Keresés

Részletes keresés

deus Creative Commons License 2002.04.12 0 0 24

Hát nézzük Koko véleményét akkor:

"...számomra csak az a lényeges, hogy én és a családom minél jobb körülmények között élhessünk az elkövetkezendő években."

Bravo.

Nem hiszem, hogy ez önző, szűk látókörű szemlélet lenne :) de azért talán vannak ezen kívül más lényeges dolgok is, nem gondolod, kedves Koko?

Eszembe jut egy másik idézet, jó 40 éve írták talán, már nem is tudom hol:

-- Mi az egzisztencializmus?
-- Dögöljön meg mindenki, csak nekem legyen sok pénzem, éljen a haza!

:)

bár inkább: :(

Zsiger Creative Commons License 2002.04.12 0 0 21
Vagyis januarban azt nyilatkozta, nem lesz reklamember, aprilisban megis reklamember lett !
Előzmény: Zsiger (18)
deus Creative Commons License 2002.04.12 0 0 20

Nem.
Nem rájuk gondoltam.
Olvasd el még egyszer az írásomat, aztán gondolkozz.

Nekem egyetlen pártban sem tetszenek az izomagyak, mielőtt még kettős mércéket kezdenél emlegetni.

A művészek politizálását meg mindig is szomorúnak tartottam, persze azért azt tegyük hozzá, hogy a kádári érában sokszor csak a művészi (előadói) eszközökkel lehetett bújtatva, célzásokkal megkerülni a kőkemény cenzúra Aczél-falát.

Lásd korai alternatív együttesek, például.

Most viszont már nincs elnyomó cenzúra, következésképp a művészek inkább éljenek a művészetnek, gondolom én. Bármely oldalon.

Mert így már nem valamilyen össznépi ügy szószólói, hanem csak ócska reklámfigurák -- akár az általad említettek is!

Meglepődsz, mi, hogy nem védem a szoclib oldali művészeket?

Előzmény: Törölt nick (14)
Perillustris Creative Commons License 2002.04.12 0 0 19
bár én sosem voltam a rajongója Kokónak, részben igazat adok Neked, talán pont ezért maradhatott volna független... (kérlek ne kezdjük el a: "de a másik is" című demagógiát)
Előzmény: Törölt nick (17)
Zsiger Creative Commons License 2002.04.12 0 0 18
Nem szelsoseges. Tudjuk.

Viselkedese pelda inkabb arra : Hogyan lehet a "szankbol segget csinalni".

Előzmény: deus (12)
AgentOrange Creative Commons License 2002.04.12 0 0 16
vitar
ezt írtad:
"se utni,se gondolkodni nem tud.mikor kapott egy pofont kiszaladt anyucihoz sirni,hogy mama engem itt utnek!hujje!mimoza!az elso akadalytol megilyedt, es a mama szoknyaja moge bujt!nagykepu nyalas jampi!"

nekem az a véleményem, hogy, ha csak melléd ütne már nem szaladnál sehova, esetleg az "anyuci"-d "kiszalada" a temetőbe, sírni.

Előzmény: vitar (5)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.12 0 0 15
Esze az nincs! Se neki se Vári Gyulának (szvsz)
Ha egy népszerű ember politizálni kezd visszaélve azzal, hogy valamiért szeretik az emberek, az egy báb, akit a valódi politikusok dróton rángatnak. Vagy valami még rosszabb... :-(
peacefighter Creative Commons License 2002.04.12 0 0 13
Lenne esze KOKO-nak?
Egy ökölvívónak?!
Maradt még valami -, amit nem vertek ki a fejéből?

A zsák megtalálta a foltját: leszerepelt vesztes a leszerepelt vesztest.

deus Creative Commons License 2002.04.12 0 0 12

Jobbszélső helyett szélsőjobb...

Na jó, ez gyenge poén, Kokó nem szélsőséges.

De azért ennek a a korábbi nyilatkozatnak a fényében elég gáz ez a szereplése...

Előzmény: Zsiger (10)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.12 0 0 11
Hogy lenne már esze, mikor a vesztes mellé állt. Magyar szokás!
Előzmény: porhuvely (-)
Zsiger Creative Commons License 2002.04.12 0 0 10
Cikk:

Koko nem lesz a Fidesz reklamembere

......
Koko kijelentette: Elobb lesz a Fradi jobbszelsoje, mint a Fidesz reklamembere.

2002. januar 21.

Bekezdes cime: Nem lesz a Fidesz reklamembere

"A napokban felrepult, hogy atlantai olimpiai bajnokunk a Fidesz reklamkampanyaban is reszt vesz. " Ez egy hatalmas pletyka." - tette hozza -, ennek annyi a valosagtartalma, mint hogy en leszek a Fradi jobbszelsoje. "

2002. aprilis 10-iken megis elment, onkent, pedig "nem hivtak"!???

Biztos azert ment el, mert erot akart atadni a Fidesznek.

Megmutatni, hogy K.O.-val barkit ki lehet utni !!!/Meg a Fideszt is./ Cikk indexen.

kk972 Creative Commons License 2002.04.12 0 0 9
Kokó tényleg jól mutat Orbán mellett, sok közös vonásuk van. Bár Kokó legalább észrevette, hogy kiütötték.

Ez a kormány a javunkat akarja! Ne adjuk oda neki!!! :-)

ÉLIÁS Creative Commons License 2002.04.12 0 0 8
Bezzeg ha fideszék ellen lett volna, akkor nem ezt mondanátok!Akkor ő lenne most a fekete bárány, az áruló.
deus Creative Commons License 2002.04.12 0 0 7

Asszem, az már elég egyértelmű jele a hanyatlásnak, amikor egy párt már boxolókat, díjbirkózókat, dalnokokat és egyéb mutatványosokat vonultat fel, hogy erősítse omladozó állásait.

Szép kis line-up:

Orbán, aki az ököljogot a családjában tanulta és az Ifjú Gárdában tökéletesítette, Kokó, aki szegény feje már levitézlett mint boxoló...
Jut eszembe: Meciar is birkózó volt...

Szerintem az erő-emberek csak maradjanak az arénában. Az én életemet meg irányítsák olyanok, akik nem elsősorban az izmaikra, hanem a (szak)értelmükre támaszkodnak.

Előzmény: porhuvely (0)
vitar Creative Commons License 2002.04.12 0 0 5
se utni,se gondolkodni nem tud.mikor kapott egy pofont kiszaladt anyucihoz sirni,hogy mama engem itt utnek!hujje!mimoza!az elso akadalytol megilyedt, es a mama szoknyaja moge bujt!nagykepu nyalas jampi!
Tamás Creative Commons License 2002.04.12 0 0 4
Mi mellett fröcsögött Kokó? :-)
Előzmény: porhuvely (0)
leorosso Creative Commons License 2002.04.12 0 0 3
Valóban egy nagy egyéniség. Kevés ember tud ilyen nagyon kultúráltan veszíteni. Kelene tanulni tőle.
Ariel Creative Commons License 2002.04.12 0 0 2
hat ha ezen mulna a dolog, akkor inkabb barrera vagy hamed kellene a fidesznek.. :DDDD
szigetelőszalag Creative Commons License 2002.04.12 0 0 1
Pont ennyi.
porhuvely Creative Commons License 2002.04.12 0 0 0
Mitobb, ember, aki erez, gondolkozik, es nem valami _ellen_ tud csak frocsogni, hanem _mellett_.
porhuvely Creative Commons License 2002.04.12 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!