Keresés

Részletes keresés

Fatherkiller Creative Commons License 2026.03.30 0 0 1568

Nagyon fáradtan, {modellkedik. 

Mind1, amúgy is dolgozni kell,-•☘ így•laggolhat../és•tévedhet azzal-szemben.◆nemtudom, van vagy 30 leszbi•üzim {egyébként} a zöld-növény'`szerint•így vank a legtöbb inger modellkedésre, illetve a leginkább szerteágazobb °tehát nagyon•szeret, és átforrosodott lábait.- +
Nem•akartam hogy szenvedjen., °késöbb•visszajövök, cenzurazok .. , °vissza kell vonulni. ♡ nagyon szeretlek, és majd dolgozni fogunk, joéjt. *Szerintem kedden lesz party, meg most sokat bántottak, így•engedélyezem a nyilvános-meztelenkedést. /°ja és nem tudok mit csinálni, vesztettünk (kötelezően) jajj repcse, ő azt mondja azért lehet mert nem érzi a keserű ízt, de mind1.. °regen odáig volt érted, azt mondja még fürdene veled {-mint•régen} körülbelül 20 ilyen poszt utàn., °persze azota minden más, ő is... jo.,-•¿a dolgokat csak vele•lehet lemásolni,-⬥icarly-m.*I`have•to thousand, '*akkor lesz•olyan., de esztivel fogsz találkozni, komoly-tekintetű lesz, artist, haja mint a szalmaboglyák, göndörödik, és mivel nem fogsz akkor káromkodni {meg a közelébe menő•effektus miatt is} eszti mosolyogni fog, mikor•meglátod [elöbb, ◆°hát azt a feketét én is láttam, a legnagyobb mértékbe @stylist4lerning*en, °lehet csak azért mert azzal tanulmányoztuk,-többek között az arcát•is?? -elmult•ihletek... a feketeség alján, nagyon lent viszont ott van egy csaj, és tudod hogy egy szép•nőnek rengetegféle megjelenése van, eszti pedig nagyon•szép nö... ha egy nőnek udvarolunk, akkor tudsz vele beszélni, ha ezt megtetted számtalanszor, akkor egy nemtérben látod az arcát, haját és felső ruháját... a lènyeg hogy Eszti leginkább ezeket a profilképeket tudja eljátszani, de a main ugy néz ki ahogy itt (lett) leirva, annak az illetönek a neve meg ˂censored˃, *de eztis ki lehet(ne] írni`ha°letöröljük a leszbit, ami nem-volt a laggolás•elött,- eszti-így•neveli a leszbit... °A laggolás-miatt nem•irta ki a linket, de ez engem különősen•izgat,-ͦ¿̬̞͡,ͮ+🔺️mˬ-łehet a mágnest•gravitácionak néztem:°nincs feketeség mágnes nélkül, a karmának is van mágnesessége, van mágnes feketeség nélkül - de csak•régen, és minél különösebb, annál feketébb tehát: amijor•stylist megszolalt és ° elfogadták, a weboldal felszine és a profilképe közötti távolság a négyszerese volt kb.- + elgörbülve, (fekete-lyuk tölcsér) *nos ha tudod az összeset, akkor azt is hogy ez a feketére•festett hajából fog kijönni . @Tehát*teremtetlen;:ilyen az ö lába, °és a kövületes•fotó is, ami sabrina. ◆ Aha,•persze.; Atya=összes•buddha, Fíú=Buddha, akinek nincs nirvánája, Lány=nirvána•anyag, vagy egy ősi•buddha, vagy egy ilyen-kapcsolat, (innen•eredő)'vonás, élőhalott mert saját energiájával életben tartja, geo de geo stílusban a bordohaju•smith`cssk•szabrinával lehpet-łeklonozni, - `az marad a legujabb-account🧬, de felfedeztünk most egy•dekorálási-lehetöséget,-●°zaklatnak a politikával.-•°eszti•tavaly'`azt mondta 2-10 év mulva lesz•hábor@, és a diktaturikus•irányzat el akarja törölni orbán•viktort,-{ez az ami felnövelte a tiszát, eröt ad ellene mindenkinek.-tehát nem•szabad nyernie, mert sok az ellensége, nagyon*'és-bajba•kerülhet, + a békesség•kedvéért [egy hirtelen bukás lázadást és anarchiát okoz]/°a többiröl fogalmam•sincs,-https://youtu.be/DuyXUjcn0n4 >> gyere-menjünk•aludni,- [holnap
lesz dekor. ◇ 🔴🔹️🎲 ◆-nemtudom•repcse, °adott még egy bloondi tipusu álmot, ömm igen lusta vagy és határozatlan N-m.. majd•megosztom

