Keresés

Részletes keresés

CatchK Creative Commons License 2002.04.16 0 0 7
A társadalom "demokráciából jeles" - mindig leváltja az aktuális hatalmat, mer négy év alatt nem lett 10-szeres a fizetése... Így valóban nem érdemes 10 évre előre gondolkodni :(

A társadalom VÁLTÓGAZDASÁGBÓL jeles! Kérdés: mekkora erény?

Ismét négy év készülődik, aminek a végére rájön a sok demokrata ingadozó, hogy mégis rosszul választott... Meg hogy lám, mégsem teljesültek az igéretek.

iceride Creative Commons License 2002.04.16 0 0 6
A tényeknek semmi köze a polgárok akaratához.
Tény például, hogy az első fordulóban többen szavaztak az MSZP-re, mint a FIDESZ-re.
(ha választási csalást nem tételezünk föl, de most ne tegyük)

Az olyan hangzatos kifejezések viszont, mint pl. 'hiaba tekozolt el milliardokat a kozpenzekbol sajat onos kampanyceljaira', vagy 'a magyar nemzetet nem lehet hulyere venni', vagy 'mussolinis gesztusokkal vezenyelni szazezres tomegeket az utcan' nem mások, mint populista, vádaskodó, érveket, valóságalapot nélkülöző propagandaszövegek, Torgyán-szerű hangzatok, amit a kedves baloldali kollegák oly szívesen ostoroznak, és ennek ellenére lám, mégis lépten-nyomon felhasználnak. :)

Előzmény: Nargile (5)
Nargile Creative Commons License 2002.04.16 0 0 5
Figyeljetek, sracok: csak nezzetek a valasztasi musort vasarnap es akkor majd meglatjuk, hogy kit igazolnak a TENYEK es a valasztoPOLGAROK akarata. Az elso fordulo alapjan mar leszurhettetek volna valamit, de Ti inkabb tovabb eltek abban a hitben, hogy csak egy-ket szocialista provokator gondolkodik ugy, mint en. Ebreszto: itt a nemzetnek tobb mint a fele a kormanyvaltast tamogtja, es nem azert, amiert Ti gondoljatok, nevezetesen a szocialista igeretek miatt, hanem mert eleguk van abbol a hatalambol, ami negy evig kormanyozta az orszagot.
andrej11 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 3
Ez egy komoly hozzászólás volt. Gratulálok. Gondolom már 9 napja készülsz rá, gyűjtöd a gondolataidat stb.
Előzmény: Nargile (-)
sin x Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2
Ha netalántán, véletlenül, neadjisten, mégiscsak nyer a FIDESZ, akkor mit fox mondani?
Előzmény: Nargile (-)
iceride Creative Commons License 2002.04.16 0 0 1
Imádom az ilyen cseppet sem elfogult, megdönthetetlen érveket, ellenőrizhető adatokat fölvonultató, pusztán a minősítés nélküli tényekre építő hozzászólásokat. :)
Sajnos nem 0 ilyen van. :)
Előzmény: Nargile (-)
cicatappancs Creative Commons License 2002.04.16 0 0 0
Egyetértek! :o)
Nargile Creative Commons License 2002.04.16 0 0 topiknyitó
A fidesz kormany hiaba tekozolt el milliardokat a kozpenzekbol sajat onos kampanyceljaira, igy sem siekrult elernie, hogy az emberek tobbsege megszavazza az ujabb negy eves kormanyzast neki. Hiaba a pontosan idozitett alapkoletetelek, muzeum es szinhazmegnyitok, megaprodukciok, tuzijatek. A magyar tarsadalmat mar nem lehet a "panem et circenses" logikaval meghoditani, a magyar nemzetet nem lehet hulyere venni. Ezt a tanulsagot kellene levonnia OV-nek a valasztasi eredmenyekbol, nem pedig tovabb erolkodnie es mussolinis gesztusokkal vezenyelni szazezres tomegeket az utcan. A magyar tarsadalom jelesre vizsgazott demokraciabol. Es ez csodalatos. :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!