Keresés

Részletes keresés

Zsanniii2022 Creative Commons License 2023.09.21 -1 0 26

Itt rengeteget olvashattok arról, hogy mi okozhatja a talpfájdalmat, nekem sokat segített a podiátriai kezelés, ha hasonló problémátok van, nektek is hasznos lehet :) 

felültetett62 Creative Commons License 2016.12.29 0 0 25

Helló mindenki ,,,Amint látom nem nagyon pörög az oldal  és nem csak az ünnepek miatt,,  de hátha szerencsém lesz   és tud valaki válaszolni a kérdésemre,  ami a következő,.. Kereskedelembe eltöltött 45 év után nincs láb alattam  szó szerint,  Angiológiai kezelések  ,,infúzió,  gyógyszer  harisnya nem sokáig használ, Most egy újság hirdetésbe akadtam rá egy kezelési gyógymódra ,a neve BEMER ,,Nagyon örülnék ha valaki már hallott volna róla  esetleg kipróbálta  és megosztaná a tapasztalatait,  Előre is köszönöm    

szivecske01 Creative Commons License 2016.06.03 0 0 24

Lábfájás ügyben minden alternativ készitmény érdekel. Sarkantyúm nekem is van. Tegnap este szabályszerüen másztam munka után hazafelé.Kézbesitőként dolgozom, imádom a munkám. Enyém a gyönyörű Budapest a szép irodaházaival, miközben néha délután már menni sem tudok a térdizületek kopása a sarkantyu és a bokafájdalom miatt. Mi az amit tehetnék természetes uton.? Vissza szeretném szerezni  szaladó rohanó fitt lábaimat.Minden sorstársnak panaszmentes napokat!

Előzmény: Aux88 (23)
Aux88 Creative Commons License 2014.06.15 0 0 23

Én ilyen esetben már rég az alternatív gyógyáaszatot választottam volna. Pl. természetgyógyász stb.

Előzmény: szkati (21)
szkati Creative Commons License 2013.01.06 0 0 22

k

Előzmény: szkati (21)
szkati Creative Commons License 2012.10.02 0 0 21

Vannak azért lábfájósok!

Jelenleg egy sarkantyúval küszködök a bal lábamon. 3 évvel ezelött ugyanez volt a jobb lábamon és kb. 1 évembe került mire elmúlt. Kaptam ultrahangos kezeléseket vagy tizet, aztán a legvégén az ORFI-ban valamiféle besugárzás, 5-öt, előtte a János kórházban 3 db injekciót a talpamba valami 20 cm-es tűvel. Ez utóbbi csak arra volt jó, hogy kicsorduljon a könnyem a fájdalomtól.

Most fel vagyok készülve megint a legrosszabbra. Vajon mindenkinek ennyi ideig tart a gyógyulás, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Éjjel aludni sem tudok, úgy fáj.

szivecske01 Creative Commons License 2012.07.04 0 0 20

huu de kár hogy 2009 ota nem voltak itt fájos lábu sorstársak.

ÁlSzentPóniLó Creative Commons License 2009.06.12 0 0 19
Timi nem ment ki előtte a lábad? Vagy még nem mondták, hogy lazák a szalagjaid? (ha nem nézetted, akkor a nagy ujjad probáld a karod felé nyomni és ha könnyedén teljesen odaér, akkor lehetséges, hogy az a probléma) Esetleg szakadás? Viszont mivel nekem folyamat erősítenem kell a bokám és megkellett találnom azt a pontot ahol nem kattog és úgy mozgatni, mára már sokkal kevésbé problémás :) Ha gondolod tudok írni gyakorlatokat!