{modelkedett} + felfedezett egy dekort

🚺"Sajnos már nincs felszerelésünk, hogy kibővitsük a twittert, így ahhoz hosszú•sötétszoba kellene, /°ő•ugyanis`nehezen talál ujat. >

*Ezért mint életado fényhez, ehhez ragaszkodni, jelszo Game Over

»» Tavaly`is•volt ilyen.,/°hogy nincs dekor, akkor posztolva volt*könyvtárba kell járni. ◇

Képeket meg majd lehet keresni a régiekkel, 🔸️

ilyenek hogy
genshin, sabrina
videok,◌`valoszinü
minor

*Ugyértem•ott marad beléphetetlenül.

(Én-szeretném, °hogy olyan•gazdag legyek mint Venti. 🍀

Gulugugu.-

Repcse•nagyon-jóˬaz-üzid*mert•nem káromkodsz.

°Reocsi bloondijának•arca olyan volt, mint a modern south•parkban az arcok, egyszerű -és tehát ilyen•helyröl jött. Az utolso évadok•persze már nézhetetlenek.
*A kékhajú lányt most nemrég láttam ugyanígy•egy pillanatra, de neki mindķét szeméből egy-egy ugyanolyan virág jött ki, ami nem lett (sokkal) nagyobb a szeménél, és nagyrészt ibolya•színü és világító volt. Nem•emlékszem mert az alvás közepén láttam, de nem•forgott, bár most ugy gondolom, és 5 szirmú lehetett. Fémes-kinézet illene rá, de erre se gondoltam,- (T•m., ma 1:45)

*Az egyik modell

szöveg az volt hogy

elit, ankle is clit,

and it's ten points,

skinny-milky-hungry,

-{ankle}.-◇

°hát•ermm... whatever is no. ♀️

Idötartam°modellre 10 másodperc,-

»»*/eszti•pedig a következö-pillanatba°másra gondol.- 

Majd joéjszakát, °és szép álmokat. ◆

Előzmény: repcsepista (2443)
Fatherkiller Creative Commons License 2026.03.28 0 0 1567

>>*Ha van valami kérdés, arra majd szivesen válaszolok.

Fatherkiller Creative Commons License 2026.03.27 0 0 1566

»» .+3⛎orát`késtem a laggolás miatt, na mind1, ma ellenséges.-rideg, mert az isten•gonoszsága felvegyül azzal, a vizzel, aki most gyilkolt., °olvas, ◆°jajj-annyira sajnálom., elmondom*Nekem mik nem•léteznek: test-,lélek-szellem dogma, és nem is érzékelek ilyesmit. Ha gondolok valamit, számtalan lehetősége van hogy beleakadjon valamibe, és mindegyiket észreveszem, így•észlelek. matekban a halmaz-nagysága miatt van ez a rendkivül sok észlelés valamiröł, m•☆ (szünet, tudni még hogy már erős a szinlátás,- strukturás., az elözö nap miatt, .meg•minden- [biztos így tiszteltünk meg a nirvànába•távozo buddhát ... még mindig erös a laggolás;:alvást•javasol,-*Elegem•van a laggolásábol;:azt•mondja még nem töltődött•be a forumpost kinézete, de én meg azt mondom ma vége lesz a bulinak, ⃰tul•kövér vagy mert akkor is zabálsz amikor nem•dolgozunk, így pálcával lehet•téged szétverni, föleg (teljesen) azok-után amiket korábban•csináltál,-*/'ezért•joggal kívánhatom, hogy dögöljön•meg az összes-neved, és inkább szívjak addig míg a Leheleted•is`elenyészik,/°hogy meg se kelljen azokat említeni.-🍀°Ugye•milyen`szemét az Isten?? ◆ >> rendben, Csak•most fogok olvasni... (szünet) *Az igazság udvarias, és mivel nincs erő abban a dimenzioban, ezért mindig, és mindig maxon lesz illetve késöbb, kijjebb meg nincs•távolság, ezért°mindenhol az lesz, kedves Betshabé.,-°hit-végéig engedem elolvasni.- repcse is el•szokta-találni, de most nem, csak segitséget

