Keresés

Részletes keresés

Tappancs Creative Commons License 2004.08.26 0 0 298
Eörsi elvtárs!
Olybá tűnik, hogy a korrupt Medgyessy-kormány félidőben igazán sikeresen megbukott.
Igazából nem is kormány volt, hanem "fékmény".
Tappancs Creative Commons License 2004.06.21 0 0 297
"Ami pedig Egerszegi Krisztinát illeti, meg vagyok győződve arról, hogy egy-két év után belátja, nem volt mitől féltenie családja jövőjét. Ez, és az ehhez hasonló élmények adjál majd meg a következő kormány igazi sikerét."
Kedves Eörsi elvtárs! Vasárnap egy hárommilliós minta sokkal elegánsabban mutatott be pártunknak és kormányunknak, mint a miniszterelnöknek látszó titkosszolga a közönségének a soproni beszédében.
Lányegében ugyanazt mondta a népakarat, amit Ön is megfogalmazott egy ritka világos pillanatában: "Medgyessy húzzon el!"
Azzal a nem jelentéktelen különbséggel, hogy utána mi nem mentünk el bocsánatkérően becsókolni Medgyessy illem- és demokráciatanárhoz.
Előzmény: Dr. Eörsi Mátyás (SZDSZ) (78)
Tappancs Creative Commons License 2004.05.11 0 0 296
Tényleg nem tájékozódtam. Az vezetett félre, hogy a Nemzet Sportolójára és nem a Nemzet Szenior Sportolójára és Sporttevékenykedőjére gondoltam.
Előzmény: Tamerlán (295)
Tamerlán Creative Commons License 2004.05.11 0 0 295
Tappancs,

sajnos, nem tájékozódtál arról, milyen hármas feltételnek kell megfelelnie annak, akit a Nemzet Sportolója címre jelölnek:

1.) kiváló sportbeli eredmények
2.) a versenyzés befejezése után, további eredményes tevékenység a sportéletben (edzőként, sportvezetőként)
3.) 60 év feletti életkor

Légy tárgyilagos.
Egerszegi esetében a 2. és a 3. feltétel (még) nem teljesült. Ezért ő most még nem lehet a Nemzet Sportolója.

A kormány, és benne GY(urcsány)ISM olyan, amilyen. Van bőven a rovásán, lehet jogosan szidni (sportban lásd pl. a Papp László Aréna témát), de Egerszegi jelölésének "elszabotálása" miatt nem.

