Keresés

Részletes keresés

zividivi Creative Commons License 2002.04.20 0 0 22
/"..Én egy békés életet éltem, megfelelő körülmények között, kellemesen."
"De hát néha le kell ereszkedni a néphez is." .."/

Oh, hogy maradt volna a széfesek között !

Előzmény: kampanycsend-serto (20)
toloba Creative Commons License 2002.04.20 0 0 21
Na, már tudom miért van a fikaneved mindenhol.
Előzmény: kampanycsend-serto (20)
bummm Creative Commons License 2002.04.20 0 0 19
Ha felveszem a szövegeket és elküldöm MP3-ba azt elhiszed?Azért mert te egy olyan régióban környezetben mikroklímában élsz ahol ilyen dolgok nem fordulnak elő ,örüljél neki.Kitalálni dolgokat pedig nem szoktam,sőt fikázni sem ,be sem megyek olyan topicba ami eleve fikázásra jött létre.És még egy dolog én azt is elismerem,ha az általam szinpatizált társaság hibázik,de itt még nem láttam olyan balost aki ezt megtette volna.
Előzmény: SZEMENSZEDETT HAZUGSÁG (17)
zividivi Creative Commons License 2002.04.20 0 0 18
/"..nem volt kidobott pénz a történelemkönyv.."/

Csak amióta a történelemkönyveket is kidobtam.

Megbízhatóbb az emlékezet, bár lehet, hogy kissé egyoldalú. Annyira mégsem mint a poltöri.

Kislányok ??? (nem tudom melyikre gondolsz)

Előzmény: strongdong (14)
SZEMENSZEDETT HAZUGSÁG Creative Commons License 2002.04.20 0 0 17
Szerintem kitaláltad az egészet, ugyanis a pánikkeltés a Fidesz műfaja.
Te most ezt szolgálod teljes gőzzel.
Az általad leírt jelenséggel nem találkoztam. Az ellenkezőjével viszont gyakran.
Előzmény: bummm (-)
bormester Creative Commons License 2002.04.20 0 0 16
Én más "fenyegetést" eddig nem hallottam, mint azt, hogy

1. azokat az ügyeket, amelyeknek a vizsgálatát az FMPP hatalom eddig sikerrel megakadályozta, most napirendre veszik;

2. azokat a szerződéseket, amelyeket közpénze, mindennémű ellenőrzést megakadályozva kötöttek, megvizsgálják.

Ezek nekem nem tűnnek fenyegetődzésnek, sőt, azt gondolom, az új kormány kötelessége ezt tenni. Azt is gondolom, hogy nem csekély számú ember - akár tényleges politikai szimpátiáját félretéve - ezért (is) szavaz kormányváltásra.

Előzmény: bummm (15)
bummm Creative Commons License 2002.04.20 0 0 15
És tudjátok miért probléma a fenyegetősdi?Mert a társadalom két részre oszlott.Mindenki a maga igazát próbálja bizonyítani.Az idő mindenre választ fog adni.És itt a BÖKKENŐ.Mert ha győz az MSZP a Fideszes folyamatosan kontrolálni fogja,hogy mi van a duma és az ígéretek mögött.Megvalósúl vagy nem vagy csak részben.Mivel a szomszédok-a barátok-a családok-a munkatársak pontosan tudják,hogy KI hová tartozik ,hiába érvel a mosolygós MP hogy megbékélteti a népet,az emberek és főleg a vesztesek figyelik,hogy TÉNYLEGESEN JOBB LESZ É NEKIK.És ha MÉGSE na itt a probléma akor van az,hogy nem a kormányra fognak haragudni,hanem azokra akik ezt a helyzetet lehetővé tették!!!! Mert pontosan tudják,hogy kik tették lehetővé.Ezért az ami most az emberek a szavazók lekivilágának,és nem az értelmének megnyeréséért folyik,úgy hívják,hogy HAZÁRDJÁTÉK.
strongdong Creative Commons License 2002.04.20 0 0 14
Az etnő esetében legalább nem volt kidobott pénz a történelemkönyv. Az is valami ebben az IQsivatagban....

