Nem.
Nem rájuk gondoltam.
Olvasd el még egyszer az írásomat, aztán gondolkozz.
Nekem egyetlen pártban sem tetszenek az izomagyak, mielőtt még kettős mércéket kezdenél emlegetni.
A művészek politizálását meg mindig is szomorúnak tartottam, persze azért azt tegyük hozzá, hogy a kádári érában sokszor csak a művészi (előadói) eszközökkel lehetett bújtatva, célzásokkal megkerülni a kőkemény cenzúra Aczél-falát.
Lásd korai alternatív együttesek, például.
Most viszont már nincs elnyomó cenzúra, következésképp a művészek inkább éljenek a művészetnek, gondolom én. Bármely oldalon.
Mert így már nem valamilyen össznépi ügy szószólói, hanem csak ócska reklámfigurák -- akár az általad említettek is!
Meglepődsz, mi, hogy nem védem a szoclib oldali művészeket?
bár én sosem voltam a rajongója Kokónak, részben igazat adok Neked, talán pont ezért maradhatott volna független... (kérlek ne kezdjük el a: "de a másik is" című demagógiát)
vitar
ezt írtad:
"se utni,se gondolkodni nem tud.mikor kapott egy pofont kiszaladt anyucihoz sirni,hogy mama engem itt utnek!hujje!mimoza!az elso akadalytol megilyedt, es a mama szoknyaja moge bujt!nagykepu nyalas jampi!"
nekem az a véleményem, hogy, ha csak melléd ütne már nem szaladnál sehova, esetleg az "anyuci"-d "kiszalada" a temetőbe, sírni.
Esze az nincs! Se neki se Vári Gyulának (szvsz)
Ha egy népszerű ember politizálni kezd visszaélve azzal, hogy valamiért szeretik az emberek, az egy báb, akit a valódi politikusok dróton rángatnak. Vagy valami még rosszabb... :-(
......
Koko kijelentette: Elobb lesz a Fradi jobbszelsoje, mint a Fidesz reklamembere.
2002. januar 21.
Bekezdes cime: Nem lesz a Fidesz reklamembere
"A napokban felrepult, hogy atlantai olimpiai bajnokunk a Fidesz reklamkampanyaban is reszt vesz. " Ez egy hatalmas pletyka." - tette hozza -, ennek annyi a valosagtartalma, mint hogy en leszek a Fradi jobbszelsoje. "
2002. aprilis 10-iken megis elment, onkent, pedig "nem hivtak"!???
Biztos azert ment el, mert erot akart atadni a Fidesznek.
Megmutatni, hogy K.O.-val barkit ki lehet utni !!!/Meg a Fideszt is./ Cikk indexen.
Asszem, az már elég egyértelmű jele a hanyatlásnak, amikor egy párt már boxolókat, díjbirkózókat, dalnokokat és egyéb mutatványosokat vonultat fel, hogy erősítse omladozó állásait.
Szép kis line-up:
Orbán, aki az ököljogot a családjában tanulta és az Ifjú Gárdában tökéletesítette, Kokó, aki szegény feje már levitézlett mint boxoló...
Jut eszembe: Meciar is birkózó volt...
Szerintem az erő-emberek csak maradjanak az arénában. Az én életemet meg irányítsák olyanok, akik nem elsősorban az izmaikra, hanem a (szak)értelmükre támaszkodnak.
se utni,se gondolkodni nem tud.mikor kapott egy pofont kiszaladt anyucihoz sirni,hogy mama engem itt utnek!hujje!mimoza!az elso akadalytol megilyedt, es a mama szoknyaja moge bujt!nagykepu nyalas jampi!