Nekem viszont az lenne a kérdésem, hogy pár napja élével egy pad ráesett a lábamra.. (története hosszú :D) és véraláfutásos volt (mostmár csak egy picit) és tnap még nagy foltban zöld mára már sárgás árnyalatú :S melette feldagadt és amint hozzá ér vlmi nagyon fáj, menni is nehézkesen tudok vele.. A neten amennyire lehetett utána olvastam és lábfejtörésnek néz ki az alapján.. Nem szeretek orvoshoz menni, szóval előbb érdeklődnék tud-e vlki vlmit... üdv.
Előzmény: 6Timi6 (14)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.11 0 0 16
asztok!
2007-től 2008. voltam betegállományban "gerincsérvvel"!
Rettenetesen fájnak a lábaim , a derekam, alig bírok menni 15-20 méterenként meg kell állnom, mert egyszerűen olyan erősek a fájdalmaim hogy meg kell várnom amíg elmúlik! Borzalmas érzés és még ráadásul szégyenlem is hogy férfi létemre ezt kell írnom!
Akkor vissza az elejére:
2007-ben kezdődtek ezek a zsibbadásos tünetek mind a két vádlimban és a lábfejen! Mentem szép sorban :
Érsebészet negatív.
MR vizsgálat kétszer a tavalyi év folyamán az amerikai úton: háát látunk valamit gyógytornával,fűrdövel kezelni lehet nincs szükség műtétre!
ORFI 5. emelet :"" kétszer feküdtem "" bent két hetet januárban és tavaly nyáron!!!!!
Távozásomkor azt írták mind a kétszer a záróba hogy javult az állapotom (röhej) !!
Már bottal jártam azt hittem megőrülök, elkezdett fájni a bal forgóm és ráadásul a bal lábfejem is még jobban. A leszázalékoló bizottság decemberben kiröhögött fellebbeztünk, másodfokon nagyon rendesek voltak ... a szemeben , de amikor megkaptam a határozatot 50%-ról (idén januárban)
rá kellett jönnöm hogy én egy egészséges 55-éves ember vagyok ! Na ennyit az én gyógyulásomról! Mit gondoltok van ember kínzás a törvénykönyvünkben? Mert ha van akkor megteszem a feljelentést "ismeretlen" személy ellen! Szerintem kell hogy legyen , ha van állat kínzás!
Most csodámra járnak a munkahelyemen , és nem hiszik hogy van ilyen a 21.században! Operátorkodom egy gépsoron (18m hosszú) jól elvagyok köszi!(gondolhatjátok hogy nézek ki) Mindenféle tanácsot megköszönnék! Mondjátok mit tegyek mert már érzem hogy nem bírom sokáig húzni, lehet hogy térden lövöm egy luparával az orvosaimat és akkor megtudják mi az a fájdalom? Ez lenne a megoldás? Ja nem adtam jattot sehol "csak" csoki narancs meg ilyenek! Most már tudom ez volt a baj!!! 58db 300Ft-os vizitdíj cédula boldog tulajdonosa vagyok, gyűjtők jelentkezését várom !
prestidigit Creative Commons License 2008.03.06 0 0 15

Szia Timi,

Azt gondolom, hogy ha kordinált a mozgásod, nincs testtartási problémád, akkor nagy baj nem lehet. Ha vannak ilyen problémáid, jobb ha azokra megoldást találsz, mert a helytelen testhasználat határozottan koptatja az ízületeket.

www.atstudio.hu

 

6Timi6 Creative Commons License 2008.03.04 0 0 14
Sziasztok!
Az én problémám nem tudom hogy hova kéne írni az ortopédián belül, de talán ide.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy lépcsőzéskor (de csak felfele)minden lépésnél roppan egyet a bokám. Futásnál meg pár lépésig jó aztán olyan mintha beakadna, alig mozog a lábfejem, roppan egy nagyot és utánna kattog tovább... Engem nem zavar mert nem fáj, de ez esetleg járhat valamivel ami majd csak később jön elő? Vagy ez már jele valaminek?? Segítsetek pls!! Amúgy néha szoktam kalcium pezsgőtablettát inni de nem sokat segít...
Köszönettel: Timi
prestidigit Creative Commons License 2008.02.26 0 0 13

Flóraanya!

Az olyan esetekben, ahol az orvosok csak negatív eredményekkel tudnak előállni és nem tudnak szervi problémát felmutatni, legtöbbször az illető saját magának idézi elő a problémát rossz testhasználatával. A test is csak olyan, mint bármelyik használati eszköz, ha nem rendeltetés szerűen használjuk, elromlik. A láb fájdalma nem feltétlen a láb rossz használatát jelenti, mivel a szervezet egységként működik, a probléma kiváltó oka lehet bárhol máshol is. Ha javasolhatom, keressetek fel egy Alexander Technika tanárt! Ő majd segít.

Tippnek itt egy oldal is: http://www.atstudio.hu/alexander-technika?pid=15

z.ka Creative Commons License 2007.10.05 0 0 12
Hello!
Nézessétek meg ideggyógyászaton!
Előzmény: Flóraanya (9)
samuel_j Creative Commons License 2007.09.10 0 0 11
Szevasztok!

Nekem győr környékén kellene gyorsan lúdtalbetét készítenem, rövidhatáridőn belül.
Leginkább magán , de ha gyorsan megoldható , akkor lehet állami is .

köszönet előre is a hozzászólásokért !
malmos Creative Commons License 2007.04.20 0 0 10

 Nem fájnak a lábaim, de mindkét lábfejem fel van duzzadva, még reggelre sem apad le, és a járásom ezáltal bizonytalánná vált. Ha tud valaki hasonlóról és annak esetleges kezelésséről hálasan meg köszönném.

 

Flóraanya Creative Commons License 2007.02.28 0 0 9

Sziasztok!

