Keresés

Részletes keresés

neutron Creative Commons License 2002.04.22 0 0 8
VV_kenyer

En csak olvastam a topicot :) Egyebkent ha megnezed a datumat a hozzaszolasnak, amire reagaltal, akkor megkapod a valaszt a kerdeseidre ;)

Előzmény: VV_kenyer (7)
VV_kenyer Creative Commons License 2002.04.19 0 0 7
Kedves Neutron baratom!

Hol voltal Te eddig?
Mar reges-regen eldurvult a dolog, most inkabb kifinomodni kezd.
Par napja sokkal csunyabbakat mondogattak itt az irogato beleszolni kivano polgarok es elvtarsak.:)))))

Előzmény: neutron (-)
Adenauer Creative Commons License 2002.04.19 0 0 6
Figyu ! Pont erről szól a topic !
Nem a Fideszre szavaztam, a régi cimborám igen. Nem az MSzP-re szavaztam, a szomszéd igen.
Hármunk között minimális szemléletbeli különbség van, csak ki ide, ki oda ikszelt.
Ne minősítsünk másokat félkézből, többszörösen áttett info alapján. Ragaszkodjunk szigorúan a tényekhez !
Én nem vagyok hajlandó bedőlni ennek az ellenségesdinek, aki ezt kitalálta, végigvitte, annak a fejére úgyis visszahullik ! Aki egészségesen gondolkodik, nem törhet kizárólagosságra ! Igenis mindkét oldalt meg kell hallgatni, hogy az igazságot kicsipegethessük.
Az, hogy ki magyar, ki nem ? Én sváb vagyok és ezért nagyon szeretném, ha minél előbb EU-tagok lennénk, méghozzá egy dinamikus, gazdag Magyarországként. Ehez mindenkire szükség van, aki tenni képes. Innen is, onnan is !
Ezért, engedjétek meg, hogy megerősítsem, elég a gyűlölködésből !
Előzmény: K.Pista (1)
KovA Creative Commons License 2002.04.19 0 0 5
Igen eleg volt...

Ami Orbanc mestert illeti, ot nem sajnalom, mert szerintem ket vereseget is megerdemel, egyet a valasztason, meg egyet a fenekere...

Ennek ellenere sajnalattal megallapitom, hogy Magyarorszag tortenelmi hagyomanyaihoz hiven megint betlit jatszik...

Mert itt nem az a lenyeg, hogy jol be legyen intve annak aki megerdemli - mert megerdemli - es onmagunknak tetszelegjunk, hogy most aztan jol megadtuk neki...
Hanem sokkal inkabb az, hogy az elkovetkezo idoszakra, az EU csatlakozas idoszakara, milyen beallitottsagu kormany kerul hatalomra...
Az EU csatlakozas ugyanis uzletet jelent, es nem mindegy, hogy a mi javunkra, vagy a mi borunkre alkusznak.

Egy nemzeti-kozossegi beallitottsagu kormany inkabb szolgalja az orszag javat ebben az "uzletben" mint egy globalista szemleletu nemzetkozileg elkotelezett individualista ertekrendu kormany...

Annak ellenere, hogy a MIEP nevezetu tarsulat tehetseges fanatikusainak, valamint az SZDSZ nevezetu tarsulat meg tehetsegesebb intrikusainak es nem utolso sorban a mi manipulalhatosagunk jovoltabol immar a "haza", a "magyar" vagy az "orszag" szot jobb tarsasagban kiejteni szellentesszamba megy...

Na es ez a nagy baj... nem hazafiaskodni kell, de tudomasul kell venni, hogy bennunket nem jotekonykodasbol vesznek be Europaba...
Kokemeny uzletrol van szo, melynek a kapui a csatlakozas altal nyilnak meg... es nem mindegy, hogy milyen elvek szerint araznak... mert az arat is meg lehet venni..., sot arra alkusznak a legtobben.
De abban a pillanatban amikor megnyilnak az ajtok sokkal inkabb kell nemzetinek mint nemzetkozinek lenni...

Gazembereket es hulyeket mindket oldalon kozel egyforma aranyban lehet talalni, nehany esetleg tisztesseges szandeku vezeto sem lesz kepes megfekezni azokat...

A globalizmus jonni fog, feltartoztatni nem lehet... de epp ebben a pillanatban, a kiindulas pillanataban, a nemzeti-kozossegi szemlelet nagykepuskodo kigunyolasa, a leheto legrosszabb, szanalmas startpozicio...

