Keresés

Részletes keresés

bubus Creative Commons License 2002.04.15 0 0 35
A "folyamatosan" kifejezéssel vitatkoznék, például ma a Kádár Mónika interjúja Nyertes Zsuzsával semmiféle uszitást nem tartalmazott.

üdv PinaBubus

1gyöngy1 Creative Commons License 2002.04.15 0 0 34
Hát mint írtam, Lengyelt elég régen van alkalmam figyelni, és sajnálattal láttam a különböző fordulatait. Fritz Tamást nem olyan régen figyelem, így nem tudok hozzászólni, hogy hányszor fordított köpönyeget. Mellesleg ragaszkodom az észrevételemhez, de csak azért mert így történt, ha felvetted, nézd meg.
Előzmény: Babylove (31)
magyarpolgar Creative Commons License 2002.04.15 0 0 33
Úszít úszít persze de akárhogy csinálja nem fogok az mszp-re szavazni.
1gyöngy1 Creative Commons License 2002.04.15 0 0 32
"Szerintem éppen az a baj, hogy a sajtót ma még -eredményesen - meg lehet hurcolni. "

Kedeves topic-társ! Sajnos, pont a kereskedelmi tévék hír- és egyéb politikai műsorait nézve, szűrtem le azt a következtetést, hogy a média az aki meghurcolhat bárkit. Ez a mai, amikor megengedték a közvetlen reagálást, volt az első olyan alkalom, amikor ennek elejét vették az érintett megszólaltatásával. Valószínűleg te is fel tudod mérni a különbséget, hogy azonnal lehet valamire reagálni, vagy csak napok-hetek múlva, amikor már nagyjából sem emlékszik a pontos körülményekre senki, akkor sikerül rá vissztérni. Nagyon becsülöm Gyárfást, hogy ezt lehetővé tette.

Mellesleg így elmaradt - sajnos - Fritz Tamás reagálása Lengyelnek egy másik szövegére, pedig fontos lett volna.

Előzmény: peterk2 (19)
Babylove Creative Commons License 2002.04.15 0 0 31
Úgy érzem, mi más műsort néztünk. Lengyel nem tagadott le semmit. Azt állította, hogy Pokorni mondta, Budapest bepirosodott. Pokorni ezt tagadta, Lengyel viszont azt mondta, lehet, hogy nem emlékszik rá, de mondta.

Fritz Tamás nem pártpatkány igaz? Van nekije belső erkölcsi kontrollja, igaz?

Előzmény: 1gyöngy1 (28)
bummm Creative Commons License 2002.04.15 0 0 30
Jól mondod ő is egy ember Magyarországon és ha jól tudom sokak szerint egy bukott ember akinek csak napjai vannak.És mint ilyen tényleg jó vita lakulhatott volna ki,és ez valószínű sokkal jobb lett volna mint két három hülye egymást magasztalva szid egy negyediket.Igaz ezektől csak ez telik,mert valószínű,hogy normális ember nem is halgatná meg őket.
Előzmény: yuntem (27)
Babylove Creative Commons License 2002.04.15 0 0 29
Maradjunk annyiban, hogy én viszont láttam, és nagyon kínos volt a szituáció.

Mindegy melyik politikus. De beismerem, Pokornit rühellem. Nagyon is.

Előzmény: yuntem (27)
1gyöngy1 Creative Commons License 2002.04.15 0 0 28
Mert Lengyel teljesen gátlástalanul hazudott, szeme sem rebbent, majd nem egészen 3 perc múlva azt állította, hogy nem is mondta, amit én is hallottam, meg ha valaki videóról megnézi, meggyőződhet róla, hogy ihen. Sajnálom, hogy Lengyel teljesen elvesztette a belső erkölcsi kontrollját, vaalmikor szerettem az elemzéseit, de mióta beállt pártpatkánynak, csak elképedve hallgatom: ugyanaz az ember-e még?
Előzmény: Babylove (5)
yuntem Creative Commons License 2002.04.15 0 0 27

Nem reagáltad egy kicsit túl a megjegyzésemet? Remélem, csak a kampány okozta ideiglenes idegkimerülésről van szó...

