Keresés

Részletes keresés

méregkeverő Creative Commons License 2002.04.19 0 0 17
Mai Népszabadság, olvasói levél:
Egy tanárnő leírja tapasztalatát, milyen rossz, ha a diák aszerint teszi fel a kokárdát, vagy veszi le, hogy a tanára hordja-e vagy nem.
Milyen rossz, ha a tanár aszerint hordja, vagy nem hordja a kokárdát, hogy az igazgató hordja-e, vagy sem.
Ez a tanárnő biztosítja diákjait, hogy egyformán szereti őket, egyformán szurkol valamennyiük sikéréért, boldogulásáért.
Nem a gyerekek a hibásak, hogy ilyen helyzetbe kerültek, ilyen helyzetbe kerültünk!
minderbinder Creative Commons License 2002.04.19 0 0 16
Biztam benne, hogy nemcsak en tartom felhaboritonak es gusztustalannak a dolgot. Az okot is teljesen egyforman latjuk. Ide vezet a Fidesz altal meghirdetett konfrontacios kampanystrategia.
HitetlenTamaska Creative Commons License 2002.04.18 0 0 15
Most este sikerült elolvasnom a cikket a Népszabadságban.
Nincs okom egy vesszöt sem megváltoztatni elözö hozzászólásaimból.
Előzmény: strongdong (8)
minderbinder Creative Commons License 2002.04.18 0 0 14
Forras: Mai Nepszabadsag.
minderbinder Creative Commons License 2002.04.18 0 0 13
Latom nincs olyan aljassag, amit egy fidesznyik meg ne tudna magyarazni, vagy vedeni!
Előzmény: Tappancs (9)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2002.04.18 0 0 12
Kedves Fuxi kapitány!

Én itt azért nem törödtem vagy törödöm a történet hitelességének a firtatásával, mert az tökéletesen érdektelen, és - ahagy irtam, bármikor megtörténhetne/ megtörténhetett volna - a másik oldal sérelmére is.

Ami a lényeg, hogy olyan most a politikai légkör, hogy ilyen történet HITELESEN hangzik, továbbá és főleg az, hogy KI a felelős, hogy hiszterizálta az országot.

saafi Creative Commons License 2002.04.18 0 0 11
OFF

a "kopesszeru mozdulat"-rol ugrott be...

Veber Gyuri, amikor meg a Dozsaban focizott, az egyik meccs vegen az oltozobe menet lekopte az ellenfel egyik jatekosat. az esetnek tobb szemtanuja is volt. Gyarfas masnap mar be is hivta a nap-keltebe. Veber tagadott: "nem, nem igaz, hogy lekoptem! a kopet magam ele esett. sot, majdnem magamat koptem le!"

Előzmény: minderbinder (-)
cicatappancs Creative Commons License 2002.04.18 0 0 10
Milyen az a köpésszerű mozdulat?

És akkor köpés-szerű anyag hagyta el a száját????

Tappancs Creative Commons License 2002.04.18 0 0 9
Az igazi kérdés az, hogy Szili Katalin miért nem köpi le párttársát, Horn Gyulát? Legalább egy köpésszerű mozdulatot tehetne.
strongdong Creative Commons License 2002.04.18 0 0 8
Tamás, vazze, aszittem, te értelmesebb vagy, mint a most tobzódó fikanikkek ezrei. Hát nem az volna az első - a baloldalon is - hogy ragaszkodva a polfórum szellemiségéhez és hagyományaihoz, hogy a topiknyitónak feltegyük a kérdést (most megteszem), hogy hol a forrás? Mert a "szemtanúk vannak" édeskevés és röhejes. Szemtanúk arra is vannak, hogy minderbinder maga Hasfelmetsző Jack! És Tamás, kérlek vedd észre, hogy kivételesen nem állást foglalok, mert tőlem akár történhetett így is. Állatok mindenütt vannak...

Üdv
Fk

Előzmény: HitetlenTamaska (6)
töpörtyű Creative Commons License 2002.04.18 0 0 7
Dittácska! Nagyon igazad van, de:

Tiszteletem azoknak a padagógusoknak akik képesek voltak ellen állni a politikai nyomásnak és távol tartották magukat és arábízott gyermekeket a politikai csatározásoktól.

szerintem ez kötelessége minden pedagógusnak!

Előzmény: Dittácska (5)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2002.04.18 0 0 6
Hülyék mindenütt vannak.
Itt nem R-né a probléma, hanem az a gátlástalanság, amivel a hatalmát féltő Orbán Viktor harcra mobilizálja az országot.

Tárgyilagosan meg kell jegyeznem, hogy csak a vak szerencse, hogy a köpés MOST nem fordított irányba, egy kokárda hordó honfitársunk felé történt, mert ebben az esetben a kormányoldal horgadna fel.

De mint a bevezetőben irtam nem ez a lényeg, hanem az, hogy nem szabad felelőtlenül hazaárulózni, kötelet ajánlani, és egy választsái gyülésen a haza megvédésére felszólitani a politikai ellenzékkel szemben, akinek ez a haza épp ugy a sajátja és ezért épp oly fontos.

Orbán Viktor figyelmeztetem önt, hogy aki szelet vet, vihart arat!

Előzmény: minderbinder (-)
Dittácska Creative Commons License 2002.04.18 0 0 5
Eddi olvasója voltam csak a fórumnak és a választások előtt nem is akartam ebbe a felfokozott hangulatba bekapcsolódni, de most már nem állhatom meg, hogy ne írjak.

Kedves padagógusok!

Nagyon-nagyon szégyenlem magam, azért amit a pedagógustársadalom egy része tesz a választási kampányban. Szégyen, hogy kiskorúakat felhasználnak politikai célokra.
Szégyen, hogy Önök megkülönböztetik a gyermekeket szülei pártállására való tekintettel.
Szégyen, hogy egy padagógus arra ragadtatjamagát, hogy leköp egy más pártállású politikust.
Ezek után elgondolkodik az ember, akinek kiskorú gyermekei vannak, hogy hogyan tovább. Mire is tanítja ez a padagógus az én gyermekemet?

Tiszteletem azoknak a padagógusoknak akik képesek voltak ellen állni a politikai nyomásnak és távol tartották magukat és arábízott gyermekeket a politikai csatározásoktól.

minderbinder Creative Commons License 2002.04.18 0 0 3
Jol van, na!

Azert kivancsi lennek, hogy egy ilyen "tanar" milyen ertekrendet ad at a diakoknak, elsosorban erkolcsi es etikai kerdesekben.

Előzmény: Törölt nick (2)
minderbinder Creative Commons License 2002.04.18 0 0 1
En? Mar miert? -:))
Előzmény: Törölt nick (0)
minderbinder Creative Commons License 2002.04.18 0 0 topiknyitó
Szili Katalint Keszthelyen lekopte R-ne helyi kozepiskolai angoltanar. Az incidenst szemtanuk is tanusitjak! Az illeto azt allitotta, hogy nem is kopott "csak kopesszeru mozdulatot tett". Az illeto, egyebkent ezen akcioja soran buszken viselte kokardajat.

Megjegyzeseim:

1. Szegyen, hogy egyesek idaig sullyedtek. Egyaltalan, egy kozepiskolai tanar hogyan lehet ilyen primitiv?

2. Szegyen, hogy ilyen alakok magukra oltik a kokardat, ami valami nemeset es magasztosat szimbolizal es egeszen ezev tavaszaig a nemzeti osszefogas jelkepe volt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!