Előzmény: Tappancs (293)
Tappancs Creative Commons License 2004.05.11 0 0 293
Pártunk és kormányunk nem jelölte Egerszegit a nemzet sportolójának. Pedig a kormány meríthetett volna egy kis legitimitást abból, ha Egerszegi elfogadja a kitüntetést. Elfogadta volna?
Luby Creative Commons License 2004.02.12 0 0 292
phallus impudius!
Nagyot csalódtam benned, mert most mélyen saját szinted alatt teljesítettél. rövidebben -egyszerű voltál, mint egy barlangrajz, csak kevésbé művészi.Na, félre a bohóckodással! Szeretném megtudni, hogy vívtál e valaha? Erre azért gondoltam, mert minden védő mozdulatodban benne van a visszatámadás.Nézzük csak:
Makovecz. Sajnálom, de a szt. Márk tér Velencében van, nem Rómában. Persze az attól még szép..Makovecz nem trafikot épít, hanem egy elnyert pályázat alapján a központi olasz posta új székházát, és egy a bontások miatt kialakult tér beépítését tervezte meg.
Sándor György. Ő zsidónak született, és ezt többször is elmondta.Ez eddig rendben is van. Akár zsidó, akár katolikus, vagy ateista nagyon ott volt és ott van a topon.( különösen összehasonlításban- Heti Hetes!) és itt következik a Te harcos stilusaod. Két oldalról is támadsz, pedig semmi okod rá:
mivel zsidónak született, Te feltételezed, vagy rám akarod kényszeríteni a saját ökörséged: kutyából nem lesz szalonna.
A másik: kell egy díszzsidó. LASSAN ÍROM, HOGY MINDENKI ÉRTSE, A TISZTESÉGES EMBEREK KÖZÖTT, AKÁR ZSIDÓK, AKÁR NEM -NINCS JELENTŐSÉGE, NEM MÉRTÉK ÉS NEM ETALON AZ, HOGY VALAKI MILYEN VALLÁSÚ, SZÁRMAZÁSÚ. Aki abban érdekelt, hogy politikai eszközként a közbeszédben állandóan jelen legyen egy feltupírozott zsidókérdés, az nagyon utálhatja a zsidókat, még akkor is, ha maga is az!
Végkövetkeztetés: azért teljesítettél mélyen magad alatt, mert nyomaszt annak a politikai erőnek a vesszőfutása, várható szétszóródása, kudarcai, amelyikre építetted saját ideológiádat és szavazatoddal segítetted. nem kell késégbeesni. Bár mi jön, ennél csak jobb lehet! Luby, aki Gábor
phallus impudicus Creative Commons License 2004.02.12 0 0 291
1. Makovecz, aki európai elismert és divatos építész.
Ezt nem tudom megítélni, még ha trafikot is épít a szent Márk téren. Arra viszont emlékszem, hogy akkor lett udvari építész, amikor lándzsáttört az MDF mellett. El is szállt miatta a lepkeház.
2. Miért zsidó Sándor György? Ő keresztény. Ő annak vallja magát. Kutyából nem lesz szalonna? Vagy jó ha van a háznál egy díszzsidó?
Ezért azután persona non grata lett a mai koalíció számára
Én emlékszem még arra, amikor a nahlik tv-ben a monoszkóp helyett is ő moralizált.
Előzmény: Luby (290)
Luby Creative Commons License 2004.02.12 0 0 290
Tarmelán!
Rengeteg példa van az állításod igazolására.
Most csak kettőt, de nagyon jellenzőt említek. 1. Makovecz, aki európai elismert és divatos építész. Jelenleg is folyik a Tevere parton, Róma belvárosi részén, szemben a Vatikán várossal
két épületének a kivitelezése. Itthon nem kell,
mert nem a mai koalicióval szimpatizál.
2. Nagyon érdekes Sándor György humoralista története. Nem nagy jelentősége van, de ő zsidó. A rendszerváltás előtt az a egyetemista és fiatal értelmiségi réteg, akik ma negyvenesek minden fellépésére odatörtetett. Népszerű és ünnepelt volt a hatalom részéről is. Néhány nyilatkozata, mondata arra utalt, hogy egy polgári Magyarországot akar, őszinte szót akar,tiszta kezeket akar. Ezért azután persona non grata lett a mai koalició számára. Még azok sem álltak ki mellette, akik minden olyan esetben, ha elhangzik egy vallási csoportot megnevesítő szó, azonnal hisztériásan höröve ordítoznak: naonácik, fasiszták.
szegény kis Egérke is áldozatául esik a primitív, aljas és mocskos gyíűlölködésnek. De ne feledd, hogy mindenki ezerévre visszamenőleg
is megkapja a magáét, ha nem a mi kutyánk kölyke. Emlékezz a szent Jobbra is találtak meghatározást: tetemcafat. A Szent Koronára is: svájcisapka. Emlékezz, hogyan léptek fel a címer ellen. Mit meg nem tesznek az akaratukon kívül a határokon túlra került magyarok kettős állampolgársága ellen. Milyen rossz jelentéseket adnak egyik legrégebbi jelképünk az árpád-sávos logogónak. És így tovább.
Az internacionáléban is benne van: múltat végkép eltörölni.
Mert veszélyes mindenki, aki magyarként eredményt ér el; és veszélyes minden, ami az identitást ébrentartja. Mert egy bankár-kormánynak kiszolgáltatott, gyökértelen, értékvesztett tömegra van szüksége. Mert nincs gond vele, fogyasztó és nevelni lehet a beszavazó műsorokkal.
Üdv.: Luby,aki Gábor
Luby Creative Commons License 2004.02.12 0 0 289
Alpári Gnác!
Azért írom külön, mert fontosnak érzem. Amit Mellárral kapcsolatban írtál az a tudatlanság, vagy az etikátlanság csúcsa. vagy mind a kettő.
bebizinyosodott, hogy Mellárnak igaza volt. Nem volt igaza László Csabának ( le is váltotta a miniszterelnök úr). Ha már ilyen aljasul és hazug módon bántak el a KSH vezetőjével, akkor legalább utólag illett volna mea culpázni. De ezt a gőgös, önhitt hatalom nem ismeri. Legalább itt beszéljünk róla, és ne írj hülyeségeket!
Üdv.: Luby, aki Gábor
Luby Creative Commons License 2004.02.12 0 0 288
Alpári Gnác!
Ha lennél olyan szíves és leereszkednél a tudás fájáról és leírnád, hogy mi a képtelenség abban, amir írtam. Ha nem teszed, akkor kénytelen vagyok azt hinni, hogy lőzungokkal dobálózol.
Luby, aki Gábor
Tamerlán Creative Commons License 2004.02.12 0 0 287
mibi,

