Kokó a múltjáért bármilyen kitüntetést megérdemel.
Ez a közszereplés meg a saját ügye, majd elszámolvele saját magával!
Az sajnos biztos, hogy az ország kettéosztásához hozzájárult, ha talán nem is tudatosan!
Igen! Kerestem a megfelelő szót, hogyan lehetne leírni szegény Egér és Koko ábrázatát a dísztribünön. Tényleg úgy néztek ki, mint akik bitóra várnak, úristen, én azt láttam Kokón, hogy ezerszer megbánta!! Szegények!
A kitüntetése teljesen jogos, na meg felőlem arra szavaz, akire akar, nincs abban semmi baj, hogy fölvállalja, attól még a "miénk".
Gyerekek, ezek kurvára be vannak szarva.Egyszerüen a Fidesz nem akar elszámolni a lopott pénzzel-Engem érdekel hol van az ellopott pénz, Amit elloptak az egsézségügytől, a mezőgazdaságtól és tölünk!
1.) Mi történt az MSZP-SZDSZ kormányzat uralma alatt, 1994 és 1998 között? Ne kerteljünk, mondjuk ki nyíltan a tényeket:
- Elszaporodtak a cápatámadások az ausztrál partok mentén!
- Sorozatos földrengések pusztítottak Los Angelesben és Japánban!
- Emberek millióinak életét keserítette meg a Windows 95 bevezetése!
- A tálibok átvették a hatalmat Afganisztánban!
- Folyamatosan nőtt az ózonlyuk a Déli-sark fölött!
- Meghalt Lady Diana és Kalkuttai Teréz Anya!
Ezt tudta felmutatni a balliberális koalíció!
2.) Ezzel szemben mi történt a Fidesz-kormány négy évében, 1998 és 2002 között? Lássuk csak:
- A kormány kiharcolta az évszázad egyetlen teljes napfogyatkozását!
- Beköszöntött az ezredforduló! (Kétszer is...)
- Nem volt szökőár Magyarországon, mi több, a környező államokban sem!
- A kilencven fölötti nők átlagos kábítószer-fogyasztása alig emelkedett!
- Bevezették az eurót!
- Átlag 38 %-kal nőtt az életszínvonal Bolíviában és az Indonéz szigetvilágban!
- Töretlen gazdasági növekedés Kuala Lumpurban!
3.) És mindez veszélybe került! Testvérek! Igaz Magyar Véreink!
Mentsük meg hatszázhatvanhat sebből vérző Hazánkat! Tudják-e, mi történik, ha
A liberálbolsevisták visszaveszik a hatalmat?
- Államvallássá teszik a judaizmust!
- Klónozni fogják Sztálint, Rákosit és Kun Bélát!
- Eltörlik a magyart mint hivatalos nyelvet, és bevezetik helyette az oroszt és a hébert!
- Fokozódni fognak a napkitörések!
- Megállíthatatlanul irtani fogják a dél-amerikai esőerdőket!
- Körülmetélnek mindenkit, a nőket is!
- Télen nagyon hideg lesz, nyáron aljas kánikula, és a vajas kenyér mindig a megkent felével lefelé fog a földre esni!
- Vészesen pusztulnak tovább a kék bálnák és az etiópok!
- Az iskolatej helyett bevezetik a kötelező heroint!
- Akiről csak a gyanúja is fölmerül, hogy meg van keresztelve, azt Szibériába küldik, vagy a Volgára hajóvontatónak!
4.) Mi a bizonyíték minderre? Mértékadó forrásokból jutott mindez a tudomásunkra. Ne feledjük, kik állnak az élen! Tudta-e, Ön,
- hogy Medgyessy Péter diákkorában többször bliccelt a villamoson?!
- hogy Kovács László az Egri csillagok olvasásakor Jumurdzsáknak drukkolt?!
- hogy Szili Katalin ősei közül a XIII. században megégettek egy nőt, mert bizonyítottan boszorkány volt?!
- hogy Csehák Juditra (az egészségügyi tárca várományosára!) kislánykorában többször is rá kellett szólni, hogy pisilés után mosson kezet?!
- hogy Kuncze Gábor óvodában rendszeresen meghúzta a lányok haját?!
- hogy Magyar Bálintot csakis azért hívják így, mert annyira idegenszívű, hogy az álcázás végett legalább nevében muszáj magyarnak látszódnia?!
- hogy Pető Iván minden reggel Dávid-csillagot vet magára?!
- hogy Fodor Gábor 1956-ban a Köztársaság téren tűzparancsot adott?!
