Keresés

Részletes keresés

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2012.01.31 0 0 99

Bayer is nekirontott, remélem nem a levegőbe beszél, mert különben fizethet. Amúgy, ha igaz a Mészáros-sztori, akkor igaza van.

 

http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/ethosz.html

Törölt nick Creative Commons License 2012.01.30 0 0 98

Perelni akar az ATV: Mészáros cáfolja, hogy kontár munkát végzett

Tagadja az ATV, hogy akár egyetlen forintot is látott volna abból a pénzből, amelyet a Hungarofest Kft. a pécsi Európa Kulturális Fővárosa évad televíziós megjelenéseiért fizetett neki a Magyar Narancs múlt heti információi szerint.

 

http://hvg.hu/itthon/20120130_meszaros_atv_cafolat#rss

Előzmény: Álomvédelmi twist (97)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2012.01.30 0 0 97

Közben én is megtaláltam, és be akartam tenni. Kösz.

Előzmény: Törölt nick (96)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.30 0 0 96

Válaszolt rá :)

 

A felütés a legszebb: "Meglepett, hogy épp a Magyar Narancs, illetve online kiadása adott teret egy olyan primitív rágalomáriának, amelyet előadója rossz kottából, fals hangon prezentál."

 

http://magyarnarancs.hu/belpol/ragalomaria-78515

Előzmény: Álomvédelmi twist (95)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2012.01.30 0 0 95

Hogy Ki az a Mészáros Tamás?

 

Mindenképpen egy ügyes ember:-)

 

 

Legalábbis a nyilván-szélsőjobboldali Magyar Narancs szerint:-DDD

 

Százmilliós megrendelés az ATV-s Mészáros Tamásnak

 

 Somlyódy Nóra

2012. jan. 27., 12:48

 

Közel százmillió forintot juttatott az állam a kulturális főváros eseménysorozat keretében az ATV-s Mészáros Tamás cégének. Az összegért cserébe nem sikerült maradandót alkotni.

 

(...) Az alábbiakban egy százmilliós esetet boncolgatunk, amely az ATV-hez kapcsolódik, de voltaképp népszerű riportere és politikai publicistája, Mészáros Tamás ügye. A részben a riporter tulajdonában lévő céggel, a Közszereplők Európai Akadémiája Kft.-vel (KEA) két szerződést kötött közvetítőkön keresztül az állam, összesen közel százmillió forint értékben. (...)

 

(...) A KEA talán még arról lehet emlékezetes, hogy „civil országértékeléseket” szervezett az Országházban a Medgyessy-kormány idején. A civil kezdeményezések civil voltára rávilágít, hogy az EU-csatlakozás előtt megtartott „Európa kapujában” címűre az esélyegyenlőségi miniszter, Lévai Katalin keretéből kaptak hétmillió forintot egyedi támogatásként (lásd a táblázat első oldalát).

A Hungarofest által elfogadott ajánlatot és az „archívumot” megvizsgálva az derül ki, hogy minden tételt többszörösen túláraztak, majd különféle jogcímeken még hozzácsaptak közel 17 millió forintot. (...)

 

(...) Az is feltűnő, hogy a KEA nem mindent az ajánlatnak megfelelően teljesített, a megbízó mégis átvette az anyagot. (...)

 

(...) Most már csak az a kérdés, hogy miért Mészáros Tamást találták meg ezekkel a feladatokkal. A dokumentációs projektnél maradva: számos olyan produkciós cég, egyetemi berkekben működő kutatócsoport vagy alkalmilag összeállítható formáció létezik, amely az egyébként kötelezőnek számító feladatot színvonalasan meg tudta volna oldani. Ha adott esetben pécsi társaságot bíznak meg vele, akkor a helyismeret is meg lett volna – teljesen ingyen. Beszédes az ajánlatkérés szövege. A Hungarofest ugyanis hangsúlyozza, hogy a megrendelő az Oktatási és Kulturális Minisztérium (OKM), és annak is a felső vezetése: „Az OKM felső vezetése szükségesnek tartja, hogy az Európa Kulturális Fővárosa – Pécs2010-eseménysorozat, mint az ország kiemelkedő kulturális teljesítménye, megfelelő dokumentálást kapjon…” Kis szövegértelmezéssel rá lehet jönni, hogy a Hungarofestnek nem a dokumentációs szándék vállalása esett nehezére, hanem a megbízás eredete (nem nyílt versenyről lévén szó, az ajánlatkérés afféle papírmunka).

