Keresés

Részletes keresés

Abszolút Nulla Creative Commons License 2002.04.17 0 0 12
Vélek némi különbséget felfedezni a népszava és a lenti kommunistázó, idegenszívűző iromány stílusa között.
Előzmény: Fine Tune (10)
azzo Creative Commons License 2002.04.17 0 0 11
valoban szkennelhetnel parat...nekem is csak fidesz tamogatasra buzditok jottek...plusz ma spontan egy BS epiteset proppaglo ize. Jot rohogtem rajta. "mi franciak Magyarorszagon" a fidesz pr osztaly nem olvasta el rendesen ugy tunik
Előzmény: Fine Tune (10)
Fine Tune Creative Commons License 2002.04.17 0 0 10
Már úgy értem azokat, amiket az MSZP dobált be nekem. A csúcs az, amelyiket Népszavának álcáztak.
Előzmény: Abszolút Nulla (9)
Abszolút Nulla Creative Commons License 2002.04.17 0 0 9
muti, fiú
Előzmény: Fine Tune (7)
svmmvm bonvm Creative Commons License 2002.04.17 0 0 8
Én is csináltam egy mszp-fika szórólapot (ennek városunkban hagyománya van:), ki akartam ragasztani az mszp-s ürge plakátjára, de ma reggel láttam, hogy leszabták az egészet a rögzítő falemezzel együtt... szóval otthon pihen.
Fine Tune Creative Commons License 2002.04.17 0 0 7
Jé. Szórólapok választáskor de furcsa.

Látnád az én MSZP-s szórólapjaimat. Na azok aztán nem semmik.

Abszolút Nulla Creative Commons License 2002.04.17 0 0 6
Az elmúlt két napban sok remek darabot szedtem össze az utcákon kallódó meg osztogatott szórólapok, plakátokra ragasztott matricák, postaládába behajigált propagandaanyagok közül. Most csak a legszebbet szeretném megosztani veletek, kedves gyerekek. Két 16-18 év körüli lánytól kaptam a Ferenciek terén ma délután háromkor. Nézzétek, itt van:

Abszolút Nulla Creative Commons License 2002.04.15 0 0 5
Akkor harc.

Előzmény: freechild (4)
freechild Creative Commons License 2002.04.15 0 0 4
Abszolút Nulla Creative Commons License 2002.04.15 0 0 3
Jól beszélsz. Én egyébként csak mint szuvenírt tettem el ezeket, jó lesz majd ezeket nézegetni öreg koromban. Azért ezek mindenképpen érdekes dokumentumok, sokat elmondanak a közhangulatról (vagy legalábbis a közhangulat egyik feléről.)

Ezt a kettőt szintén a BTK-n szedtem össze:

Előzmény: askdas (1)
Abszolút Nulla Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2
Jól beszélsz. Én egyébként csak mint szuvenírt tettem el ezeket, jó lesz majd ezeket nézegetni öreg koromban. Azért ezek mindenképpen érdekes dokumentumok, sokat elmondanak a közhangulatról (vagy legalábbis a közhangulat egyik feléről.)

Ezt a kettőt szintén a BTK-n szedtem össze:

Előzmény: askdas (1)
askdas Creative Commons License 2002.04.15 0 0 1
ja nemzeti gödör. csakhogy eltévesztették az oldalt, ugyanis a Fidesz hozta létre a nemzeti gödröt, nem az MSZP... autópályát nem épített a fidesz 1 km-nyit sem, nem tudom ez szintén mit keres ott, de egyébként is ezekre a szórólapokra nem érdemes szót vesztegetni. illetve csak annyiban, hogy ezek segítik hozzá a fideszt egy a várhatónál jóval nagyobb választási vereséghez 21.-én. normális emberekben ez a fajta mocsokáradat, amit a fidesz folytat (és ezek még a legkevésbé durva szórólapjaik) hatalmas visszatetszést kelt.
Előzmény: Abszolút Nulla (-)
Abszolút Nulla Creative Commons License 2002.04.15 0 0 0
A színeltérésért elnézést, talán vitatható módszerekkel próbáltam a képek méretét csökkenteni. A nullázást kérem mellőzni.
Előzmény: Abszolút Nulla (-)
Abszolút Nulla Creative Commons License 2002.04.15 0 0 topiknyitó
Érdekes dolgokat láthatni manapság nyilvános helyeken, elvtársak. Tessék, ezeket pl. az ELTE BTK Múzeum körúti épületében találtam ma reggel (tele voltak velük a faliújságok):

Szerintem érdekes. Kár lenne, ha feledésbe merülnének.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!