Tudom,onnan jövök:-)
Belenézve a fórumba megállapítottam,hogy ha most először kellene eldöntenem hogy kire szavaznék akkor is a Fideszt választanám!
Úgy látom most éppen az az általános probléma,hogy semmi botrány nem történt,és nem lett forradalom!
Amiket olvastam,az egészről az az ijesztő,és nem ami ott történt!
Az ott lévő neves emberek pocskondiázása egyszerűen elképesztő!
Magam részéről általában mindíg igyekeztem,hogy ne legyek durva,de itt szinte vitába sem lehet szállni senkivel,ha nem akarom én is ezt a "jó" példát követni!
És tényleg nem akarom..
Ha csak ez volt a szándékod akkor már elnézést is kérek!:-)
Azért még annyit hozzátennék,hogy biztos vagyok benne,hogy a népszabó..csigatv... csak ilyen képekkel lesz tele!
Még akkor is ha minden a legnagyobb rendben történik!
Ha meg nem...???
De én nem általánosítottam, vagy igen? Hol?
Van annyi topic a hisztikeltésre, emiatt nem nyitottam volna mégegyet.
Ezt is csak azért, hogy szimbolikusan üzenjek a résztvevőknek, vigyázzanak magukra, egymásra - főleg azok, akik azt hiszik, családi matiné lesz.
Nekik küldtem a képet.
Ennyi. Nem állítottam semmit. Egy mszp tüntetésen is előfordulhat valami beszívott szélsőbalos punk, de most nem mszp gyűlés lesz.
Szia Alice!
Asszem, a Duna Tv ma este 19h-kor leadja!
Mielőtt ez /nem Neked/ jönne a pártatlan tv című...következne!
Azt is hozzátették,hogy ez minden pártrendezvényére is vonatkozik,nem csak a Fideszre!
F
lehet, hogy mai, de lehet, hogy valamelyik miép naggyűlésre igyekvőkről készült.
Viszont 90%-hogy provokáció!!!
Hogy miért?
-a miépesek nem hordták a kokárdát, mert csurka eltanácsolta őket a kokárdahordástól, hogy így is növelje pártja és a fidesz közti távolságot (mint láttuk a választások eredményét már későn)
-különösképp a militarista hagyományőrzők nem hordják a kokárdát, mert számukra a fidesz még ma is "zsidesz"
-nem valószínű, hogy a keménymag elmegy a kossuth térre, mert számura ott a fogyasztó társadalom birkanépe gyülekezik, hogy orbánnak csápoljon
tehát a kép eredetiségét a képen látható szubkultúra nem igazolja a szimbólumhasználat, az időpont és a helyzet kapcsán. Provokációs céllal készült a mai nap délelőttjén nagy valószínűséggel.
Van egy jó topic ahol a tisztelt nyitó éppen Pokorni fogait szerette volna megkritizálni,de amikor szebesült a fogatlan Kovi fényképével,akkor elég hamar lecsillapodott ez a kis lendület nála!
Ennyit a fotókról...
Ez a fotó nem ma készült. Kedves és polgári fiatalok osztották a propagandát és lengették a zászlót, de a hangulatban volt valami hasonlóan forradalmi. Legalábbis ahogy egy szépreményű marketingmenedszer-fideszaktivista elképzel egy forradalmat.
Ha ez a foto ma készült akkor nagyon meg kell kérdőjeleznem, hogy jóérzésű átlagember utcára menjen e.Remélem csak vicc amit láttam és a MIÉP március 25-i gyűlése előtt készült! Ha nem,ez a mélypontja a magyar demokráciának!
Valami ilyesmivel találtam szemben magam mikor leszálltam a nyugatinál elébb, bár bennem ez nem kelt félelmet, de a fidesz nem ér annyit, hogy zavargások legyenek a városban. Persze ha mondjuk a Terror Házát át akarná keresztelni valamelyik ávósgyerek az megérné! Akkor én is mennék zavarogni.
Nekünk számít, és nem érzem magam veszélyben,
mert mint írtam hülyék mindkét oldalon vannak,
de zömében családok jönnek el.
A választás nem itt dől el de jó érzés hogy ennyien gondolkodnak úgy mint én.
Ha költő volnék, írnék egy verset, melyben metaforikusan szemléltetném, mi az, ami veszélyes, és nem igazán számít - és mi az, ami valójában számít.
Mivel költő nem vagyok, egeret sem foghatok.
Csak betettem 2 képet, és kész. Aki érti, érti, aki nem, nem. Amúgy sem lényeg.
Súlytalan, szimbolikus topic.