András bánál jártunk pár hete. A bora (még a régi) egész jó volt, bár őszintén szólva kicsit a vendéglátás módján meglepődtünk. Kedves volt, panasz erre nem lehet, de sztem régebben jobb volt a nívó.
Pár "klasszikust" ajánlanék: GYÓGYGÖDÖR (asszem tulajdonosváltás volt, nemtom ez minőségbeli változással járt-e, egyébként a Vinex szállítja nekik a nagyüzemi bort, de nem rossz, a kaja megfelelő), CAESAR-PINCE (a Gödör egyik nagy riválisa a Belvárosban, a pár éve lezajlott tulajdonosváltás nem tett jót neki), ANDRÁS-PINCE (Ez már a Lőverekben található, mióta élek szerintem nem változott semmit, András bá merlot-ja meglehetősen cukrozott, ezért inkább száraz borait ajánlom, elég kedves az öreg, bár ha már kicsit spicces akkor hajlamos az erőszakosságra...), BALIKA BOROZÓ (az NB1-es focisták törzshelye, kitűnő hangulat, remek, saját bor, finom hidegtálak), DIONÜSZOSZ BOROZÓ (ez van a legszebb helyen, Pubi /Lagler András/ csinálja a feleségével meg a sógornőjével, a borozóban ingyenes múzeum is található, egyébként ez nagyapám törzshelye is egyben). Kellemes időtöltést kívánok! (a véleményeimért vállalom a felelősséget, hisz azok többéves tapasztalaton alapulnak)
a prinyobe leginkabb a fottcsulokert... (mellesleg a traminijuket is megtudom inni.. pedig általában a tramini tul száraz nekem..)...
hogy tul draga lenne -e nem tudom...
vincellerbe meg a vadragu levesert.. nem tudom hol adnak még akkorát, és olyat...
ami a gyogygodrot illeti.. gimis koromban voltam utoljara...a cezar pinceben a hidegtal szvsz még mindig jó... de régebben sosem voltam, így nincs összehasonlitasi alapom...Andras pince szerintem is jó... Balikaban nem voltam soha...
kocsmahangulathoz esetleg még a regi nagy harmas kört tudnam ajanlani... ex-Zala gyöngye -feher hattyu- kék galamb:-)) nem tudom most milyen lehet..
Én meg pont ezeket nem ajánlom (Princzes és Vincellér)! Mindkét említett hely bor-sznoboknak való drága, puccos borozó. Az igazi kocsmahangulatnak nyoma sincs bennük. Helyettük pár "klasszikust" ajánlanék: GYÓGYGÖDÖR (asszem tulajdonosváltás volt, nemtom ez minőségbeli változással járt-e, egyébként a Vinex szállítja nekik a nagyüzemi bort, de nem rossz, a kaja megfelelő), CAESAR-PINCE (a Gödör egyik nagy riválisa a Belvárosban, a pár éve lezajlott tulajdonosváltás nem tett jót neki), ANDRÁS-PINCE (Ez már a Lőverekben található, mióta élek szerintem nem változott semmit, András bá merlot-ja meglehetősen cukrozott, ezért inkább száraz borait ajánlom, elég kedves az öreg, bár ha már kicsit spicces akkor hajlamos az erőszakosságra...), BALIKA BOROZÓ (az NB1-es focisták törzshelye, kitűnő hangulat, remek, saját bor, finom hidegtálak), DIONÜSZOSZ BOROZÓ (ez van a legszebb helyen, Pubi /Lagler András/ csinálja a feleségével meg a sógornőjével, a borozóban ingyenes múzeum is található, egyébként ez nagyapám törzshelye is egyben). Kellemes időtöltést kívánok! (a véleményeimért vállalom a felelősséget, hisz azok többéves tapasztalaton alapulnak)