Keresés

Részletes keresés

p_jozsef Creative Commons License 2002.04.15 0 0 7

Nem mintha nagyra értékelném Torgyánt, de azok után, hogy TÉNYLEG az ő nagylelkűségén múlott az egész "polgári" győzelem, kissé aljas módon megszopatták Viktorék. A legundorítóbb az volt, hogy Viktor először Józsi bátyámozta, majd hagyta garázdálkodni két éven keresztül, aztán (miután feltalálták a kétéves költségvetés intézményét) kirúgta, mint macskát szarni. Nem sokat vesztettünk Torgyán kicsinálásával, de azért a módszer elég gusztustalan volt. És most van pofája Viktornak odaállni a kisgazdák elé.
Remélem, hogy észhez térítik.

dornröschen Creative Commons License 2002.04.15 0 0 6
Szerintem nem fognak rá szavazni, mert bár TJ nagy szerepet játszott a Kisgazda Párt szereplésében, de Orbán Viktor volt, aki adta a haláltusához a mérget..
A jelenlegi vezetők közül senki nem lehet hiteles és erősítő személy, aki felvinné a pártot 4-7%-ra.
Gondolj bele, hogy ezek 1-2 éve még nyalták a fenekét, szerintük ő volt a legnagyobb, tombolva ünnepelték, Köztársasági Elnöknek akarták stb. és most azt mondják: még azt is felejtse el, hogy valaha kisgazda volt.. Gusztustalan(TJ is)
joss Creative Commons License 2002.04.15 0 0 5
A kisgazdák egyedül Torgyánra meg az alkalmatlan pereputtyára haragudhatnak.

1., Így van, haragszunk is.
TJ. tisztességgel visszavonulhatott volna, de ő nem az a titus aki annyiban hagy annyi megaláztatást amit a fidesztől kapott. / persze nem mindent ok nélkül elismerem./
Üzletrész visszafizetés, föld alapú támogatás. egyebek bevezetésének politikai hasznának ellopása stb.
Orbán Viktor csak röhécselt az egészen, most pedig kénytelen meghajolni előttünk. A kisgazda szabvazók tudni fogják a dolgukat vasárnap nyugodt lehet mindenki.

"Amit napjainkban is művel .....nevetséges"
2.,Nem ez szégyen és szánalmas.
Egy 0.76%-ot elért párt elnöke köteles lett volna azonnal lemondani. Ehelyett TJ megtébolyodott.

"Amit .....művelnek az nevetséges."

csütörtökön 18 megyei elnök levélben fordult TJ.-hez, felajánlva a tisztességes visszavonulás lehetőségét de ez a vén barom inkább jobbnak látta a teljes FKGP vezetést felfüggeszteni.
Ez ugye sokat elárul elmeállapotáról?
A párt alktmánya őt védi. Sajnos ezen pártalk. megszerkesztői, ill. megszavazói már a fideszben politizálnak.

Új elnök megválasztása esetén a kisgazdapárt szvsz azonnal 4-7%-os párt lehet. Ez az elnök bárki lehet / Gyimóthy G. Pallag L. Dr Réti M./ a jelenlegi elnökségből.

Előzmény: Korhatár (0)
repeant Creative Commons License 2002.04.14 0 0 4
A válaszom neked is szólt...
Előzmény: Korhatár (0)
minderbinder Creative Commons License 2002.04.14 0 0 3
El tudom kepzelni a kampanygyulest!

"Kisgazdak! Magyarok! Vereim! Azert vertuk szet a tortenelmi hagyomanyokkal rendelkezo Fuggetlen Kisgazda es Foldmunkas Paraszt Part-ot, azert tavolitottuk el Dr. Torgyan Jozsefet (egykori draga koalicios tarsamat) a kormanybol es azert bortonoztuk be tobb kepviselojuket, hogy nyugodt szivvel tudjatok rank szvazani. Mert a jovo elkezdodott, matol mi vagyunk az igazi parasztok es a parasztsag hiteles kepviseloi!"

Raadasul pont Berettyoujfaluban, ahol tan egy fideszes van az egesz onkormanyzatban, es a Fidesz jeloltjet semmibe sem nezik, mert kisse gerinchianyosnak tartjak. Ugyanis egykor meg szdsz-eskent liberalizalt, aztan hirtelen rajott, hogy a kokardaviseles sokkal kifizetodobb.

repeant Creative Commons License 2002.04.14 0 0 2
Van igazság abban, amit modasz. De úgy tűnik - a felmérések ezt mutatják - hogy a kisgazdák a Fideszen álltak bosszút. Ami azt jelenti, hogy haragszanak Orbánra.

Előzmény: k__chris (1)
k__chris Creative Commons License 2002.04.14 0 0 1
szerintem ha kisgazdak nem turtek volna eveken keresztul Torgyi regnalasat akkor most nem itt tartananak!
Korhatár Creative Commons License 2002.04.14 0 0 0
A kisgazdák egyedül Torgyánra meg az alkalmatlan pereputtyára haragudhatnak.

Amit napjainkban is művel, művelnek az nevetséges.

Előzmény: repeant (-)
repeant Creative Commons License 2002.04.14 0 0 topiknyitó
"A csalódott kisgazdákat is bíztatta

Orbán Viktor a berettyóújfalui nagygyűlésen kérte a Független Kisgazdapárt választótáborát, tegyék túl magukat azon, ami pártjukkal történt, és feltétlenül menjenek el szavazni a választás második fordulójában. A miniszterelnök szerint az ő szavazatukra is szükség van ahhoz, hogy győzzön a polgári oldal, és megvédjék a termőföldet."

Kedves Orbán Úr!

Rossz ötlet. A kisgazdák tudják, hogy Ön nem ellenezte a kisgazdapárt szétverését, így esélytelen, ha Ön kéri őket arra, hogy bocsássanak meg a Fidesznek.

Javaslom keressen olyan hiteles embereket, akik elfogadottak a magyar parasztság köreiben, és velük próbálja meg az üzenetét eljuttatni a kisgazdáknak. Önnek a kisgazdáknál semmi esélye, és szomorúnak találom, hogy ezt a szakértői nem jelezték Önnek.

Üdv,
Rep.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!