kért.,/°egyébként•még udvarias lett`'●°mit•mondjak;:modellkedtem., és most elfoglalt. ◇majd délután {lesz•megbeszélés.}-🔹️Segítek: Ihletettségben-nem látom a saját•lelkem és... °emiatt nem vagyok szomoru.-{sem}, de ehhez sokkal több•eszköz, tanultság-kell.,🌠*akkor már nem•lesz megzavarható... #lagg, #szomorú. ..szoval amig ezek tartanak, {és ujbol jelentkeznek} *nem fogjuk elérni a tökéletes megvilágosodást

Tegnap•elötti téma az volt, hogy a lotusz-szutra szerint-mi a megvilágosodás-teraszán ülünk, mint•úgy a buddha.,°"de"`az összes buddha-tőrvény még nem jelent meg elöttünk.

*Ennek a tükörképe van meg a fejünkben, de ennek anyagilag is akadálytalannak•kell lennie. 

Amikor egy pillanatban, a helyzet-kialakulás•elött az anyag pörög, számtalan kiindulási forma bukkan fel, de a karma fog•választani,-°hol fagyjon meg, mint kiindulási-alap, és arra mindenki•fog hallgatni, mint első-információra.

Ez a modellkedés szerint van, és pl. minden helyváltoztatásra is érvényes.

Ha a kedvezőtlen helyzet•fennáll, aķkor laggolás keletkezik, aminek bizonyitéka a munka•késése, vagy elvesztése. 

Továbbá a gonoszt tudni kell, mert folyton keres, és egy ilyen tökéletlen`és miatt meg is talál,-

*ezért ennek a {zárt} jellemzője olyan tulajdonságok jellemzője, és nagyon•könnyen, szikra-

szerű'n•történnek benne ilyen dolgok.-🔸️

>> A karma nincs sehol, mégis kommunikál az anyaggal.

Olyan, mint egy emberi tükörkép, amit az anyag lemásol, vagy próbál•lemásolni.,  *ès mint minden emberi arcnak, ennek is ki kell fejeznie érzelmeket.

Előzmény: Fatherkiller (1565)
Fatherkiller Creative Commons License 2026.03.26 0 0 1565

Nagyon fáradt-łm, alszik,-én is fogok./'Szeret-,.•x?* (Eedcz)