nem kell ide ez a gyönge szöveged.

1.) Legalább olyan gyönge, mint amit a "Fidesznek már kínos a szélsőség" c. topicban írogattál. Arról, hogy a hogyan váltak be az ígéretek pl. a bérek esetében.
A "lelkendezésedre" OTT részletes cáfolatot írtam. Azóta se válaszoltál...

2.) EZT a topicot azzal hozták fel, hogy az azóta történtek bizony
- igazolták a Egerszegi akkori aggodalmait és
- cáfolták Eörsi reményeit (az "élményeket" illetően).

a.) Erre tett gúnyos és gonosz megjegyzéseket phallus impudicus.

b.) Számokkal bizonyítottam, hogy nincs igaza, igenis jogos az aggodalom. (Itt hasonló az érvelésem, mint a fent említett másik topicban, ahol te nem tudtál mit válaszolni.)

c.) Az érvelésemet itt sem tudta senki sem cáfolni, csak a hadova jön azóta is.

d.) Mindössze annyi derült ki, hogy személy szerint, egy bizonyos phallus impudicusnak igaz, hogy nőttek az elvonásai, de közben felemelték a bruttóját, ezért aztán a nettója mégiscsak több.
Ettől aztán már mindjárt jó a játék. Ugyebár.

Mit mondjak,
végtelenül ostoba és önző szemlélet, az tuti (mit aggodalmaskodott itt ez az Egerszegi, amikor p.i. olvtárs végeredményben jól járt).

Megjegyzés:
Magyarországon, ha egy ismert és kedvelt, nem politikai személyiség felfedi politikai vonzalmát, akkor két eset lehetséges:
- ha baloldallal rokonszenvez, akkor minden rendben (ld.: Bródy, Koncz),
- ha viszont a jobboldalhoz vonzódik, akkor rögtön "kiderül róla, hogy korrumpálódott" (ld.: Egerszegi, Ákos)

Más országokban persze nincs ez a megkülönböztetés.
De ebben nem követjük ezeket az országokat.
Mi a magunk "ÚT-JÁN" járunk, ugye?

Előzmény: mibi (286)
mibi Creative Commons License 2004.02.12 0 0 286
"..a Fmpsznek akora hasznot, mint amekkorát az egykori úszó veszteségnek elkönyvelhet."

Na jo, de az uszashoz mar kioregedett. Majd csinalnak belole is valami diszembert, mint a vivofenomenbol. Mondjuk a Fidesz notagozatanak elnoknojet vagy valami hasonlot.