 

Tájékozott berkekben két változat kering erről: az egyik szerint Hiller István, a másik szerint Csák Ferenc nyomására született a megbízás. Hiller a távozása előtt húszmillió forintot adott az ATV-nek miniszteri keretéből, szintén EKF-tudósítás ürügyén. A pécsi pénzek elköltése felett a miniszternek és a szakállamtitkárnak közvetlen kontrollja volt, ezt a pécsi önkormányzat és az OKM között megkötött szerződés véste kőbe 2006-ban (a szerződést Csák Ferenc tárgyalta végig). Mészáros Tamás ezzel kapcsolatban a narancs.hu-nak azt mondta, hogy nem a minisztériumnak köszönheti a megbízást, ugyanis mindkét feladatra Kőrössy Zoltán kérte fel, akit régóta ismert. Ezt megfejelte két meglepő állítással. Mészáros szerint a dokumentációs projektben az áraik jelentősen a piaci ár alatt maradtak, de ez még mind semmi ahhoz képest, hogy szerinte a kulturális műsort más tévécsatorna nem vállalta volna el, csak az ATV – de a pénz felhasználásáról üzleti titokra hivatkozva nem nyilatkozott.

 

Bővebben: http://magyarnarancs.hu/belpol/szazmillios-megrendeles-az-atv-s-meszaros-tamasnak-78504

 

Innen is gratulálok a Mancsnak és a szerzőnek, hogy nem érdekelte, hogy a mi kutyánk kölykébe mar bele, ráadásul egy olyan oldaléba, aki éppen ellenzékben van. Ezért és sok minden más miatt példának állítom a jobboldali sajtó elé, amelytől az különféle ballib oldalt leleplező írások mellé végre tegyék oda a jobboldali tolvaj, korrupt, aljas, szemét politikusokat, értelmiségieket leleplező riportjaikat is.

ratatu Creative Commons License 2004.01.12 0 0 94
Mészáros keresztényeket lop meg.
tomürisz Creative Commons License 2004.01.08 0 0 93
Hogy ki ez a Mészáros? Egy hiteles ember. Egy duplán hiteles ember. Hiteles ember a diktatúrában, hiteles a demokráciában. Polihisztor. És duplán sérthetetlen is. A diktatúrában megúszta, talán még jól is jött neki, hogy "kicsit" lebukott. És most is meg fogja úszni. Mert már régen volt. Mert bemocskolhatók, akik tudják róla, ki volt. Mert már hatalma van. Mert már oltári vastag a bőr a képén. Mert van elég kamikáze, aki isten tudja miért, képesek harcolni érte. MIÉRT??? Mészáros egy fűszálat keresztbe nem tenne értük!
Előzmény: lombroso (84)
FREEDOM OF PRESS Creative Commons License 2004.01.07 0 0 92
Aha.
Előzmény: pnemenyi (91)
pnemenyi Creative Commons License 2004.01.07 0 0 91
>A "népnemzeti fajtájú" = nem zsidó?

Amennyiben hazánk nevéhez illeszkedik a nép hovatartozása, akkor túlnyomó többséggel IGEN!
No meg gondolom, hogy még áll a megnevezés, hogy „Magyar Nemzet” – hacsak ezt az utóbbi órákban nem nyúlta le egy másik kleptós.

Előzmény: FREEDOM OF PRESS (90)
FREEDOM OF PRESS Creative Commons License 2004.01.07 0 0 90
A "népnemzeti fajtájú" = nem zsidó?
Előzmény: pnemenyi (89)
pnemenyi Creative Commons License 2004.01.07 0 0 89
Miféle elvtárs ez a Mészáros Tamás? Miféle káder elvtárs ez, aki 1972-75-ig a Magyar Rádió művelődéspolitikai rovatának szerkesztő-riportereként úgy szolgálta ki az éppen magát átmenteni igyekvő kommunistákat, hogy még véletlenül sem lógott ki az internáci politikai korrektség sorából?

Miféle ember az, aki két évvel ezelőtt is azt írta „ A Fidesz saját politikai hulladékával dolgozik” , értsd a politikai szarával.