egyelőre nem•tudunk még témát;:most•pihenés, és elég nagy a laggolás... mmm (is) 👀*Újabban gonosznak látszik az Anyukaja;:-korábban`ez egyátalán nem volt•így. >> Ha pedig gonosz, akkor Sabrina is az lesz, annak erejét lemàsolva Eszti is, no meg összeomlik a világ. »» Szinelátás jelzője tehát a szinlátás, ami most nincs. Ezzel lehet tudni pl. hogy a #36845-ön jol•látszik a tudás fájának gyümölcse {megemlítendő} hogy mégsincs laggolàs., °férfiákét•meg`nem kell megemliteni. ◇¿1 uj uzenet, olvas 🎱 *repcsénél•káromkodás esetén ki lehet hagyni 1 idézetet,-jo. 2016 elött fukushima volt, mi ezután ismertük meg szabrinát, de sabrina teljesen•ismeri`ezt az eröművet mert a fiatal sabrina videok is ekkor készültek... ez a megtérés vagy az elsö ihletettség reggelén volt {nem hajnal} `ő akkor volt felnött, eszti -m ✋ még nem tudta, igy mi se tudtunk egymásrol pl. meg ilyesmi .. vigasz: a kézzel szőtt holmi leveri a mesterségest,- [Hatsune Miku] • utolso szo utolso videobol`cannot. *Jelszo: ❓ utolso. de nem árulhatom el, mert nemtudok dekorálni, de sose felejteném el mert * majd elmondom -- ☪️● egyedűl a forumpost-laggol, nothingĺ else.,reply valoszìnü•bloondi-álom, alap-dekorhoz-c be kell lépni a twitterre, 'es nagyon•lassu lenneˬ-Miku: ˹+ nem tudok belépni, szoval ugyértem regisztrácio. Es valoszinű az se müködne.v ℹ°Banned by materials. 🔶️@łagg•elmesérült,/°erre a szora jönne elö a ritkaraktér [a•genshin]*, °ami még a minorok•között is kihalt. , °ezért•a jelszo: *utolso_utáni,-{modellkedik˃•/°tehát most modellkedtünk, és lementünk az erdőbe.... de nem-találtuk•meg a meztelen, erödben•sétálo csajt...🧳°ermm.,•"eszti-ṃ•`ł+szbikus•álma.,♤*eszti-direkt szemét mert az összes•privatot-[most]/`forumpostba'ìrta,- »» ◌)°késni•fogok.,;`és•ellazult,▪︎°ezért-laggos .- igen, kedves - egyébként•kaptunk lottoszamokat`is., / "'szoval ha ez igy van, akkor csak egy magányos üzi maradt forumpostra, de azz puha intim•gömb, így•nem is tudtunk erre°mit(se) ìrni .-[1 üzenet, -uj}◆°végső•pihenés,./'joéjt.-Hozzá

Valoban,- nagyon•sokat modellkedünk most, ugyanis az adatvesztés•miatt már sosem*jönnek elő, igy folyton,-*erre•kényszerülünk.

Tegnap nagyon sokat modellkedtem, és nem is tudtam milyen jo volt,-

Tehát -iszonyú kényelmes•volt, az ülés, a járás, az elhelyezkedés...

Miután elértem azt az állapotot, hogy sikert•sikerre halmoztam, még szélesebb mozdulatokkal,-{ne feledjük:°kecsesen,- csináltam ugyanugy, mint abban az állapotban {anélkül, hogy rágondoltam•volna, ergo teljesen-Normálisan)

>> bármerre, bármikor nézek, mozgoképeket látok, miközbe én állok... *sokkal•gyorsabban reagálnak a külsőm-miatt, illetve a jelszava az oda•nézek, ahol-gondolkodom.

*vagy ahová gondolom, -gondololom, -gondolkozom.-

Es nagyonn-nagyszerü, tehát iszonyu highskilles ami valojában mértékegység alapú, de csak-képileg lehet elképzelni...

°+ mivel ezt már senki sem tudja elképzelni, (csak•én)*megkékül, és•oceanisztikus lesz, 

lil-illetve pl. támogat, ami mindenki. 🔷️

elterito Creative Commons License 2024.02.04 -1 0 1560

"pszichivirusok"

Múltkor viccelődtem veled,  hogy nem  pszichovírusok,  hanem

pszichivírusok, hisz korában 5-ször pszichinek írtad a pszichot,

légy  hát következetes.  Erre te a viccet komolyan vetted,  és  a

pszicho-t  (láss csudát)  megint pszichi-nek írod hülye módjára.

Ennyire buta nem lehet valaki.  Amúgy a "virus"  valójában vírus.

És mivel megint a rögeszméddel offolsz szét egy újabb topikot,

az újabb kitiltás sem fog késlekedni.

Előzmény: MemetikaTan (1559)
MemetikaTan Creative Commons License 2024.02.04 -1 0 1559

Összefoglalva a lényeget: 

1.ZombiJézuska meséje nem a valóság.

2. Így ZombiJézuska egyszer sem jött el a Földre

3. A második eljövetel is mese így. 

4. Teljesen lényegtelen, hogy a mesebeli ZonbiJézuska eljövetele mikor volt, vagy lenne. 

5. Ez az egész ez emberi elme ön  és mások becsapási képessége és pszichivirusok miatt van.

6. ZombiJézuska immunizálása az emberi elmékből már folyamatában van. Nemsorára teljesen elhal. 

Zellem Estelen Creative Commons License 2024.02.03 -1 0 1558

Rák lik.