Mostantol mindenki egyenileg kuzd majd.
Utoljara volt lehetosegunk osszefogni, es csak a nagyon kevesek lesznek azok, akiknek jo starpoziciot sikerul majd kivivni az Euro-zonahoz torteno csatlakozashoz...
Ennel pedig sokszorta tobben nevetnek most a "jobboldal" - egyebkent megerdemelt - bukasan...
Legalabb elmondhatjuk, hogy jo akasztofahumorunk van... az is valami.
A hajo, amelyik leket kap megerdemli, hogy elsullyedjen - a fizika torvenyei szerint - pedig nem a hajoval van a baj, hanem a kapitany volt hulye.
Csak az a baj, hogy mintha a mi tocsognank mar bokaig vizben... furcsamod pedig mindannyian egy anyanyelvet beszelunk - magunkban vagyunk, ezen a fedelzeten nem all itt velunk Europa.
KovA

Qkorica Creative Commons License 2002.04.19 0 0 4
1989. június 28-án félmillió szerb gyűlt össze Rigómezőn, hogy kitörő lelkesedéssel üdvözölje Szlobodan Milosevic szerb pártvezetőt, akit korábban azzal vádoltak, hogy következetesen távol tartja országát a kelet-európai demokratikus változásoktól. Milosevic erre a szerb nemzeti egység eszméjének hangsúlyozásával, a nemzeti érzelmek felkorbácsolásával válaszolt. A rigómezei nagygyűlés szervezésében, az érzelmek elszabadításában és igazolásában kiemelkedő szerepet vállalt a szerb ortodox egyház. Milosevic állami forrásokat is felhasznált arra, hogy a tömeget arra a nagygyűlésre szállíttassa, amely új irányt adott a szerb történelemnek, és az államrendőrség félelmet keltő jelenlétében, az államvezető pozíciójából, de a saját hazájában elnyomott szerbség sérelmeit felidézve tartotta meg gyújtó hatású beszédét. Független tudósítók a tömeget félmilliósra becsülték, a szervezők és propagandistáik már ekkor másfél millió fanatizált résztvevőről beszéltek. Kiváló szónok és karizmatikus politikus mutatkozott be a rigómezei nagygyűlésen - olyan, aki képes magával ragadni a hallgatóságát, és félelmet ébreszteni mind ellenfeleiben, mind az esetleges habozókban. Ezzel vált egyértelművé az a folyamat, amelynek során minden egyes polgárnak el kellett döntenie, hogy a jövő vagy a múlt erői mellé áll-e. Az, hogy valaki a jókhoz vagy a gonoszokhoz tartozik-e, fontosabb lett, mint a béke, a nyugalom, a szomszédokhoz való jó viszony, a barátság, a szerelem. Az emberek a lelkesedés ellenére nehezen fordultak egymás ellen, mert úgy érezték, van vesztenivalójuk, a nyugalom és a biztonság fontosabb számukra a megfeszített akaratot és kikényszeríttet egységet igénylő távoli céloknál. Először csak rémhíreket terjesztettek, de mivel nem volt rájuk valódi bizonyíték, az emberek nemigen akarták elhinni őket. Ezért aztán komolyabb eszközöket kellett igénybe venni, hogy szembe lehessen fordítani egymással a kétkedőket. Családokat kellett lemészárolni, és elterjeszteni, hogy valóban veszélyben a haza, s ha Milosevic azt üzeni, minden szerbnek el kell menni.

Ez tényleg így volt, személyes elbeszélésből is ismerem. Ugyanezt a technikát alkalmazza most a Fidesz is. (Persze fegyverekről nálunk nincs szó!) Oszd meg a népet és uralkodj! Szombat óta már nyugodtam merem állítani, hogy OV. és társai politikai bűnözők. Vagy mi jelölünk jövőt OV-nak, vagy ő nekünk.

bubu001 Creative Commons License 2002.04.19 0 0 3
1. Sajnálom, ha valaki csak ez alatt a 4 év alatt ébredt rá milyen magyarnak lenni.
2. Nem vádollak antiszemitizmussal és rasszizmussal, idegengyűlölettel sem fasizmussal, mert nem ismerlek.
3. Én nem mondom, hogy igazam van, csak másként látom a dolgokat, és ezért nem szavazok a Fideszre.
4. A másságkultusz legnagyobb hirdetője: Csurka István.
5. Szerinted most miben kell győzni a magyaroknak? a szavazásban? aki nem a Fideszre szavaz az nem magyar?
Előzmény: K.Pista (1)
miriuta maci Creative Commons License 2002.04.11 0 0 2
1.)Egyetlen embernek sem kell elhagynia az országot, bármilyen kormány kerül hatalomra.

Lehet, hogy nem fog tetszeni az új kormány, de félnem nem kell tőlük, legfeljebb nagyon nem fog tetszeni amit csinálnak, és aggódni fogok a hazám jövőjéért ha szerintem rossz irányba viszik az országot. Sajnos beidulhatnak olyan folyamatok amiket nem lehet helyrehozni: befejeződhet az ország kiárusítása például. Már most is nagyon nehéz helyzetben vagyunk e téren.

