Keresés

Részletes keresés

parabéla Creative Commons License 2002.04.13 0 0 3
Azért valamit érezhet a Viktor is,mert a rakétáját leadta,és most vonatra szállt.Hirtelen ráébredt hogy az "emberek" vidéken laknak.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.13 0 0 2
ott voltak
ld. a szomszédos topikok némelyikét, a ker.tévék hiradójában mutatták is őket, továbbá Csurka is odanyilatkozott, hogy miépes zászlókkal mnentek a helyszínre
Előzmény: Gajdos Péter (0)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.13 0 0 1
Sajnos ez a vonat elment. De nem ez volt az utolso. A menetrened érvényben van, jön a következö. Történt már hasonlo máshol is. Viki leszel Te még miniszterelnök!
Gajdos Péter Creative Commons License 2002.04.13 0 0 0
Én is meglepődtem. Nem is láttam a MIÉP-eseket, pedig állítólag ott voltak. Szerintem ezt a félelemkeltést nem kell eröltetnünk, mert ez most nem jött be.
Kovács Laci jó kemény volt a piaci interjúben, amikor kifejtette, hogy akkor is megnyerjük a választást, ha hússzor újra tartják Gyöngyösön, ezt lehet fokozni. Le kell taposni őket, tiszta sor, de azért jobban kell vigyázni cigányékkal, vagy több gulyást kell nekik adni.
NMI Creative Commons License 2002.04.13 0 0 topiknyitó
... a magam részéről örülök, hogy minden előzetes aggodalmam feleslegesnek bizonyult, és végre bebizonyosodott, hogy a jobboldal is képes európai módon kampányolni. (Szemben a keddi TF-gyűléssel.) Magam részéről nem leszek a szavazótok, de azt kivánom, rosszabb ne legyen!
(Csak az a sok spam, sms ne lett volna!) Hogy valami negatívumot is írjak, a kétmillió embert túlzásnak tartom, de így is nagy dolog, amit véghezvittetek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!