Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.12.26 0 0 167
...tegnap vajon Philip lelki szemei hány esküvő tekintetet láttak?
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.31 0 0 166
... 0
Előzmény: Törölt nick (165)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.31 0 0 165
Agyilag elnyomott !
Előzmény: Törölt nick (164)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.31 0 0 164
...ááá, noná, hogy tévetttem...

Több százezren tüntettek pénteken az MTV Szabadság téri székháza előtt. A demonstrálók egy szál virággal és egy balliberális újsággal eltemették a sajtószabadságot, és annak ravatalává avatták a televízió épületét. A megmozduláson beszédet mondott többek között Bayer Zsolt, Kerényi Imre, Pokorni Zoltán, Hende Csaba és Orbán Viktor.

...lya, több százezren...

Sok ezer embenek jelent fájdalmat a Széchenyi Terv és a gazdahitelek felszámolása, a határokon átívelő nemzettudat visszaszorítása és a történelmi egyházak letörése, a Magyar Nemzet üldöztetése, a Sajtóklub betiltása és a Magyar Rádió műsorainak korlátozása - mondta. "Hiányzik az, amit elvesznek. A hiányok láncolata pedig keserűséget szül" - fogalmazott. "Az új szocializmusban az hiányzik, ami nem vehető meg, mert nem ára, hanem értéke van" - jelentette ki a leköszönt miniszterelnök.

...beteges...

Előzmény: Törölt nick (163)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.30 0 0 163
...az első hírek szerint 40k db 100-as gyűlt össze...
Előzmény: Törölt nick (162)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.30 0 0 162
Már délután gyülekezett a tömeg a Szövetség a Nemzetért Polgári Kör az MTV épülete elé meghirdetett demonstrációra. A belépőként a szervezők által kért 100 forintosokat "a sajtószabadság ravatalainál" 26 urnában gyűjtik. A pénz arra szolgál, hogy a tüntetés szervezői később a pénzt megszámolva megállapíthassák, hogy hányan vettek részt az eseményen.

...mintha nem lenne pár ember, akinek nem egy 100-ast ér meg, s még ott vannak a szervezők...

...primitív ötlet... már megint...

Törölt nick Creative Commons License 2002.05.08 0 0 161
Orbán megerősítette tegnap este: 1.5 milliónyian voltak a Kossuth téren, és most már nem is kacsintott...

Hazudott :-(((

hkuti Creative Commons License 2002.04.25 0 0 160
A téma absolút első :-)) az esztelen toplistán: http://nonsenses0.tripod.com
Előzmény: Törölt nick (159)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.24 0 0 159
Hali, nyitottam az ötletedre egy topic-ot: LÉGIFÉNYKÉP - 2002.04.13. ????????????, nézz be oda is...
Előzmény: alfredoo (157)
alfredoo Creative Commons License 2002.04.24 0 0 158
salk

ja es ha eleg szamu lüge osszejonne akkor lehetne lügeszepsegversenyt tartani. es oscarlüge vagy lügeoszkardijat is ki lehetne osztani. lehetne legjobblügerendezo oszkar, legjobb eloadoi oszkar es igy tovabb....

Előzmény: salk (156)
alfredoo Creative Commons License 2002.04.24 0 0 157
salk

mi a velemenyed egy legifenykep kereserol, koveteleserol?

mi lenne ha listat vezetnenk a fidesz/orban kormany KONKRET hazudozasairol?

ez lenne az 1. SZAMU hazugsag. az 1. SZAMU lüge.

2. szamunak be lehetne nevezni a pokorni fele foldeladasi hazugsagot. az lenne a 2. sz. lüge.

3. szamura javasolnam a kover laszlo kotele koruli disputat cafolatokat, allitolagos felreertelmezeseket. az ezzel kapcsolatos frocskolodo es negativ kampanyt.

4. szamura varom tisztelt olvtarsak javaslatait. szerintem konkret, bizonyithato esetek kellenenek. ezenkivul varom az 1. sz. lügere vonatkozo bizonyitekokat. LEGIFENYKEP!!!!

ha szociknak hasonlo KONKRET lügek jelentkeznenek annak is orulnek.

Előzmény: salk (156)
salk Creative Commons License 2002.04.24 0 0 156
mrwolf

Politikai hovatartozástól függetlenül. Nem ez volt a legnagyobb.

Volt az antivilágban ennél sokkal nagyobb is. Azt ma szégyelni kellene?

Szóval azért mert sokan mondják, még nem biztos, hogy igaz.

Számold csak ki, hogy a vidékiek vonaton 50 ezren(?)a többi busszal. Egy busz hány ember? Sok ember hány busz? Azok hol parkoltak?

