Láttam a kövért, de arra nem emlékszem hogy a MIÉPesek mellett volt-e. Róla mondjuk el tudom képzelni hogy a MIÉPesek közt mosolygott, róla mindigis lehetett tudni hogy pszichopata.
azt senki sem vette észre, hogy Kövért is mutatták a MIÉP-es tömeg mellett ? a 70-es troli
megállónál állt, és szeliden mosolygott. (tényleg szeliden, semmi aggressziv nem volt benne, nem ironizálok)
Kedvces berni2!
Ha vannak érveid is, akkor inkább azokkal rukkolj elő, szívesen meghallgatjuk. Ha nincsenek, akkor viszont nem sok értelme van annak hogy az Index-fórumba írkálj.
pvcpadlo:
"Röfi az induláskor (miután sz. eugenetikus Hegedűs előre parancsolta a zászlóaljat...) odavigyorintott a tévésekre...és a zászlókra mutatva ..mondta:
"a zászlókat fotózzák!"
Ugye milyen jó, hogy a Fideszesek külön megkérték őket hogy ne vigyenek zászlót. A MIÉPesek jóindulatára mindig lehet számítani.
zedgrrr:
"Na Józan Polgár most pontosan te viselkedsz úgy mint egy szélsőséges ember."
Mert?
zedgrrr:
"Ők ugyanolyan emberek mint te vagy én és féltik az országot.."
Nem, Csuresz nem az országot félti, hanem saját kis nyüves pártját. Jól tudja, hogy egy Fidesz kormány esetén a MIÉP-nek annyi, mert így többé nem tudnak óbégatni a komenisták ellen, illetve tudnak, csak senki nem lesz kíváncsi rájuk. Viszont ha az MSZP jut hatalomra, akkor a MIÉP nyomathatja a demagóg hülyeségeit, és egyre több követőjük lenne. Ne feledd: a MIÉP eddig mindig akkor erősödött amikor balos kormány volt.
Szóval, a Csuresznek személyes érdeke hogy a Fidesz megbukjon. Neki nem elvei vannak, hanem önző érdekei. Egy gerinctelen csúszómászó.
zedgrrr:
"amugy semmilyen negatív megnyílvánulásuk nem volt."
De igen. Az, hogy odamentek a zászlóikkal leégetni a Fideszt.
zedgrrr:
"És még ti mondjátok hogy rasszizmus..meg megkülönböztetés?????"
Kiket értesz az alatt, hogy "ti"? És hogy jön ide a rasszizmus és a megkülönböztetés?
Kíváncsiságból néztem bele a beszélgetésbe, vajon miről folyhat a szó. Most már tudom, hogy miért támadják a MIÉP-et olyan indulatosan, érvek nélkül, mocskolódva. Mert sok az ilyen értelmes gondolatok nélküli, agymosott /tisztelet a kivételnek/, mint ebben a szóváltásban. Ezzel szemben, ha megnézed a MIÉP szavazóit, intelligens, tanult emberek, akik gondolkodva tudják értelmezni az adott helyzetet.Ez bizony intelligencia kérdése. És el is hiszem, hogy aki ezzel a pozitív tulajdonsággal nem rendelkezik, annak ezt nehéz elviselni. Nem tud korrektül vitatkozni, csak mocskolódni.Engem ez arra emlékeztet, amikor az 50-es években a sok befolyásolható és hazugságokkal felbujtogatott ember kezébe adták a hatalmat, és azok arra használták, hogy akire haragudtak, azt felakasztották a padláson.
Egyébként a helyesírással is van némi probléma , és hasznos információként közlöm, a MIÉP-nek nincs székháza/ aki el akarja adni/.
Először korrekt információkat kéne szerezni, utána lehet véleményt nyilvánítani. Most már igazán látom, kinek van szüksége a nagy liberalizmusra. Jó tanulást!
lényegtelen, hogy mennyiségileg elhanyagolható-e vagy sem
ott voltak, és punktum
egyébként meg nem értem, hogy mire volt jó ez a képmutatás, hogy ne legyenek pártzászlók, amikor az emelvényen ott virított egy bazi nagy Fidesz-MDF plakát - amivel viszont a fidesz lőtt magának egy hatalamas öngólt, mert ország-világ előtt kiderült, hogy a nemzetgyűlésnek hazudott dzsembori valójában egy nyűves kis pártrendezvény
Na Józan Polgár most pontosan te viselkedsz úgy mint egy szélsőséges ember. Ők ugyanolyan emberek mint te vagy én és féltik az országot..amugy semmilyen negatív megnyílvánulásuk nem volt. És még ti mondjátok hogy rasszizmus..meg megkülönböztetés?????
