Ciki? Tényleg nincs ciki abban, ha valaki valamelyik pártot preferálja. Csakhogy itt ennél már többről van szó. Koko is figyelmen kívül hagyta, hogy a fidesz milyen politikát képvisel, és ehhez az arcát adta. Az arcát adta azokhoz a szánalmasan demagóg szórólapokhoz és ahhoz a keddi beszédhez, amelyre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy a békét, a nyugalmat és az ország egyesítését célozták meg. Koko ehhez adta az arcát. És ez a ciki. Nem tudom Koko hányszor akar még megbukni. Mint profi világbajnok megbukott. Most éppen mint felelős közismert személyiség bukott meg. Nem tudom mi van még a tarsolyában.
Sebaj, majd az M1 a felháborodott nézők tömegének engedve élőben közvetíti. Nehogy már meg lehessen vonni a nemzettől azt az örömet, hogy egyszerre lendíti kezét Viktorral. Méghogy felvétel. Mit képzel az RTL. Remélem már szervezik a tüntetést az RTL elé.
Nem értem, miért nem értitek meg Kokót. Ő is csak egy ember, aki büszke arra, hogy kitüntetést kapott a FIDESZ-től. Ráadásul megérdemelten.
Különben is azt írja az origo, hogy:
...felvételről sugározza Kovács István utolsó, gdanski mérkőzését az RTL Klub, mert elterjedt, hogy esetleg a kiutazó magyar nézők nemcsak Kokónak fognak szurkolni, hanem Orbán Viktornak és a Fidesznek. A kampánycsend megsértése e jelenetek kivágásával előzhető meg.
Az RTL Klub olyan információhoz jutott, amely szerint nem kizárt, hogy Kokó szombat esti, pályafutását lezáró lengyelországi mérkőzésén a magyar közönség soraiban politikai tartalmú szurkolás, netán transzparensek felvonultatása fordulhat elő - értesült a Magyar Hírlap. Ez - ha képernyőre kerül - a kampánycsend megsértése lenne - szögezte le lapunk kérdésére Szoboszlai György, az Országos Választási Bizottság MSZP-s tagja. Szerinte az RTL Klub - amely csak átveszi a jelet Gdanskból - ezt úgy előzheti meg, hogy némi késéssel sugározza a mérkőzést, ez idő alatt pedig kivágja a jogsértő képeket.
Úgy tudjuk, nem kizárt, hogy a csatorna ezt a megoldást választja. Elterjedt egyébként a hír, hogy az összecsapásra ellátogat Orbán Viktor is. Ezt egyesek szerint alátámaszthatja, hogy Kokó az emelvényen helyet foglalva vett részt a kormányfő múlt szombati Kossuth téri kampánygyűlésén, s a héten a miniszterelnök előterjesztésére megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje polgári tagozat kitüntetést Mádl Ferenc államfőtől.
A kormányszóvivő szerda délután közölte: nincs tudomása arról, hogy Orbán Viktor elutazna a mérkőzésre, bár - tette hozzá - szombaton már semmilyen hivatalos elfoglaltsága sincs. Dámosy Zsolt, Kokó menedzsere, akinek cége kizárólagos joggal rendelkezik a meccs "magyar" jegyei felett, szintén úgy nyilatkozott, hogy szerdáig nem érkezett kérés Orbán kiutazásával kapcsolatban. Amíg a 150 darabos kontingens nem kel el, addig van lehetőség rendkívüli igény teljesítésére - tette hozzá Dámosy.
Kukuccs! Azért nálam a példaképtől távol álltak, de mindkettőnek volt kvalitása. Mindkét fasziban közös, hogy nem bírja az ütést, így aztán egy nagyobbra sikerült pofontól szedhetik a sátorfájukat, Fel is Csút, Le is Csút! Ez persze az edzők hibája is lehet!
A másik, hogy Viktátorunkból hiányzik a bölcsesség is, ezt nyilatkozataiból is lehet tapasztalni. Állandó aztán a nyilatkozatok utáni helyreigazítás, magyarázkodás... 40 év alatt nem célszerű valakit miniszterelnöknek választani.