Nagyon helyesen jellemezte Lovas Pista ezt az elvtársat „ az Orbán elleni politikai megélhetési dzsihád főkönyvelője, Mészáros Tamás számítógépéből - "véletlenül" szintén csak Orbán nevét, valamint a Sajtóklub tagjait találta fontosnak Medgyessy Péter nevének említése helyett.”

Ez a mű(be)gyűjtő elvtárs nagyon dörgölődzik a kommunistákhoz, mert jól tudja, hogy a „Jó elvtárs nem lop, csak kommunista megőrzés végett vesz át neki tetsző dolgokat, tárgyakat” – és a politikailag levédett törzsi kleptokráciában mindig védett fajtát fog képviselni.

Ezt már egy fidesz-tipusu, orbán - vezette magyar rezervátumban nem működne, ahol azért a népnemzeti fajtájút is védelem illeti. Hogy mennyire igaz a mészáros-félék kiszolgáló mentalitása, azt bizton látni fogjuk abban az esetben, ha a Jobbik nagyobb népszerűséget tud kivívni. Akkor már Mészárosnak nem csak a Fidesz és Orbán lesz a gyengéje.

Gyűjtési szenvedélye viszont változatlan marad.

Előzmény: Woland (88)
Woland Creative Commons License 2004.01.07 0 0 88
Nem eladó! :))) Állítólag az ATV stúdiójából eltűnt egy Jupiter-lámpa! :)))))))
Előzmény: kamarilla (87)
kamarilla Creative Commons License 2004.01.07 0 0 87
Mészáros elvtárs, megvenném a Rákoczi-pisztolyt!
Woland Creative Commons License 2004.01.07 0 0 86
Nohát, megvan! Mészáros Orbán-fóbiája valójában kezeletlen kleptomániájából ered.

OFF

Kedves perelek!

Az csak a hazugságokat terjesztő medwéknek vagy disznóknak jár. :))))))))))

Előzmény: perelek (69)
Lopótök Creative Commons License 2004.01.07 0 0 85
brrrrrr!!!
lombroso Creative Commons License 2004.01.06 0 0 84
És valóban, ki ez az 'ember'???
Egy újabb, büszkén vállalható múlt a baloldalon.
Egy újabb színes személyiség gazdagítja őket, a spicli Ügynöktől a pitiáner tolvajig bezárólag.
:)
koppanynepe Creative Commons License 2004.01.06 0 0 83
http://www.sajtoklub.net/index.php?tip=n&lang=hu
Előzmény: FREEDOM OF PRESS (82)
FREEDOM OF PRESS Creative Commons License 2004.01.06 0 0 82
Szegény ember, keserves lehet egy ilyen nehézfejű asszonnyal.
Előzmény: Nagykapus (71)
Feles Elek Creative Commons License 2004.01.06 0 0 81
http://forum.gondola.hu/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=2&t=003291
Előzmény: gitana19 (80)
gitana19 Creative Commons License 2004.01.06 0 0 80
Tudsz hozzá linket adni, mert nem találom... Köszi!
Előzmény: polites (46)
jesus chaves Creative Commons License 2004.01.06 0 0 79
Mi lesz így megmondóemberünkkel, ha hiteltelenné válik?
Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2004.01.06 0 0 78
"Egyre inkább úgy néz ki, hogy a két Mészáros azonos lehet."

Ha ez igaz, akkor az nagyon nagy bomba. Hogy is mondta Marx? A kommunisták nem prédikálnak morált. Meg tudom érteni:-)

Előzmény: polites (72)
Nagykapus Creative Commons License 2004.01.06 0 0 77

Mészáros Tompika egy zseni.
Már látja kommunista jövót.

Előzmény: Repkény (75)
Repkény Creative Commons License 2004.01.06 0 0 76
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9078153&uq=28
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9069935&uq=7

LamaXX válasz erre | adatok | e-mail 2001-11-30 07:14:54 (0)
Itt írja barna mészáros barátunk, hogy "Kövér László a minap nem átallotta "eltemetni" Medgyessy Pétert.". Figyelitek ezt a szóhasználatot? Már csak egy "méltatlan", egy "megátalkodott", egy "eretnek", meg talán egy "eltévelyedett" hiányzik... ;-)

Úgy látszik a bácsi az inkvizíciótól veszi a terminológiái alapokat :)
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9050006&uq=3

