Keresés

Részletes keresés

WYW Creative Commons License 2010.12.20 0 0 3

 

 

Kalapácsos vörös ember.

Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.20 0 0 2

Forradalmi marxisták az MSZP-ben
2010. december 20. 06:00

  Magyar Nemzet
Radikális baloldali csoportot alakítanának forradalmi marxista tagozat néven kommunista, bolsevista, feminista, humanista és baloldali-zöld elveket valló fiatalok az MSZP-ben. A mozgalom jelképet is választott magának: a kalapácsos vörös embert. Hivatalosan csak az MSZP-választmány engedélyével működhetnek tagozatként.

  Ha tetszett a cikk, ossza meg ismerőseivel Forradalmi marxista tagozat néven új párton belüli szerveződés alakulhat az MSZP-ben – értesült lapunk. A radikális baloldali mozgalomhoz információink szerint már 160, elsősorban párton kívüli fiatal csatlakozott, közöttük – forrásunk szerint – kommunista, bolsevista, feminista, humanista és baloldali-zöld elveket vallók. Értékrendszerük alapja ettől függetlenül a marxista társadalompolitika, amely szerintük Nyugat-Európában szerves része a baloldali pártoknak. Úgy látják, a párt teljes tisztulási folyamatát fel kell gyorsítani, ennek egyik hajtómotorja lehet e közösség, mert a jobboldali politikával versenyben csak valódi szocialista ideológiával és programmal lehet ringbe szállni. A szervezők hangsúlyozták, hogy olyan fiatal emberek hoznák létre a tagozatot, akik nem voltak tagjai az MSZMP-nek, és nem voltak ügynökök – olvasható a Magyar Nemzet hétfői számában, melyből további részleteket is megtudhat.

Rozzantbakancs Creative Commons License 2002.04.16 0 0 1
De a tömegek sajna a 7i7-esből "értesülnek", és a keró-tvk manipulálják őket...
sin x Creative Commons License 2002.04.16 0 0 0
Nézd, 94-98 közzött sem kellett ahhoz sajtó, hogy tudjuk: szar a kormány. Éreztük a bőrünkön. Nyugi, most is érezni fogjuk, pofázhatnak a ker.tévék amit akarnak.
Előzmény: Gotic (-)
Gotic Creative Commons License 2002.04.16 0 0 topiknyitó
Hát igen. Elközelgett Medgyessy napja. Majd ha (nem szép kilátás, de hát ez van...) megnyerik
a választásokat, nyugodt, békés lesz a nép. Amíg a szocik és hajlékony gerincű vagy eme kellék nélküli szövetségeseik kövérre szívják magukat az ország vérén, (ahogy tette eddig MINDEN kormány) a médiumokban csupa jó hír butítja a plebszet, a H7es-ben majd a humoristának álcázott véleményformáló "művészek" (év színésze, mi?) bebizonyítják, hogy saját állításaikkal ellenben VAN kormánypárti humor, és a látszat kedvéért majd néha elsütnek néhány lanyha viccecskét mondjuk a szocik zakójáról vagy szemük színéről. A kereskedelmi tévéken (ahol egy "független" alak azt bizonygatta egy reggel, hogy a feladatuk nem az igazságok közlése, hanem a kormány bírálata... jaj!) majd nácizzák az akkori ellenzéket. Az erdélyiek meg érjék be MP szép szavaival, mást tőlük úgyse kapnak. De abból majd sokat. És talán majd vízlépcső is lesz, meg tanácsadás milliókért semmi munkával, áron aluli privatizálás, a nép pedig elégedetten hátradől, és élvezi a nemzet egységét, nem gondolkodik, beveszi a szemetet, nézi Friderikuszt, Mónikát meg a többi szemetet. És jó lesz neki. Boldog lesz. Éljen a média-szóma, éljen az MSzP!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!