Kokó persze most üzletileg is helyezkedik, és hát azért egy vesztes fityesz mellett is juthat neki zsuga, ha nem most, majd 4 év múlva. Most valahogy meglesz abból a pár pöngőből, amit összeboxolt...
A demokráciánknak nem ártana, ha OV pályafutásának is vége lenne, de erre kicsi az esély, mert tuti, hogy visszavágóra fognak készülni 4 évig, mint ahogy most is 4 éve folyik a kampány, mert mi ez a sok duma, ha nem kampány, minden teljesítmény nélkül. Pedig nélküle lenne esélye a fityesznek is egy megtisztulásra. Vele nehezebben, mert diktátor típus, nem néz tükörbe, nem tanul a balesetekből. Sok okos ember van, és nem vagyok abban biztos, hogy pont az okosság az első, inkább menedzselni kell az országot, és sok jó szakemberrel körülvenni magadat. Nem?
Végülis mindenki a maga bőrét viszi a vásárra, de itt OV esetében már sokkal többről van szó!
Kukuccs! Azért nálam a példaképtől távol álltak, de mindkettőnek volt kvalitása. Mindkét fasziban közös, hogy nem bírja az ütést, így aztán egy nagyobbra sikerült pofontól szedhetik a sátorfájukat, Fel is Csút, Le is Csút! Ez persze az edzők hibája is lehet!
A másik, hogy Viktátorunkból hiányzik a bölcsesség is, ezt nyilatkozataiból is lehet tapasztalni. Állandó aztán a nyilatkozatok utáni helyreigazítás, magyarázkodás... 40 év alatt nem célszerű valakit miniszterelnöknek választani.
Kokó persze most üzletileg is helyezkedik, és hát azért egy vesztes fityesz mellett is juthat neki zsuga, ha nem most, majd 4 év múlva. Most valahogy meglesz abból a pár pöngőből, amit összeboxolt...
A demokráciánknak nem ártana, ha OV pályafutásának is vége lenne, de erre kicsi az esély, mert tuti, hogy visszavágóra fognak készülni 4 évig, mint ahogy most is 4 éve folyik a kampány, mert mi ez a sok duma, ha nem kampány, minden teljesítmény nélkül. Pedig nélküle lenne esélye a fityesznek is egy megtisztulásra. Vele nehezebben, mert diktátor típus, nem néz tükörbe, nem tanul a balesetekből.
Végülis mindenki a maga bőrét viszi a vásárra, de itt OV esetében már sokkal többről van szó!
Koko peldakep volt, tiszteltem azert, mert eszt is vitt a ringbe, az elejen tok jol nyilatkozott.
Ugyanigy voltam Orban Viktorral is.
Aztan egy ido utan Koko ugy nyilatkozgatott, mint aki csak gyozelmet tud elkepzelni, a stilusa meg valamelyest szereny volt, amit mondott, az viszont nem.
Raadasul elment reklam iranyba is, ami ugye nem a legszebb gyongyszeme a kapitalizmusnak. :-)
Amikor jott Chacon, Koko ugy nyilatkozott, hogy lenyomja, nincs is eselye a fickonak.
Chacon meg aszongya, majd meglatjuk, neki is nagyon sokan szurolnak otthon, es varjak a gyozelmet.
Ekkor sejtettem, hogy ha Chacon kb. tudja a boxban, amit Koko erovel is, meg esszel is, akkor nyer, merrt van neki meg valami, amit Koko elvesztett: a jozansag.
Ha valaki mar nem bir olyat elkepzelni, hogy veszithet, akkor nagyot veszithet. :-)
Az elmult evekben, es az elmult heten ez tortent Orban Viktorral is.
Kerdes, hogy az o palyafutasanak is vege lesz-e, ha veszit. Sajna most ugy csinal, hogy nehez lenne vereseg utan folytatnia.
Dupla vagy semmit jatszik.
Kar, mert irto okos ficko.
