Sziasztok, én is egy ideje szemezek minden félével, mert hátfájós vagyok. Milyen aza bioágy konkrétan? Én ágykereteket néztem itt, szerintetek ezek is jók egy megflelelő ágyráccsal? :/
Már régóta szemezgetek ezekkel a bioágyakkal, csak nem mertem a kipróbáni, hátha nem fog reggelente fájni a derekam. szerintetek ez enyhíthet a valamennyit ?
180x200-as matracot nézegetek közepes keménységben. Már kezdem magam kiképezni matrac ügyileg. Nálam a keményhab és memory réteg a nyerő. (Igaz még nem probaltam ki egyiket sem)
Matrac vásárlás előtt állunk, mivel a mostani rossz minőségű, minden reggel hátfájással ébredünk. Ajánljatok valami jó minőségűt, ha lehet nem túl keményet. Nem tudom, hogy a memory matracok jók-e ilyen hátfájós embernek, áruházban ráfeküdtem egyre, azt kényelmesnek találtam, de nagyon rövid volt az idő (4cm memory réteg volt).
TED hideghab kemény matracot vásároltunk (180 cm széles, ami feleségemnek megfelelő, nekem kemény és izomlázzal ébredek. Mivel 2 nap után sem cserélnek a boltban így marad a fedőmatrac. . Hazahoztunk egy 6cm (csak a félágyra való 90-eset)memory-s fedőt, de ez eléggé süppedős. Én 100 kg-s vagyok elég lehet e a 4 cm-es memory topper? Tompítja e a vastagság alapmatrac keménységét? (tojástartós formájú). Válaszát várva üdv.
Golden Dream Suntopper 4 cm (Vákum felületjavító) Gykód: TT22 A kényelem fokozása érdekében kifejlesztett ötzónás egyoldalas matrac. Javítja a meglévő matrac vagy a kényelmetlen kanapé- fekvőfelületét. Így csere nélkül egy magasabb minőségű fekhelyen élvezhetjük a pihenést. A matrac magja viscoelasztikus speciális profilú habból készül. Felületkiegyenlítőként is használható. VISCOFOAM® viscoelasztikus habból készült - un.memory habból, amely öt anatómiai zónában van profilozva. VISCOFOAM® anyag a test hőmérsékletére, és nyomására illeszkedik a test alakjához. A viscoelasztikus hab a test formájához igazodik és azt stabilizálja
az optimális helyzetben. Luxuskivitelű felületjavító 80kg/m3 sűrűségű viscoelasztikus habból. A rendkívüli kényelem a különleges 5 zónás masszírozó gömbös kiképzésnek köszönhető. A gömbközi vízszintes levegőcsatorna biztosítja a test alatt a pára és levegő optimális áramlását. Extra teherbírása mellett, a masszírozó gömbök magjában kiképzett függőleges légcella révén légies alvást biztosít.
Demko Feder komplett (tehát ágy, keret, duplasoros lécbetét, biomatrac) egyszemélyes Alexa bioágy Túrkevén eladó! Kiváló állapotú, a papírjai is megvannak. Ára: 48.000 forint, de ha valaki messziről jön érte, lealkudhatja a benzinköltsége egy részét. Anyagi okból sürgős. Megtekintési garancia is van természetesen. Jó vétel. A hirdetés az Expresszen néhány tájékoztató fotóval: http://www.expressz.hu/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=27675840&cid=1971
sziasztok,
ágy és matracvásárlás előtt állunk. igazából arra jutottunk hogy az ágy legyen szép és praktikus amellett hogy nem túl drága, a matrac pedig jó és nem sajnáljuk rá a pénzt, persze ésszerű kereteken belül. latex-kókusz mellé tettük le a voksot, ezen belül pedig szakemberre bíznánk a dolgot. ma fogtuk magunkat és elmentünk egy közeli, vasárnap is nyitva tartó helyre, ez a Novetex volt. Maximális elégedettséggel távoztunk, úgy érzem megtaláltuk az álommatracunkat, ami a most érvényben lévő 25% kedvezménnyel is majd' 140ezer ftba kerül. tudom, hogy a novetex jó. de vajon megéri az árát? úgy értem, hogy érdemes-e tovább keresgélni minusz 20-30ezer ft reményében? nem sietünk, de a novetexes akció csak okt 18ig él. :(
most azon gondolkodom hogy milyen párnát vegyek. van ez a dormeo párna http://www.dormeo.hu/index.asp?tn=catmain&c=9139&med=sem&cmod=prod&orig=mcn&brd=...
