Keresés

Részletes keresés

tüzes fal Creative Commons License 2004.03.31 0 0 72
Ha másra nem is, arra jó ez a topik, hogy megtudjuk, ki tartja magát komonistának, vagyis ki érzi találva magát a nyitó hozzzászólástól és kezd el óbégatni a topiknyitóra.
Előzmény: magyarpolgar (-)
toloba Creative Commons License 2004.03.31 0 0 71
Hát, Maci mán tényleg eltévedt egyszer-kétszer...igaz nem a málnásban...:))
Előzmény: Törölt nick (67)
Don Palesz Creative Commons License 2004.03.28 0 0 70
Erénytelenségben biztosan az MSZP vezet:)
Előzmény: hurkazsírosnápolyi (68)
Törölt nick Creative Commons License 2004.03.28 0 0 69
Rájuk szavaztam.
Indulhacc....:))))
Előzmény: hurkazsírosnápolyi (68)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2004.03.28 0 0 68
Mondj egy echte Fidesz erényt és én sarkaiból forgatom ki a világot!

Arkhimedesz után szabadon...

Előzmény: Törölt nick (67)
Törölt nick Creative Commons License 2004.03.28 0 0 67
El vagy Te tévedve, mint maci a málnásban.
Választási szövetséget a Munkáspárttal az MSZP kötött, az pedig, hogy a II. számú Gyula felajánlja a segítségét egy konkrét ügyben, az csak azt jelzi, hogy kullog az események után, nem mást.
Illetve mégvalamit!
Az MSZP szavazótáborából a II. számú Gyula le fogja szakítani a saját bázisát!
Szakadnak a gyökerek rendesen....

Jó módszer, hogy a Fideszt az MSZ(M)P összes sarával bekenitek, hogy jó büdös legyen, a Fidesz összes erényét pedig magatokra aggatjátok, mert saját nincsen ebböl a kategóriából.
A Fidesz a kommunista, az antidemokratikus, a hataloméhes, a szélsöséges, a náci és az antiszemita, mindig is az volt, az MSZ(M)P pedig a nagy rendszerváltó párt, aki öröktöl fogva a demokrácia elkötelezett híve, a szegények és elesettek támogatója, akinek igen mély szociáldemokrata gyökerei vannak, aki nem akar mást, mint a népet szolgálni teljes szívvel.
Egyetlen célja van: adni, adni, adni és még többet csak adni a jónépnek! :)

Előzmény: hurkazsírosnápolyi (66)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2004.03.28 0 0 66
Irigykedsz csak komám!
Legyél büszke a Fidesz MPSZ és a Munkáspárt megbonthatatlan örök barátságára.
Azt hallottad, hogy Gyuszkó már fel is ajánlotta agitátorainak segítségét az aláírásgyűjtéshez?

Vissza a gyökerekhez...

Előzmény: Törölt nick (65)
Törölt nick Creative Commons License 2004.03.28 0 0 65
Nem kell kinyírni senkit ahhoz, hogy két párt maradjon talpon.
Azt a szitut várom kéjes örömmel, amikor a szadesz megy a mijéphez, hogy izé, nem-e lehetne-e.....???? :))
Hiába jössz az alacsony résztvétel miatt legitimitás-deficittel, az alacsony résztvétel az olyan nulla pártoknak kedvez, mint a szadesz.
Ha kaptok mandátumot júniusban, az annak lesz köszönhetö.
Aztán majd mondogatjátok, hogy megtartottátok a szavazóbázisotokat.
Vagy azt fogjátok mondani, hogy megint elveszítettünk egy csomó szavazót, csak az alacsony résztvételi arány miatt tudtunk eredményt felmutatni?
Dehogyis.
Fényes gyözelemnek lesz beállítva.
Ami az egyikre érvényes, az érvényes ám a másikra is.
Akkor is, ha ez kifejezetten nincsen ínyetekre!
Mentek a levesbe!
Előzmény: geszthi (62)
Törölt nick Creative Commons License 2004.03.27 0 0 64
Ez a te igen alacsony szinteden mea culpának számít?
Előzmény: geszthi (62)
Törölt nick Creative Commons License 2004.03.27 0 0 63
Szerintem minden eddigi választáson volt lehetőség arra, hogy egy párt több, mint 50%-ot csináljon.

Korábban párszor meg is valósult, igaz, még Kádár elvtárs alatt. Gondolom, az akkori százalékokat csipázná igazán a korábban pártfüggtelen polgármesterjelölt Pali bá meg a Viktátor.

