Nem nyert.
1, Mintha Gore probalta volna ujraszamoltati a szavazatokat. Aztan persze lehet, hogy kussolt, de arra nem emlekszem.
2, A jenkiknel van egy nagy halom lecsuszott emberke.
3, Idehaza vannak joparan akik jol elnek.
Megorultel? Ismetlik a Baratok koztot! A kezdetektol! A reklamok helyett esetleg lehetne nezni, de manapsag mar van egy csomo igen szinvonalas reklam, amit kar lenne kihagyni.
Igen kivételesen egyetértek. Ezt a mai kampánygyűlést túllihegi mindkét oldal. Szerintem jámbor babazsúr lesz Csurbánnak a szokásosnál nem erősebb retorikai fordulataival, és ha valaki keménykedni akar, azt le fogjág pisszegni. Hogy Orka talpasait miképpen kezelik majd le, nem tudom, de majd megoldják, a családi perpatvar legyen az ő gondjuk, majd megoldják. (Szerintem valahogy ügyesen nem engedik be a térre.)
Pfúj azt a nacionalista Bush bandáját neki!
Tisztán látható a képen hogy a nemzeti színű zászlókat ott is kisajátították maguknak ezek a nacionalista Bush hívők!
Látható az is a képen hogy aljas módon utcára viszik a tömegeket, megosztják amerikát.
Ha az mszp nyeri a választásokat, minden bizonnyal már másnap hazahívja nagykövetét onnan és meg is szakítja a diplomáciai kapcsolatokat.
Úgyhogy az mszp-re kell szavazni, mert fasiszta terror lesz itten kérem szépen.
Csak halkan jegyzem meg, hogy az USA-ban ez mindig is igy történt. Itthon viszont az embereknek ez újdonság. Mind a Fidesz, mind az Mszp támogatók új dologgal állnak szemben. Lement 3 demokratrikus választás annélkül, hogy szükség lett volna erre. Persze lehet, hogy innentől kezdve ez lesz a divat :-) De azért ne állítsuk már úgy be mintha tradició lenne idehaza kedves Angina Pectoris imígyen kampányolni a 2 forduló között...
De ezt az elképesztő és veszélyes és szélsőséges és nacionalista és soviniszta és durrannyászét utcai politizálást már nemcsak a republikánus Bush vette át a Fidesztől, de már két évvel ezelőtt a demokrata Al Gore is bevetette kampányában. Elképsztő! Amerikát megfertőzték a szélsőgséges magyarországi események! :)
Hírügynökségi jelentések szerint amerikai nacionalisták megirigyelték a magyarországi tömeggyűléseket és hatalmas rendezvényeket szerveznek magyar mintára. George W. Bush minden idők legnacionalistább amerikai vezetője karlendítésekkel üdvözölte a nacionalista tömeget, akik nemzeti színű lobogóikkal integettek vissza az elnöknek. Bush hívószavára emberek százezrei özönlötték el az utcákat. Elképesztő! Tiszta Amerika! Az ellenzék azzal vádolta Bush elnököt, hogy utcára viszi a politikát. Szakértők hozzátették, hogy azért mondják ezt, mert hozzá vannak szokva ahhoz, hogy döntéseiket az emberek nélkül és ellenére szokták meghozni, ezért nem szeretik látni, hogy vannak emberek is abban az országban, amelynek parlamentjében békésen aludtak az elmúlt négy évben.Elképesztő! Tiszta Amerika! :)
Orbán a Kossuth téren kiabálni fog:
Illetve először suttogni fog.
Azt fogja suttogni, hogy "az erő velünk volt, amikor ilyen halkan mondtuk".
Utánna meg kiabálni fog.
Azt fogja kiabálni, hogy "Az erő elhagyott, ezért most kiabálok"
Április 7-én, vasárnap nappal több százezren tettünk hitet a szavazófülkékben.
Hitet tettünk, mert veszélyben érezzük mindazt, ami számunkra érték. A demokráciát, az alkotmányt, a független igazságszolgáltatást.
Április 7-én többen szavaztak a hatalmi gőg ellen, mint valaha.
Április 7-én többen szavaztak az Orbán & Társai Kft. ellen, mint valaha.
Április 7-én többen fejeztük ki egy X-szel, hogy: ELÉG!