azt irják hogyha belenyomja a kezét a nő akkor bennemarad a keze alakja aztán visszamegy, de ez a másik párna meg keméyn mert ezt probáltam az áruházban. elég kényelmes volt. http://www.bestbutor.hu/Termekoldal/901
matracot is szeretnénk venni abból is láttunk keményet és ilyet ami memóriahabos. nemtudom hosszú távon melyik a kényelmesebb és melyik a jobb.
A jó matrac testhez igazodik, alvás közben a hátgerincet természetes állapotában tartja. Stabil alátámasztást ad a test minden pontján, engedi a váll és a csípő besüllyedését, oldalfekvéskor a hátgerinc tehermentesítését biztosítja, így pihenés közben védelmet nyújt a gerincnek.
Szerintem elképzelhető. Én is hasonlóképpen jártam egy másik típussal. Optimo fene tudja, hogy milyen német fos, mely félkemény, levehető borítás, drága (160*200 110eft nekem) memori biomatrac. Másfél évvel ezelőtt vettük. Nem lehet a boltban vásárláskor 5 perc alatt megmondani, hogy jó lesz vagy sem. Ez hazugság. Rövid ideig ülni, feküdni kényelmes, de tartós alvásra alkalmatlan. Talán egy szakember tud infót adni. Fél évvel utána elkezdett fájni a hátam (gerinc + tüdő magasságában). Tavaly gyógykezelésre kellet mennem (masszázs, ultra, stb..), mert reggelente nem tudtam felkelni egyedül, annyira fájt. Természetesen nem szűnt meg, csak enyhült valamelyest. Hullámszerűen hol erősebb, hol gyengébb a fájdalom. Jelenleg már ott tartok, hogy felkelés után láthatóak a gödrök, melyek megmaradnak estére is (memori :) ). Természetesen előírásszerűen forgatjuk de így sem jó. Egyébként a régieket ki forgatta? Ezeket a drága vackokat meg kell? Aludtam már több koleszben rokonoknál stb., de így még sehol nem éreztem magam.
A memori szó egy nagyon ügyes marketingfogás, hogy hogyan lehet egy rossz tulajdonságot pozitívvá tenni. Valakinek bejön, nekem nem. Hason nem is tudok aludni benne.
A doktornő a végén azt mondta, hogy nem tudja mitől van, de ha akarok, akkor fél évente mehetek kezelésre. Köszönöm szépen, 31 éves vagyok és eddig soha nem volt ilyen panaszom. Pár hónapja már a feleségemnek is fáj a háta. Mondanom sem kell, hogy neki sem volt még ilyen panasza. Eddig. Nagyon rossz érzés napokon keresztül reggel úgy kelni, mintha nem is aludtál volna, és ez kihat az egész napi tevékenységre.
Most ott tartok, hogy meghirdetem 20-30-ért, csak vigye valaki. Ha nem, akkor felvágom apró darabokra, és csinálok belőle mosogató szivacsot, vagy fürdőszivacsot. :) Egész életemben nem kell vennem :).
Tehát fizikor az első dolgom, hogy választok egy óccsó nem márkás nem bio nem memori kemény matracot, úgy, hogy nincs ott a feleségem (ezt ő választotta).
