Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.12 0 0 4
Mégiscsak meggyőztél - ha nem is a ruhámra, de az autóm antennájára kitűzök egy fehér szalagot!
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.12 0 0 3
Nagyon szépnek és emberinek tartom kezdeményezésedet, de attól tartok, hogy ebben a mai politikai légkörben még az ilyen fajta semleges véleménnyilvánítástól is tartanak az emberek. Egy fehér szalagnak is van elutasító jelentése, mégha a gyűlölködést is utasítja el. Sokan nem engedhetik meg maguknak az ilyen véleménnyilvánítást sem még 10 napig ("Ki nincs velünk...") ..... aztán majd BÉKE lesz!
Persze etikai szempontból messzemenően támogatlak!
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2
Kedves Ernő...

...van igazságod, de én azt gondolom, hogy van nekem is...

Néha nem elég gondolni valamire, ki is kell mondani, én ezért vetettem fel és terjsztem most a fehér szalag gondolatát. Eddig én is úgy éreztem, mint ahogy ezt most Te leírtad, viszont sokan félnek ma!!! Én azt gondolom, hogy a pártelkötelezettség nélküli jelzés arra, hogy valaki vágyik a békére, s nem azért hallgatag, mert fél! Ez erősítés lehet azoknak, akik elkapják ma a szemüket azokról, akik jelvénnyel, kokárdával "tüntet"-nek!!! Nem mindenki erős, nem mindenki mer szembeszállni az erőszakkal, s persze sokan - a csandes, tisztességes és túlnyomó többség - csak élik életüket, mert az épp elég nekik... én ezekre gondolva, és az önmagukat hangosan, jelvényekkel, színekkel "kitüntetők"-kel szemben kívánom mától a fehér szalggal a magam részéről jelezni, hogy nekem ez a fajta - szintén - elkülönülésem a tisztaság igényét mutatja mások számára látható módon. Persze lehet hamis bárki és bármilyen "színekben", akár fehérben is, ennek ellenére én teszek egy kísérletet...

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.12 0 0 1
Nem polgárháború folyik, csak választások vannak!
Nekem az a fehér szalag, hogy semmit nem tűzök ki. Se trikolort, se pirosat, se fehéret, és azt hiszem, hogy a többség így van vele. Különösebben nem sokat számít, hogy melyik fél lesz a győztes, viszont 10 nap múlva az egyik aljas csőcseléknek fog számítani, a másik pedig nemzetmentőnek - bárki is legyen a nyerő.
Addig is tudomásul kell vennünk, hogy a politikában mindent szabad. Mindenki úgy nyeri meg vagy veszti el a választásokat, ahogy akarja.
Ha kimész a hegyekbe az erdőbe, és egymagad elüldögélsz és elgondolkozol a világról, akkor rájöhetsz, hogy ez az egész mostani felhajtás csak olyan, mikor szellő fodrozza a tó vizét.
9mck - ernő
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.12 0 0 0
Én meg ehhez még ezt javaslom:

Tűzzünk ki a béke igényének jeleként
FEHÉR szalagot

a megosztás és mogosztottság kokárdái és a pártjelvények helyére!

kobbold Creative Commons License 2002.04.12 0 0 topiknyitó
Éljen Magyarország két részének megbonthatatlan barátsága! Ez ugyan mintha idézne valamit, de aktualizált változata ma mindenképpen...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!