Keresés

Részletes keresés

myofibrillum Creative Commons License 2002.09.13 0 0 126
Jellemző. Ha rúgni kell, akkor tömegnyomor van a felvételi irodán. De ha el kell szenvedni a rúgdosást, akkor nincs egy kóbor öngyilkosjelölt, és kósza önpusztító sem.
Nem értem, miért nyúlnak az emberek drogokhoz, alkoholhoz, amikor ott van a jó kis megrúgdosás is.
Harcosok Klubja, rulez!
myo
Előzmény: myofibrillum (125)
myofibrillum Creative Commons License 2002.09.13 0 0 125
Önként jelentkezőt keresek: valakit meg akarok rúgdosni!
myo
myofibrillum Creative Commons License 2002.04.30 0 0 124
Hinni, csak az agresszív kismalacban hiszek. Ő az én istenem! egyedül az ő szavának adok hitelt.
myo
Előzmény: lily neutzer (118)
myofibrillum Creative Commons License 2002.04.30 0 0 123
Maga képi világa egyszerűen döbbenetes. Nem tudom, hogyan lehet behalni a számmal. A behalás sem igazán értelmes, valamifajta képi zavart jelöl. Beszületni valahova, azt esetleg, de behalni valahova? Maga még hisz holmi túlvilági mesékben? Nem túl öreg már ehhez?

Én nem tudom, lehet hogy csak engem tűntetnek ki ilyesmikkel, de az emberek szörnyen gusztustalanok.
A múltkor is együttutaztam a vonaton egy fiatal csajjal, aki egész idő alatt bányászati munkálatokat végzett a saját orrában, majd a kitermelt anyagot elrágicsálta, és mindezt észre sem vette.
Mellette a pasija kellemesen szipogott.
A mellettem ülő fickó áthatóan árasztotta magából a penetráns bűzt. majd miután leszálltam, a buszon folytatódtak szagkalandjaim: hazáig eregetett valaki az orrunk alá, egy pacsulifelhőben úszo nőnek sikerült elém ülnie, és a két szag kontrasztja émelyítő nyákkal vont körül. S mindezt tetőzte a mögöttem kornyikáló spicces tag, aki egyszer sikeresen a nyakamba is böfögött. Hát, hol élek én????
myo

Előzmény: zsosz (122)
zsosz Creative Commons License 2002.04.24 0 0 122
haljon be kérem a szájával.
Előzmény: myofibrillum (121)
myofibrillum Creative Commons License 2002.04.21 0 0 121
Na, mit csinál? Tanácsot kér?! Itt??? Észnél van? Még ilyet!
Hogy merészeli? Elment az esze? Felháborító!

Arról nem is beszélve, milyen negatív harcos az, aki tanácsokat akar kapni? Aki tanácsokat kér, az megoldást akar. És a megoldás a káosz ellensége. Tűnjön innen, maga lázadó!

myo

Előzmény: zsosz (120)
zsosz Creative Commons License 2002.04.21 0 0 120
Mit tegyek ellene ön szerint?
Előzmény: lily neutzer (119)
lily neutzer Creative Commons License 2002.04.20 0 0 119
És mindezért csak önmagát hibáztathatja.
Előzmény: zsosz (112)
lily neutzer Creative Commons License 2002.04.20 0 0 118
Nehogy azt higgye, hogy hiányozni fog.
Előzmény: myofibrillum (110)
lily neutzer Creative Commons License 2002.04.20 0 0 117
Na tessék! Pont ez hiányzott... Nem baj, a nyúédzs himnusz belemászik a fülükbe és azt dúdolva szenderülnek jobblétre.
Előzmény: morticia addams (107)
csa1 Creative Commons License 2002.04.20 0 0 116
Tegnap megyek 50-el , előttem meg valaki sávot vált az utolsó pillanatban, persze, hogy nem tudok megállni, utána meg magyaráz, hogy 90-el belementem hátulról, és nincsen igazam. Mik vannak !
Előzmény: digitális pillangó (1)
ricsibá Creative Commons License 2002.04.20 0 0 115

zsosz ilyen korán a pálinkóla egészségesebb, mert gyönyörü álmokat varázsol az EMBER kérges lelkébe
zsosz Creative Commons License 2002.04.20 0 0 114
nekem 8.

asszem nekem is kéne bontanom egy öveggel....