A termék csupán kétszer volt használva,bátran mondhatom gyári állapotban van. A termékhez tartozik egy db mosható,cipzáros huzat,és a hordozható nylon táska. Természetesen ezek is gyári állapotban vannak. A termékről bővebb leírást ITT olvahattok. Ár: 18 000 Ft. Postaköltség a vevőt terheli. Érdeklődni lehet a tecsa74@freemail.hu címen.
Van egy 11 hónapos Cardo President matracom, amit úgy néz ki sikerült kifeküdni. Létezik, hogy ez garanciális hiba? Fél éves korában már egyszer megfordítottam mert éreztem, hogy a hátam alatt igencsak megsüppedt. Most már a másik oldala is olyan, hogy reggel hátfájással ébredek, és középen lényegesen magasabb és keményebb a matrac. 88 kiló vagyok amúgy, nem hiszem el, hogy egy ilyen drága matrac ennyi idő után kidobandó legyen. Volt már valakinek hasonló problémája? Mit tanácsoltok?
50 éves súlyosan mozgássérült (nem mozgásképtelen) többszörös láb, nyolcszori gerincműtét után , súlyos csontritkulással élek. (súlyom 55-58 kg.) Férjem dereka gerince csípője kopások miatt nagyon sokat fáj, (92-94 kg.) Franciaágyunk van 150x200 cm. A fentiek figyelembevételével szeretném kérni az Önök tanácsát,véleményét milyen matracot ajánlanak számunkra.Telefonon elérhetjük-e Önöket? Tisztelettel és köszönettel várom válaszukat.
Amennyiben lágyabb matracot keres az Aerial Senso termékcsaládban nyugodtan megbízhat, a magyarországi vásárlói tapasztalatok, a beérkező garanciális ráta mind-mind a termék kifigástalan minőségét mutatja. Úgy gondolom, hogy "tudását" tekintve ár/érték arányban a piacon fellelhető egyik legjobb termék.
Említésre méltó még az új Sleep Care matracok SenZone memory termékcsaládja, ahol a felső memory réteg (4cm, 6cm, 8cm) öt különböző sűrűségű szelvényből állnak, ezáltal a keményebb komfortérzet ellenére is egy formakövető, kényelmes matracot kapunk. (Budapesten: BioHome! újpest, Matrackirály Fehérvári út)
Sziasztok!Nekem van egy Mediflex merinó ortopédiai vakuummatrac,original,még ki sem lett csomagolva 90x200-as 16cm vastag,98000ft volt újonnan,ajándékba kaptam,de én egy kanapét vagy sarokülőt szeretnék venni.Ha valakit érdekel féláron odaadnám,vagy elcserélném fekvőalkalmatosságra/nagy méretüre/.12 év gari van rá.e.mail art39@freemail.hu
Matrac vásárlás előtt állok. Dunlopillo ariel senso classic vagy prémium matracról kinek van tapasztalata?
Keresek még egy olyan matracot is ami a meglevő ágyra helyezhető , a Dormeo és a Tempur forgalmaz , mindkettő memoriahabos. De az árak nagyon eltérőek, a Dormeo 5 cm : 16,900.- Ft, a Tempur :159,000.-Ft (7 cm). Vajon miért van ekkora eltérés?
Nekünk Dormeo Comfort van. 3 hónapja vettük. Nagyon megvagyok vele elégedve. Adtak hozzá ajándékba egy memory párnát, hát az tényleg afféle "light" memory, de azért elég jó. A 30 nap próba jó ötlet, csak ha pl 190x200 as matracot veszel, mikor kibontod és telemegy levegővel akkora lesz és olyan nehéz, hogy 2x is meg gondolod, hogy visszavigyed. A nyerges vontató ami kell hozzá az sem olcsó...:)))
A 2cm memory miatt olcsó. A 2cm memory réteget szinte meg sem lehet érezni, inkább csak mutatóban van rajta és így a mostanság divatos memory szót oda tudják írni, így eladhatóbb legyen a matracuk. A 15 év garira azért kérdezz csak rá pontosan, hogy hogy is van ez. "A matrac belső, üreges szerkezetére 15 év garanciát adunk." Mire?? az üreges szerkezetre?? Ez egy érdekes tájékoztatás. Akik "felületesen" csak az internet oldalra kitett infók alapján döntenek és vásárolnak (sokan így tesznek) azoknak csábító ez vagy az ehhez hasonló "ajánlat". Ettől még lehet jó és próbáljátok ki!! , de tudni érdemes, hogy ez a matrac nem egy igazi memory matrac. A memory réteg igazi "jótékony" hatását kb. 3 de inkább 4cm-es vastagságtól fejti ki vagy inkább azt írom, hogy 3- 4cm - től fogod érezni, hogy milyen is a memory. Persze mondom még1x próbáljátok ki a dormeo-t, lehet hogy bejön nektek. Ha ingyen ki lehet próbálni(nyilván "némi" kaució ellenében) az csak jó.