Egyebirant meg szamomra az a megdobbento, hogy alapjaban veve kozmegbecsulesnek orvendo embereket mennyire korrumpalni tud a politika (nem feltetlenul anyagi ertelemben gondolom!)

Előzmény: Hy (284)
Alpári Gnác Creative Commons License 2004.02.12 0 0 285
Közgazdasági képtelenségeket állítasz, de sebaj:)

Nekem több ismerősöm van, aki pl, lakáshitelt vett fel, de egy sincs közöttük, aki rá is szorult volna.
Az egyik, KISZ-titkárból aktív Grespik-hívő MIÉPES-sé lett emberem állandóan az ingatlanaival kérkedik, miközben közölte, hogy azért nem szavaz a komcsikra (sic), mert azok majd elveszik a lakáshitelt őtőle.
Nem vették el, mi meg fizethetjük, fasza!

Mellárt meg aligha váltották volna le, ha megmarad a kaptafánál, ehelyett önbeteljesítő jóslatokkal szórakoztatta a nagyérdeműt infláció-ügyben.

Előzmény: Luby (282)
Hy Creative Commons License 2004.02.12 0 0 284
Szálljatok már le Egérről!

Neki meg szóljon már vki, hogy legalább olvja el azt a szöveget, amit szájába adnak.

Meg, Koko is akkor kapott nagyot, mikor elkötelezte magát, nem mikor kiütötték! Addig egy egész ország Istenítette, és ő felét semmibe vette.
Egér nyilvános politikai kiálása nem hoz a Fmpsznek akora hasznot, mint amekkorát az egykori úszó veszteségnek elkönyvelhet.

Luby Creative Commons License 2004.02.11 0 0 282
phallus impudikus!
Hiszek neked. Nőtt a bruttód, nőtt ezért a nettód is. És ha szerencséd volt, akkor olyan fogyasztókosárban turkálsz, hogy a nettód növekedése ellensúlyozta az inflációt.
Más: azt írod, hogy nőtt a fogyasztás. Ez statisztikai tény. Jó elfogadom. Te egy komoly ember vagy. Az, amit a miniszterelnök úr mondott nem sokat számít a te statisztikákkal alátámasztott véleményed mellett. Mert Ő meglehetősen meggondolatlanul azt mondta, hogy túlköltekezett HITELBŐL a lakosság. (egyébként a klasszikus közgazdaságtan azt állítja, hogy hatalmi szempontból előnyös a a lakosság bizonyosfokú eladósodása).
A munkanélküliségröl is állítottál valamit. Rendben, ezt az állításodat is igazolja a miniszter úr is. Sőt, mióta leváltották a legjobb magyar statisztikai szakembert, Mellárt, azóta a statisztika is ugrásszerűen javult. De a sok multi kivonulás, és azok hiánya, akik a nyomasztó pénzügyi helyzet miatt be sem jönnek valahogy más képet mutat. A karcsúsító programok sem a fogalalkoztatást segítik. Vagy tévedek? Javíts ki, ha valamit rosszul értelmezek!
Szívesen olvasom, amiket írsz. nagyon szimpatikus nekem az, hogy Te elkötelezted magad egy politikai erő mellett és kitartassz. Mindíg tiszteltem azokat, akik nem cserélgetik érdekeik szerint a hitvallásukat.
Csak arra kérlek, hogy tiszteld Te is azok véleményét és elkötelezettségét, akik a Tieddel nehezen egyeztethető elveket vallanak. Luby, aki Gábor
phallus impudicus Creative Commons License 2004.02.11 0 0 281
A jövedelmek és a fogyasztás nőtt. Ez statisztikai tény (mintahogy a munkanélküliség csökkenése is).
Te a bruttóról beszélsz, én a nettóról.
Nekem ugyan növekedtek a elvonásaim, de én magasról teszek rá, ha nettó jövedelmem ezzel szemben nőtt, mert jelentősen nőtt a bruttó jövedelmem is.