PS
Szeva toloba, kisányok jól vannak?

Előzmény: zividivi (11)
zividivi Creative Commons License 2002.04.20 0 0 13
/"..Nem csoda, ha harapósak lettek a népek arrafelé..."/

Ismerem a "népharagot" ! Mindig felülről szítják, valahányszor a "nép" ellen irányul.

Előzmény: Venyerin (9)
toloba Creative Commons License 2002.04.20 0 0 12
Ki fingott?
Előzmény: zividivi (11)
zividivi Creative Commons License 2002.04.20 0 0 11
Csakhogy a "fényes szellők" nemzedéke ugyanígy kezdte. És a folytatás Terrorháza.
bummm Creative Commons License 2002.04.18 0 0 10
Nahát érzed te a lényeget.Csak az a baj,hogy pár ember tetteit minden másképpen gondolkodóra azonosítják.Még most sem érzed mi a gond?
Előzmény: Venyerin (9)
Venyerin Creative Commons License 2002.04.18 0 0 9
Baranya?
Engem, született pestit is felháborít, amit Péccsel műveltek a "nemzeti érzelmű" haverjaid. Nem csoda, ha harapósak lettek a népek arrafelé.
Előzmény: bummm (3)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.18 0 0 8
Minden jót Neked is!
Előzmény: democrata (7)
democrata Creative Commons License 2002.04.18 0 0 7
Legyen Neked a grespik-csurka-franka-kövér-rogán csapat a legnagyobb örömed!
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.18 0 0 6
Mi olyan "qrva jo"?
Előzmény: lolka_bolka (4)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.18 0 0 5
Tényleg nem hallottál a nevezett urak fenyegetéseiről?
Előzmény: n0ri (1)
lolka_bolka Creative Commons License 2002.04.18 0 0 4
:)))))))))))

Ez qrva jo :)

Lolka

bummm Creative Commons License 2002.04.18 0 0 3
Barátom nem tudom te hol élsz,de valószínű BUROKBAN.Most megy az ATV-n Pokorni-Kovács vita.Ott igaz,hogy Kovács azt mondja,hogy MEGBÉKÉLÉS.De gyere le Baranyába és elviszlek egy két helyre ,hogy saját füleddel haljad és lásd,hogy milyen szövegek mennek.Aztán eldöntheted,hogy mi az igazság.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.18 0 0 2
Olyan kijelentesek utan, hogy "hazaarulo, csaladellenes, nem magyar, nem is ember" azt hiszem mar nincs megallas.
n0ri Creative Commons License 2002.04.18 0 0 1
meg vagytok ti mind a ketten huzatva, rémképeket festetek, aztán leültök elé rettegni...
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.18 0 0 0
Hát igen!
És szomorú, hogy eddig még senki sem határolódott el a Keller, Kuncze, Donáth fenyegetésektől. :(
Előzmény: bummm (-)
bummm Creative Commons License 2002.04.18 0 0 topiknyitó
Sajna kutyából nem lett szalonna.A fórumtól kezdve a médiákig ,amunkahalyek,buszmegálók,politikai rendezvények harsogják az egyre erősödő hangokat.Végetek van -még néhány nap és véged van-nektek annyi-hétfőtől a pofád lapos lesz-majd mehetsz koldulni.stb.Sajna a győzelmi mámor embereket uszít emberek ellen és a vita havében csak kikottyantja a valós énjét.Felvázolva a jövő boszorkányüldözéseit.És a párt mely szabadjára engedte ezen indulatokat azt állítja,hogy ilyen hangok nincsenek,de ők valószínü nem az átlagemberek között élnek.Atv-ben többszőr elhangzott a boszorkányüldözéssel kapcsolatos kérdés ahol mindig cáfolták ennek lehetőségét.Csak azt hiszem a kontrol az ami már nem a pártokon múlik.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!