Programozó/zenészt keresünk dnb alapok írásához, meglévők korrigálásához és live act-hez Kétfős bandánkat veled bővítenénk. (Abletone live ismeret és/vagy controller hasznos lenne). Ha egy kis kedvet is érzel a jövő zenéjének megalkotásához egy remek próbateremben valamint fellépésekhez, ne habozz! Emailben keress: subrosamusic.hun@gmail.com
Hi Joel! Ismered JohnnyB t? Angol ficko, amugy nem jon be minden zeneje ami sima dnb de van egy albuma: Brainstorm hat az kibotttt jo nem tiszta dnb hanem egyfajta electro val kevert 2. szam a kedvencem hallgasd a szoveget!! En igazibol azert jottem ide hogy talaljak valami helyet Bpn ahol jo dnb partik szoktak lenni
t'om, hogy régi volt a hozzászólás, de a Koma&Bones távolról sem d'n'b... inkább breakbeat, abból is a progresszív fajtából..
mind1, menjetek el az slsk.org-ra, szedjétek le a soulseekert és hadd szóljon... kurva jó, tele van elektronikus zenével.. Koma&Bones, Tayo, Dj Hyper, Pish Posh, Roni Size, amit akartok.. csákány.
A spinnert ismeritek? mert ott is van az electic kategóriában d&b/jungle. www.spinner.com
ez is online rádió féle, én ezt szoktam hallgatni. Ez ki is írja az előadókat, meg a számcímeket, meg valamiket.
egy-két link:
http://cop.underground.hu/
ez egy pécsi dj srácnak az oldala. érdemes megnézni, vannak mixek is.
http://www.gfm.hu/index1.html
ez pedig pécsi egyetemi rádiónak indult rádiónak a linkje. mp3 stream is van. nézzétek meg a műsorrendet, abból nem sok derül ki a zenei beállítottságról, de érdemes hallgatni, aztán ami megtetszik, azt majd máskor is meghallgatod, ha akarod. Itt is vannak mixek pécsi dj-ktől.
Itt egy online hallgatható rádió található, 24óra/7nap DnB. Nagyon jó zenéket nyomnak, sűrűn hallgatom ezt. Állítólag valahogy rögzíteni is lehet mp3-ba az ilyen rádiókat, de én mondjuk nem néztem utána.
Pár napja hallottam egy számot rajt, az előadó Pish Posh volt, ha jól emléxem. Ha esetleg meglenne, szólj, hogy juthatnék hozzá.
Nem tudjátok, honnan lehet jo dnb szamokat letolteni?
Nem minden kereső talál számokat.
Tudtok jó szamokat mondnai? És nem csak dj-ktől, hanem más arcoktól is.