 

Van egy "kis" probléma a családunkban: keresztanyám több mint egy éve bajlódik a bal lábával, és mára nagyon elfajult a dolog. Eleinte csak nehezebben használta a bal lábát, fájogatott neki, próbálta inkább a jobbat terhelni. Mára iszonyatos fájdalmai vannak, és szinte alig tudja használni a bal lábát. Teljesen görcsös az egész lába, a lábfeje szinte mintha "ökölben" lenne, menni már csak botokkal tud, és nagyon fáj szegénynek. Ez szerintem az ő korában elég tragikus elváltozás, még csak 50 éves! Rengeteg orvosnál járt már, de eddig senki sem tudott semmi bíztatót mondani...de ai ennél is rosszabb, hogy nem tudják mi ez! Minden lelete negatív! Általában a gerincére gyanakodnak, de senki nem tudott még sem pontos diagnózist felállítani, sem megfelelő kezelést ajánlani. Most éppen egy természetgyógyászhoz jár az Ormos Intézetbe.

 

Arra szeretnélek kérni Benneteket, hogy ha bárkinek van/volt hasonló tapasztalata, tudna ajánlani valami hatékony terápiát, kezelést, vagy lenne valami életmentő ötlete, az jelentkezzen!

 

Aki tud segítsen legyen szíves!!!

 

Köszönöm

 

Anthony Soprano Creative Commons License 2006.10.04 0 0 8

Üdv!
Ha valakinek van tapasztalata olyan sérülésben, hogy egy rossz lépés és a talp általános fáradsága következtében megreped a talpszalag. Van ugyanis a talpban egy szalag, hosszában. Ez durrant be nekem tegnap.
A dokit a traumatológián sikerült is meglepnem vele. Még nem találkozott ilyennel, de állítólag a II. vh. alatti nagy menetelésekkor előfordult ilyesmi. Pontosabban nekem remélhetőleg csak megrepedt és bevérzett, és most akkora pukli (szaxerűen hematoma) nő a talpamon, mint a Gellért-hegy. Jól tettem, h nem kértem gipszet? Kell a francnak, csak lelohad, nem? Jég, fásli, kemény talpú cipő és pihenés, ezeket kell csinálnom. Nem lesz komolyabb baj?
Zero Creative Commons License 2006.08.14 0 0 7
hali,
lábujj törés vagy repedés esetén mi a teendő? ...azt hallottam, h az kórházban is csak azt mondanák rá, hogy pihentessem...nem vagyok benne biztos, hogy eltört/elrepedt, de gyakorlatilag csak az az egy lábujjam fáj, de annyira, hogy nem tudok ráállni a lábamra. valami javallat? (nincs igazán orvos ismerősöm Pesten, ezért sem akarok vaktában kórházba indulni)
kg1959 Creative Commons License 2002.04.19 0 0 6
Sziasztok
Gyors és hathatós segítség kellene, hogyan sürgethetném meg a bal lábfejemben levő csonthártyagyulladást. Kb két hete történt egy hétvégi 32km futás után. Heti 80km-t futok tehát nem hinném hogy túlterheltem, hanem egy új cipőre váltottam, ami után érezni kezdtem a lábfejem...Május 26-án Bécsben maratont szeretnék futni. (Már beneveztem..) Tényleg SOS !!
Minden megoldás érdekel...
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.19 0 0 5
Nem tudok ilyen helyet - miskolci vagyok.
Előzmény: szmano (4)
szmano Creative Commons License 2002.04.19 0 0 4
Köszi szépen. Kb. egy hónapja voltam fogorvosnál, és teljesen rendben találták a fogaimat.
Tényleg te esetleg nem tudsz olyan helyet, ahol csinálnak lézeres műtétet (seprűvénák)? Igaz ez csak esztétikai hiba, de eléggé zavar.
szmano Creative Commons License 2002.04.19 0 0 3
Köszi szépen. Kb. egy hónapja voltam fogorvosnál, és teljesen rendben találták a fogaimat.
Tényleg te esetleg nem tudsz olyan helyet, ahol csinálnak lézeres műtétet (seprűvénák). Igaz ez csak esztétikai hiba, de eléggé zavar.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.19 0 0 2
Tudod, azért kérdeztem, hogy hol és hogyan, mert egy időben volt egy tőben letört fogam, melynek a gyökere bennmaradt. Ez olyan lábfájást produkált nekem hogy néha alig tudtam aludni tőle, aztán el is múlt miután a foggyökeret kiszedték.
Előzmény: szmano (1)
szmano Creative Commons License 2002.04.19 0 0 1
Szia!

A lábszáram fáj, a bokámtól egészen a térdemig. Hogy milyen érzés, mintha le akarna szakadni. Az elmúlt hónapokban az egyik lábamon, egy csomó seprűvéna is megjelent.

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.18 0 0 0
Ez elég tág fogalom. Melyik részen fáj a lábad? És milyen érzés?
Előzmény: szmano (-)
szmano Creative Commons License 2002.04.18 0 0 topiknyitó
Sziasztok! Évek óta lábfájással küszködök. Eddig mindig voltak olyan időszakok amikor jobban, vagy csak kicsit fájt. Mostanában már nem csak este, hanem reggelenként is. Az orvosom szerint semmi nem indokolja ezt, és nem is végzek álló munkát. Kaptam rá krémet is: Lioton gél. Nem nagyon használ.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!