Szóval azért illene a valóságot mondani, mert így a saját tábor is be van csapva. Az meg nagyon hátrányos tud lenni egy idő után!

salk

Előzmény: mrwolf (7)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.24 0 0 155
...hát az "őszinte" erősen megkérdőjelezhető... Viktor, mint őszinte? Tudatos volt ez, nagyon is tudatos, nem őszinte...
Előzmény: tepoe (154)
tepoe Creative Commons License 2002.04.23 0 0 154
Szerintem nem kényszeredett volt a mosoly. Nekem őszinte öniróniának tűnt.
Előzmény: faithful (149)
alfredoo Creative Commons License 2002.04.23 0 0 153
elnyomott

engem ez a kerdes iszonyatosan foglalkoztat. reszemrol szivesen el is mennek a rendorseg ele tuntetni hogy bocsasson bizonyitekot a nyilvanossag ele. 13-an volt a demonstracio ma 23-a van. ez a dolog kozerdeklodesre szamot tarto ugy. a miniszterelnok, a kormanyzo part allitott valamit. egy demokratikus orszagban.

egyebkent is kozrohej ami itt ujsagiras, tv-szerkeszteskent folyik.

es pokorni nem szegyelli magat hogy dicsekedjen hogy a freedom house szabadnak minositi a sajtot. persze mindent meg lehet irni. mindent el lehet mondani. de bizonyitani nem tud senki semmit es nem is akar. meeg azt is lehet allitani hogy isten leszallt a szabadsag terre a szovjet emlekmure es azt MONDTA hogy orban viktor legyen a kormanyfo. vagy azt MONDTA hogy medgyessy peter legyen a kormanyfo. mindegy az iranyultsag a lenyeg hogy szabad a gazda. szerintem a demokracia nem azt jelenti hogy szabad hulyenek lenni. demokracia az informaciohoz (a hiteles informaciohoz) valo jogot jelenti. es ahol nincs meg ott lehet tuntetni.

tehat??? tuntetes???

hany millionyian leszunk?

Előzmény: Törölt nick (152)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.23 0 0 152
...nem tudom miért van olyan érzésem, hogy ugyanúgy nem tudunk meg erröl semmi igazat, mint a Postabankról...
Előzmény: DcsabaS_ (151)
DcsabaS_ Creative Commons License 2002.04.23 0 0 151
Kedves elnyomott!

Az egy nagyon jó kérdés, hogy vajon nem ítélik-e a fotókat első körben megsemmisítendőnek...

Előzmény: Törölt nick (145)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.23 0 0 150
...persze, hogy tudja, csak a számára van "szent" cél, ami érdekében semmi sem "szent"...
Előzmény: faithful (149)
faithful Creative Commons License 2002.04.23 0 0 149
Ehlo skacok,

Egy aprócska elszólásra szeretném felhívni a figyelmet: Viktátor a bukta után, amikor a fanatikus fidesz rajongóknak bejelentette azt, hogy nem lesz zsebführer a következő négy évben, első nekifutásra majdnem azt mondta : köszönöm annak a többsz... (aztán kényszeredett mosoly) másfél millió, két millió...

Vagyis ő maga sem hiszi el ezt a másfél-két milliós számot, és pontosan tudja, hogy "csak" több százezren voltak kint a téren.

Előzmény: Törölt nick (144)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.23 0 0 148
...bocs!!! Többes szám elsö személyben írtál, azért ment a válasz: nyitott a kerdes hazudtunk vagy nem hazudtunk?
Előzmény: alfredoo (147)
alfredoo Creative Commons License 2002.04.23 0 0 147
elnyomott

biztos emlekszel, biztos tudod en is a hitetlenek kozul valo vagyok...

de

amiket irunk az olyan hitbeli kerdesek. tehat jo lenne bizonyitek.

es akkor viszont levonhato a kovetkeztetes

ha ebben a kerdesben pofatlanul a szemunkbe hazudtak akkor hazudtak mas kerdesekben is. hasonloan pofatlanul. ezert is kellene a bizonyitek.

nekem meg mindegy hogy hanyan voltak. de a hatalom megtartasa celjabol pofatlanul hazudni azt igazabol nem veszi be a gyomrom. es talan a rajuk szavazok egy resze is elgondolkodik hogy hat lehet hogy tenyleg megvezettek. lehet hogy tenyleg hazudoztak. lehet hogy egy szavuk sem igaz. ha hazugsag akkor ki talalta ki? ki a felelos? mert valaki eldontotte hogy le van szarva a magyar nep most jol atverjuk. valaki kitalalta, valaki jovahagyta, valaki telefonalt a rendorsegre es icike picike mind megette....

es ezert nem tetszik a csend. vagy ez a csend a beke ara? akkor nem torik be a kirakatokat hogyha hallgatunk? akkor lehet hogy akasztas sem lesz???
tehat fenykep????

Előzmény: Törölt nick (144)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.23 0 0 146
...lya igen, s a lényeg: nem jött be :-))))))))
Előzmény: DcsabaS_ (143)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.23 0 0 145
...hát igen, úgy van, ahogy írod...

