Az a baj, hogy ezek derékig a maszop alfelében vannak. A centrum 7-én estig valamennyire titkolta, de azóta kiderült.
Olyan pártra szavazni, amelyik az MSZP-t segíti hatalomra, nem jobb mint az MSZP-re.
Szerintem sem szereti Fábry a Fideszt, de az MSZP-t utálja. Meg tudom érteni, én is így vagyok ezzel. Nem szavazok Kádár/Grósz pénzügyminiszterére, akkor sem ha nem vagyok szerelmes a Viktorba.
Normális Magyarországon az MSZP 8%-on lenne, tökéletes karanténban. Jobbközép liberális polgári kormányt valódi szociáldemokrata, vagy valódi kereszténydemokrata kormány váltaná. Szerintem ilyen országot szeretne a Fábry Sanyi
"AZ MSZP NEM AKAR KOMMUNIZMUST ÉPITENI MAGYARORSZÁGON!!!"
Ezzel senki sem vádolta őket. Soha nem is akartak.
Akkor sem, amikor még régi nevükön hívták őket (vagy inkább régi neveiken, mert igen szerettek nevet változtatni, hátha azzal elfelejtődik a sok gaztett).
Nekem nem is annyira kommunizmussal van bajom, hanem a kommunistákkal. :))
És az MSZP-sek azok a javából.
Igazad van. Csatlakozom. Másfelől örülük, hogy a Fidivel kapcsolatban vannak olyan emberek, akik ki is tudják röhögni, meg is tudják kritizálni ha van miért. Tölgyessy kritikája és több sikeres ember jelenléte visszadta a reményt, hogy ez az a párt amelyikre szavazni érdemes. Nagyon nem hibátlanok, de még mindig a legjobbak!
en se ertem, mit keresett ott a vityka mellett, merthogy sanyabatyank eldta mar reg a lelket a csurkanak.
Aki ismeri kozelebrol, az tudja mirol beszelek :((((
Komolyra fordítva: még kabarészóvivői pályája során felsejlett, hogy jó a memóriája. Valószínűleg túl jó az MSZP-szavazóvá váláshoz. Szerénytelenség, de így vagyok ezzel én is.
Van választása: a Centrum, az SZDSZ... nem irom le az MSZP-t, mert gondolom őket takarja nálad a "komcsi" kifejezés, de akár őket is választhatja, ők sem komenisták- nem utolsósorban az talán még számodra is evidens, hogy bizony mAZ MSZP NEM AKAR KOMMUNIZMUST ÉPITENI MAGYARORSZÁGON!!! a személyi kultusz meg egyébként is OVi körül eszkalálódik, nem MSZP-s politikusoknál.
Most olvasom, hogy egyik kedvenc humoristám Fábrisanyi is ott volt a Kossuth téri pulpituson.
Én sajnos nem láttam, de biztos ott volt ha már megírták. Mondjuk, nem tudom miért nem rakták előrébb mondjuk Szokolai Sándor zeneszerző helyére, KOKO és EGÉR mellé.
Tök komolyan érdekelne, hogy egy ilyen brilliáns elmének mi tetszhet a Fideszben? Kötéllászló, netán Schmidt Mária, Nemzeti Színház, esetleg a párkányi híd, vagy netán az, amilyen gerincesen koalícióra léptek a kisgazdákkal, vagy amilyen rafináltan csinálja a Happy End?
Most nem cikizésből, de tényleg mi tetszik Sanya a Fideszben??? Nagyon érdekelne.
Ennek ellenére, természetesen minden Showderedet meg fogom nézni, és jókat fogok röhögni a poénjaidon.
Aki ismeri Sanyát, mondjátok már meg neki, hogy várom a válaszát itt.
Ja, még egy a dizájn centerbe való cuccokat, hova lehet küldeni. Tök komoly.