Az adóreformot hiányolod? Szavaztál volna az SzDSz-re!

Előzmény: Tamerlán (279)
_Zoltán_ Creative Commons License 2004.02.10 0 0 280
Ne várj magyarázatot, a gyűlölet szülte a topicot.
Előzmény: Luby (277)
Tamerlán Creative Commons License 2004.02.10 0 0 279
phallus impudicus,

megint a blabla.

A (274)-ben a kérdés és az érvelés is egyenes.
Joggal elvárhatom az ugyanilyen egyenes választ.

1.)
- Az adó- és járulékterhelés változásáról tartott, 2003. szeptemberi 17-i kormányszóvivői tájékoztató
NEM "VÁLASZTÁSI LICITÁLÁS"!
Ott Gál J. az elvonások jelentős csökkenéről tájékoztatta az embereket.
Ellenőrizheted.

- A VALÓSÁG ezzel szemben az, hogy TÖBB SÁVBAN NŐTT AZ ELVONÁS.

- A minimálbér közvetlen közelében is NAGYOBB AZ ELVONÁS.
Tetszik érteni?
Nagyobb.
A "nagyobb elvonás" megfogalmazás korrekt akkor is, ha 68,- forinttal nagyobb.
"Jelentősen csökkent elvonás"-nak viszont az SOHASEM titulálható.

Aki ilyet mond, (nincs vita) HAZUDIK.

2.)
A "felső középosztály" fogalmadat meg először meg kéne határoznod.
Mert ha ide azokat sorolod, akik a bruttó átlagbér többszörösét keresik és akiktől a Medgyessy-kormány TÖBBET VON EL, akkor idetartoznak a havi
- bruttó 326.000 forintot keresők is
meg a
- bruttó 1.317.000 forintot keresők is.
A legnagyobb elvonás a 442.250 forintnál van. Ezek, nyilván a leggazdagabbak

3.)
De ha az MSZP-SZDSZ ezeket "nem favorizálja", akkor meg vajon miért favorizálja csökkenő elvonással az ezeknél is TÖBBET keresőket???
3 millió forintnál UGYANÚGY 43%-os az elvonás, mint 250 ezernél!

Ez lenne a sokat emlegetett "igazságosság", ugye?

Előzmény: phallus impudicus (275)
Tappancs Creative Commons License 2004.02.10 0 0 278
(261)-ben utaltam arra, hogy most járt le az egy-két év.
Értem én, hogy szégyenletesnek tartod, hogy Eörsi elvtárs egyáltalán azt hihette, hogy ez a pártállami bagázs sikeresen kormányozhat, de szeretném, hogy süljön szembe tényekkel.
A címmel és a szálindító "gondolat"-tal sokkal kevesebb bajom van, mint ezzel a balfék kormányzással.
"Erős kezű, határozottabb, gyorsabban döntő kormányzati munkát vár a kabinettől az MSZP országgyűlési képviselőcsoportja" - mondta Lendvai Ildikó frakcióvezető.
Ildikó elvtárső is az mszp keblén melengetett kígyóként sziszegi, hogy a kormányzati munka gyenge kezű, határozatlan és döntésképtelen. Számos más bíráló jelzőt is találhatott volna; de ő akkor ezeket érezte a legfontosabbnak.
Előzmény: KiváncsiFáncsi (276)
Luby Creative Commons License 2004.02.09 0 0 277
cicatappancs!
Nagyon kérlek, hogy mond meg nekünk, mi indított egy ilyen ocsmány, és ostoba topic megnyítására?
elég pontosan, és hosszan írtam neked, elvártam, hogy legalább a saját topicodban válaszolsz. Üdv.:Luby, aki Gábor
KiváncsiFáncsi Creative Commons License 2004.02.09 0 0 276
A topik újraelőszedésében látom a jó szándékot, meg a vitára való késztetését az olvtársaknak, de nagyon sajnálatosnak tartom, hogy ez a szégyenteljes topikcím és a topikindító gondolat újra reflektorfénybe kerül ilyen módon.
Előzmény: Tappancs (261)
phallus impudicus Creative Commons License 2004.02.09 0 0 275
Mert NEM ARRÓL szóltak, hogy az emberek egy részének több lesz, más részének meg kevesebb.
A választási licitálást csak a politikai analfabéták vették komolyan. A politika az érdekérvényesítés tudománya. Nem létezik olyan politikai formáció, amely minden igényt ki tud elégíteni. Kellenek prioritások. MP ott cseszte el, hogy egyszerre akart minden társadalmi osztálynak megfelelni.
A családi adókedvezményt, a diákhitel rendszerét, a lakáshitel-támogatás akkori formáját és a gázártámogatási rendszert azonnal felül kellett volna vizsgálnia, mert sértette, sérti a társadalmi igazságérzetet. Az állam csak rászorultakat támogassa, ez lenne a szociális piacgazdaság. FMPP által favorizált réteg, nemtitkoltan a felső-középosztály és a falusi parasztság volt. Ez vissza is tükröződött a szavazatok területi eloszlásában.