De ilyen ember ne vezesse az orszagot...
Esetleg egy kis (4 eves) jozanodas utan.
Bírom a Kokót, és az sem baj, ha valaki a meggyőzősését MAGÁNEMBERKÉNT vállaja, de mint "népbálványnak", "sztárnak", "hősnek", "legkisebb fiúnak" (tökmindegy, hogy az-e) és főleg mint köztiszteletben álló magyar sportolónak, azért kellett volna kiállnia, hogy megőrizze a sport politikamentességét. A művészekre és a művészetre ugyanez vonatkozik. Tiszta dili, hogy az ember bárhova nyúl, politikába tenyerel. Akár színházba megy, akár meccsre... :(
Hagyjuk békén KOKO-t! Felnőtt ember, tudja, hogy mit csinál. Mellesleg semmi mást nem csinált, mint kiállt a nézetei mellett. Az ilyesmi nálunk még kicsit szokatlan, de meg fogjuk szokni, a világon gyakori eset.
Az más kérdés, hogy ha én lennék a PR managere, akkor azt ajánlottam volna neki, hogy ne szólaljon meg, vagy ha mindenképpen meg akar szólalni, akkor vagy előbb, vagy pár hónappal később rendezze meg a búcsúmeccsét...
Bennem az a kérdés fogalmazódott meg KoKo egyértelmű kiállásával, hogy a kampánycsend alatti búcsúmérkőzése vajon etikus-e ezután?
Azon sem lepődnék meg ha a kampánycsendben Egér dicsőségeiről hallanánk, persze közszolgálatilag.
Látszólag mindkét kiemelkedő és szeretett sportolónk óriási zavarban volt és nem tartom valószínűnek, hogy a tömeg miatt.
Nagyon sajnáltam Egérkét, hogy feláldoztatták vele mindent elsöprő népszerűségét és kitették a támadásoknak :-(
KoKo más ügy ő eddig csak tagadta szerepvállalását, de nem vette komolyan senki.
Búcsúzzon hát a Fidesz és adja vissza mindenkinek szeretett sportolóinkat!
Szamomra is lenullazodott. Nem azert mert kampanyol, hanem mert a kampany elott egyertelmuen megfogalmazta, hogy o nem kivan a politikaval foglalkozni, vagy akarmelyik part mellett allast foglalni.
Nala mar a TF -en is kilogott a lolab, ott azt mondta, hogy magatol ment el, ha hivtak volna el sem megy. Ezt meg bevettem. Most is biztos magatol ment, valaki eszrevette, oszt kapott egy helyet ott fent nem ?
Magánügye. Meg amúgy is: Orbán viktor most üzente...:->>
Nálunk ez többé kevésbé szokatlan volt ilyen formában. Megjelentek ismert közéleti személyiségek rengeteg helyen -pl. Maszop vagy Szadi kongresszuson is, mint meghívott, és a meghívást elfogadó emberek. Most Fidesz kiültette őket kampányfotónak. Nem egy országban ez bevett.
(Na nem a mini május elsejei tribünre ültetés, hanem a nyílt kampányolás valamelyik politikai erő mellett. Példáúl Whoopi Goldberg állandóan a demokratáknak kampányol, Schwarzenegger pedig republikánus politikus.)
Nem rossz vagy jó, hanem egyszerűen szokatlan volt kicsit. Ennyi.
Remélem a fidesz esetleges veresége után a gonosz liberbolsik nem gyártanak olyan klippeket, amelyben OV-nak - az eredmény megismerése utáni - mimikája együtt szerepel Koko rogyadozásával.
Nekem sajnos egyelôre ez jut eszembe Koko szerepeltetésérôl.
"Egyébként köszönjük, hogy bemutattad a szoclib demokráciafelfogást és hazaszeretet."
Nem, nem azt mutatta be. A saját - az enyémmel szögesen ellentétes véleményét. És Te is csak a saját hülyeségedet. Eszem ágában sincs egyetlen kormánypárti kartácsot sem a Te bölcsességed miatt megszólni.