Mindannyian tudjuk:
A választás még nem dőlt el!
Tegyünk újra hitet a mindenki számára egyenlő esélyt nyújtó jövő mellett
2002. április 21-én, vasárnap reggel 6 órától este 7 óráig.
Legyünk annyian, hogy a jövő ne csak szavakban kezdődhessen el!!
az a gáz, hogy akár igazi is robbanhat. nem gondolod, hogy ezeknek számít néhány emberélet? csodálom, hogy eddig még egyetlen gyereket sem téptek darabokra, hogy a bayerlovas habzó szájjal fröcsöghesse, hogy rohadt kommunisták, már gyereket ölnek. alig várom hogy ennek a hétnek vége legyen. abszolút tartok efféle durva dolgoktól. ahogy a mellékelt ábra mutatja, ezek a börtöntől félnek. kevesebbért nem csinálnák ezt.
"Vége a könnyed időknek, a helyzet súlyos!!!! Ismétlem: a helyzet súlyos!
Ha pedig végképp nincs már lehetőség régi honfitársakat meggyőznünk, ha a jelenlegi választópolgárokból már egy új ember sem áll hozzánk, csak egy lehetőség marad - magunk közt szaporodunk.
Ez lánynak dicsőség, asszonynak kötelesség! Ha férfi vagy, az meg nem mentség. Tessék szülni! Területi pártközpontjainkban már hozzáférhetőek azok a nemzeti serkentőszerek, melyeket minden étkezés után belőve ma éjjel fogant gyerekeitek már a második fordulóra 18 évesek lesznek!!! Ők lesznek a jövő.
Ha a fent leírtak szerint jársz el, a Jó oldal erői visszaszerzik a szavazattöbbséget. Ne feledd! Egyesülni, gyarapodni, visszaszerezni! Nem vesztegethetünk egyetlen pillanatot sem.
Ragadjatok meg hát minden alkalmat, és végezzétek a rátok és ránk háruló nemes feladatot: váltsunk zöld lámpára a polgári egyesülés útján!!
Eredményes munkát kíván: a Polgári Egyesülés Társasága."
Ha a koteles Kover elleni hetfoi tuntetest vesszuk alapul, akkor gondolom valami Fidelitas fele kamu-pr-onmerenylet varhato. A TV2 szimpatikus Fidelitasos fiuja, akinek egy ven kommunista bacsi megrangatta a grabancat, es megkerdezte, hogy mennyit kapnak a provokacioert, a MTV1-en mar atvaltozott 2 lannya, akiket a rendoroknek kellett kimenteni az orjongo tomegbol.
A Milka tojas, meg csokinyusziva. Es az egesszel kb 5x annyit foglalkoztak, mint magaval a tuntetessel.
A Fidesz mindig is kreativ volt onmerenyletekbol.
Pl el tudom kepzelni, hogy a pufajkaba oltozott Keller Laszlo Szanyi Tibor hatan allva, mikozen a kornyeken levok fogait rugdossa ki, es a ott levo alacsony novesu kinaiaknak azt kiabalja, hogy megellett a torpe ribanca, majd sarloval, kalapaccsal, kotellel es szoggel tamad szegeny Ovira.
Egyebkent Ovi 2-3 nagysagrendel tobb embert var a Kossuth terre, mint az eddigi legnagyobb magyarorszagi tuntetesen voltak, akkor ez alatt minimum-maximum 20-500 millio embert erthet, az utobbi esetben osszejohet a kritikus tomeg, es a megjelentek fekete lyukka omlanak ossze, tetezve Ovi hazugsagaival, amitol meg az egbolt is rajuk omlik, majd bezuhannak a Fold kozeppontjaba. Mondjuk ez a forgatokonyv legalabb lehetove tenne egy hiteles magyar jobboldal megszuleteset.
Hogy a fideszeseknek 51 % is elég a jogászfurfangos, tömegetet?s soft diktatúrához, az kit?nt.
Már eddig is.
Láttam 57-es tömegeket Marosán szónoklatát hallgatni. IGENCSAK HASONLÍTOTT A TÖMEG-REAGÁLÁS.
57 május elsején senkit sem buzdítottak kivonulásra. Mégis voltak.
Nem Orbán a probléma, hanem a "népe". A tömegember.