Amit a felsorolásban írsz, az viszont egy kicsit megdöbbentett!

A BM honlapon és is láttam, másfél sor volt, de csak egy ideig fenn... Ha volt légifoto, akkor el? kell kerüljön a váltás után, már csak az igazság kedvéért is, mert ha eltünt, s nem lesz következménye, az megint törvénysértö lenne...

Előzmény: DcsabaS_ (143)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.23 0 0 144
alfredoo...

...én láttam egy cikket a MHO-n - talán még ide is belinkelte valaki a térképet alább, keresgélj egy kicsit -, tudok mérni, számolni, átgondoltam hogy kalkuláltak, s bizony azt kell mondani, hogy a tömeg maximális létszáma 7-800ezer lehetett... ez nem hit, hanem egyszer? mértan és némi agyalás kérdése...

No nézd, még 1szer:

Egy busz max. 60 fö, 60.000 ember 1000 busz, ennyi nem volt ott, de legyen 2000 busz, az 120.000 buszozós vidéki...

Egy vonat 5-6000 ember, ha jól emlékszem10-15 vonat jött, de legyen 30, az legyn 200.000, ez elég?

Ezen túl akkor ott volt Budapest lakosságának háromnegyed része, hogy kilegyen a 2.000.000? Vagy haramda, hgoy meglegyen az 1.000.000? Ember, gondolkozz mán, nem ment oda minden pesti fidesz-mdf szavazó sem, nem hogy fél Budapest!!!

...az meg hogy ott is, késöbb is a hamis számokat szajkózták, az demagógia, amit arra kaphatók megesznek, ez egyszerü és számító politika... próbálkoztak, de nem jött be a hatása...

Nézd, ha neked úgy jobb, hogy 2 millió ottlévöre gondolsz, hát legyen neked így jó, a tényeken ez nem változtat :-)))

Előzmény: alfredoo (142)
DcsabaS_ Creative Commons License 2002.04.23 0 0 143
Kedves elnyomott!

Írod:
"Nem költöi túlzás volt ez, hanem tudatos átverés azon a szombaton a múlt hét céljai érdekében!"
Szerintem az ilyen poénkodás megenkedhető (:-). Alig 5 dolgot tartok elfogadhatatlannak a Kossuth-téri tömeg nagyságáról szóló híradásokkal kapcsolatban:
1.) megakadályozták, hogy a BRFK nyilvánosságra hozza a helikopterről készített légi felvételeket;
2.) rávették a BRFK-t, hogy a honlapján a nyilvánvaló képtelenségnek számító 1,5 milliót szerepeltesse;
3.) az MTI felé gyorsan továbbították az 1,5 millióról szóló "hírt";
4.) a közszolgálati TV-kben agyba-főbe sulykolták a 1,5-2 milliót;
5.) perrel fenyegették meg azokat a TV-ket, amelyek nem a hivatalos 1,5 millióról beszéltek a tömeg nagyságáról.

Látni való, hogy ez egy nagyon jól kiszámított és végrehajtott, lelkiismeretlen (bűnös) PR akció volt, az igazság kárára. A vicces az, hogy akik elkövették, valószínűleg azokat is az igazságérzet vezérelte, mondván "nekünk mindig igazunk van, így ha éppen nincs, akkor is igazunk van".

Ha rajtam múlna, haladéktalanul kirúgnám azokat, akik a BRFK-nál engedtek a hamisításra irányuló politikai igénynek.

Előzmény: Törölt nick (140)
alfredoo Creative Commons License 2002.04.23 0 0 142
elnyomott

meg mindig aktualis lenne egy legifenykep. meg mindig nyitott a kerdes hazudtunk vagy nem hazudtunk? tehat???

Vajk Creative Commons License 2002.04.23 0 0 141
mint ahogy a (balos sajtóklub szövege): ovi kedden megmondta, hogy szombatra egymillió embert vár, hát ott annyian voltak és kész!
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.23 0 0 140
finoman kifejezésre akarta juttatni, hogy a 1,5-2 millió szerinte is költői túlzás...

:-))))))))))))))))))))))))))) köszi, jót nevettem :-)))

Nem költöi túlzás volt ez, hanem tudatos átverés azon a szombaton a múlt hét céljai érdekében!

Előzmény: DcsabaS_ (139)
DcsabaS_ Creative Commons License 2002.04.23 0 0 139
Miért? Csak finoman kifejezésre akarta juttatni, hogy a 1,5-2 millió szerinte is költői túlzás...
Előzmény: Törölt nick (138)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.23 0 0 138
...vasárnap este Orbán Viktor nagyot ugrott lefelé a szememben :-((( Még mindig emlegette a buta számokat, valahogy így:

...voltunk pár százezren, talán másfél, kétmilliónyian...

...s közben-utánna kajánul vigyorogva gesztikulált...

...hát ráfér egy kis pihenés...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!