Keresés

Részletes keresés

6Boci Creative Commons License 2002.04.16 0 0 7
Isten ments, hogy mindent elhiggyek. Szerintem eleg objektiven nezem a dolgokat. Mindeket oldalon vannak csusztatasok, hazugsagok, csak az en velemenyem szerint a fidesz az elmult 2(4) evben nagyon kitett magaert rossz ertelemben, es ez feltunt a valasztoknak is.
Előzmény: Libego (4)
Libego Creative Commons License 2002.04.16 0 0 6
mondtam én ilyet vagy csak utaltam rá valahol?
2:1
:-)
Előzmény: keletiproli (5)
keletiproli Creative Commons License 2002.04.16 0 0 5
És te is elhiszel mindent, amit a Fidesz mond ?
1:1 az állás
Előzmény: Libego (4)
Libego Creative Commons License 2002.04.16 0 0 4
Mondd csak boci, Te mindent elhiszel amit az Mszp mond?
Előzmény: 6Boci (2)
keletiproli Creative Commons License 2002.04.16 0 0 3
Asszongya:
1 km autópálya sik terepen: 1.04 -1.1 milliárd
1 km autópálya dimben dombon: 1.2-1.4 milliárd

Ezzel szembe elkerülő utat épít a Vegyépszer 2 - 2.2 milliárdért.

Én az autópály építkezések mellett járok el nap mint nap. Hülye vagyok, de nem annyira, hogy ne lássam, hogy ezen a pályán közlekedni életveszélyes lesz. Igen a Vegyépszer egész életében épített autópályákat, Nagyon profi.

6Boci Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2
Na ez az, es az a boraszto, hogy ez nem tunik fel a fideszeseknek. Fideszesek az nem zavar benneteket, hogy a fidesz bokros csomaggal riogat, mikozben bokros csomagra csak csodkozeli helyzetben lenne szukseg, es mivel a fidesz volt kormanyon ezert csak ot lehet felelosse tenni egy csodkozeli helyzetert?
Az se tunik fel, hogy a PM bejelenti, hogy a fidesz hatalmas hianyt gorget maga elott, erre a fidesz valasza, hogy az Mszp mar keresi az indokokat? Nem szurja ki a hazugsqag a szemeteket?
Előzmény: solarka (1)
solarka Creative Commons License 2002.04.16 0 0 1
Ez sajnos tény. A 10-es útnak nincs meg például az építési engedélye sem, de az alapkövét már letették, illetve a szerződést is megkötötték (na kivel vajon?:)). Ez a biznic, mi meg csodálkozunk. Aztán persze, amilyen pofátlanok, már előre terjesztik, hogy majd az Mszp a kormányra kerülve azt fogja mondani, hogy üres a kassza! Van egy arcuk, hogy rohadnának meg. Jótállok, hogy Orbán fog felállni elsőként, és dühöngeni: "Nem megmondtuk, hogy az Mszp erre fog hivatkozni?!". Most meg teszik el szépen a milliárdokat, amiket még benthagytak a kasszában.:((
CSamu Creative Commons License 2002.04.16 0 0 0
Mint tudjuk az autopalya epitese, minden helyzetben ugyanannyiba kerul.
6Boci Creative Commons License 2002.04.16 0 0 topiknyitó
Az MSZP szerint a Fidesz a rágalomária mellett a háttérben már csomagol. A szocialisták úgy tudják, hogy a Vegyépszer újabb százmilliárdokat kapott.

Lendvai Ildikó szocialista alelnök szerint "a kormány utolsó perceiben már megkötött és aláírás előtt álló szerződéseken keresztül 322 milliárd forintot juttat a Vegyépszernek".

Az út ára

A szocialista politikus keddi, budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: több helyen hiányoznak az építéshez szükséges engedélyek, kiviteli tervek és van, ahol a területet sem vásárolták még meg. Lendvai Ildikó az MSZP birtokába került adatokra hivatkozva beszámolt arról: a Vegyépszer-Betonút konzorciummal már megkötötte a kormány a szerződést 83 milliárd forint értékben, 38 elkerülő út megépítésére. A szocialisták információ szerint ráadásul keddre tervezték annak a szerződésnek az aláírását is, amely az M3-astól Miskolcig tartó 24 kilométeres autópálya építésére vonatkozik és 46 milliárd forintba kerülne. - Az előző szakasz Füzesabony és Polgár között kilométerenként 1,07 milliárd forintból készült. Vajon mitől duplázódott meg egy kilométer autópálya ára - tette fel a kérdést.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!