Mérlegelje, hitelt adhat-e ilyen emberek szavának! Ne hagyja magát megtéveszteni! Emlékezzen Ön is Antall Józsefre, aki nem zsidó, hanem keresztény Magyarországot akart! Április 21-én legyen ott, és a fentiek tudatában hozzon bölcs, felelős döntést!
Még mindig egyetlen T. Balos sem magyarázta meg nekem, pedig több topicban megkérdeztem, hogy miért teljesen elképzelhetetlen számotokra, hogy egyetlen híres sportoló, közszereplő stb. fogja magát, és saját akaratából állást foglal akár a megjelenésével a jobboldal mellett. Miért ez is csak a baloldal hitbizománya, akik büszké tűzik a kalapjukra Jancsót, Bródyt, Fajkasházyt, Padödöt és a többieket? Miért? Miért lehetetlen, hogy egy híres ember is jobboldali gondolkodású? Miért lehetetlen, hogy Egér vagy Teller Ede Pokorninak írjon levelet és ne Kovácsnak? Miért?
Nagyon vigyázz tompika, mert vészélybe került a ha.., (már majdnem bedőltem, pedig Koko-tól nem kell félteni a hazát. :-) ) akarom mondani a bársonyszéked! :-)))
Koko! A fradi jobbszélsőség nem kimaradt? Vagy csak én emlékszem rosszul?
Kokó kitüntetésének pártatlanságát csupán az nem veszi észre, aki az Újpestet MFB logóval egy egyszerű és szegény amatőrcsapatnak tartja. Kokó, ráadásul a választás előéjszakáján boxol! Ezt a véletlent. Remélem búcsúzóul kiütik. Akkor mondhatni, hogy a politika tette tönkre a karrierjét.
Neked nem számít. De azoknak az embereknek akikhez ovi mostanában szól, lehet (valszeg?) igen. Lásd:
1. Nagyon egyszerű dolgokat mond
2. Szótagolva
3. Soxor
Nos, ez egy férges húzás volt, de úgy vélem érthető. Azt viszont nemtom KOKO miért ment bele. Láthatóan nem nagyon vette be a gyomra. Üdv.
Csak egyet szeretnék javasolni a társaságnak, és azt gondoljátok meg:
Ha valaki jobbos érzeletű, sok barátja van azon az oldalon, még nem biztos, hogy olyannak is kell lennie azonnal, mint a vezetőik. Minden politikai erő szereti mutogatni a velük szimpatizáló hírességeket, de attól még Kokó és Egérke ember marad, méghozzá kedves és jóravaló EMBER. Nem velük van a gond, sőt ÉN is adtam volna nekik kitüntetést, már jóval ezelött is. Meg másoknak is persze.
Kérlek, ne vegyétek őket OVI-val egyszintre, mert az az illető még semmi dicsőségest nem tett a hazánkért, nem úgy mint sportolóink.
Na erről ennyit.
Azt sem tartom kizartnak egyebkent, hogy szerencsetlen Koko nagyon orlodott a dolgon, hogy biztosan jo e neki ez az egesz, es valami rosszindulatu nyeresegvadasz ismeros, vagy barat, vagy csapat valahogy beleszugeralta az agyaba, hogy "ahh ugyan Kokokám, nem gondolod, hogy atlatjak majd a dolgokat,fel sem tunik senkinek,hiszen annyira imadnak, szeretnek, tisztelnek!Es gondolj bele, mar jovo honapban megnyithatod az uj ettermedet, ami tudod jol, hogy alapvetoen szukseges ha meg akarsz elni. Mert palyafutasod vegen a tévés haknik sem tartanak örökké,most kell a pénz de nagyon!" Lehet,hogy rászedték,akár ez is hihetö lenne szerintem. Szerencsétlen.
Teljesen egyetértek a nyilt levéllel.Koko morálisan teljesen megsemmisült.Ez tény.Sajnos nem csak a ringben, hanem a közéletben, közszereplésben is vereséget szenvedett.De nem sajnálom őt, mert tudni és látni kell,hogy ezt ö tudatosan csinálja,számára a még több pénz számit egyedül ezek szerint.Amugy nem hinném,hogy e nélkül az undorito dolog nélkül nem lenne mit a tejbe apritania.
Manapság nagy divat a levélírás, így én is tollat ragadam.
El?ször Mikola István, egészségügyi miniszterr?l írnék pár sort. Miután kinevezték és munkához látott, kicsit megnyugodtam, hogy végre van valaki akinek van elképzelése, terve, energiája, hatalma, hogy az egészségügy sanyarú helyzetén javítson. Számomra szinpatikus volt az ember és munkája. Az örömöm addig a pillanatig tartott, míg a miniszter ki nem tüntette saját öccsét. Aki már több évtizede az egészségügyben dolgozik és biztosan megérdemli a magas elismerést.
