Keresés

Részletes keresés

Mclion Creative Commons License 2021.11.29 0 0 39

Sziasztok!

Segítséget ill. tanácsot szeretnék kérni.

Van egy munkahelyi szerver amelyet otthon nem tudok elérni csak részlegesen a Telekom otthoni hálózatról, viszont a mobilnetről tökéletesen működik. A telekom azt állítja nem nálunk van a baj, a munkahelyi hálózat üzemeltetője azt mondja nem náluk van a baj !

Akkor mi lehet a baj ? 

pert2 Creative Commons License 2021.10.24 0 0 38

Szerencses ember vagy, nekem pl ha az indexre kattintok akkor a beepitett allamikemprogram miatt az egesz oldal eltunik. Itt a forumban meg pl a Feltöltès do allami loszar miatt nem tudok onallo hozzaszolast inditani, csak valaszolni valamire. Az egyetlen tippem hogy talaljak egy kurmanyfuggetlen kozvetitot, de eddig nekem semsikerult.

Előzmény: lajos ferenc (37)
lajos ferenc Creative Commons License 2021.10.12 0 0 37

Üdvözlöm a csoporttagokat.

Van egy problémám, az általam kezelt csoportba a kezdőlap alsó sora egy véletlen kattintás után eltűnt. Nem tudom kezelni a csoportot( Beszélgetés, Tagok stb.) Tudna segíteni valaki, hogyan lehet visszaállítani?

Fggabriella Creative Commons License 2021.10.03 0 1 36

Sziasztok Macbookom van OS X 10.11.6 op rendszerrel. Böngészőnek chromet használok- Pár napja, korábban működő oldalak esetében is  az alábbi üzenetet hozza: az ön kapcsolata nem privát NET:ERR_CerT_DATE _Invalid.

Amivel próbálkoztam: Bizonsági beállításokat állítgattam, mindent engedélyeztem.

Dátum beállítás checkollása, az OK.

Böngészőt akartam mást letölteni, de azt nem engedi a rendszer, azt írja frissebb op rendszer kellene. Próbáltam frissítést, de azt sem tudom mire kellene, és hol tudom letölteni.

Tud valaki segíteni légyszi??

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.23 -4 0 35

Szevasztok! Létezik olyan kártevő szoftver ami itt tömegével fossa némelyik topikban a hozzászolásokra a - értékelést? Hogy lehet ezt kiiktatni? Hallott erről valaki valamit? Vagy ezt unatkozó trollok csinálják?

r314 Creative Commons License 2021.04.08 0 0 34

Olyasvalakit keresek, aki hobby szinten jártas mobil app készítésben. Üzleti ajánlatom lenne számára. 

szaszekk56 Creative Commons License 2019.10.09 0 0 33

Sziasztok!

Tud valaki segíteni az alábbiakban?

Egy youtubos animációs videót milyen programmal készítettek? Pl. ilyet:

https://www.youtube.com/watch?v=mcWZjUI-Ndg&t=380s

Hogy lehet megtudni? A lapon oldal forrásban nem találtam. Valami ötlet?

m54-b Creative Commons License 2019.09.29 0 0 32
Előzmény: m54-b (31)
m54-b Creative Commons License 2019.09.29 0 0 31

Persze, hogy kicsi! Alapból 32 GB. Tegyél bele egy 64 GB-os mikró SD-t, és minden programot arra telepítsél, tehát az offiszt, böngészőt, mindent! A dokumentumok, stb-k is oda kerüljenek.

Előzmény: fallas (30)
fallas Creative Commons License 2019.09.29 0 0 30

Segítséget kérek!

NAVON NX 14 számítógép: állandó "tárhely kicsi" jelzést ad, lassú.

Minden adatot kitettem pen-drive-ra.

Kb. 1 GByte marad újraindítás után, ami lassan lecsökken 200 MByte-re.

Csak néhány pogramot használok (LibreOffice: 628 MByte, Jawa Update 181: 100 MByte, a többi

elhanyagolható tárigényű).

