Keresés

Részletes keresés

Foti Creative Commons License 2002.04.23 0 0 15
Nyugtasson a tudat (nyugtat a tudat) nem vagy (nem vagyok) egyedül.

Lásd még : Kokárdát a választásokig!

Előzmény: aarnyeek (14)
aarnyeek Creative Commons License 2002.04.23 0 0 14
Még ezt is vállalom, meg az infantilizmust is.mindenki megtalálta a helyét az országovodában most.Én kb középső csoportos lehetek...
Előzmény: Veszely Gyula jr. (13)
Veszely Gyula jr. Creative Commons License 2002.04.22 0 0 13
Íme a diagnosis:
feltűnési viszketegség súlyos esete.

:)

Gy.

Előzmény: aarnyeek (12)
aarnyeek Creative Commons License 2002.04.22 0 0 12
Nem, de kokárdában szavaztam, és nyíltan.
Szerettem volna, ha jegyzőköyvbe veszik, hogy nem történt semmi bajom a kokárda meiatt, de azt mondták, hogy ez a normális.
Az igaz, hogy nyíltan szavaztam, a szocikra.
Szórólapot nem vittem magammal, hazafelé begyűjtöttem egy fideszes plakátot, emlékbe.
Előzmény: sz (11)
sz Creative Commons License 2002.04.21 0 0 11
Ez nem te voltál? :))

Egy állampolgár szavazásra jelentkezett és egy MSZP-s képviselő szórólapját az asztalra letette. A MIÉP küldöttje kifogásolta ezt, az állampolgár a választási bizottság előtt a szórólapot megsemmisítette.

Előzmény: aarnyeek (-)
aarnyeek Creative Commons License 2002.04.18 0 0 10
Ez a hátoldali tetszik.

Lehet írok rá valami érdekeset.

Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.18 0 0 9
En mindig nyiltan szavazok, igy 7-en, az elso forduloban is igy tettem. Mint ahogy az iment valaki idezte a torvenyt ez teljesen szabalyos.
A titkossagot az allampolgar szamara lehetove kell tenni, nem kotelezove.

Abban sincs igaza dp-nek, hogy ha barmi mast rairsz, akkor ervenytelen.
A torveny azt mondja ki, hogy egy x-nek kell lennie, de azt nem, hogy mast nem irhatsz ra. Ez persze ertelmezes kerdese, de az altalam ismert rengeteg, koztuk szemelyes pelda azt mutatja, hogy a szavazobizottsagok ezt elfogadjak ervenyes szavazatnak. Sot meg azt is el szoktak fogadni, ha egyet X-elsz, es a tobbit kisatirozod, vagy athuzod. A szokas altalaban az, hogy ha a szavazat egyertelmu, azaz vitathatatlan, hogy kire gondoltal, akkor elfogadjak.

A szavazolapok hatoldalara sokaz szep hosszu leveleket szoktak irni, amiken szamolas utan sokat lehet mulatni.

Termeszetesen mindez az adott szamlalobizottsag dontese.

ÉLIÁS Creative Commons License 2002.04.18 0 0 8
Heineken.De azért tényleg klassz.
Előzmény: bluetie (7)
bluetie Creative Commons License 2002.04.18 0 0 7
Mi ez? Heinekken? És mindjárt 3 üveggel? Klassz!
Előzmény: crvena zvezda (2)
aarnyeek Creative Commons License 2002.04.17 0 0 6
Domingos!

mindenütt ezt csinájja.
Van a, ahova hármat tesz, van a hova eggyet.

Előzmény: Domingos deCarvalho (3)
nucler_pl Creative Commons License 2002.04.16 0 0 5
Akkor még írok egy kis üzenetet Áder Jánosnak, hogy mondja meg istenüknek, Viktor királyuknak, könnyen jön, könnyen megy.

Ja és puszilom Simicskát!

baluuu Creative Commons License 2002.04.16 0 0 4
dP nincs igazad:

1997. évi C. törvény
68. § (1) A szavazólap kitöltéséhez szavazófülke áll a választópolgár rendelkezésére. A szavazófülke használatára a választópolgár nem kötelezhető.

69. § (5) A szavazat érvényességét - ha az egyéb feltételeknek megfelel - nem érinti, ha a szavazólapon bármilyen megjegyzést tettek, a jelöltek sorrendjét megváltoztatták, a jelölt nevét kihúzták, illetve nevet hozzáírtak.

kiemeles tolem

Előzmény: 81713 (0)
Domingos deCarvalho Creative Commons License 2002.04.16 0 0 3
Anyám...
Előzmény: crvena zvezda (2)
crvena zvezda Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2
Én is nyíltan akarok szavazni, és felemelkedő érzés lesz a nemzet testéből eltávolítani az idegen képződményt!

kábelbúvár Creative Commons License 2002.04.16 0 0 1
Nyugodtan!

Ismerősöm már megtette.

Kapott egy-két grimaszt, de túlélte. :)

81713 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 0
Ennek semmi - akarom mondani - nulla akadálya sincs. Írd rá a szavazó cédulára a neved, születési dátumod, édeanyád leánykori nevét, lakcímedet és máris megoldottad.

A gond az, hogy ettől érvénytelenné válik a szavazatod. Ha ezt akarod elérni, índítsál e tárgykörben népi kezdeményezést, oszt meglátod követőid létszámát.

Sok sikert!

dP

aarnyeek Creative Commons License 2002.04.16 0 0 topiknyitó
Nem tudja valaki, hogy lehet-e nyíltan szavazni?

Szeretnék vasárnap odaballagni a pulthoz, oszt nem csinálni a hókuszpókuszt, egy nagy bazi ikszet nyomni vastag fekete filccel a valahová a fidesztől jó messze, de még azér a papírra.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!