Előzmény: Törölt nick (59)
geszthi Creative Commons License 2004.03.27 0 0 62
Hat igen a mentseg mindig meg van. Az a gyozelem nem szamit ugy. 2002-ben meg ugy gyoztetek, csak epp veletlenul a mandatumok szama lett kevesebb.

Aztan ha ugye kinyirjuk az osszes szovetsegesunket a jobboldalon es ket part marad csak akkor valoban valaki 50% folott lesz.

De hogy ne legyen vita kesobb, minek az 50%-a?

Mert ugye ha keves lesz a reszvevo akkor majd jon a fideszes szlogen, hogy lam az egesz nemzet oket akarta gyoztesnek (ja, hogy csak 25% volt a reszvetel, nem szamait)

Előzmény: Törölt nick (59)
acontrecourant Creative Commons License 2004.03.27 0 0 61
"Hosszú beszédet mondott Schmitt Pál, a szövetség alelnöke, aki szerint Magyarországon el?ször van lehet?sége egy pártnak, hogy 50 százaléknál nagyobb arányban nyerjen meg egy választást,.

Minden kommunista hazudik, Schmitt is.

Előzmény: geszthi (58)
Törölt nick Creative Commons License 2004.03.27 0 0 59
Ilyenkor láccik, hogy a nagy arcod ellenére mennyire tudatlan vagy. A parlamenti helyek aránya nem azonos a választáson elért % számával. Nézzél utána, hány %-ot ért el a maszop 94-ben.
Előzmény: geszthi (58)
geszthi Creative Commons License 2004.03.27 0 0 58
"Minden kommunista hazudik. Eddig tartóztattam magam de rájöttem minek?? Nem akarok kommunista hazug hazában élni."

Milyen igaz szavak :-)))

2004.03.27

"Hosszú beszédet mondott Schmitt Pál, a szövetség alelnöke, aki szerint Magyarországon el?ször van lehet?sége egy pártnak, hogy 50 százaléknál nagyobb arányban nyerjen meg egy választást."

1994.05.29 Horn Kormany.

Parlament MSZP 209 kepviselo (54.14%)

Előzmény: magyarpolgar (-)
BISMARCK Creative Commons License 2002.04.13 0 0 57
ök a hatalmukat Kádártol kapták aki pedig...
de van ott még egy Horn v Gál ök is megérik a pénzüket
Előzmény: Törölt nick (51)
clisHe Creative Commons License 2002.04.13 0 0 56
találós kérdés!
Ki volt az a személy, aki kijelentette 98 augusztusában, hogy kérem szépen öket megfigyelték, és erröl nekije papirja is van, de azt a papirt élö ember még nem látta?
na látjátok!
Ő is hazudott!!! de még mekkorát!
:)))
Előzmény: takacsi (42)
vamzer Creative Commons License 2002.04.13 0 0 55
Kedves rinpoce!
Neked mi bajod lehet?
Két hónapja vagy itt, teljesítettél ezalatt 907 beszólást. (Más embernek ez egy évét is elveszi.)
Én fogadok, hogy veled két hónap múlva senki nem fog itt találkozni.
Szerintem az neked is jobb lenne.
Addig persze kéne más állást is keresned, mert be fog zárni a MEH, meg hasonló pénzforrások is el fognak apadni.
Szar ügy ez. Sok beíró nick fog megszűnni, ahogy apadnak a pénzek.
Előzmény: rinpoce (54)
rinpoce Creative Commons License 2002.04.13 0 0 54
A kétségbeesett gyermek ezt soha nem fogja megérteni. Nem is lehet. A komcsi nem attol komcsi, mert ez a neve, hanem mert elvei vannak. Kommunizmus nem volt, csak kommunisták, akik a munkásosztály élharcosai voltak. Nekem minden nap a seggem kellett a padloba vernem, mert azért járhattam egyetemre, mert a munkásosztály eltartott, akinek a zsirján élösködök. Ezt mondták a Kovács félék nap, mint nap. Hogyan is érthetnéd azt a sok baromságot. Legalább azt hidd el, hogy 30 fölött igen nehéz elhinni, amit mond.
Előzmény: kazohinia (53)
kazohinia Creative Commons License 2002.04.12 0 0 53
Kommunizmus soha sehol nem volt! azt csak építettük! A kommunizmusnak viszont volt ELITJE, ami természetesen különböz? kiváltságokkal járt. Ezek nem ártatlan báránykák voltak, hiába néznek most a választási péakátokról jóságos bociszemekkel. Ne feledd, hogy sokuk akkor került hatalomra, amikor akasztottak! (és van pofájuk a kötelet emlegetni....)
Előzmény: Törölt nick (33)
egonca Creative Commons License 2002.04.12 0 0 52
Ebben Te nagyon tévedsz!A Fidesz bázisa nem a fiatalok.Nagyon sok a középkorú szavazója,akinek kimaradt vmi az életéből, és ez az a párt,amely ezt pótolja.Csak Te gondolod.Gyere el holnap a Kossuth térre és magad is meggyőződhetsz róla.
Előzmény: Boarhunter (3)
Horász Creative Commons License 2002.04.12 0 0 50

