Keresés

Részletes keresés

sin x Creative Commons License 2002.04.15 0 0 6
Az hát. Mézd meg az életművét...
Előzmény: A Károly (4)
sin x Creative Commons License 2002.04.15 0 0 5
Hát ez nagyon szellemes.
Temetik a gödröket...
Előzmény: sztyepp (-)
A Károly Creative Commons License 2002.04.15 0 0 4
Szerinted ki volt okostojás????
Elolvastad rendesen?
Figyelj csak:"A metrorendőrség velünk van"
" Csunyán nézzünk az SZDSZ-re"
És a legjobb amit nem tudok szó szerint az a
gyorsító oltás, hogy a második fordulóra 18 éves
legyen a most fogant gyerek.
Ez szerinted egy jobboldali propaganda szöveg?
Nagyon sötét lehetsz.
Előzmény: cicatappancs (3)
cicatappancs Creative Commons License 2002.04.15 0 0 3
Aha.
Szóval szerintetek ezt a baloldal kezdte terjeszteni.....őszinte részvétem.

Remélem, már most magoljátok pokizoli legújabb nyilatkozatát a vasárnapi belvárosi rendezvényről, hogy hűen tudjátok idézni...

Szánalmas bagázs vagytok...

Sz@r lehet attól félni, hogy kiestek a pixisből....

Előzmény: arcsibo (0)
arcsibo Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2
Igaz!
Én nem vagyok egy nyugis emberke, de senkinek nem mondtam durvaságokat, nem anyáztam és nem próbáltam ráerőszakolni, hogy szavazzon a Fideszre.
Bízom a józan észben, és az efféle levelekre csak egy hozzáfűznivalóm van:
SZÁNALMAS...

Az MSZP büszke lehet híveire.

Előzmény: sztyepp (1)
sztyepp Creative Commons License 2002.04.15 0 0 1
És ezek dumálnak megbékélésről. Megáll az eszem.
Előzmény: arcsibo (0)
arcsibo Creative Commons License 2002.04.15 0 0 0
Én is kaptam az általad említett remekműből egy példányt, sőt egy másikat is.
Íme:

Itt a nemzethalal oraja, szabaditsuk meg orszagunkat a voros pestistol!!!!
A nemzetkozi kapitalistak osszefogtak a kommunistakkal, hogy elveszejtsek ezt a
gyonyoru bokretat Isten kalapjan: kis hazankat, melyet a trianoni bekediktatum
gazul megcsonkitott a kommunistak tevekenysege folytan.
Errol is az imperialistak tehetnek!!!!

Ugye te sem akarod, hogy gyermekeid a voros barok rabszolgajakent egy szal
agyekkotoben a fejukon tengessek nyomorult eletuket? Ugye nem??!!!
Mert elsullyedunk a kornyezo nepek tengereben. Csakis a XI. szazadi polgari
eletforma harcos felvallalasa allithatja mellenk a meg ingadozo tomegeket, akik
az idegenszivuek agymoso propagandajanak alavetve vergodnek a ketelyek
halojaban.
Harcos nepunk gyozni fog!!

Holnap tegyetek ki KET kokardat, egyet jobbra, a szivetek fole, egyet pedig a
hatatokra! (Fenek nem er.)
Igy hirdessuk megbonthatatlan osszefogasunkat, melyet latva az ellenzek visitva
menekul vissza patkanyodujaba.

Holnaputan mikor kileptek lakasotokbol, latogassatok meg baloldali es
jobboldali szomszedotokat, es hirdessetek jeligenket, hogy MAGYAR szellemben
szavazzanak.
A multikat kiverjuk, a magyar fold magyar marad es hamarosan EU-vezetohatalom
leszunk!

A nagy megtisztulas elott gyonjatok meg buneiteket, mert tudjatok!! Harom a
magyar igazsag: szog, kalapacs, kotel.
Ha erdemesnek bizonyultok ra, megkaptok mindent, lakassegelyt, diaksegelyt,
csaladsegelyt! DE HA NEM, ujra jon a bokreta-csomag, futhettek szaritott
tehentragyaval es kozakok fognak lohatrol vadaszni artatlan kisdedeitekre.

Boritsuk fenybe a jovot egyutt!
Talalkozunk szombaton, a parlament elott, a duna jegen!

u.i.: Kuldd el ezt az e-mailt 10.000 ingadozo felebaratodnak es meglatod, jobb
lesz.
--------------------------------------------------------------------------------
------------------
Ezt a nagy erteku e-mailt az Orszagos Kampanydizajn Kozpont segitsegevel
juttattuk el Onhoz.

