegetősdi?Mert a társadalom két részre oszlott.Mindenki a maga igazát próbálja bizonyítani.Az idő mindenre választ fog adni.És itt a BÖKKENŐ.Mert ha győz az MSZP a Fideszes folyamatosan kontrolálni fogja,hogy mi van a duma és az ígéretek mögött.Megvalósúl vagy nem vagy csak részben.Mivel a szomszédok-a barátok-a családok-a munkatársak pontosan tudják,hogy KI hová tartozik ,hiába érvel a mosolygós MP hogy megbékélteti a népet,az emberek és főleg a vesztesek figyelik,hogy TÉNYLEGESEN JOBB LESZ É NEKIK.És ha MÉGSE na itt a probléma akor van az,hogy nem a kormányra fognak haragudni,hanem azokra akik ezt a helyzetet lehetővé tették!!!! Mert pontosan tudják,hogy kik tették lehetővé.Ezért az ami most az emberek a szavazók lekivilágának,és nem az értelmének megnyeréséért folyik,úgy hívják,hogy HAZÁRDJÁTÉK.
Barátom nem tudom te hol élsz,de valószínű BUROKBAN.Most megy az ATV-n Pokorni-Kovács vita.Ott igaz,hogy Kovács azt mondja,hogy MEGBÉKÉLÉS.De gyere le Baranyába és elviszlek egy két helyre ,hogy saját füleddel haljad és lásd,hogy milyen szövegek mennek.Aztán eldöntheted,hogy mi az igazság.
Sajna kutyából nem lett szalonna.A fórumtól kezdve a médiákig ,amunkahalyek,buszmegálók,politikai rendezvények harsogják az egyre erősödő hangokat.Végetek van -még néhány nap és véged van-nektek annyi-hétfőtől a pofád lapos lesz-majd mehetsz koldulni.stb.Sajna a győzelmi mámor embereket uszít emberek ellen és a vita havében csak kikottyantja a valós énjét.Felvázolva a jövő boszorkányüldözéseit.És a párt mely szabadjára engedte ezen indulatokat azt állítja,hogy ilyen hangok nincsenek,de ők valószínü nem az átlagemberek között élnek.Atv-ben többszőr elhangzott a boszorkányüldözéssel kapcsolatos kérdés ahol mindig cáfolták ennek lehetőségét.Csak azt hiszem a kontrol az ami már nem a pártokon múlik.