Keresés

Részletes keresés

zividivi Creative Commons License 2002.04.19 0 0 103
Szia Szomszéd !

/"..A nyakkendővel vigyázz, nehogy Kövér kötele legyen belőle...."/

Sem kövér kötelétől, se Csurka cipőkiállításától nem tartok. Ártalmatlanok. Kötéltől cipóig kijártam minden iskolát.

Medgyessy mosolyától félek most leginkább. Na meg Kovács békeházától.

Előzmény: Obivan Baumax (102)
Obivan Baumax Creative Commons License 2002.04.18 0 0 102
A nyakkendővel vigyázz, nehogy Kövér kötele legyen belőle...........
Előzmény: zividivi (101)
zividivi Creative Commons License 2002.04.18 0 0 101
PÁ!

(vedd úgy, hogy átintegetettem, vörös nyakkendőmmel!)

Előzmény: Obivan Baumax (98)
Obivan Baumax Creative Commons License 2002.04.18 0 0 98
Jó tanítvány vagy, ásod az árkot rendületlenül, már úgy fogalmazol, mintha a túloldalon lennél, pedig lehet, hogy mellettem laksz!
Nagyon szánlak,de nem segíthetek, saját ketrecedban ülsz!
Előzmény: zividivi (97)
zividivi Creative Commons License 2002.04.18 0 0 97
Megnyugodtam.

Azt hittem produkálsz egy hamisítványt. Aztán ha győztök, felhasználod. Volt már ilyesmi a történelmetekben.

De ha nem, hát nem. A hit meg felétek úgysem számit semmit..

Pá!

Előzmény: Obivan Baumax (96)
Obivan Baumax Creative Commons License 2002.04.18 0 0 96
Nem, az ügynökök piti hülyékkel nem foglalkoznak, azt meghagyják a topicolvasóknak!
Előzmény: zividivi (94)
zividivi Creative Commons License 2002.04.18 0 0 94
/"...Rólad viszont egy koplett hülye képe rajzolódik ki előttem, és azt hiszem ez nem is áll messze a valóságtól!!!!!!!.."/

Még nem kaptam meg a látleletet, és te már tudod? Mi vagy te? Ügynök?

Előzmény: Obivan Baumax (93)
Obivan Baumax Creative Commons License 2002.04.18 0 0 93
Érdekes nekem Gönczről ezek az emberek nem jutnak eszembe. Rólad viszont egy koplett hülye képe rajzolódik ki előttem, és azt hiszem ez nem is áll messze a valóságtól!!!!!!!
Előzmény: zividivi (92)
zividivi Creative Commons License 2002.04.18 0 0 92
Azért mégiscsak érdekes, hogy Gönczről még a híveinek is Hitler, Mussolíni meg a fasizmus jut az eszükbe.

Pedig csak egy sunyi patkány.

petrezsemlye Creative Commons License 2002.04.18 0 0 91
Nem szivarogtatok, elvegre nem vagyok meghasonlott maszopos. Ugyanakkor nem latok okot arra, hogy goncarpadot a taxissztrajk tamogatasa miatti alkotmanyserto es a hazudozasai miatti nemzetgyalazo tevekenysege miatt akar annyira is ertekeljem, mint a most 11 evet kapott Krasznai Krisztiant. Utobbi csak egy becsuletes bunozo. A te szeretve imadott ex-elnokod meg arra a titulusra is erdemtelen.

Előzmény: psycho-pata (90)
psycho-pata Creative Commons License 2002.04.18 0 0 90
Kedves petrezsemlye!
Melocco Miklóst az 50-es évek közepétől ismerem, s 1968 óta lett igen szoros a barátságunk. Kb. 1 hónapja zsámbéki lakásában voltam szállóvendég, mikor hajnali 3 óráig beszélgettünk, s szóba került, hogy hogyan történt e kitüntetés története:-))) Tegnap városunkban "kampányolt", ahol a "munka" után jót beszélgettünk vacsora mellett, ahol szintén szóba került e történet. Aztán elmentem Bereményi Géza barátom filmbemutatójára, pontosabban BG és forgatókönyvíró társa, és egyben a film egyik szinészével JT-al, meg Szamócával, a producerrel volt alkalmam kicsit a művészetről is csevegni...
Na szivárogtasd már ki, hogy Miklós miért is nem vállalta a kitüntetést?