Előzmény: sztyepp (-)
sztyepp Creative Commons License 2002.04.15 0 0 topiknyitó
Ezt a levelet szombat éjszaka kaptam. Mi ez, ha nem baloldali provokáció. Freemailről jött, válaszoltam rá, de természetesen már nem létezik a cím.

Kedves Honfitársunk!

Ne aggódj! Egyelőre átvették a vezetést a nemzettestbe ékelődött idegen erők. De még sosem voltunk ilyen erősek, mint most. Tulajdonképpen mi győztünk. Igen, csakis mi győzhetünk, mert miénk az erkölcsi fölény.

Magyarország egész választási rendszere csődöt mondott, ezért ha a felsőbb erők is úgy akarják, akkor győzelmünkkel átalakítjuk és megreformáljuk ezt a bolsevik vörös terrornak kedvező cédulás átkos-rendszert. Sőt, ha kell, akkor el is töröljük!!!
Mi győztünk és kész, és ez teljesen független a leadott szavazatoktól!

Mégis vannak, akik holmi demokratikus keretek miatt aggodalmaskodnak. Miattuk illik megnyerni a választásokat azzal a módszerrel is, hogy mi kapjuk a legtöbb szavazatot.

Ehhez azonban a kormányunk kevés. Még úgy kb. ötvenezer voks kellene. Úgyhogy mindannyiunknak össze kell fognunk. A hazának szüksége van rád!

Az ügyünk még nem veszett el. A vörösök még egy százalékkal sem vezetnek. Négy éve még kevesebb szavazatot szereztünk mint ők, mégis nyertünk, mert a kisgazdák mellettünk álltak. Most nem állnak mellettünk, na de sebaj! Amúgy is nyerünk : a MIÉP mellénk áll, az 4 százalék, a Centrum megzavart választóit meggyőzzük, az 3 százalék, az SZDSZ-re csúnyán nézünk, ettől a szavazóik majd biztos átpártolnak, az 5 százalék!!! Ez így összesen húsz százalék!!! Számolj csak utána!

Hogyan segíthetsz hazádon, és az annak derűje felett őrködő élcsapaton? Minél több szavazattal. Ezek megszerzésére adunk útmutatást.

Győzd meg szomszédaidat, barátaidat, ellenségeidet. (Meglátod, ha elég alapos vagy, milyen hamar változik az egyik a másikká!)

Hallgass gyerekeid pedagógusaira, hogyha netán a hazaszeretet nevében szigorúan megfontolandó intelmeket súgnak a kis óvodás és iskolás fülekbe - hiszen ők pontosan tudják melyik pártra (ránk, azaz magyarokra) kell a második fordulós voksokat leadni, ahhoz hogy álmaink beteljesüljenek.
Oktatási programunk ezen bölcs kiegészítése újabb biztosítéka lesz annak, hogy a feltörekvő fiatal generáció tekintetét soha ne homályosítsa el a vörös csillag árnyéka!!

Terjesszétek az igét mindenütt: az irodában unatkozva munkaidőben, moziban, a nézőtéren, az ágyban, miközben a munka dandárját végzitek, a zebrán, az úttesten! Ragasszatok "Hallgass a Jóra!" - matricákat kocsikra, villamosok, metrók utasterébe (a metrórendőrség velünk van!), egymás hátára!

Ha kell, nyissatok be a nyilvános wc-k ülőfülkéibe, hogy mindenkihez eljusson az üzenetünk!

Vége a könnyed időknek, a helyzet súlyos!!!! Ismétlem: a helyzet súlyos!

Ha pedig végképp nincs már lehetőség régi honfitársakat meggyőznünk, ha a jelenlegi választópolgárokból már egy új ember sem áll hozzánk, csak egy lehetőség marad - magunk közt szaporodunk.
Ez lánynak dicsőség, asszonynak kötelesség! Ha férfi vagy, az meg nem mentség. Tessék szülni! Területi pártközpontjainkban már hozzáférhetőek azok a nemzeti serkentőszerek, melyeket minden étkezés után belőve ma éjjel fogant gyerekeitek már a második fordulóra 18 évesek lesznek!!! Ők lesznek a jövő.

Ha a fent leírtak szerint jársz el, a Jó oldal erői visszaszerzik a szavazattöbbséget. Ne feledd! Egyesülni, gyarapodni, visszaszerezni! Nem vesztegethetünk egyetlen pillanatot sem.

Ragadjatok meg hát minden alkalmat, és végezzétek a rátok és ránk háruló nemes feladatot: váltsunk zöld lámpára a polgári egyesülés útján!!

Eredményes munkát kíván: a Polgári Egyesülés Társasága.

-- Kérlek, küldd ezt az e-mailt további 5 lelkes vagy egyelőre még lelketlen honfitársadnak és harcos népünk győzni fog! --

Szóval itt tart az úgy nevezett baloldal.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!