Négy év kihagyás után ismét színpadon a MANDRAKE MOON progresszív rock zenekar. A banda 2009-ben adta búcsúkoncertjét Budapesten, az alapító testvérpár külföldre távozása miatt. Most - bár a zenekar teljes legénysége továbbra sem él és alkot közösen egyazon országban - ismét összeállunk, (eredeti felállás+új csellista tündérlány) és 2013. január 5-én a ZAG Music Clubban adunk egy velős, kb. másfél órás koncertet. Gyertek el, mindenkit aki ebben a műfajban mozog, hallgatóként, vagy alkotóként, sok szeretettel várunk. Kis kedvcsinálónak íme az alábbi video: https://www.youtube.com/watch?v=o9MstvV03Ys
Nincs üres lap, amire bármit írj... Öreg vagyok, ez a zene nekem van, alig hiszem el, hogy fiatalok is szeretik. Meg foglak nézni Titeket, mert nagggyon tetszik. Most keresek még infókat a Trinity-ről.
No, látom éledezik a topik, na meg mi is, csakhát nem olyan egyszerű azon zenészek élete, akik nem ebből élnek...(amúgy vannak még ilyenek itthon?) Most éppen dolgozunk/babázunk/költözünk/betegeskedünk/hamarmeggyógyulunk/stbstb. - de mindemellett készülünk, hogy legközelebb mikor találkozunk, ismét valamivel többet adhassunk Nektek!
Ennyi szünet után persze legalább 4-5 új alkotással illene visszatérni, csakhát tudjuk (ill. inkább tudom), hogy a zenekar tagjainak életében jelentős változások, események történtek, melyek nem feltétlenül a zenei dolgokat helyezik mostanság előtérbe. Ennek megfelelően - az átlagos fanoktól eltérően - én megértő és türelmes vagyok :-) (Holdtölte környéki páros naptári napokon gyakori az ilyen mentális baleset nálam :-D)
(A honlapnál - a trendeket látva - én a myspace, facebook és társai megjelenéseket erősíteném inkább.)