Van egy munkahelyi szerver amelyet otthon nem tudok elérni csak részlegesen a Telekom otthoni hálózatról, viszont a mobilnetről tökéletesen működik. A telekom azt állítja nem nálunk van a baj, a munkahelyi hálózat üzemeltetője azt mondja nem náluk van a baj !
Szerencses ember vagy, nekem pl ha az indexre kattintok akkor a beepitett allamikemprogram miatt az egesz oldal eltunik. Itt a forumban meg pl a Feltöltès do allami loszar miatt nem tudok onallo hozzaszolast inditani, csak valaszolni valamire. Az egyetlen tippem hogy talaljak egy kurmanyfuggetlen kozvetitot, de eddig nekem semsikerult.
Van egy problémám, az általam kezelt csoportba a kezdőlap alsó sora egy véletlen kattintás után eltűnt. Nem tudom kezelni a csoportot( Beszélgetés, Tagok stb.) Tudna segíteni valaki, hogyan lehet visszaállítani?
Sziasztok Macbookom van OS X 10.11.6 op rendszerrel. Böngészőnek chromet használok- Pár napja, korábban működő oldalak esetében is az alábbi üzenetet hozza: az ön kapcsolata nem privát NET:ERR_CerT_DATE _Invalid.
Amivel próbálkoztam: Bizonsági beállításokat állítgattam, mindent engedélyeztem.
Dátum beállítás checkollása, az OK.
Böngészőt akartam mást letölteni, de azt nem engedi a rendszer, azt írja frissebb op rendszer kellene. Próbáltam frissítést, de azt sem tudom mire kellene, és hol tudom letölteni.
Szevasztok! Létezik olyan kártevő szoftver ami itt tömegével fossa némelyik topikban a hozzászolásokra a - értékelést? Hogy lehet ezt kiiktatni? Hallott erről valaki valamit? Vagy ezt unatkozó trollok csinálják?
Persze, hogy kicsi! Alapból 32 GB. Tegyél bele egy 64 GB-os mikró SD-t, és minden programot arra telepítsél, tehát az offiszt, böngészőt, mindent! A dokumentumok, stb-k is oda kerüljenek.
Segítsen valaki! Logistich pisi webkamerához melyik programot kell letöltenem, hogy felvételeket tudjak rögzíteni a számítógépemen? Teljesen az alapoktól kellene segítség! Nagyon fontos lenne, hogy felvételeket tudjak a gépe,re felvinni.
Sziasztok! Vettem egy WIRETEK VE457v2-es ide-sata sata-ide átalakító adaptert egy ide vinyohoz mikor beállítom hogy ide jelet alakítsa át sata jelé akkor a sata vinyomat letiltja és így nem ismeri fel egyik vinyot se csak dvd romot de vissza kapcsolom sata to ide akkor meg működik a sata vinyom mi lehet a baj?
Remélem tud valaki segíteni! Pár hónapja vettem egy laptopot, és szinte a kezdetek óta a gép bekapcsolásakor kapok egy ilyen hibaüzenetet:
Failed to set data for 'Alternative RunOnceEx by Ruby Software'
Nekem nincs semmilyen Rubi programom vagy mi.... Néha ha telepítek vmilyen programot, mint pl legutóbb Office-t, felugrott egy ablak, hogy folytatom-e a roe.exe installálását....asszem ezt írta. A roe pedig gondolom a R un O nce E x -ből jön.
Mi lehet ez???? Mint program megjelenik a tálcán viszont megnyitni nem tudom.
Memóriát keresek Azonnal szükségem lenne 2 db Supertalent Tuning RAM 512MB PC3700/466MHz memóriára. Új, vagy használt is lehet, de legyen rajta némi garancia.
Van valakinek tapasztalata ezzel a webshoppal kapcsolatban? Van egy egész jó notis akciójuk, meg van pár pozitív hozzászólás az oldalon, illetve valami 100% garanciális, meg gyorsgaranciális, meg szervíz garanciális, meg profi konfig garanciális megoldásról vakerálnak, bár nem tudom, hogy ezek mik is pontosan. Igazából csak kissebb dolgokat vettem eddig interneten, és jó lenne ha ránéznétek az oldalra mielőtt választanék. Előre is köszöntem. www.novashop.hu
Ja csak ő még 4-56- éve annyiért vette és nem vette figyelembe, hogy azóta csökkennek a számítástechnikai termékek árai, szó szerint nagyságrendeket, kb 5-10 évente.
Ne haragudj de én kiröhöglek ezzel az árral :D . 150 kilóért olyan notebookot veszek hogy megszólal :D. Ez a konfig amit ajánlasz az olyan 30 kilós lenne,talán 40 :D
Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy járatos-e valaki a google dokumentumok alkalmazásában? Egy ismerősömnek volt fenn űrlapja, nagyon szépen működött, míg kb. egy órája az adott linken elérhetetlenné vált!!! Mitől van? Lehet orvosolni? Valami átirányítás, vagy ilyesmi??? Köszike a választ!! ;)
Üdv. Hülyén hangzik, de igaz. XP-m van, de nem tudok rá internetet "rakni". Valami kártya nincs talán meg? Wireless (upc-s router) vezetéknélküli internetem van és laptopom. Tényleg nem értem. Hiába él az internetjel nem tudom rákapcsolni a vezetéknélküli internetet, sőt még úgy sem, ha beledugom a kábelt. Ehhez nem értek. Mit kell megnéznem? Melyik menü? Csak azért, mert van egy másik laptop is a családban, amin vadiúj Vista van és arra fel tudta rakni a upc-s muki a netet. És rögtön felismeri a vezetéknélküli hálózatot. Hiába nézem a vezérlőpultot, már minden menüt átböngésztem. Azt is kérdezhetném, hogy mi kell ahhoz, hogy egy pc-n, laptopon internet működhessen? Driver, kártya kéne ilyenkor? Megveszem/szerzem csak mondd. :D Előre is Köszi.
Valami elképzelésem arról is van, hogy mi a laboratórium, de azt meg határozottan merem állítani, hogy ami a képen látszik, az nem az.
Laboratóriumokban általában valamilyen jelenséget, folyamatot szoktak tanulmányozni, vizsgálni, annak összefüggéseit, lefolyásának (természet)tudományos alapjait tisztázni.
Bár, ha jó sok M$ termékük van, akkor ott lehetnek tanulmányozni való csodák...