Egyet már most mondok Neked, hogy MM beszélt Göncz Árpád köztársasági elnök úrral, kit tisztelt, e történet elött is. S az elnök úr kérésére írta meg a rövid szöveget!!!

Majd a "Zsuzsa feleségének" átadom üdvözletedet, mert tegnapi is együtt voltunk.

Előzmény: petrezsemlye (89)
petrezsemlye Creative Commons License 2002.04.18 0 0 89
En ugy gondolom, hogy az emberi nagysag nem nepszerusegi adatokkal meghatarozhato tulajdonsag. Aztan hogy miert tartom goncarpadot egy utolso csirkefogonak, nezd meg pasadena baratom altal a #6-ban leirtakat. Es kerdezd meg Meloccotol, miert NEM vette at Hornektol hatalomrajutasuk utan a kituntetest; ja es meg valami, add at kedves Zsuzsa felesegenek udvozletemet, edesanyamhoz kotik barati szalak gyerekkora ota.
Előzmény: psycho-pata (79)
iudex Creative Commons License 2002.04.18 0 0 88
Most akkor a jelenről vagy a jövőről esik itt szó? Mert ha a kényszergyógykezelés kizárt, akkor aligha is mennek önként s danolva a függők a kórházakba. Lásd az alkoholbetegek esetét. A tökéletes megoldatlanság jellemzi mindkét területet. S hogy mire lehet számítani, azt éppen az alkoholbetegek állapota jelzi, noha "nem kriminalizált" terület az alkoholfogyasztásból adódó betegség. Az pedig teljesen téves megközelítés részedről, hogy a börtönbüntetést és a személyiség gyökeres lenullázását államilag összekötöd.
Előzmény: szigetelőszalag (87)
szigetelőszalag Creative Commons License 2002.04.18 0 0 87
Persze.

Csak ha, az van az állam részéről, hogy "Ti már nem is vagytok emberek, irány a börtön", akkor a megfélemlítés miatt senki sem fog gyógyulásra jelentkezni.

Előzmény: iudex (86)
iudex Creative Commons License 2002.04.18 0 0 86
Gyógyítani kell??? Ez teljességgel lehetetlen. Az emberi jogok nevében ugyanis kizárt a kényszergyógyítás. Az önként terápiát vállalók pedig igen kevesen vannak.
Előzmény: szigetelőszalag (85)
szigetelőszalag Creative Commons License 2002.04.18 0 0 85
Te trúmagyar!

A rákos daganat/fekély emlegetése tipikus harmincas-negyvenes évekbeli antiszemita duma. A jóízlés érdekében kéretik mellőzni.
A kábszerezés se jön be: a KORSZAKVÁLTÁS programjában csak az szerepel, hogy nem szabad kriminalizálni a fogyasztást. Helyette a függőket gyógyítani kell. Azt hiszem, hogy a gyógyítás és a legalizálás között óriási különbség van.

Csurka '56-os?
Ezt nem is tudtam.

Előzmény: nimrod-2 (84)
nimrod-2 Creative Commons License 2002.04.15 0 0 84
Kedves Psycho-pata!
Én nem a Szadesz kábitószeres stábjához tarozom/Eörsyk,Konrádok..stb/nem is a Csurka-Papolczy ügynök fizetett zsidózó hazaárulókhoz!

Minkét szélsőséges,magyarellenes társaságot elitélem!

A népünkre az igazi csapás az a Szadesz Parlamentbe kerülése,mert a Szadesz egy rákos daganat a magyarság testén!!!

A Szadesz reprezentativ képviselője pedig az "Egy igaz ember "aki a börtönbe igen sok 56-os mártirt árult el és juttatott az akasztófára!

Hasonlóan cselekedett Csurka István is,amikor egy cellában ült fegyver osztogatás miatt Angyal Istvánnal és Mansfeld Péterrel/mindkettőt felakasztották/Csurka aki a főnök volt a triumvirátusból,az kiszabadult és beköltözött Angyal István lakásába!!!

A Jóisten pedig igazságos ,mindkét csapat megkaphatja Kövér László kötelét és egy jó erős szöget.
Te pedig változtassál nevet mert az irásod igazi psyhopatára jellemző!