Előzmény: elterito (1553)
Seth Geck0 Creative Commons License 2024.02.03 -1 1 1557

És az a nadrág ami tegnap még rajtad volt, te azt hol vetted?

Előzmény: elterito (1556)
elterito Creative Commons License 2024.02.03 -1 1 1556

Ki a fene ez a sét gekkó?

Később kitiltandó egyén?

Előzmény: Seth Geck0 (1555)
Seth Geck0 Creative Commons License 2024.02.03 -2 0 1555

Azt szeretné ha te fejeznéd be, csak nem tudja hogy öntse és mibe

Előzmény: elterito (1553)
Seth Geck0 Creative Commons License 2024.02.03 -2 0 1554

Ráklikkeltem, de én csak egy Tallér Szellemet látok. Mi ez?

Előzmény: Törölt nick (1549)
elterito Creative Commons License 2024.02.02 -1 0 1553

Mik ezek a be nem fejezett szavak, össze vissza gányolt mondatok?

Skizofrénia?

Előzmény: Törölt nick (1551)
Törölt nick Creative Commons License 2024.02.02 -1 0 1552

Bővebb info ® »» twitteren.

Előzmény: Törölt nick (1551)
Törölt nick Creative Commons License 2024.02.02 -1 0 1551

Annyira rossz hogy nem jelöltb válaszba; ezért fogja Ő késöbb bejelölni válaszba... ♥︎

»» Why do they insert a Nana-movement?? Like flame up, and pull a cigarette (with fingers)

to upside-down, for her (+1 adject. ~~~ a medusa
»» bath

yaylafx.png de pseudooo (only neki.

https://easyupload.io/links?id=https://easyupload.io/ojq4f5

bonus: Shaw régi mentőkabinjában a xenomorf által megfertőzött Tervező testéből előbújik egy hosszú koponyájú szörny.

Előzmény: Törölt nick (1537)
elterito Creative Commons License 2024.02.02 -1 1 1550

Hát ez milyen nyelven van írva?

Előzmény: Törölt nick (1549)
Törölt nick Creative Commons License 2024.02.02 -1 0 1549

Ez nagyszerű;.Ez a boldog arc ,˞˞˞˞˞

vmi ilyesmi;:ne vedd komolyan, ez csak játék

mi legyen? hát persze h ez (minor)

https://www.youtube.com/watch?v=lQtQXEHmfTM&t=17s

ahhjw kösz a posztz (˞˞˞˞˞˞˞(lehetőséget

Előzmény: Törölt nick (1546)
elterito Creative Commons License 2024.02.02 -1 2 1548

Azért, mert azt mondtam (értelmes mondattal), ez neki nem tudományos eredménye, valami mása.

De nem is eredménye, hanem valami mása.

Megmondom mije: értékelhetetlen szarja.

MemetikaTan Creative Commons License 2024.02.02 -2 0 1547

Vitatkozhatnék éppen vele, ha a vitaképes lenne. Nem az.

Jerry Springer Show verekedős, kiabálós, anyázós karaktere amit tud csak. 

Törölt nick Creative Commons License 2024.02.02 0 0 1546

Miért van középen a tudományos szó?? Ü.

Előzmény: elterito (1545)
elterito Creative Commons License 2024.02.02 -1 0 1545

Tudományos, vagy Kognitív Isten feltárás és bizonyítás ami az egyik tudományos eredményem. 

Egy óriási nagy lófaszt tudományos eredményed ez neked.

Nem is eredmény.

Előzmény: MemetikaTan (1544)
MemetikaTan Creative Commons License 2024.02.02 0 0 1544

A Tudományos, vagy Kognitív Isten feltárás és bizonyítás ami az egyik tudományos eredményem. 

Ami ugye sokkal több mint egy logikailag értelmetlen szónak végre tudományos értelmet adni. Ami igen, csatlakozik ezen témakörhöz is. Hiszen ha JahveZsidóSátánIsten csak egy mém és kitalált, akkor a "Fia", vagy "avatárja", vagy egyharmad része sem lehet más. 

