Hát igen. Mostanában dalokat irogatunk, stúdiókat nézegetünk, örülünk a támogatásként kapott pénznek, ja, eleve ugye beadtuk a támogatást, honlapot fejlesztettünk, mellesleg mindenki dolgozik, én most beteg is voltam, szóval nem jutott időnk koncertszervezésre... :(
Sziasztok, mi van veletek? Honlapon sok szépülést láttam és örült szívem, de se nyoma, se hamva a már-már hagyománnyá vált karácsonyi koncertnek, és nagy csend...
Köszönjük, pár havi próbaterem bérletre elég lesz a pénz kb.
A Shoggoth reunion próbát már alighanem máshol kell tartani, mert ma megkaptam a "kedves bérlőnk, próbaterme helyére lakóparkot építünk" levelet... pedig nem is mi vagyunk a Pál Utcai Fiúk. Azért még egy évig biztos ellehetünk itt, addig meg csak találunk másikat.
Írtam egy 26 oldalas kritikát, de amikor a "mehet" gombra kattintottam, elszállt az egész. :)))) Úgyhogy most csak röviden: nagyon jó hogy ez is van, remélem, hogy hozzájárul a Trinity szélesebb körben való népszerűsítéséhez!
A riderhez nem tudok hozzászólni, de nem biztos, hogy a koncertszervezők az "érdekességek" menüpont alatt fogják keresni.
Linkek: az angolból miért maradt ki a www.vedrescsaba.hu ? :) A régi belinkelt honlapotok (nexus) meg eltűnt.
Amit javaslok még, az egy sajtó/promó rész (a magyaron is). Abból kell kiindulni, hogy egy átlag újságírótól, aki mondjuk hírt akar adni egy koncertetekről (vagy a frissen megjelent lemezről), nem várható el, hogy értsen is ahhoz, amiről ír, az meg végképp nem, hogy a honlapot átböngészve önállóan állítson össze hiteles anyagot(tisztelet a kivételnek!). Ezért kell egy külön, rögtön a kezdőoldalról elérhető menüpont (sajtószoba - sajtóletöltés - sajtóanyagok / press room - press kit), ahol szájbarágós, letölthető copy'n'paste eljárással közvetlenül felhasználható anyagok várják a sajtó munkatársait, ide kerülhetnek az egyéb promó-anyagok: fényképek (webre és nyomtatáshoz), videók, szórólapok stb. stb. is.