Koppány

zividivi Creative Commons License 2002.04.15 0 0 83
Viszont nem muszáj olvanod, s ez is valami. Ha egyenvéleményeket vársz, maradj egysíkon. Én el szoktam olvasni a te véleményedet is, legfeljebb nem bocsátkozom felesleges vitába.
Előzmény: psycho-pata (82)
psycho-pata Creative Commons License 2002.04.15 0 0 82
Ez nem "számmisztika":-))) Ha Te sokat írsz, az sem ér sokat.
Előzmény: zividivi (14)
psycho-pata Creative Commons License 2002.04.15 0 0 81
Kedves nimrod-2!
A stílusod, elmeszösszeneted mentálisan retardált ember benyomását kelti:
Mit értesz a következők alatt?:
"A mai Kossuth téri NEMZETGYÜLÉS egy forradalom volt!"
- Hogyan fogalmaznád meg a "nemzetgyülést" kiabálás nélkül?
- a "nemzetgyülés" mennyiben volt forradalom?
- Mi a forradalom?

"A jelszó az lenne: A MÚLT ELKEZDŐDÖTT"
-Kicsit sok volt kiskomám a drog: psychoactív anyag. Csak nem időutazásban szenvedsz? Ha megfogadsz egy tanácsot, ne LSD-t szedj, mert azt maximum intellektusok tudják károsodás nélkül kipróbálni, de marihuánát se, mert a pirinyó IQ-dat minuszba viszi:-DDD

"...Árpi bácsi kiöregedett "patkány"-nál."
Ezügyben az önbevalló III/III-as imádottodhoz száguldozzál kisfiam, ui. patkányok szoktat patkányozni.

Előzmény: nimrod-2 (7)
psycho-pata Creative Commons License 2002.04.15 0 0 80
Kedves, gondolom jogosan KIMODERALT LANYI!
Ha valakinek nem tetszik a véleménye, akkor agysejtjeid számára egyetlen ellenérv a "volt kommunista"? Ezt sok emberre elmondhatnád "érvként" legtöbb pártban:-DDD

Előzmény: KIMODERALT_LANYI (1)
psycho-pata Creative Commons License 2002.04.15 0 0 79
Pasadena!
A reakciódat idézem a gondolkodó embereknek okulásául:
"Je, csupa bukott rezsimet tamogato, nepuket gyalazo hazaarulo".

Ezt írod Göncz Árpádról és vendégeiről. Tudod, GÁ köztársasági elnöki idején a legnépszerübb embernek számított. A Te "fétised", fétiseid hányadik helyen voltak? Vagy Te is lebolsevistázod, leprolizod az országot, mint egyes j.o.i társaid?
Holnap várom Melocco Miklós barátomat a városomba, ahol a kormány mellett kampányol. Ha a jobb oldal, konzervatív, polgári párt ellen kellene érvelnem, az ilyen minősítéseket kéne Neki megmutatnom:-((((

Kicsit késői a reagálásom, ui. baj volt a gépem "nyelvével", s "alulról felfelé" szoktam a topicokat olvasgatni.

Előzmény: pasadena (0)
zividivi Creative Commons License 2002.04.15 0 0 78
Jó, ha ezt is tudod:

Nem a Demokratából! Szatmári J. István, a halott újságíró tollából (163 oldal):

Pick Róbert, Göncz főhadnagysegédje átadja főnőke üzenetét a LAÉT-nek.

"három mozgalom van jelenleg, amelyet elismerünk. A Charta és a Tégy a gyűlölet ellen, de ezeket magunk szerveztük, hoztuk létre, és irányítjuk! Ti viszont az utcáról jöttetek, de veletek vagyunk. "hivatalosan" nem tarthatunk veletek kapcsolatot, hiszen a parlament felosztásáért küzdő társaságokkal a parlament által választott elnök nem tárgyálhat."

Ilyen tiszta ember ez a Göncz, meg a gönce.

Előzmény: szigetelőszalag (77)
szigetelőszalag Creative Commons License 2002.04.15 0 0 77
"Aztán összefogott a hóhéraival! A többiek legalább nem."

Ja, a sz.h. Magyar Demokrata szerint, melynek főszerkesztője, és főszerkesztő-helyettese a kommancs renccert támadták "belülről". Na ne, zividivi, ettől sokkaltta korrektebb embernek tartalak.

Előzmény: zividivi (74)
szigetelőszalag Creative Commons License 2002.04.15 0 0 76
Ökör vagy. Cíííímeres.
Előzmény: nimrod-2 (72)
Nyomkereső Creative Commons License 2002.04.15 0 0 75
Komoly veszélyben az egészséged. Fordulj szakemberhez.
zividivi Creative Commons License 2002.04.15 0 0 74
/"...Ezzel már "igazabb" ember, mint a sok 56-os hős, aki egy percet nem ült börtönben... hanem inkább elmenekült..."/

Aztán összefogott a hóhéraival! A többiek legalább nem. Nesze neked "egyigazság!"