DE: "Áldjon vagy verjen sors keze, itt élned, halnod kell!"

2.) Egyetlen barátommal sem vesztem össze, pedig akadnak közöttük nagyon másként gondolkodók is.

3.) Megverés téma. Itt meg kell védenem magunkat.
Az egész kapmány alatt KIZÁRÓLAG jobboldali érzelmű embereket vertek meg. Tehát én ezen hadd ne gondolkodjak el, tegye meg ezt az a baloldali kemény mag.

Előzmény: neutron (-)
K.Pista Creative Commons License 2002.04.11 0 0 1
Sajnos igazad van,hisz magamon is ezt látom.
De a harc most azért ilyen kiélezett,mert az emberek végre felismerték,hogy mit veszíthetnek egy esetleges szociálliberális hatalomátvétel esetén.

Ez alatt a 4 év alatt az emberek újra ráébredtek arra,hogy milyen is magyarnak lenni,hogy nem kell lesütött fejjel mennie valakinek csak azért,mert keresztény magyarnak született.
Kezdi visszanyerni a nemzet az önbecsülését,a magyarságtudatát,a büszkeségét.Nagyon nehéz feladat ezt elérni,mert az elmúlt 50 év nagyon mély és nehezen gyógyuló sebekethagyott ennek a nemzetnek a lelkében.
De az magyarok egy része ezt megértette és meg akarja értetni ezt a másik féllel is.Azok viszont a balliberális agymosógépezet áldásos tevékenysége révén beszűkült tudatúak és csak az orrukig látnak.Azok csak abban tudnak gondolkodni,hogy most ezer forinttal több vagy kevesebb lesz a zsebükben.Nemzetben kell gondolkodni,mert ha nem ezt tesszük akkor elvesztünk.Egy ezer éves keresztény országnak nem szabad hagynia,hogy olyan kormánya legyen,amely idegen érdekeket szolgál.

Tudom,ezt sokan a balliberális szavazók nem látják át,vagy nem akarják átlátni,és inkább antiszemitizmussal,rasszizmussal,idegengyűlölettel,fasizmussal vádolnak bennünket.

Egyszer talán ők is belátják,hogy tévedtek.Mi nem fogunk úgy ordibálni,mint ők,nem fogunk gyűlölettől sziszegve átkozódni,mert tudjuk,hogy igazunk van és,ha halkan mondjuk az igazat,az akkor is igaz lesz.

És ezútttal össze kell fognunk.Össze kell fognunk nekünk nemzeti radikálisoknak és a polgári jobboldalnak.És ha mi összefogunk,akkor senki nem fog minket legyőzni és nem jönnek vissza a múlt kísértetei,a hazaárulók,a gyilkosok.
És nem jönnek vissza a talmudi ige kiszolgálói,a másságkultusz megteremtői.Eltoljuk őket magunktól olyan messzire,amilyen messziről már nem tudnak visszajönni ide.

Bizzunk egymásban és bízzunk ebben a kétezer éves ősi nemzetben,mely történelmi pillanatokat él most meg.

Előre magyarok,mindig csak előre és akkor győzni fogunk!

Előzmény: neutron (-)
magyar tarka nagy barom Creative Commons License 2002.04.11 0 0 0
S ki fogja az indulatokat lecsillapítani?
Ki fogja a barátokat kibékíteni?
Miért nehéz embernek maradni?
Előzmény: neutron (-)
neutron Creative Commons License 2002.04.11 0 0 topiknyitó
Kicsit kezd eldurvulni a dolog, nem ertem miert kell ennyire egymasnak ugrani egy olyan allamban, ahol elmeletileg demokracioa van. Nagyon nagyon rossz ami most folyik, nagyon rossz, hogy fujnak egymasra az emberek (senki ne probaljon meggyozni, hogy nem, latom minden nap!). Valasztasok utan le is kopjuk majd egymast? Vagy megverjuk? Azert mert mashogy gondolkodunk? Ez a legnagyobb vesztesege a mostani valasztasoknak, barki is gyozzon...a vesztes az Magyar ember (aki a lelkeben is az, nem csak kulsosegekben!)...

Szomoru, hogy ott tartunk hogy sokan el fognak menni az orszagbol ha x vagy y part nyer, mert felnek. Talan kicsit magaba szallhatna mindenki, elgondolkodhatna, es nem a sajto a forumok baromsagain/tenyein kene ragodni, hanem eloszor magunkban rendet tenni...

.....partallastol fuggetlenul.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!