Egyébként én nem is írtam itt sehol adócsökkenésről.

Előzmény: Tamerlán (274)
Tamerlán Creative Commons License 2004.02.09 0 0 274
phallus impudicus
(személyeskedés nélkül),

mondd, ha belesülsz valamibe, mi a tisztességes
- bevallani vagy
- mellébeszélni?

Az "adócsökkentés" után, a minimálbér közelében
NAGYOBB az elvonás, vagy
KISEBB?

NAGYOBB!
Akkor meg minek ez a mellébeszélés, hogy ez nem is olyan nagy?

Bebizonyíthatom, hogy más sávban is nőtt az elvonás. Van, ahol csaknem havi kilencezerrel több!

Én is emlékezem
- az ígéretekre ("Több pénzt az embereknek!", stb.),
- a kormányszóvivői tájékoztatóra (2003. szept.: "A 100 Ft bérből fizetett adó és járulék együttes összege...továbbra is jelentősen alacsonyabb lesz, mint amennyi kormányváltáskor volt.").

Emlékezem ezekre és megállapítom hazug voltukat. Mert NEM ARRÓL szóltak, hogy az emberek egy részének több lesz, más részének meg kevesebb.
Te talán ilyeneket tudsz idézni?

Előzmény: phallus impudicus (272)
phallus impudicus Creative Commons License 2004.02.09 0 0 273
Szó sincs róla! A mosolyognom azért ugye szabad?
Előzmény: Tappancs (269)
phallus impudicus Creative Commons License 2004.02.09 0 0 272
Az egy csomag gyufa ára!
Akkor emlékezzünk egy kicsit arra is, hogy melyik kormány tette adómentessé a minimálbért. Melyik kormány vezeti be folyamatosan a 13. havi nyugdíjat, melyik kormány emelte átlagosan bruttó 50%-kal a közalkalmazottak és az eü dolgozók bérét, melyik kormány emelte jelentősen a családipótlékot.

Egy tudatlan mosolya.
Látszik, fogalmad sincs a témáról, phallus impudicus.
Nagy homályban a Kuncze-féle pilácsot követted.

Mondd, személyeskedés nélkül nem megy?

Előzmény: Tamerlán (268)
Tamerlán Creative Commons License 2004.02.09 0 0 271
phallus impudicus,

leégtél, ugye?

Fájdalmas lehet az ilyesmi, egy phallus esetében meg különösen...
(:-)))

Legközelebb (remélhetőleg) majd nem próbálsz gúnyolódni olyan témában, amelyhez gőzöd sincs.

