Jellemző. Ha rúgni kell, akkor tömegnyomor van a felvételi irodán. De ha el kell szenvedni a rúgdosást, akkor nincs egy kóbor öngyilkosjelölt, és kósza önpusztító sem.
Nem értem, miért nyúlnak az emberek drogokhoz, alkoholhoz, amikor ott van a jó kis megrúgdosás is.
Harcosok Klubja, rulez!
myo
Maga képi világa egyszerűen döbbenetes. Nem tudom, hogyan lehet behalni a számmal. A behalás sem igazán értelmes, valamifajta képi zavart jelöl. Beszületni valahova, azt esetleg, de behalni valahova? Maga még hisz holmi túlvilági mesékben? Nem túl öreg már ehhez?
Én nem tudom, lehet hogy csak engem tűntetnek ki ilyesmikkel, de az emberek szörnyen gusztustalanok.
A múltkor is együttutaztam a vonaton egy fiatal csajjal, aki egész idő alatt bányászati munkálatokat végzett a saját orrában, majd a kitermelt anyagot elrágicsálta, és mindezt észre sem vette.
Mellette a pasija kellemesen szipogott.
A mellettem ülő fickó áthatóan árasztotta magából a penetráns bűzt. majd miután leszálltam, a buszon folytatódtak szagkalandjaim: hazáig eregetett valaki az orrunk alá, egy pacsulifelhőben úszo nőnek sikerült elém ülnie, és a két szag kontrasztja émelyítő nyákkal vont körül. S mindezt tetőzte a mögöttem kornyikáló spicces tag, aki egyszer sikeresen a nyakamba is böfögött. Hát, hol élek én????
myo
Na, mit csinál? Tanácsot kér?! Itt??? Észnél van? Még ilyet!
Hogy merészeli? Elment az esze? Felháborító!
Arról nem is beszélve, milyen negatív harcos az, aki tanácsokat akar kapni? Aki tanácsokat kér, az megoldást akar. És a megoldás a káosz ellensége. Tűnjön innen, maga lázadó!
Tegnap megyek 50-el , előttem meg valaki sávot vált az utolsó pillanatban, persze, hogy nem tudok megállni, utána meg magyaráz, hogy 90-el belementem hátulról, és nincsen igazam. Mik vannak !
igazán sajnálom, hogy maga itt a köznép idegrendszerének terhére feredôzni indul.
nem tudom többel megfenyegetni, mint hogy visszatértekor itt kis piros szívecskéket és rózsaszín tüllszoknyás malacokat talál.
A Sötét Oldal elszólit. Nélkülem kell egy darabig depifürdőznötök. Aztán rendesen negativak legyetek, mert ha visszajövök, és nem látom, hogy mindenki nyakig ül a szuicidumban, nem szólok többet egy szót sem!
myo
Azt hiszi, hogy ez a fajta martirság (hol a hosszú i???) olyan eyszerű? A napjaim összessége arról szól, hogy olyan tapasztalatokat gyűjtsek, amelyek alátámasztják a Sötét Oldal elveit. Igy szükségszerűen napi százszor bukom el.
Mint ma. S ebből a bukásból nincs visszaút...
Egyébként, ez nagyon is nemes feladat. Mert mindig csak a szépeket, jókat éltetik, meg támogatják, de azokat nem akik a másik oldalon állnak. holott a szépek és jók nem is létezhetnének nélkülünk.
myo
maga nem szereti a prolidisznókat. maga nyúédzs -torost remél, ahol a disznó feje este az asztalon kitűnô retorikával pohárköszöntôt mond magának, és elvbarátainak.
maga még nem tudja, hogy a kontinens Agresszív Kismalac-uralta terepén él.
maga egyszer még szövetségre akar majd lépni a Duli-Fulival.
maga el fog bukni. de ha gyôzni fog, akkor is éhezni fog.
Nézze, én nem lógatom egész nap a Fórumon, nekem énekelni kell a nyúédzs himnuszt, hogy még több nyúédzs karrierpontot szerezzek és még nagyobb kocsiban, még nagyobb lakásban, még nagyobb személyzettel képviselhessem típusomat. Ön bezzeg ráér, ezzel a Sötét Oldal képviselettel, ami nem igényel mást, csak némi körmönfont mártíromságot.
Eltévesztette, mert a fogaim között csípőficamot kap az aldehid, és nekem senki ne mondja meg, mitől legyen bűntudatom, és mitől ne. Attól van, amitől én akarom. Ezt a dagonyázótelepet én teremtettem, hogy szolgáljak, és minél szarabbul csinálom, annál büszkébb rám, a Sötét Oldal!
Mára végeztem Magukkal! Szálljanak ocsmány magukba, és vegyen példát rólam, hogyan kell konstruktívan önpusztítani.
myo
A HP legalább jól érzi magát és élvezi az életét, mig lehet, de maga az aszketikus és görcsös szélmalomharcos belsorvad a robotba, szájából dől a csípős aldehid és még a Sötét Oldal is pofánröhögi. Ön közröhej tárgya. Szégyellje magát!