A műsort egyébként nem láttam, egyszerűen csak szemet szúrt a szólásszabadság ennyire sajátos értelmezése. Ha Pokorni betelefonál egy műsorba, és megadják neki a szót, akkor ez nem a "hatalom beléfojtja a szót" esete. A műsorkészítők egyszerűen úgy gondolhatták, hogy ezzel is színesítenik a beszélgetést. Feltételezem, hogy a politológusok reagálhattak arra, amit Pokorni mondott, ne adj isten egy vita is kialakulhatott, ami azért mégis csak jobb, mint elbeszélve egymás mellett máskor véleményt mondani.

A szólásszabadságot nem korlátozhatja az, hogy valaki elmondhatja a véleményét! Még ha egy általad utált politikusról is van szó.

Előzmény: Babylove (25)
Babylove Creative Commons License 2002.04.15 0 0 26
Lehet, hogy a BP tv-n van. Akkor sorry, ha igen, mert tévedtem.
Előzmény: mtoma73 (24)
Babylove Creative Commons License 2002.04.15 0 0 25
Jó kiforgatni a szavaimat? Erre tellett?

Az a szólásszabadság megcsúfolása, amikor a hatalmon lévő belefojtja valakibe a szót, és leszidja mint egy kisiskolást a tanítóbácsi. Amikor pedig kap szót bármikor máskor, amikor akar. Betelefonálhatott volna a beszélgetés végén is. Azonnali reagálási lehetőséget kérve. No de így?

Hoppá. Ha csak kötözködni tudsz inkább szakadjál le rólam.

Előzmény: yuntem (23)
mtoma73 Creative Commons License 2002.04.15 0 0 24
A krumplipucolos musor az nem a bepeteven van es Hungaria TV cimu musoron belul szokott lenni.
Előzmény: Babylove (22)
yuntem Creative Commons License 2002.04.15 0 0 23

A szólásszabadság megcsúfolása, hogy ENGEDNEK valakit beszélni? Hoppá...

Előzmény: Babylove (11)
Babylove Creative Commons License 2002.04.15 0 0 22
Délelőttönként megy egy 120 perc című műsor. Nem tudom, minden nap megy-e, vagy csak időnként, de ott hol ez az oldal, hol az az oldal kap szót, vagy vegyesen vannak jelen, de ez az a műsor, ahol még a Stefka undormányt is lehet látni. Ő pedig nem éppen az elfogulatlanság netovábbja.

Különben láttam én is azt a műsort, amit valaki már említett. Amikor Medgyessy arcképét hurcolta az a miépes, nem jut eszembe a neve hirtelen. A pannon rádióban is osztja az észt. Hát azt kell mondjam, hogy gusztustalan volt. És ezt pártállástól függetlenül mondom.

Volt egy műsor, vagy talán még van is, amikor Király B. Izabella pucolt krumpit egy másik testes hölggyel együtt. No ezt a műsort sem lehet megnézni hányinger nélkül.

Előzmény: bummm (16)
Babylove Creative Commons License 2002.04.15 0 0 21
Ehy kicsit másképp látom azt, amikor politikus reagál élőben politikusra, és másképp azt, amikor egy "kerekasztal beszélgetést" vág agyon valaki.

Valahogy nagyon fura volt. A Lengyel gondolom fog erről írni, vagy mondani valamit. Mert ez bizony megint olyan volt, hogy kis hülye politológus ne pofázz már, mert jön a tanítóbácsi, és kapsz a fejedre.

Előzmény: Fidélia (18)
Babylove Creative Commons License 2002.04.15 0 0 20
Ha láttam volna, és a szituáció uyanez lett volna, fel is lennék háborodva azon is. De nem láttam. Így ezen esett le az állam. Ez nekem pontosan olyan pártállaminak tűnt, ami ellen kapálóztok. És ne tesék előjönni a mostani szólásszabadsággal, hogy de itt lehet ezt meg azt, mert minden valahol kezdődik, aztán valamiben véget ér. Nem tetszett nekem akkor sem Pokorni beszélgetést agyoncsapó ejnye-bejnyéje, ha szerinted ez normális, vagy mások is megtették. Akkor mások sem tették helyesen, szvsz.
Előzmény: Fidélia (12)
peterk2 Creative Commons License 2002.04.15 0 0 19
Az ATV éppen abból él meg, hogy teret ad mindenféle hangnak, még a szélsőségesebbeknek is. Ez egy nagy kereskedelmi vagy közszolgálati csatornán nem megy, de egy ilyen kis csatorna megteheti, és ezek szerint megél belőle.

