Keresés

Részletes keresés

Orbán Ünő Creative Commons License 2002.04.16 0 0 3
HITGYÜLI.

Ünő

bormester Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2
Látod, amikor csupán durván vitatkozol, akkor nem büfiztetlek, mert azt más is csinálja.
Előzmény: terrateniente (1)
terrateniente Creative Commons License 2002.04.16 0 0 1
Édes fijam, akkor ezt magyarázd el Juszt Lacusnak meg Bolgár Gyurinak, meg a többi szakértőnek. Ők tudják, hogy miért foglalkoznak órákon át ezzel a beszéddel, és azt is biztosan tudják, hogy a "félelemkeltés szakembereivel" miért nem...
Előzmény: Egy szép vasárnap (0)
Egy szép vasárnap Creative Commons License 2002.04.16 0 0 0
Szerintem, ma már hülyeség Orban beszédét elemezni, mert már nem aktuális. Azt hiszem ennek az Orbán féle dolognak vége van!
Előzmény: terrateniente (-)
terrateniente Creative Commons License 2002.04.16 0 0 topiknyitó
Orbán Viktor ápr. 14-i beszédét "lelemzve" a baloldai "szakértők" többnyire elkerülik annak elemzését, hogy kikre is gondolt Orbán Viktor, amikor a félelemkeltés szakembereiről beszélt. Szűziesen hallgattak a miniszterelnök ezen mondatairól. Talán nem ártana egy kicsit foglalkozni ezzel a néhány mondattal, hogy az emlékezetükbe idézzük...


Kedves barátaim, április hetedikén sokan voltunk, de mégsem voltunk elegen.
(...)
Miért nem voltunk ott elegen? Harmadjára talán azért, mert voltak, akik féltek. Mert sokakat, talán százezreket behálóztak a félelemkeltés szakemberei. Hónapokon át riogatták az embereket azzal, hogy a minimálbér felemelése miatt százezrek veszítik el a munkájukat. Aztán azzal, hogy a kormány elveszi a szabad szombatot. Aztán azzal, hogy külföldi munkavállalók milliói érkeznek Magyarországra. Emlékezzünk a hazai és a külföldi nyilvánosságot felhasználva hónapok óta riogatják az embereket a mindent elárasztó, nem létező rasszizmussal, antiszemitizmussal és cigányüldözéssel. Egy fasizálódó, Európából kiebrudalt ország rémképét vetítették a választók elé.

Tehát, kedves barátaim, tisztelt Hölgyeim és Uraim ilyen a szabadság: bármit le lehet vele rombolni, és mindent fel lehet vele építeni. Én hiszem azt, hogy százezrek valójában nem ellenünk, hanem a sötét rémképek ellen szavaztak. Kérem őket, kérjük őket innen együtt, fontolják meg, nem azt bizonyítják-e a választási eredmények, hogy a lázálom véget ért. Az emberek Magyarországon ismét bebizonyították, hogy hazánk szabad és demokratikus ország, ahol születése, származása miatt senki sem szenvedhet hátrányt, és senki sem élvezhet előnyt. A magyar emberek ismét bebizonyították, hogy hazánk bármely nyugat-európai országgal állja a versenyt, ha szabadságról, demokráciáról, emberi méltóságról és önbecsülésről van szó. Bebizonyosodott, hogy Magyarország polgárai nem rasszisták, nem gyűlölködők, Magyarország polgárai csak élni szeretnének, magyarként szeretnének élni Európában.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!