Keresés

Részletes keresés

NevemTeve Creative Commons License 2002.04.18 0 0 11
Most eppen Pokorni-Kovacs vita van.
NevemTeve Creative Commons License 2002.04.18 0 0 9
Kulonben is, talatam egy tokeletesen kiegyensulyozott csatornat, most azt nezem: MiniMax!
NevemTeve Creative Commons License 2002.04.18 0 0 8
Bocsi, irtam hogy ma kivetelesen neztem bele, ha ott ez a norma, akkor gratulalok mindnyajuknak :-)
Előzmény: MoJo JoJo (4)
hét szűk esztendő Creative Commons License 2002.04.18 0 0 7
Na jó vegyék be ötödiknek ezt a jobboldai újságírás szégyenét is. Ígylesz teljes a csapat. :-)))
Előzmény: Törölt nick (6)
hét szűk esztendő Creative Commons License 2002.04.18 0 0 5
Én mindig átkapcsolok, ha Stefka van, mert amit ő művel az a televizíózás megbecstelenítése. Ő még a heti gyűlölködőknélis vacakabb, pedig azt hittem azt már nem lehet überelni. Az előásott őskövületnek sikerült.
Előzmény: NevemTeve (1)
MoJo JoJo Creative Commons License 2002.04.18 0 0 4
>De megis, csak ugy a latszat kedveert nem lehetett volna valakit a "tuloldalrol" is odaultetni?

Más szemében a szálkát... Bár fogalmam sincs miről van szó, de azt tudom, hogy ha az ATV-t bekapcsolom, ott Kuncze megy, Kovács megy, Juszt, Dési, Fásy, Mészáros pedig sosem hívta meg az ellenfeleit. Szinte már gusztustalan, ahogy nyalják ott egymás seggét.

Egyszóval, kettős mérce (megint)

Előzmény: NevemTeve (1)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.18 0 0 3
Annyit az ATV védelmében ( és épp ezért kedvelem a politikai műsorait), mert mindkét oldalt képviseli. A péntek, z már régota a jobboldalé. Ketdve Stefkaműsorától egészen a péntek esti sajtóklubbig. Aztán van ami baloldali nap és vannak napok, mikor mindkét oldal megszolal és t eret kap.
Stefka ilyen, lelke rajta. Nem hiszem, hogy sokat számit, akik szilárd jobboldali szavazók örülnek neki, akik szilárd baloldaliak azok vagy nézik vagy nem, a "belgák" meg szerintem nem is igen nézik. Ha meg igen, akkor hol ide huznak, hol oda attól függően, hogy éppen mi a téma.
Előzmény: NevemTeve (-)
NevemTeve Creative Commons License 2002.04.18 0 0 1
Koszi, mar azt hittem hozzaszolas nelkul sullyed el:-) De megis, csak ugy a latszat kedveert nem lehetett volna valakit a "tuloldalrol" is odaultetni?
Boross most tart egy altalanos tortenelemfilozofiai ertekezest a jobb- es baloldal tortenelmi szereperol... (talan mint Antall Jozsef minisztere, o is tiszteletbeli tortenesz lett...na jo, ez most tahosag volt tolem)
hét szűk esztendő Creative Commons License 2002.04.18 0 0 0
Stefka 0.
1994-ben is Ő nyomatta a királyi tévében a popagandát. Láttuk az eredményét, MDF bukását.
Ez csak jó az MSZP-nek, megint tuti, hogy győzni fog.
Előzmény: NevemTeve (-)
NevemTeve Creative Commons License 2002.04.18 0 0 topiknyitó
Kivetelesen itthon lopom a napot, szol az ATV, azt hallom hogy egy ujsagironak latszo szemely az MSZP ellenfeleitol kerdezei sorban, hogy miert szar az MSZP. A musor cime Napi 120' (?). Az elobb eppen arrol gyoztek meg, hogy az MSZP ujrakezdi Bos-Nagymarost, most Hobagoly magyarazza hogy nem lesz kozbiztonsag...
Tisztelettel kerdem, van egy ilyen musornak helye egy fuggetlen csatornan (a kiralyi TV-n ok lenne)? Mi lesz, ha neadjisten kormanyvaltas lesz? En is minek nezem, ha csak bosszankodom rajta?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!