Keresés

Részletes keresés

zsánpól bemondó Creative Commons License 2007.04.04 0 0 46

Győri Béla a MIÉPből is hallgat a múltjáról.

Meg még további sok miépes.

Előzmény: kábelbúvár (42)
zsánpól bemondó Creative Commons License 2007.04.04 0 0 45
Jé, erre nem is emlékeztem a 2002-es kampányból!
Előzmény: Kalahari (-)
kábelbúvár Creative Commons License 2007.04.04 0 0 44

Bitera elftás nem nyilatkozott a zertéelnek...

:((

kábelbúvár Creative Commons License 2007.04.03 0 0 43
kábelbúvár Creative Commons License 2007.04.03 0 0 42

RTL 22:55

XXI.század vigyázz!

Az epizód ismertetése: 1989-ben egyik napról a másikra megszüntették a munkásőrséget, a hatvanezres felfegyverzett párthadsereget. Még ma is több tízezren élnek az egykori tagok közül, de múltjukról hallgatnak. Lefegyverzésük rendben történt, de még a 90-es években attól tartottak a politikusok, hogy a szürke egyenruhások puccsra készülnek. Az elbocsátott légió a XXI. században.

Van, aki soha nem áll be a sorba. Akkor sem, ha véleményéért, írásáért, vagy zenéjéért a diktatúra idején kicsapás, zaklatás, verés, sőt a CPG és a Közellenség esetében börtön is járt. A két zenekar bátorságát sokan csodálták, de nem követték - mára filmek és cikkek sora született róluk, ám mindez nem is feledteti velük, hogy életüket a szocializmus végén derékba törték. Kárpótlás nincs, ez itt nem a nyertesek története.

protexin Creative Commons License 2007.02.07 0 0 41
Régen is balőletek állt. Nomen est omen :D
Előzmény: Fostaliga (0)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.02.07 0 0 40
Debütálásuk a Parlament előtt lesz. Elsőként ünnepélyesden, ökölbeszorított kézzel, az Internacionálé hangjaira, a vörös zászló alatt leteszik az esküt ifj. Apró Antal a Munkásőrség országos parancsnoka előtt, majd rögtön a kordonhoz vonulnak, és leváltják a megbízhatatlan rendőröket.
marharegyiszka Creative Commons License 2003.12.20 0 0 39
Elfogadta a Parlament Simicskó "elvtárs" 2001-ben benyújtott Törvény javaslatát ?
Csókoltatom a moderát
bonnano Creative Commons License 2003.12.20 0 0 38
igen
Előzmény: Fine Tune (33)
bonnano Creative Commons License 2003.12.20 0 0 37
nem, mert sem okorkoros nem vagyok sem mszmp tag nem voltam.
Előzmény: Törölt nick (34)
psycho-pata Creative Commons License 2003.12.07 0 0 36
Tuti miépes forrásból tudom, hogy nem tudja az MSZP a Munkásőrséget visszaállítani, ui. meg sem szüntették!!!

Én pl. megtartottam az egyenruhámat, fegyverzetemet, s várok....

Addig pedig kereszteket állítok szerte-széjjel-szana, s informálódom. Már mind a 37 jobbikosról van digitális fotóm!!! A +-re úgy is kell valaki, aki végleg ügyel rá:-DDD

Előzmény: Kalahari (-)
gegenseegross Creative Commons License 2003.12.07 0 0 35
"Bakancsaink a társadalom ütőerén."

Ha lesz "Az év legjobb hozzászólása" szavazás, ezt fogom támogatni :)))

Előzmény: özv. Bitera Sándor (29)
Fine Tune Creative Commons License 2003.12.06 0 0 33
Te mindent ilyen halálkomolyan veszel?
Előzmény: bonnano (30)
pucogi Creative Commons License 2003.12.06 0 0 32
.........pedig ők értenek a legjobban a terrorelháritáshoz..........