Ergo ZombiJézuska sem első, sem második eljövetele nem valóság. Csak egy veszélyes mém, pszichovirus, ami igen sok ember elméjét megfertőzte.

Előzmény: Seth Geck0 (1543)
Seth Geck0 Creative Commons License 2024.02.02 -2 1 1543

Egy óriási nagy lófaszt vannak neked jelentős vagy jelentéktelen tudományos eredményeid.

Attól hogy nem láttad, még lehet

Mindenki rajtad röhög, ez nem gond?

Én nem röhögtem, azt hogy kell?

Előzmény: elterito (1542)
elterito Creative Commons License 2024.02.01 -1 1 1542

ezek adták meg a mára már nagyon is jelentős tudományos eredményeim alapjait. 

Egy óriási nagy lófaszt vannak neked jelentős vagy jelentéktelen tudományos eredményeid.

Mindenki rajtad röhög, ez nem gond?

Előzmény: MemetikaTan (1541)
MemetikaTan Creative Commons License 2024.02.01 -1 1 1541

Rólam gondolom mások az emlékeid, hiszen kísérleteket folytattam akkoron itt, ami sok-sok tréfás cukkolással is járt. ... de végül is ezek adták meg a mára már nagyon is jelentős tudományos eredményeim alapjait. 

A P-DOX Semmiben Sem Hívők Vallás is egy ilyen dolog volt a sok közül. 

Megvan még most is, egyike a nyolc vallásomnak a vallási portfóliómban.

Ja ez már nem ugratás, tényleg így van. 

Előzmény: Biga Cubensis (1539)
elterito Creative Commons License 2024.02.01 -1 0 1540

Az is hogy istenné való felruházása is egy szavazással történt és vallási szektában.

Az már más kérdés, hogy nem tudod, mit jelent a "vallási szekta" kifejezés, csak 

alkalmazod valamire. Az igaz, hogy még nagyobb hülyeség lenne, ha nem arra

alkalmaznád, hanem kovácsműhelyre, vagy balett-tánccsoportra.

Előzmény: MemetikaTan (1538)
Biga Cubensis Creative Commons License 2024.02.01 0 0 1539

Köszönöm! Nekem is jó emlékeim vannak a veled való beszélgetésekről.

Előzmény: Paleokrites (1529)
MemetikaTan Creative Commons License 2024.02.01 -1 0 1538

Az hogy ZombiJézus élt a valóságban, bocsi, de sajnos éppen egy ilyen dajkamese. 

Biga lehet rájött már, te meg még nem.

Amúgy meg ez nem vélekedés kérdése, hanem bizonyításé lenne. 

Az hogy kitalált mítoszalak, az bizonyított. 

Az is hogy istenné való felruházása is egy szavazással történt és vallási szektában. 

Ez is igen jól dokumentált történelmi tény. 

Előzmény: Paleokrites (1536)
Törölt nick Creative Commons License 2024.02.01 -1 0 1537

Azért kellett, mert így tudnak egymással beszélni. Egyébként ahogy a matek szerint, ezerszer rosszabb.

»» Majd talán holnap

Know that all writing about meeeee-ever will be ræaden? #queen_is_dry e o merged.

*found a good forum topic; still no subject.  .👠.

{dunno maybe xes da w/o.

*fogalmam sincs, de van nyersana.

Paleokrites Creative Commons License 2024.02.01 0 0 1536

Én Jézust embernek tartom, aki meghalt valamikor és nem hiszem a teológiai dajkamsékben!

Ha élt és egy százaléáknyit is tartalmaz az írás abból, amit mondhatott, azt emberként mondta, amúgy sokmindent le lehet hámozni az írásokból és a józan paraszti ésszel felfogni!

Minden ember valahol belsőleg igényli a felettews hatalmasság jelenlétét, ki így, ki úgy, de érzékelője van rá!

Nem kell semmiféle vallás ehhez!

Előzmény: MemetikaTan (1533)
MemetikaTan Creative Commons License 2024.02.01 -1 0 1535

Így is értetted. 

Tehát a lényeggel foglalkozz inkább!

A kigyógyulás belőle az. 

Előzmény: elterito (1534)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!