Frissíteni nem tud, internet lassú.

Van megoldás?

evi585 Creative Commons License 2014.11.22 0 0 29

Segítsen valaki! Logistich pisi webkamerához melyik programot kell letöltenem, hogy felvételeket tudjak rögzíteni a számítógépemen? Teljesen az alapoktól kellene segítség! Nagyon fontos lenne, hogy felvételeket tudjak a gépe,re felvinni.

Köszönettel: Éva

B. Laci Creative Commons License 2013.06.13 0 0 27

Sziasztok!
Vettem  egy WIRETEK VE457v2-es ide-sata sata-ide átalakító adaptert egy ide vinyohoz mikor beállítom hogy ide jelet alakítsa át sata jelé akkor a sata vinyomat letiltja és így nem ismeri fel egyik vinyot se csak dvd romot de vissza kapcsolom sata to ide akkor meg működik a sata vinyom mi lehet a baj?

Sandra_t Creative Commons License 2011.03.05 0 0 26

Szerintem vírus, trójai, vagy ilyesmi.

Előzmény: cuni86 (25)
cuni86 Creative Commons License 2011.03.03 0 0 25

Sziasztok!

Remélem tud valaki segíteni! Pár hónapja vettem egy laptopot, és szinte a kezdetek óta a gép bekapcsolásakor kapok egy ilyen hibaüzenetet:

Failed to set data for 'Alternative RunOnceEx by Ruby Software'

Nekem nincs semmilyen Rubi programom vagy mi.... Néha ha telepítek vmilyen programot, mint pl legutóbb Office-t, felugrott egy ablak, hogy folytatom-e a roe.exe installálását....asszem ezt írta. A roe pedig gondolom a R un O nce E x -ből jön.

Mi lehet ez???? Mint program megjelenik a tálcán viszont megnyitni nem tudom.

Várom a lehetséges megfejtéseket:P Előre is köszi

Sandra_t Creative Commons License 2011.02.10 0 0 24

Memóriát keresek

Azonnal szükségem lenne 2 db Supertalent Tuning RAM 512MB PC3700/466MHz
memóriára. Új, vagy használt is lehet, de legyen rajta némi garancia.

Email: anonim@index.hu

Zooidy Creative Commons License 2011.02.04 0 0 23

Van valakinek tapasztalata ezzel a webshoppal  kapcsolatban? Van egy egész jó notis akciójuk,  meg van pár pozitív hozzászólás az oldalon, illetve valami 100% garanciális, meg gyorsgaranciális, meg szervíz garanciális, meg profi konfig garanciális megoldásról vakerálnak, bár nem tudom, hogy ezek mik is pontosan. Igazából csak kissebb dolgokat vettem eddig interneten, és jó lenne ha ránéznétek az oldalra mielőtt választanék. Előre is köszöntem. www.novashop.hu

Előzmény: PrtNx (22)
PrtNx Creative Commons License 2011.02.01 0 0 22

Sziasztok,

Ismertek olyan kereskedőt akinél ha veszek 8-12 db 1,5Tb Samsung SATA 32Mb 3év garancia! 5400rpm HD154UI HDD-t akkor odaadja kb. 11.400+Áfa áron?

Ha igen, már megyek is...

Köszi!

MartonkaFull Creative Commons License 2010.07.05 0 0 21
Ja csak ő még 4-56- éve annyiért vette és nem vette figyelembe, hogy azóta csökkennek a számítástechnikai termékek árai, szó szerint nagyságrendeket, kb 5-10 évente.
Előzmény: Gabika0987 (20)
Gabika0987 Creative Commons License 2010.07.05 0 0 20
Hello Alibaba24!