párommal mi is most nézünk új matrac után, sokéves rugósmatracos tapasztalattal a hátunk mögött tudjuk, hogy mit nem akarunk :)
Végigolvastam a fórumot (állat hasznosat dobtatok össze, gratula) és bár az empirikus tapasztalat még hátravan (eddig csak olvastunk) de már a memory foamosra gondolunk.
Van valakinek tapasztalata a Dormeo Memory 2+12 matraccal ??
Rendkívül olcsó a versenytársaihoz képest, nagyot ütő reklámszöveg (engem meggyőzött), 15év garancia és csak 40.000 Ft ?
Még ki is próbáljuk a héten (30 napig ingyen - ez is tetszik benne), de ha valaki tud vmi hasznosat a matracról, vagy akárcsak a márkáról, annak megköszönném a segítségét!!!
találtam neked egy blogot a MemoStar-ról : http://gyogyaszatisegedeszkoz.blogter.hu/?post_id=264989.
Ha már úgy is a IX. kerületben keresel matracot, szerintem nézz be a Lineaflex Olasz Bútoráruház és Ágybetét Stúdióba (Budapest, IX. ker. Közraktár u. 20./a - Zsil u. sarok). Itt sok-sok matrac közül válogathatsz. A Linea Natura és a Magniflex típusok között találsz több memory matracot.
A matracok leírását megtalálod a 06-1-Matracfutár Webáruház oldalain.
Mi is matracvásárlás előtt állunk... Találtunk is egy terméket ami nagyjából megfelelőnek tűnik, de van 1-2 fenntartásom a matraccal kapcsolatban. A termék neve: MemoStar, az AIME Matracbolt IX. Ferenc krt. 1. forgalmazza.
Nos a kételyeim a következők: Csak 4 év garancia van a termékre, a Google-ba beírva semmiféle info nem jött elő róla, se a gyártóról, se a termékről, sem semmiféle tapasztalatról (és nem csak Magyarország, hanem úgy látszik, az egész net sem tud róla semmit...).
A kérdésem az lenne, hogy valakinek van-e bárminemű tapasztalata erről a matracról?
Időközben mi is úgy gondoltuk, hogy nem törődünk a a boltban kapott "jótanáccsal".
Tanulmányoztam több honlapot és mindenhol ágyrácsot, ill. annak különböző fajtáit ajánlják a latex- és formahabos matrachoz. PONTOSAN AZÉRT, HOGY SZELLŐZZÖN! Micsoda kőkorszaki megoldás, hogy fúrjunk lyukakat a teljes lapba? Nevetséges. Meg van a véleményem egyes kereskedőkről.
Ugyanazt tudnám írni, mint egy kicsit lejjebb a 315-ös hsz-ban. Én azóta is az ikeás 3000 Ft-os ágyrácsot használom és jövő év elején a lányomnak is veszünk egy viscostar matracot csak a Relaxot, de az alá is az ágyrácsot fogom betenni!!! Ha teli lapot teszel alá, akkor természetesen sehogy sem fog szellőzni. Erre azt tanácsolják(persze csak , ha külön rákérdezel...) , hogy fúrjál lukakat rá.