Keresés

Részletes keresés

toloba Creative Commons License 2002.04.15 0 0 0
Ezt a jobbos fikatopik írást nevezed Te higgadtnak?
Én nem kérek az ilyenfajta higgadtságból megbocsáss!
Rossz topikcímet választottál.
Üdv.
Előzmény: Boss (-)
Boss Creative Commons License 2002.04.15 0 0 topiknyitó

Szeretném, ha ezt a „megosztott ország” és „ellenség a másik oldal” agymosást abba tudnánk hagyni!

Vegyük már észre, hogy ez megint csak egy mocskos kampányfogás!

A szomorú, hogy ez az izraeli kampánymester el tudta a szófogadó tanítványaival érni, hogy ezt tegyék (Kovács, Kunce, Lévai, stb.). Jól dolgozik a mester el, kell ismerni!
De, neki mindegy, megkapja a kialkudott tiszteletdíjat, ahogy az MSZP-ét ismerem győzelem esetén a sikerdíjat is, veszi a kalapját és megy máshova felforgatni a választókat.

Nekünk pedig itt hagyja, a jól végzett munkája eredményét, nagyot röhög a markába, hogy sikerült félrevezetni megint egy fél országot, és még ráadásul elültette a félelem, a testvérháború magjait is, (miért legyen már ezeknek jobb, mint az én országom népének?), mindezt úgy, hogy ennek az egyébként sem gazdag ország, kevéske kis pénzéből, jelentősen dagasztotta a saját bankszámláját.

Sikerült elérnie, hogy megosztottságnak ellenségeskedésnek állítja be azt a természetes állapotot, hogy vannak különböző nézetű lakosai az országnak.

Emberek, hiszen ez természetes, hogy kettészakad az ország, de csak a véleménye, szakad ketté, az, ami más, mint a másik oldalnak!

Az, hogy munkahelyeken, utcán az otthonokban ütköznek egy választás előtt a vélemények ez természetes! Az viszont már nem természetes, hogy ezt a nézetkülönbséget, mint valami tragikus, félelmet, indulatokat felkorbácsoló állapotnak állítják be! Ez nem igaz!

Gondoljunk csak bele személyes tapasztalatainkba, saját környezetünkben az egészséges vita, a nézetek ütköztetése, amit mindannyian teszünk, okozott e már valami visszavonhatatlan ellenséges állapotot? Én nem ismerek ilyet! Valószínűleg vannak és lesznek szélsőséges esetek is, ez midig előfordul, de ebből azt a következtetést levonni, hogy itt fegyverekkel több milliós tábor áll valami képzeletbeli barikád két oldalán egymás vérére szomjasan? Ez csak egy hasonló eseményekhez szokott kampánymester, ügyes propagandája!

Ezek a megosztottságoknak nevezett nézetkülönbségek itt vannak a hétköznapjainkban is, és nem csak a politikában. Mindannyian emlékszünk, amikor az ország egyik tábora Illés a másik Omega a harmadik Metró, meg kitudja miféle jelvényeket nem hordott. Hatalmas nézet különbség volt a táborok között, de senkinek sem jutott eszébe, hogy ezt, mint valami tragikus végzetes háborús állapot úgy állítsa be. Vagy, gondoljunk bele micsoda különbségek, vannak sport klubok, szurkolótáborainak érdekei között. Egy-egy hétvégi esemény után, ahol néha rendőrségi beavatkozás segítségével lehet csak csitítani a táborokat. Másnap, békésen egymás mellett utaznak a buszon, metrón, stb., az „ellenfelek”. Együtt dolgoznak egymás munkáját segítve az „ellenségeknek” vélt emberek, és esze ágában, sincs semmiféle végzetes megosztottságról beszélni senkinek, itt is csupán a vélemények, és érzelmek különbözőségéről van szó.

Lehet azt mondani, hogy az említett példáknál a mai események komolyabbak a lakosság jövője, szembonjából. Igen azok! De, még egyszer hangsúlyoznám a vélemények szakadtak két részre nem a társadalom!

Ne dőljünk be a hazug, az embereken átgázoló propagandának! Nekünk itt kell élnünk, méghozzá békésen, egymás munkáját segítve és összefogásban!
Tisztelettel, Boss!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!