CaveTroll,
én értem amit mondasz, de a TV2 és az RTL-klub híradóban akkor is ott meneteltek a baromarcúak. Teljesen mindegy hogy ez tényleg jellemző volt-e a rendezvényre. A híradóban ez látszott. Mellesleg egész nap arra bozdította a Pannon rádió a nácikat, hogy nyugodtan vigyenek MIÉP-zászlókat. Csuresz vagy hülye, vagy szándékosan baszott ki veletek.
éééééérdekes, Csurka is odanyilatkozott az MTI-nek, hogy ők beza miépes zászlókkal vonulnak (nem másolom be mégegyszer az MTI-közlemény), továbbá az összes hiradó mutatta (nézz körül a szomszédos topikokban), arról már ne is essék szó, hogy többen, akik kint voltak, viszont láttak miépes zászlókat
Ez nem jött be kedves fiúk és macskaköröm. Ott voltam és egyetlen miepes zászlót sem láttam, egy embert ugyan sétálgatott lefelé fordított miepes táblával, de még így is többen beszólták neki. Nem veszekedve, hanem jóindulatúan elmagyarázták mi a helyzet. Megértette és hazament békével. Az nem kizárható, hogy a kereskedelm tv-k mégis le tudtak fotózni 1-2 ilyen zászlót, de azt ők maguk vitték ki
Turul csak azt szeretne, ha nem lenne felfordulas. Nem tuntetes lesz, semmi szukseg indulatokra ma a Kossuth teren es mashol sem. Ez azt hiszem ertheto.
Ugyanott kokárda nagy tételben és nyilkaskeresztes karszalag is eladó , Mein Kampf korlátozott pédányszámban, szög, kötél és kalapács minden méretben olcsón! Striga Kft
Remélem, hogy mindenkinek lesz annyi esze, hogy magyar zászlóval megy, és nem pártlobogóval ... A miép-nek per pillanat már úgyis mindegy, a fidesznek meg egyelőre nem mindegy. Összefogás nélkül jön a RESTAURÁCIÓ és a szabad rablás, ami senkinek sem érdeke. Az utolsó pillanaban el kell dönteni végre, hogy a paártérdek vagy a haza a fontosabb.
szvsz csak az mszp-s és szdsz-esek fognak miépes és fideszes zászlókkal megjelenni ... :-))
hmmmm
erődemonstrálni bármilyen ünnepen tud (okt. 23, stb.)
ez inkább arról szól, hogy ad egy lehetőséget a híveinek, hogy kitombolják magukat a választási vereség miatt
1. nem véletlenül gyülekeznek a Pannon Rádiónál egy-két órával korábban - ott sírás-rívás és közös fogcsikorgatás, ill. az ellen szidása
2. utána jön az összmiépes beintés Ovinak
Azon gondolkodom, hogy Turulmadár melyik megnyilvánulása rejt több politikai bölcsességet. ez a topiknyitás, vagy a múzeumkerti tüntetésen a csokitojás osztogatás.:->
Gondoljátok végig Csurka helyzetét.
Holnapi az utolsó lehetősége, hogy demonstrálja önállóságát és megmutassa azt az erőt, amelyet képvisel. Ezt a MIÉP-esek el is várják tőle.
Ha jeltelenűl belesimul a Fideszes tömegbe, az a véget jelenti. Akik affinitást éreznek a dologhoz, összebujnak a közös akolban, akiknek ez nem ok, felháborodásukban talán még elzavarják a főnöküket is.
Az a MIÉP pedig nem lesz ennyire könnyen kezelhető.
Turulmadár jót akar: szeretné, ha rejtett maradna a Fidesz és a Miép összeborulása.
A Fidesz-nek terhesek a Miép zászlók, lehet hogy Csurkát is arra kérik, hogy álszakállal jelenjen meg, de legjobb ha el sem jön.
Sajátos kapcsolat ez: az emberektől undorodnak, de a szavazat jól jön nekik. És ezek mennek, mennek az arcukkal, zászlóikkal -- levakarni sem lehet őket.
én még azt se tartom kizártnak, hogy a fidesz és a miép azért taknyolt ekkorát Bp-en, mert a pesti pógárok nemigen csípik az erődemonstrációkat - főleg úgy, hogy különbuszokkal és különvonatokkal hozzák fel a népeket a székesfővárosba...