Azér nehogy má egy Padödöt egy lapon említsünk egy KOKOval.
Én csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy KOKOt egy ország szereti és egy ilyen embernek nem szerencsés ilyen kiélezett helyzetben kiállni egyik oldal mellett sem, mert kiállásával autómatikusan a másik oldalon állóktól elhatárolódik.
Egyébként hajrá KOKO!! és BUKÁS FIDESZ!!! (nem fúj mert nem utálom a másik oldalt, szemben kötéllászlóval, csak a stílusukból volt elegem 4 év alatt)
"Egyébként a KOKO-val semmi bajom, csak ezzel most lenullázta magát nálam, nem azért mert akár nem lehetne jobb oldali is, hanem azért mert kiállásával tovább osztotta az országot."
Ugyanez a velemenyed a PA-DO-Do-rol, a Republic-rol es Koncz Zsuzsarol is?
Csak azt nem értem, hogy az első forduló előtt Koko - ha már annyira szívén viseli a jobboldali pártszövetség sikerét - miért nem kampányolt. Miért csak most kapcsolódott be? Eddig nem akart segíteni a Fidesznek?
Én olyan távol állok már a jobboldaltól, mint Nürnberg Tel-Avivtól, de semmi cikit nem találok abban, hogy Egér vagy Kokó odaállt a FMPP mellé.
Semmi, de semmi ciki nincs ebben. És hajrá, Kokó!
Párhuzam azonban van OV és KI között. OV f? taktikai eleme is az ütések elöli eltáncolás. Csakhogy négy évenként az áltagember (épp olyan magyar, mint a négy pénteki Maszop-reklám együttvéve) átélheti Chacón élményét.
A szadesz meg állandóan művészekkel bástyázta körül magát. Szerinted volt olyan, aki azt kívánta, hogy Fisher Ivánnak törjön el a karmesteri pálcája?
Ki oszt meg? Ki gyűlöl?
Nem szeretem a csúnya szavakat, de akkora bunkó és antidemokrata vagy, mint a Kalahári sivatag.
Azért, mert nem ért veled egyet, máris gyűlölöd! Ja, szadeszosan vagy liberális!
Mint jelent az, hogy azzal, hogy vállalta a véleményét, megosztotta az országot? Ja, szadeszosan és maszoposan értelmezed a demokráciát, azaz mindenkinek joga van egyetérteni veled, aki nem, az nem is rendes ember, az megoszt és gyűlöl.
A gondolatod pontosan leplezi a hazugságtól áradó szoclib kampányt.
Gyerekkoromban nagy fociszurkoló voltam, de ha a rivális csapat játszott külföldivel, mindig a hazainak szurkoltam, mint bármely normális ember (ebben semmi külön érdem nincs).
Ha te azok közé tartozol, akik Kokó ellen szurkolnának egy külföldinek, akkor azok közé tartozol, akik jószívvel küldenek külföldre országukat rágalmazó cikkeket (ez tényleg közel van a hazaáruláshoz, bár én nagyon kerülöm a nagy szavakat), és az ilyen figurák tényleg húzzanak el a sunyiba.
Egyébként köszönjük, hogy bemutattad a szoclib demokráciafelfogást és hazaszeretet.
KOKO szombaton vívja utolsó profi meccsét Gdanskban. Ennél "jobb" előjel nem is kell a jobb oldalnak, aki mellett KOKO olyan lelkesen kampányol. Szóval szombat este KOKO elbúcsuzik vasárnap meg a pártja.
Megérdemelne KOKO egy Chacon féle pofont, csak, hogy a vasárnapi K.O.-t előrevetítse a Fidesznek.
Egyébként a KOKO-val semmi bajom, csak ezzel most lenullázta magát nálam, nem azért mert akár nem lehetne jobb oldali is, hanem azért mert kiállásával tovább osztotta az országot. Arra gondolni sem merek, hogy akkora lét kapott, hogy nem tudott ellenálni.
Koko siess haza Gdanskból, minden szavazatra szüksége lesz pártodnak!!