Ha megfigyelitek, a naptv kivételével szinte az összes műsor meglehetősen elfogult valamelyik irányba. A naptv sem teljesen semleges, de talán ez az a műsor, ami legalább megpróbál semleges maradni.

Egyébként én megértem néhány itt szereplő ember motivációit - még ha ez nem is mentség a gyakran szinvonaltalanul elfogult műsorokra. Itt van pl. a Juszt esete. 'Beszólt' a kormánynak, mire kapott a fejére rendőrségi feljelentést, meghurcolást, majd folyamatos adóhivatali zaklatást (mert ez már zaklatás). Ráadásul kiderült, hogy igaza is volt. Teljesen emberi reakció, ha utálja Orbánékat mint a sz*rt. Bár emberileg megértem, azon viszont lehet vitatkozni, hogy szabad-e egy ilyen embert a képernyő elé engedni... Ugyanez igaz a Lovas csapatra is. Nem tudom, hogy őket milyen sérelem érte, de elképzelhetetlen hogy ilyen zsigeri gyűlölet csak úgy magától kialakuljon egy emberben.
Szerintem éppen az a baj, hogy a sajtót ma még -eredményesen - meg lehet hurcolni. Ha ez lehetetlen lenne, akkor ezek a szélsőséges hangok is sokat csillapodnának, mert megszűnnének az egyéni sérelmek miatt gyűlölködő emberek a sajtóban. A hülyeség persze - Hofit idézve - halhatatlan, teljesen nyilván nem szűnne meg. De sokat csillapodna.

Fidélia Creative Commons License 2002.04.15 0 0 18
A múltkor Tarlós volt a vendég,és az Mszp-s isjelöltet azonnal kapcsolták!
Ezzel be is fejezném a felsorolást,csak ez is a példája az aránylag korrekt tájékoztatásnak.
Az m1-et sokszor joggal vádolják,csak azt szokták kifelejteni,hogy Medgyessy több mint húsz meghívását utasította vissza az Aktuálisnak,mikor végre aztán odatalált!
Előzmény: Esik (15)
Esik Creative Commons License 2002.04.15 0 0 17
Már Fritz Tamás mellé. (Nem kéne foci összefoglaló közben pötyögnöm..->>>)
Előzmény: Esik (15)
bummm Creative Commons License 2002.04.15 0 0 16
Légyszi ha te tájékozottabb vagy nézd már meg azt a műsoridőt amikor az aranyos magasanképzett POLIFIKÁZÓK az egyik és másik tábor tudatos mocskolásásra használ.Én egy Fideszpárti agybeteg társaságot láttam,és a tőbbi viszont mind MSZP párti.A napkelte napnyugta viszont más téma mind arol már itt írt valaki.És én nem is a pártvezérek nyúzásáról beszéltem az normális dolog.
Esik Creative Commons License 2002.04.15 0 0 15
Beadtak már elég sok embert (Terry Blacket is:->>>), de mósztli a viták után. Nem óhajtottam mag két dózist kapni Pokorni kampányszövegéből. Fritz Tamás úgyis lekarmolta volna Lengyel Lászlót és Kérit. Dögönyözik egymást rendesen.:-)))

Mondjuk, ha jól emlékszem, Kovács nem megszakított egy beszélgetést, hanem utána reagált. A különbség, hogy Dunára vagy az m1-re nem nagyon hívják meg mellé mondjuk Kérit...

Fidélia Creative Commons License 2002.04.15 0 0 14
Már éppen ideje volt:-)))
Előzmény: Venyerin (13)
Venyerin Creative Commons License 2002.04.15 0 0 13
Ez azon ritka esetek egyike, amikor egyetértünk.
Hajrá ATV!!!
Előzmény: Fidélia (8)
Fidélia Creative Commons License 2002.04.15 0 0 12
A múltkor meg éppen Kovácsot kapcsolták,de volt hogy Kunczét szintúgy!
Gondolom akkor nem volt ellenvetésed?
Ezt a lehetőséget náluk mindíg is megadták,mindenkinek!
Szóval az állesést lécci minden ilyen esetben használd,ne csak amikor nem teccik az illető!
Babylove Creative Commons License 2002.04.15 0 0 11
Nem teszek különbséget, minden műsornak az ATV ad helyt. A Napkeltének is és a többinek is.