Előzmény: Tamerlán (268)
Luby Creative Commons License 2004.02.09 0 0 270
cicatappancs!
Csak most olvastam el a topicnyitó szösszenetedet. Néhány apróság:
Egerszegi Egérke mindannyiunk örömére és dicsőségére rengeteg munkával hírnevet szerzett Magyarországnak. Mellette nyelveket tanult, leérettségizett (nem átbukdácsolt, az más volt, összetéveszted Gál JZ-vel!). Tud írni, emlékezned kellene egy-egy spontán nyilatkozatára, hogy milyen pontosan és választékosan fogalmazott. Mint anya, természetesen aggódott gyermeke sorsáért- azóta tudjuk, hogy minden oka meg volt rá!)és ez inspirálta egy megható és nagyon szívhezszóló levél megírására. Mert ő maga írta a levelet.
Végül- Te kis okos- azért nem ő olvasta el, mert ilyen mérhetetlen töneg előtt nem volt bátorsága saját szövegét felolvasni. Nem akart úgy járni, mint egy neves politikusunk, akinél egymást kefélik az öő-k, az igeidők összekeverednek, az állítmány hiánya a értelmetlenné teszi a mondatokat, és az elképesztő képzavarok pedig a szomorú humor táplálói.
Egerszegi Krisztina már annyit tett le az ország asztalára, hogy csak nagyon ostoba, vagy nagyon jellemtelen ember tudja őt fikázni. Az, hogy nem a koalició oldalán vélte megvalósulni vágyait és érdekeit, nem ok arra, hogy a gyűlölet mocsarából kaffogjon rá valami emberszabású.
Luby, aki Gábor
Tappancs Creative Commons License 2004.02.09 0 0 269
Nocsak-nocsak. Osztályalapon járnának a politikai jogok? Nem kellene Egerszegit és a felső-középosztály tagjait osztályidegennek minősíteni?
Előzmény: phallus impudicus (264)
Tamerlán Creative Commons License 2004.02.09 0 0 268
phallus impudicus,

na, akkor nézzünk egy olyan sávot, ahol nőtt az elvonás (az SZDSZ "adócsökkentése" eredményeképpen):

Bruttó 53.000 forintra jutó NETTÓ
2003-ban: 45.901 Ft
2004-ben: 45.845 Ft.

Bruttó 54.000 forintra jutó NETTÓ
2003-ban: 46.598 Ft
2004-ben: 46.530 Ft.

Igen, a minimálbér és annak környezete.
Az ilyen fizetésűek lennének ugyebár a "nyavalygó felsőközéposztály", akiken bizonyos phallus impudicus "csak mosolyog".

Egy tudatlan mosolya.
Látszik, fogalmad sincs a témáról, phallus impudicus.
Nagy homályban a Kuncze-féle pilácsot követted.
Ide vezet...

(PONTOS és részletes ismereteket a valóságról a "Havi NETTÓ jöv. változása 2001-2004" című topicból, annak (332)-es beírásából szerezhetsz.
Persze, mehetsz a pilácsod után is...)

Előzmény: phallus impudicus (264)
Tappancs Creative Commons License 2004.02.09 0 0 267
Növekedtek az adó- és járulékterhek.
Emelkedtek az árak (a villany ára a paksi atomerőmű kettes blokkjának szakszerűtlen üzemeltetése miatt is (szdsz-es tárca) )
Pártunk és kormányunk alkotmányellenesen begyűjtötte az apehtől az adatainkat (nem akadt egy fia liberális sem a kormányban, aki ne segédkezett, hanem tiltakozott volna).
A kormányzat elvesztette a nemzetközi befektetők bizalmát.

phallus impudicus, drága! Légy szíves sorolj föl, néhány sikert, amire eörsielvtárs vagy pártunk és kormányunk büszke lehet! Vagy legalább olyat, amire te sikernek tartasz.
Az hogy Egerszegi nem éhezik és nem kell neki segélycsomagot küldeni még nem különösebb siker. Arra ne legyél túl büszke, hogy a kormányzat még nem törölte el az olimpiai bajnokok előző ciklusban bevezetett díjazását.

Előzmény: phallus impudicus (262)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!