Jó,ott lenne a helye,biztos igazad van,de nem érzed az ellentmondást,hogy a magát a volt rendszer legnagyobb ellenségének tituláló párt kis tulzással hemzseg a volt párttag miniszterektől,és ez csak a felszín,ha kicsit megkapargatnánk a felszínt lenne még ott meglepetés...

Előzmény: BISMARCK (49)
BISMARCK Creative Commons License 2002.04.12 0 0 49
nos,az igazolo bizottság lehet,hogy kinos lenne a fidesz-nek,de ha a történelmi párhuzamnál maradunk akkor az mszp tagjainak a népbiroság elött lenne jelenése
Előzmény: Horász (46)
luciferi Creative Commons License 2002.04.12 0 0 48
Én még ilyet nem mondtam, de egy szemét hazug a Kovács. Azt mondta hogy nem kampányoltak iskolákban.Már legalább 20-szor beírtam hogy CSIHA mszp-s képviselő HÓNAPOKON KERESZTÜL UNDORÍTÓ MÓDON KAMPÁNYOLT ZUGLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLÁIBAN. Munkásságáról kellett írni 6-8 éves gyerekeknek. Eltettem a Zuglói Lapokat amiben rendszeresen benne volt. Miért hazudik a szemembe. EGY NULLA EZ A KOVÁCS!!!
BISMARCK Creative Commons License 2002.04.12 0 0 47
ausztriában és finnországban a szociáldemokraták nem müködtek együtt a kommunistákkal és az oroszok kénytelenek voltak kivonulni,nálunk viszont együtt mentek a velük a proletárdiktatura kikiáltásáig
Előzmény: Törölt nick (45)
Horász Creative Commons License 2002.04.12 0 0 46

Igazad van.

De egyébbként ha most állítanánk fel ilyen igazoló bizottságokat amik a volt rendszer kiszolgálóit keresnék,igen csak megcsappanna a két legnagyobb parlamenti párt létszáma.......
És ez,azt hiszem a Fideszre nézve kínosabb...

Előzmény: BISMARCK (40)
BISMARCK Creative Commons License 2002.04.12 0 0 44
nem szükségszerü a megszállokkal együtt müködni,ezt normális nyugati országokban megfelelöen jutalmazták(pl.Quisling),nekünk magyaroknak volt erre történelmi példánk Deák és a passziv rezisztencia
Előzmény: Törölt nick (41)
wizes Creative Commons License 2002.04.12 0 0 43
och egoista-kisgyemek!
Nehugy a fülemre!
alakuksz mint a x@r a seggben?
wizes.
Előzmény: czcz (38)
takacsi Creative Commons License 2002.04.12 0 0 42
Most éppen a Kovács elvtárs hazudozott össze-vissza az Aktuálisban.
Tudnak egyáltalán igazat mondani?
BISMARCK Creative Commons License 2002.04.12 0 0 40
45-ben amikor igazolo bizottságokat állitottak fel hol volt a legközelebbi náci állam?
Előzmény: Horász (39)
Horász Creative Commons License 2002.04.12 0 0 39

Úgy is lehet nézni,hogy az előzö rendszer még úgy-ahogy tehetséges tagjai folytatták valahol,azok akik pedig vitték a KISZ-titkársákig,és egyébb magasztos címekig,mentek a Fideszbe...

De szerintem le lehetne zárni ezt a kommunistázást,miért értelme van ennek 2002-ben,mikor a legközelebbi komcsi állam ha jól tudom,az Kuba.

Előzmény: Baphomet (35)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!