Előzmény: Nagykapus (74)
Repkény Creative Commons License 2004.01.06 0 0 75
Angina Pectoris válasz erre | adatok | e-mail 2002-10-01 01:41:11 (0)

A baloldal géniusza, a teoretikusok gyöngye, az okosok tojása, akihez képest Nostredamus kütyafüle... Most is előre látja a jövőt, mint mindig. Négy tudományosfejű értekezik az ATV-n, Juszt Laca vezényletével. Öröm hallgatni ezt a sok okosságot... De Magashomlok Tompika elviszi a prímet: ő látja, tudja, a kuratóriumok, ha működnek, akko' az a Fidesz miatt van úgy. Ha nincs tv-elnök, akkor az a Fidesz összeesküvésének eredménye. A dolgok hátterében Orbán Viktor áll. Ő forgatttya a Budapest-München tengelyt. Balót is azé' nem választották meg, meg' Orbán így akarta. És természetesen a sötétben bújkáló összeesküvők, kiket a sötét leple eltakar. De Tompika tudja, hogy ők ottan vannak. És minden úgy történik, ahogy Tompika látttya. Egy hiba van csak, de apró, Tompika okoskodásával: mindég csak akko' látja a jövőt, amiko' má' megtörtént. Tompika azt is tuggya, hogy ki mié' ír bármit is. Ha neki az enm tecccik, akko' az azé' van, mer' csak azt szeretnék, hogy ő, Tompika, velük foglalkozzon. Ja. Tompika ezt is láttya.
Előzmény: Nagykapus (74)
Nagykapus Creative Commons License 2004.01.06 0 0 74

ennek a mészárosnak vastag bőr van a képén.
Repkény Creative Commons License 2004.01.06 0 0 73
"a lövészárok innenső oldalán elvárás a méltányosság ellenfeleink iránt, a megértés az ő bajukkal (mégha kleptomániának diagnosztizálták is, esetleg) szemben, és a megbocsájtás."

ne nevetess :(( akkor is:

amikor Kendével hazugság könyvet irattak OV-ről
amikor az OV család képeit (a gyerekeket is) porno magazinba rakták..szégyemszemre.. amikor a MH hetente 1-2 cikket irt a nemlétező Orbánbányákról (csak egy bánya volt
amikor könyvet irattak OV édesapjának a bányájáról..
amikor a MH riportere üldözte OV édeaspját a fotózással..
amikora két választási forduló között azt terjesztették h OV felesége korházban,mert Ov megverte.:(
amikor Pünkösti Árpád Szeplőtelen fogantatás cimmel 14 részes sorozatot irt az NSZben OV kollégiumi éveiről, kifigurázva barátokat, társakat (Pulitzer dijasis lett 2002ben :((

és még hosszan lehetne sorolni :(((

Előzmény: piero (64)
polites Creative Commons License 2004.01.05 0 0 72
Egyre inkább úgy néz ki, hogy a két Mészáros azonos lehet.

Tiborc (45) életrajzában ez van:
"1965– az amatőr Fenestra, 1970–87 a Metró Színpad rendezője és vez."

A Magyar Rendőr cikkben és a végzésben szereplő Mészáros Tamásról ezt az időszakot tárgyalva ezt írja a cikk:
"Ugyanakkor - másodállásban - egy művelődési otthon irodalmi szakkörét is vezette."

Előzmény: Woland (68)
Nagykapus Creative Commons License 2004.01.05 0 0 71

Ritkán nézem ezt a bolsi gyűlöletshowt, de most Dobos Attila után ide kapcsoltam.

Feleségem tiltakozott, hogy mit akarok ezekkel a korlátolt bolsikkal.

Győzködtem, hogy ezek is a demokráciánk gyermekei.
Hazudnak, torzítanak, de ezek is magyarok.

Nem hitte el.

Előzmény: perempe (67)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.05 0 0 70
"a kormánysajtó - pszichikai szempontból furcsa őrjöngéseiről - hírhedt táliberálisával"

Ugyan idézzél már tőle vmit ahol őrjöng!

Sok cikkét olvastam, elfogultnak, szemellenzősnek tartom, minden második cikkében használja a "komilfó" kifejezést, de őrjöngeni még nem láttam a cikkeiben. Talán elkerülte a figyelmemet, de majd te pótolod a hiányosságaimat, gondolom...

Előzmény: Woland (68)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!