Fanyűvő!
Kérlek világosítsd meg csacsi elmémet,hogy miért lenne jó az mszp győzelme a MIÉP-nek.
Cserébe elárulok Neked egy titkot.Lényegesen jobb állapotban nem lenne az ország,ha a fidesz nyerte volna meg a 2002-es választásokat,mondjuk 10000 szavazattal.Így első olvasatban tudománytalan fikció,meg miegymás...de a helyzet nem egy sporteseményhez hasonlítható.Hogy ki nyer az most biztosnak látszik.Azonban 15 éve kisérletet sem teszünk a lényeges problémák megoldására,a legkisebb fájdalommal járó kezelések megtételére,csak egy példát arra,hogy még mindig egy posztbolsevista felfogás áldozatai vagyunk a százalékok és átlagok tengernyi adathalmazában...a példa..a nyugdijasok átlagnyugdija ma 37000 ft.A rendszerváltással a közéletből nyugdijba vonuló kb kétszázezer káder/köztük sok-sok akkor negyvenes/ ezt az elöbbi átlagot mára kétmillió ember esetében huszonezer forintra zülleszti.Csak e 2 millió ember méltóságában megalázott,megnyomorított és védekezésre képtelen,de VÁLASZTÓ.
Ezt nem tudta tisztázni egy Orbán országértékelő de egy meggyessi pláne nem fogja tudni helyre tenni holnap.Egy esetleges választást nyerő fidesz egy sirdogáló pokornival vagy egy olimpiai részvétel ellen ágáló/Los Angeles/schnitt-el nem lesz képes hiába szervezi agyon magát/női,kisgazd,nyugd,kereszt.dem stb tagozatokkal.Ezt az eszmefuttatást csak a példa kedvéért vezettem le,ehhez,hogy megértsd nem kell az a tény,hogy volt e rozsadombi megállapodás vagy sem.Tehát az elvtársak keze hatvan éve ott van a spájzkulcson,sőt a testvérpártok pénzét is mostanában nálunk vélik megtalálni.A bosszuálló aktuális kiszavazáskor az ugynevezett nemzeti kormányok kapnak a kezükbe egy zászlót,de nem spájzkulcsot.
Kinek a hátterében te ostoba? Az a te háttered is. 0 km - ez a fidesz érában átadott autópálya szakaszok hossza, valamint másik dimenzióban a teljesítményed. Mi mindent tettek tönkre ökörke? Jön a nemzethalál ugye? Költözz el vagy állj a lábadra, sírjál alamizsnáért, csináld a hangulatot, azért is fizetni kell, takarodj, nem vagy normális emberek közé való.
Fidesz-fidesz jól csináld, veszek neked Bábolnát.
1000 milliárd a hiányunk Torgyi bácsit ne bántsuk.
Tüntessünk az utakon hátha nátha megfázunk.
Ovi bácsi jó gyerek, focizik, majd kizsebel.
Kövér Laca nem laca egyszerüen felakaszt.
Simicska most hova lett? Tán Az Antilákon legelget?
Jönnek majd a szép idők,az EU-ban az OVI győz!
Hajrá fityisz!!!!!!!!
Hajrá Alcsut sc!!!!!!
Milyen 0 km-ről beszélsz?
" Mire vagy büszke seggnyalókám? "
Ezek vagytok ti:
00000000
" Rossz a tehetetlenség és a dilettantizmus, ugye?"
Most viccelsz?, ezt te mondod, akinek a hátterében a rendszerváltás leglúzerebb kormánya regnál, mindent tönkretesz, dilettáns bolsi banda...
Ébredj már fel!
Öreg, Te nagyon zizi vagy!
Mi az, hogy Nektek milyen kormányotok van? Ez egy ország( ha nem tetszik menj el), egy kormánya van. Én sem mondtam az előző brigádra, hogy nem az én kormányom( pedig Istókuccse nem szerettem őket), mert szabad választáson, a magyar nép többsége(?) választotta meg őket, így O.V. lett a Magyar Köztársaság miniszter elnöke. A gazdákat meg kérdezd meg Torgyán "cseresznyés" Józsiról és a többi jöttmentről..
Hajrá( egységes) Magyarország!
Szerintem engem igazolsz.
Nem a termelőt, hanem a fogyasztót kell támogatni, hogy meg tudja vásárolni a drágább salátát, vagy húst, és ne a legolcsóbbat keresse.
Azzal ha a termelőt támogatják, csak megnövelik a tartási kedvet, az is belevág, aki nem ért hozzá ( pl eladni nem lehet szakképesítés nélkül, termelni lehet, elég érdekes, mert vannak ott vegyszerek is!). Ha sokan termelnek leverik az árat, jön a sápítozás, mutogatás az állambácsira.