Ne haragudj de én kiröhöglek ezzel az árral :D .
150 kilóért olyan notebookot veszek hogy megszólal :D.
Ez a konfig amit ajánlasz az olyan 30 kilós lenne,talán 40 :D
pillinka Creative Commons License 2010.02.19 0 0 19
Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogy járatos-e valaki a google dokumentumok alkalmazásában?
Egy ismerősömnek volt fenn űrlapja, nagyon szépen működött, míg kb. egy órája az adott linken elérhetetlenné vált!!!
Mitől van?
Lehet orvosolni?
Valami átirányítás, vagy ilyesmi???
Köszike a választ!! ;)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.24 0 0 18
Üdv.
Hülyén hangzik, de igaz.
XP-m van, de nem tudok rá internetet "rakni". Valami kártya nincs talán meg?
Wireless (upc-s router) vezetéknélküli internetem van és laptopom. Tényleg nem értem. Hiába él az internetjel nem tudom rákapcsolni a vezetéknélküli internetet, sőt még úgy sem, ha beledugom a kábelt. Ehhez nem értek. Mit kell megnéznem? Melyik menü?
Csak azért, mert van egy másik laptop is a családban, amin vadiúj Vista van és arra fel tudta rakni a upc-s muki a netet. És rögtön felismeri a vezetéknélküli hálózatot.
Hiába nézem a vezérlőpultot, már minden menüt átböngésztem.
Azt is kérdezhetném, hogy mi kell ahhoz, hogy egy pc-n, laptopon internet működhessen?
Driver, kártya kéne ilyenkor? Megveszem/szerzem csak mondd. :D
Előre is Köszi.
sz_ürke Creative Commons License 2008.01.07 0 0 17
Hello

Általános informatikai segítségnyújtás a weben: http://help.zakk.hu

üdv
alibaba24 Creative Commons License 2006.06.01 0 0 16
OFF

Sürgősen eladó!!
FUJITSU SIEMENS L7310 M Notebook, kifogástalan állapotú, karc, sérülés, hotpixel mentes. Vásárlás: 2005. 09. 22, GARANCIÁS. IntelCeleron M360 proci (1, 40 GHz), 512MB DDR memória (bővíthető 1024- re), 60GB HDD, 15'' TFT XGA 1024x768 monitor, DVD+RW/- RW dupla rétegű DVD író, integrált graf. kártya (VIA UniChrome Pro PN800), WLAN(11b/g), LAN, 4x USB2. 0, 56K faxmodem, hálózati kártya, PCMCIA olvasó Type I/II, Windows XP Home. Irányár: 150.000 + AmericanTourister táska 5.000 (kitűnő állapotú)

ON

kontakt: kiralyaniko@chello.hu
Qqberci Creative Commons License 2002.04.15 0 0 15
A 3270 mellett elfér a háttérben a brózer...
Előzmény: 1 magyar (14)
1 magyar Creative Commons License 2002.04.15 0 0 14
Jól elvagytok :-)
Qqberci Creative Commons License 2002.04.15 0 0 13
Valami elképzelésem arról is van, hogy mi a laboratórium, de azt meg határozottan merem állítani, hogy ami a képen látszik, az nem az.

Laboratóriumokban általában valamilyen jelenséget, folyamatot szoktak tanulmányozni, vizsgálni, annak összefüggéseit, lefolyásának (természet)tudományos alapjait tisztázni.

Bár, ha jó sok M$ termékük van, akkor ott lehetnek tanulmányozni való csodák...

Előzmény: leha (12)
leha Creative Commons License 2002.04.15 0 0 12
miért? te igen?
csak azért kérdezem, mert én nem vagyok biztos benne, hogy mit takar.

szerinted mi a laboratórium?

Qqberci Creative Commons License 2002.04.15 0 0 11
És szerinted a laboratórium fogalmával tisztában van?
Előzmény: leha (10)
leha Creative Commons License 2002.04.15 0 0 10
attól, hogy a terem keresztszülője sincs tisztában az informatika és a számítástechnika közötti különbségekkel
Qqberci Creative Commons License 2002.04.15 0 0 9
És ha van diplomája és programozó?

No de nem kötözködni akarok.

Az alapkérdés tehát az: Egy kupac összedrótozott PC egy teremben mitől informatikai laboratórium?

Előzmény: trash (8)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!