Azonban meg kell mondanom, komolyra fordítva a szót, hogy ma reggel leesett kicsit az állam. Azt hiszem, ilyesmire még nem volt példa. Három politológus beszélget a műsorvezetővel, és egyszer csak a (jelenleg még) kormányzó párt elnöke betelefonál, és leteremti. Kérem, ez a szólásszabadság megcsúfolása. Politológusok mondták el véleményüket, gondolataikat, sőt, merészeltek érzéseket is megfogalmazni.

Felháborodtam, mert Pokorni kérhette volna, hogy másnap reagálhasson, biztosan megtehette vlna, vagy kérhette volna, hogy ültessék le Lengyel Lászlóval vitázni, ahogy azt a műsorvezető nagyon helyesen fel is ajánlotta. (szauna)

Előzmény: Fidélia (8)
Rigoletta Creative Commons License 2002.04.15 0 0 10
OK, a Napkelte külön csatorna.
Előzmény: Rigoletta (9)
Rigoletta Creative Commons License 2002.04.15 0 0 9
Én szerintem az ATV elég kiegyensúlyozott TV csatorna mondjuk a RTL-hez vagy a Csigához képest amennyiben teret ad mindenféle politikai nézetnek lsd. Pénteki Sajtóklub (jobb, szélsőjobb), Juszt Laci műsora (ballib), Bocskai Egyetem (szélsőjobb), Vidám Vasárnap (érintőlegesen Szadesz), Napkelte (ballib-Szadesz).

Ha időm engedi majd mindegyikbe bele szoktam nézni márcsak a tájékozódás szempontjából. A konzekvenciákat úgyis magam vonom le.

Előzmény: mekmec (2)
Fidélia Creative Commons License 2002.04.15 0 0 8
Jó lenne ha tisztáznátok,hogy az ATV és a Napkelte ugyan 1 frekvencián van de két különböző csatorna!

Reggel 6-9hig Napkelte
És este 17-htól 18hig szintén

A többi időben viszont már az Atv adja a műsorát!

Most akkor melyikre értendő,az uszítás?

Amúgy szerintem mindkettőre az a jellemző,hogy mindkét fél hallgattassék meg!
Lehet hogy ez nem mindíg sikerül,de nagyjából azért így csinálják!

Előzmény: Babylove (5)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.15 0 0 7
Mán csak hatot kell aludni, és kormánypárti lesz az ATV !!!
Venyerin Creative Commons License 2002.04.15 0 0 6
Kedves mekmec,

"Nem a Pokorni mocskolódik! Ő az egyik legnormálisabb fazon."

Mondjuk nem nagy kihívás abban a mezőnyben... ;-)
De akkor miért beszél hülyeségeket?

Pl. a múlt heti Áder-féle 95% kapcsán kedden kimérten, lassan belehazudta a kamerába, hogy az egy külön szavazókör. Ekkora baki azért nem tartható, így másnap reggel, szintén az ATV-n ugyanazzal a hanglejtéssel belemondta a szemünkbe, hogy külön számolták, és benne van a jegyzőkönyvben. Egyik "jóindulatú tévedését" sem ismerte el, egyikért se kért senkitől bocsánatot.

Vagy hogy a tegnapi Gerbaud-os akció közönségéről laza mozdulattal lenyilatkozta, hogy "MOL-kisrészvényesek - akik a gázáremelésben is érdekeltek". Mi ez, ha nem mocskolódás?

"az ATV uszít. De a Fidesz ellen! Senki nem nézi az Újságíróklubot?"

Van neked is műsoruk, Sajtóklub néven. Bayer Zsolti minden mennyiségben.

"Olyan politológusokat hoznak, olyan újságírókat, akik szabályosan gyűlölik OV-t."

Mint Fritz?

Ne butáskodjunk már...

Előzmény: mekmec (2)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!