Miért éppen a bátyjától, az ? minisztersége idején kellett megkapnia? Miért nem el?bb vagy kés?bb?
Most rátérnék a Te történetedre, szeretném hangsúlyozni, úgy ahogyan én látom. Gratulálok a kitüntetésedhez, sportemberként megérdemelted. Éveken át fölnéztem rád a SPORT-EMBERRE. A sportolóra, aki a Világot többször maga mögé utasította, és arra az emberre, aki egy-egy ilyen nagy gy?zelem után a mikrofont a kezébe ragadva az emberekhez szólt. Ekkor következett 2002 ápr. 09.-e, amikor a Fidesz által szervezett nagygy?lésen kérdésre válaszolva elmondtad, hogy magánemberként vagy ott, ha valamelyik párt hívott volna, el sem mentél volna. Majd következett 2002 ápr. 13., szintén Fidesz összejövetel, ahol már Orbán Viktor mögött lehetett látni az els? sorban. Gondolom szintén magánemberként éppen arra sétáltál, s ültél le arra az üres székre. Ezek után néhány nappal, Orbán Viktor el?terjesztésére magasrangú állami kitüntetést kaptál.
Miért éppen kormánypárti rendezvényeken való megjelenés után néhány nappal? Miért nem el?bb vagy kés?bb?
Most szeretném ismét hangsúlyozni, hogy újra az én személyes véleményem, álláspontom következik: Az elmesélt kett? történetben számomra a közös az, hogy mindkett? történett?l fölfordul a gyomrom. Számomra ez emészhetetlen.
Zárszóként még egy gondolat. A Fidesz az ember szó helyett a polgárt használja. Most mi vagy Te, sportpolgár?
Nem lehet politikamentesen odaszólni egy fazonho, aki a nagy népnemzeti hitgyülin odaálla fűrer mellé asszisztálni.
Ha folyt volna a nyála a mellye kassára, mer lebicsaklik a feje a tolókocsiban, akkor azt mondom, hogy elkondolkodok rajta, amit mondol a te szavaiddal.
off:
mert Gedó lumpenproli, és nem PÓGÁR, mint kovácskokókobrapistiistván... (szegény Gedó már 88-ban cipőt pucolt a hősökön, "bokszoltasson az olimpiai bajnokkal" táblával...)
on:
már leírtam többször, h szvsz KI egy jóhiszemű, de tájékozatlan és hiszékeny ember. elhitte saját magáról is, amit mondtak neki, most Oviéknak is bedől...
Kíváncsi vagyok, akkor is lenne-e ekkora hajcihő, ha Kokó valamelyik MSZP-s gyűlésen ücsörgött volna a nagykutyák között...
Miért van az, hogy a baloldal számonkéri a jobboldaltól a szabadságjogokat, ugyanakkor elvitatja egy magyar állampolgártól a jogot, hogy kinyilvánítsa a véleményét?! Mindenki oda ül ahová akar. És olyan párttal szimpatizál, amilyennel akar. Vagy nem?
"Nem ertem, miert ne kaphatna kituntetest? Szerintem kaphat."
Nem értem, miért ne kaphatna kitüntetést Gedó György, aki szintén olimpiai bajnok boxoló? Csak azért, mert nem ült oda dekorációnak a dísztribünre a Vezér mögé?
Szerintem itt nem a KOKO-ról szól a történet, hanem már megint a Fideszről a jól kitalált klientúra és imázs kérdésről.
A Fidesz a legegyszerűbb eszközhöz nyúl, a számára szükséges és nekik szimpatikus embereket kilóra megveszi. OV talán valamit tanult amerikában meg úgy tűnik nagy barátaitól itt a kis közép-kelet európai térségben, mint Tudjman és Meciar.
Nem kell szórakozni kultúrával, tudománnyal, művészetekkel, sporttal - az sok-sok milliárdba kerűl, meg rengeteg vesződséggel - egyszerűbb egyenként megvenni a fíúkat, meg csinálni új-régi érdemrendeket és a melli jó kis pénzt leosztani...
Igy aztán tuti felvilágosult, tanult, erős, okos képben lehet tetszelegni...
A legizmosabb nyalógép.......................
A azt nem értem, hogy a Kokó bukott már baromira nagyot.Ismeri az érzést.
Hogy nem üti meg az orrát ez a hatalmas kozmaszag?
Ünö