Nem az a dolguk. A terrorfelderítésben esetleg lehetnek jók. De hogy a legjobbak.......?
P

Előzmény: sdfgrty (25)
zuglo_14 Creative Commons License 2003.12.06 0 0 31
A wizes sapka nem jó, kihullik a hajad töle, de nem baj majd mindenki kap póthajat, Izraelben most pakolják.
:-)))))))))
Előzmény: wizes (24)
bonnano Creative Commons License 2003.12.06 0 0 30
kivancsi lennek hany polgari okorkoros volt munkasor anno vagy mszmp s. ilyen statisztikat kene csinalnia a tarkinak
Előzmény: rabamester (16)
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2003.12.06 0 0 29
A bajtársak felhatalmaztak az alábbiak közzétételére:

Nem kell semmit visszállítani, mert itt vagyunk, bátran és erősen. Bakancsaink a társadalom ütőerén. Mozdulunk, ha mozdulnunk kell, mozdulunk, ha szól a hívó szó.

:o))

sdfgrty Creative Commons License 2003.12.06 0 0 28
A KFH-ban több évdtizedes tapasztalat halmozódott fel és technika.Ismerős vagyok arrafelé.
Talán túlságosan FÜGGETLENEK!
Előzmény: wizes (26)
Fine Tune Creative Commons License 2003.12.06 0 0 27
Az lehet, de őket nem ismerjük.
wizes Creative Commons License 2003.12.06 0 0 26
KFH?
O)
Oáuiaoiuá!
wizes.
sdfgrty Creative Commons License 2003.12.06 0 0 25
A Katonai Felderitő Hivatalban meg létszámleépités lesz 2004-ben, pedig ők értenek a legjobban a terrorelháritáshoz.
Előzmény: Fine Tune (23)
wizes Creative Commons License 2003.12.06 0 0 24
Sapka?
wizes.
Előzmény: sdfgrty (22)
Fine Tune Creative Commons License 2003.12.06 0 0 23
Frankó lenne, mert munkásőrparancsnok voltam és meg kell mondanom, mindig utáltam dolgozni. Remélem visszavesznek:)
sdfgrty Creative Commons License 2003.12.06 0 0 22
Milliárdokat költ a minisztérium honvédkommandóra
Városi harcra is kiképeznek négyszáz katonát · Aggódó szakszervezet.
Évente másfél milliárd forintot költ 2008-ig a Honvédelmi Minisztérium egy 400 fős speciális terrorelhárító egység felállítására, miközben a kormány és az érdekvédők megállapodása alapján az idei évre átlagosan nettó 15 ezer forint bérkompenzációt fizetnek ki fejenként a katonáknak.

Túszszabadításra, városi harcra és különleges felderítésre képeznek ki négyszáz katonát a Magyar Honvédségnél 2008-ig, hogy létrehozzanak egy Magyarországon és külföldön is bevethető terrorelhárító egységet – tudatta lapunkkal Matyuc Péter, a honvédelmi tárca kommunikációs főigazgatója. A főigazgató közölte: a különleges egység első századát 2005 végére képezik ki. A felkészítésre és a kommandósok felszerelésére évente másfél milliárd forintot költenek a HM költségvetéséből az elkövetkezendő tíz évben. A négyszáz fős terrorelhárító alakulat 2008-ra állhat fel.

gyúrgyalog Creative Commons License 2002.07.15 0 0 21
Kiváncsi vagyok, hogy most hol lenne az mszp, ha a szélsőbalos zöldek táborát is magára haragította volna. Úgyhogy ez a "ha akarta volna, megtehette volna, de jó érzésű volt és nem tette" jellegű szöveget nem igazán könnyű bevenni, nagyon szemellenzősnek kell lenni hogy elfogadjam.

A Dunaszaurusz réme olyan méllyen ült és ül a társadalomban, hogy kivitelezése egy kormánybukással lett volna egyenlő akkor is és ma is. Ezt még a legsötétebb mszdszp-s is felfogta.

