A tampont vasarolo transznok, akik nem akarjak kinosan erezni magukat a noi wcben, ha egy masik no tampont kerne, ujabb lepest tettek a nove valas utjan: hashajtoval imitaljak a menstruacios gorcsoket es fagyasztott paradicsomot dugnak a seggukbe, hogy "verezzenek" is.
"Kyrgios elismerte, hogy 2021 januárjában Canberrában egy veszekedést követően távozni akart Chiara Passari lakásáról, taxit hívott, ám a nő nem akarta elengedni, kinyitotta az autó ajtaját. Az ausztrál teniszező ekkor a tenyerével meglökte a modellt, aki a járdára esett, megrepedt a térde és a válla is megsérült. Passari bár jelentette az esetet a rendőrségnek, azonnal nem tett feljelentést, mivel később kibékült a sportolóval. Kapcsolatuk végén azonban mégis értesítette az ausztrál bíróságot."
A nyugdíjazott ingatlanügynök végül a koronavírus-járvány világszintű kirobbanása előtt, 2020 februárjában megkérte a mosodában dolgozó lány kezét, akinek állítása szerint fogalma sem volt arról, hány éves a férfi.
semmikepp sem az anyagiak :)
errol eszembe jut egy vicc, ket 65 eves beszelget a golfklubban, mondja az egyik a masiknak, hogy hallom, elvettel egy 20 eves csajt, hogy sikerult? azt hazudtam, hogy 85 eves vagyok...
- egy mentöorvos ismerös mesélte anno, el nem tudnánk képzelni, miket kell orvosilag időnként kiszedni a nőkböl, amit a feldugtak magunak..csak nem akart kijönni.....ennél már csak a jobb rész, hogy pasikból miket szedtek ki....-
DDD
Szexbomba jeligére....
( ez asszem egy kurd harcos lány....fagyisnak: a "kurd" itt nemzetséget jelent, nem pedig kúrd.......)
az én külsőmnek mi köze van ahhoz, hogy fagyistól viszolyognak a nők? te olyasfajta balfasz vagy,aki csak akkor mondja, hogy szar az étteremben a kaja , ha tud jobbat főzni?