Előzmény: freeze flash (113)
freeze flash Creative Commons License 2002.04.20 0 0 113
Meg a finn söröd is elfogyott, ezért most beírtál nyolc topic-ba...
:-)

Nekem is elfogyott. Mind a két maradék üveggel.
Most ihatok vörösborot.
:-(

Előzmény: zsosz (112)
zsosz Creative Commons License 2002.04.20 0 0 112
Hagyjon engem békén a hülyeségeivel. Fáradt vagyok és szar a kedvem. És a blogom sem szeret.
Előzmény: lily neutzer (105)
morticia addams Creative Commons License 2002.04.18 0 0 111
igazán sajnálom, hogy maga itt a köznép idegrendszerének terhére feredôzni indul.
nem tudom többel megfenyegetni, mint hogy visszatértekor itt kis piros szívecskéket és rózsaszín tüllszoknyás malacokat talál.
Előzmény: myofibrillum (110)
myofibrillum Creative Commons License 2002.04.16 0 0 110
A Sötét Oldal elszólit. Nélkülem kell egy darabig depifürdőznötök. Aztán rendesen negativak legyetek, mert ha visszajövök, és nem látom, hogy mindenki nyakig ül a szuicidumban, nem szólok többet egy szót sem!
myo
myofibrillum Creative Commons License 2002.04.16 0 0 109
Olyan gusztustalanul szépen beszélt, hogy hánynom kell!
myo
Előzmény: morticia addams (107)
myofibrillum Creative Commons License 2002.04.16 0 0 108
Azt hiszi, hogy ez a fajta martirság (hol a hosszú i???) olyan eyszerű? A napjaim összessége arról szól, hogy olyan tapasztalatokat gyűjtsek, amelyek alátámasztják a Sötét Oldal elveit. Igy szükségszerűen napi százszor bukom el.

Mint ma. S ebből a bukásból nincs visszaút...

Egyébként, ez nagyon is nemes feladat. Mert mindig csak a szépeket, jókat éltetik, meg támogatják, de azokat nem akik a másik oldalon állnak. holott a szépek és jók nem is létezhetnének nélkülünk.
myo

Előzmény: lily neutzer (106)
morticia addams Creative Commons License 2002.04.16 0 0 107
maga nem szereti a prolidisznókat. maga nyúédzs -torost remél, ahol a disznó feje este az asztalon kitűnô retorikával pohárköszöntôt mond magának, és elvbarátainak.
maga még nem tudja, hogy a kontinens Agresszív Kismalac-uralta terepén él.
maga egyszer még szövetségre akar majd lépni a Duli-Fulival.
maga el fog bukni. de ha gyôzni fog, akkor is éhezni fog.

továbbá mindenki mást utálok.

Előzmény: lily neutzer (106)
lily neutzer Creative Commons License 2002.04.16 0 0 106
Nézze, én nem lógatom egész nap a Fórumon, nekem énekelni kell a nyúédzs himnuszt, hogy még több nyúédzs karrierpontot szerezzek és még nagyobb kocsiban, még nagyobb lakásban, még nagyobb személyzettel képviselhessem típusomat. Ön bezzeg ráér, ezzel a Sötét Oldal képviselettel, ami nem igényel mást, csak némi körmönfont mártíromságot.
Előzmény: myofibrillum (103)
lily neutzer Creative Commons License 2002.04.16 0 0 105
Vallja be, hogy ez a maximum, amire képes.
Előzmény: zsosz (102)
Nene Vess Creative Commons License 2002.04.16 0 0 104
Máris utálom a nickemet! Miért nem tudtam jobbat kitalálni? Ráadásul hideg van!
myofibrillum Creative Commons License 2002.04.15 0 0 103
Mi ez a hallgatás napközben? Süt a nap, és maguk képtelenek a konstruktív destruktivitásra? Szégyeljék magukat!
myo
Előzmény: lily neutzer (101)
zsosz Creative Commons License 2002.04.15 0 0 102
Ne várjon mást. Magának csak ennyit adok magamból.
Előzmény: lily neutzer (99)
lily neutzer Creative Commons License 2002.04.14 0 0 101
Meg is érdemli a sorsát, nyamvadt és bűzös. El is énekelem a nyúédsz-himnuszt, hogy elpusztítsam. És bevilágítok a torkába a Szent Fehér Fénnyel.
Előzmény: myofibrillum (100)
myofibrillum Creative Commons License 2002.04.14 0 0 100
Eltévesztette, mert a fogaim között csípőficamot kap az aldehid, és nekem senki ne mondja meg, mitől legyen bűntudatom, és mitől ne. Attól van, amitől én akarom. Ezt a dagonyázótelepet én teremtettem, hogy szolgáljak, és minél szarabbul csinálom, annál büszkébb rám, a Sötét Oldal!
Mára végeztem Magukkal! Szálljanak ocsmány magukba, és vegyen példát rólam, hogyan kell konstruktívan önpusztítani.
myo
Előzmény: lily neutzer (97)
lily neutzer Creative Commons License 2002.04.14 0 0 99
Jellemző, hogy csak ilyen bugyuta kérdésre futja.
Előzmény: zsosz (96)
lily neutzer Creative Commons License 2002.04.14 0 0 98
Ön már most komoly gondban van.
Előzmény: Öntudatlan Offoló (79)
lily neutzer Creative Commons License 2002.04.14 0 0 97
A HP legalább jól érzi magát és élvezi az életét, mig lehet, de maga az aszketikus és görcsös szélmalomharcos belsorvad a robotba, szájából dől a csípős aldehid és még a Sötét Oldal is pofánröhögi. Ön közröhej tárgya. Szégyellje magát!
Előzmény: myofibrillum (75)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!