Előzmény: .vertigo. (71)
banya Creative Commons License 2002.04.14 0 0 73
Uramisten! :((((((
nimrod-2 Creative Commons License 2002.04.14 0 0 72
"EGY IGAZ EMBER" és vendégei a legnagyobb veszélyt jelentik a Magyar Nép jövője szempontjából!!

"Ezek" azért jöttek össze,hogy előkészitsék azt a kormányváltást amit az USA és Izrael államok /a két nagykövetasszony jelen volt a SZADESZ választási kampányának eseményein/által ELŐIRT IZRAELI ÁLLAMPOLGÁROK BETELEPITÉSI akcióját levezényli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mint ismeretes IZRAEL ÁLLAM a gazdasági és politikai összeomlás határán van!

Az l948-ban a budapesti születésű -hol születnek a "nagy emberek"-Hertz Tivadar megalakitja a Palesztina területéből kihasitott Izrael államot.
Az ENSZ és a Nyugat ,legfőképpen Anglia azért támogatta,hogy megszabaditsa hazáját és a nyugatot ettől a cionista csapattól!

Izraelnek meg kellett volna -ENSZ határozat szerint-alapitani az önálló Palesztin Államot!
Helyette lágerekbe internálta az őslakos palesztinokat -egyébként vértestvéreiket,mert mindkét nép Ábrahámtól származik és sémi nép-és l948 óta USA és EU támogatással nyomorban tartja ezt a szerencsétlen népet!!

ARAFAT most elszánt!Elitélte ma Powell külügyminiszternek a terrorizmust,de Ő természetesen IZRAELT tartja terroristának és ARIEL SARONT háborús bűnösnek!!!!
Itt soha nem lesz BÉKE,mert be fogják őket a tengerbe zavarni!
Ezeknek most békés biztonságos hátországra van szükségük ahol második PALESZTINÁT csinálnak!!!

Az USA most nehéz helyzetben van,mert ez a kormány nem CLINTON kormány /Habár a Hilary egyszer elszólta magát a választási kampány egy izraeli alkalmazottjára:MIT CSINÁLTÁL TE KORCS ZSIDÓ/
IZRAEL NEM FOG KAPNI AZ USA-TÓL ÉVI 4 MILLIÁRD DOLLÁRT TÁMOGATÁSKÉNT,HA NEM HAJTJA VÉGRE AZ USA utasitásait!!!!!!!

IZRAELBEN ÉL KB.7OO EZER MAGYAR SZÁRMAZÁSÚ ZSIDÓ!

"EZEK" most életteret LÉBENSRAUMOT keresnek Magyarországon!!!

Ezért kellet IZRAELI kampánycéget delegálni ROMÁNIÁBA,hogy MÉRGEZZE A MAGYAR-ROMÁN KAPCSOLATOT!

Biztosan győzelemre vigye a libsiket,hogy megkezdhessék a BETELEPITÉSEKE!!!!!

Itt nem az MSZMP és Kovács és Meggyesy a főnök,hanem a MOSZAD a Cionista Világszövetség és a Magyarországi helytartói a SZADESZ ÜGYVIVŐI!!!
MSZP csak egy csicska egy prolihad amit eszközként lehet felhasználni!

A FIDESZ és ORBÁN VIKTOR most nagyon nehéz helyzetbe került,Ők tudják,hogy mi vár ránk,finoman meg is próbálták ezt a 4 év alatt akadályozni,lassitani a betelepüléseket,de DEMSZKY már fél Budapestet eladta NEKIK!

Most a szocikon a sor ŐK ezt gátlástalanul végrahajtják,hiszen a cionisták vezényletével lopták szét az országot és lettek ÚJGAZDAGOK!!!

MOST SEGITENI KELL ORBÁNNAK, EL KELL MENNI SZAVAZNI ÉS KI KELL ŐKET SZAVAZNI A TÖBBSÉGBŐL MERT VÉGÜNK LESZ!!!!

Koppány

.vertigo. Creative Commons License 2002.04.14 0 0 71
"Jó! Ült börtönben."

Ezzel már "igazabb" ember, mint a sok 56-os hős, aki egy percet nem ült börtönben... hanem inkább elmenekült.

Előzmény: zividivi (69)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!