Miért? Meg tudták? Mire vagy büszke seggnyalókám? A 0 km autópályára? Arra, hogy ezt se tudtátok elérni? Rossz a tehetetlenség és a dilettantizmus, ugye?
Te ostoba elvtárs, nem fizetnek a pártaparátcsik elvtársak az úttért és majd példálóznak, hogy ezt mi csináltuk, ez olyan mint a rákosi magyar narancsa.
Mi megcsináltuk, de bezzeg a fidesznácik nem tudták megcsinálni....!!!!
Na ná!
Igaz. A hülye dánok meg csak szaporodnak, úgyhogy kénytelenek termelni azt a sok büdös disznót, meg még tehenet is tartanak, és szerintem nem is importáltak 200000 tonna taknyos csirkét. Különben meg szerintem mi még a salátát is görögországból hozzuk be mert az "olcsóbb".
Vannak tények.
A lakosság fogy. Sokkal több az idős gyengegyomrú ember, aki nem eheti a disznóhúst. Egyébként is a a kevésbé húsoss étkezés: a sok saláta a menő.
Ebből következően kevesebb sertés kell.
A kedvenc MSZP pártod már többet lopott, mint a Fidesz 1998-2002 között.
Neked nem fura az M5-ös?
Pártfelajánlás miatt, 30 év alatt 570 milliárdot kifizet az állám azért, hogy március 12-ére a szegedi MSZP kongresszusára az elvtársak fekete autói autópályán mehessenek le.
Az MSZP-nek semmi sem drága, olyanok mint Rákosi beosztott elvtársai.
Éljen az MSZP....minnél messzebb, pl. Észek-Koreában vagy Kubában.
Ez a Fidesz szavazó-Hitler hatalom eszmefuttatásod olyan liberális Eörsi tipusú baromság, ennyire vak vagy?
...Úgy várom már Medgyessy Péter országértékelését...! Kiváncsi vagyok, - hogy mit fog mondani arra, - hogy: - miért a kormánytagok fizetését emelték fel duplájára, - és miért nem mienkét...? Miért nem az én, és a hozzám hasonló emberek vagyona növekedett 10 millióval 2003-ban...? Miért nem kaptam meg - a közüzemi díjak drasztikus emelése után - az igért kompenzációt...? Várom a magyarázatát - a sok felelőtlen igérgetés be nem váltása után...!
Sorolhatnám még a "siralmaimat", - de úgy is tudom, - hogy mindenki a saját bőrén tapasztalja Péter kém "áldásos" tevékenységét...! Nagyon várom az értékelést...! Biztos meg fog nyugtatni...!!!
Igazad van. Legjobb a thai csirke francia kenyérrel, szlovák tejsavóval leöblítve, ismerősöd meg világbankos hitelből fizetett munkanélküli segélyből vegye meg az előbbieket.
Csak 2 példa a Fidesz vívmányok "csodálatosságára".
Elkezdtek építeni 1 Milleneum nevű úszóházat a Széchenyi terv támogatásával.A kft becsődölt, az úszóház nem kell senkinek.
A másik a híres egyeni gazdák támogatásának következményére.
Nyugdíjas ismerősöm meséli, hogy ismét bajok vannak a sertések leadásával.
Mikor rákérdezek, hogy azt hittem rég felhagyott a disznózással , azt mondja : támogatták a felvásárlási árat, kaptak olcsó hitelt ezért újrakezdték.Mért ne használják ki a lehetőséget.
Tehát az árkiegészítés növeli a termelők számát, az leveri az árakat, és ismét az államra mutogatnak.
"Nem tudok mindent pontosan, csak arra emlékszem, hogy a Meggyesi - Orbán vitán a Meggyesi többször is megígérte, hogy amit a FIDESZ felépített, azt nem szüntetik meg.
Azóta persze több helyen is hallottam, hogy már finoman viszakoznak, azaz (csak!!!) módosításról beszélnek."
Azóta az Lftások mindent ledarátak. A gazdaság csődben, az összes Fidesz-kormány vívmány likvidálva. Az emberek rettegnek a jövőtől, pedig Drazsé még ki sem állt a csomagjával (Bokros legalább tökös legény volt, nem sz@rozott ennyit, megmondta az őszintét).
A kormány emellett erőszakra, provokációra alapozva kormányoz, lásd hídi tüntetés szétverése, ismeretlenek zászlóégetése a tilosnál, vagy most a kormányzati radarberuházás a természetvédelmi terület kellős közepében a Zengőn, ahol a hírek szerint már verik a tiltakozókat.