Előzmény: Kalahari (5)
gyúrgyalog Creative Commons License 2002.07.15 0 0 20
De az nem volt annyira vicces, amikor a parlamenti vitában valamely mszp-s dinó kifejtette, hogy bizony, annak idején reformer munkásőrség is alakult valahol Pécsen...
Bizony, ennyire elkötelezett reformerek voltak a kommunisták, hogy még a munkásőrséget is át akarták vinni a rendszerváltáson túlra.
Kiváncsi lennék, hogy mely roppantagyú munkásőr gondolta, hogy ilyen szervezetekre egy demokráciában szükség lehet, "csak kicsit meg kell reformálni".
Nevetségesen szűklátókörű gondolkodás, a demokrata rendszerek halovány ismerete nélkül, és manapság, 2002-ben (!) példaként hozza fel mindezt egy nagyon hülye a parlamentben. És ezek után el kell fogadnom, hogy az MSZMP dialektikus emlőin nevelkedett botcsinálta káderek ÉRTIK, hogy mi is az a demokrácia, csak azért, mert most "cucilizmus" helyett "demokatizmust" meg "cociáldemokáciát" kántálnak... ílymódon az MSZMP-t sikerült átvinni, a munkásőrséget nem.

Na ilyen demokráciát méllyen értő emberek ücsörögnek a parlamentben. Ezeknek természetesen semmiféle gondot nem okozna, ha lenne egy pruláris pártrendőrség, természetesen a parlamenti választások eredményének megfelelő arányban kapva a költségvetésből, hiszen demokratikus rendszerben így nézne ki a pártrendőrség, vagy ideológiai rendőrség.
Következésképpen, nekik semmiféle gondot nem jelent D-209 és Salgó jelenléte a vezetésben, nem is értik kinek lehet ezzel gondja, sőt ilyen emberek nélkül rendszer nem is létezhet mondják.

Hisz vegyük észre: voltak jó érzésű munkásőr szervezetek is.
Mindez valóban NEVETSÉGES!

Előzmény: lolka_bolka (12)
iscream Creative Commons License 2002.07.15 0 0 18
"Kedves Holgersson, nem tudom téged Grimm vagy Andersen költött, ..."

A könyvet Selma Lagerlöff írta, 1985-ben lett belőle osztrák - japán közös ... nem határ: rajzfilm Hisajuki Toriumi rendezésében.

Előzmény: Kalahari (13)
dez1 Creative Commons License 2002.07.15 0 0 17
Csak részben vág ide, de azt hallottátok, hogy a jugók az embargó évei alatt nem elsősorban a ruszkiktól, hanem izraeltől kapták a fegyvereket ill. elsősorban a lőszert? Érdekes, azt hittem, hogy a jugó hadiipar mindent tud gyártani, ezek szerint mégsem.
Előzmény: Nils Holgersson (9)
rabamester Creative Commons License 2002.07.15 0 0 16
Én bízok benne!

Újra felkapom a zubonyom, és halomralövöm az engedetlenkedő polgári ökörkörök tüntetőit!

raba mester

wupiupi Creative Commons License 2002.04.12 0 0 15
Nem fecsgünk elvtársak, nem fecsegünk! Nem értem miért kell mindent ötvenszer elmondani az elvtársaknak. Fecsegés + lanyha éberség + kifürkészhetőség = soraink fellazulása! Ha a magukról megfeledkezett elvtársak képtelenek megérteni, amit Agit.Prop.Titkárságunk állandóan hangsúlyoz, könnyen tovaris Stirlitz2000 intézményében találják magukat és lesz idejük gondolkoni azon, érdemes-e elárulni a Pártot legféltettebb titkainak kiszivárogtatásával. Csend tehát és munkára fel! Világ Proletárjai Egyesüljetek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!