Nem is tudom, melyik oldal nyitott itt már több topicot Ha orbán megy, lecsukatják a fideszeseket címmel.
Az elmúlt négy év alatt mindenki egyformán fejlődhetett, gyarapodhatott. MSZP szavazók is kaptak lakáshitelt, nekik is 50e lett a minimálbér. Még Tocsikot sem csukatták le.
Az MSZP-SZDSZ plakátjai, igérgetései beváltak, mert az emberek hisznek annak amit mondanak nekik. Meg a választók alapvetően elégedetlenek. Ha az újjadat nyújtod, a karodat akarják.
Ez mindkét oldalra igaz.
Én személy szerint nem értem, hogy lehet az igéretek és tettek között az igéretet választani, de lelkük rajta. Négy év múlva úgyis eljön a törlesztés...
Mindenki úgy szavaz, ahogy akar. De nem Orbánék kezdték a gyűléseket. Volt lufieregetés is pl. a hősök terén...
Beszéljünk - lehetőleg normális hangnemben - arról, hogy a mostani kormány által elindított kampány milyen veszélyeket, sajátosságokat rejt magában. Véleményem szerint előfordulhat, hogy bumeráng módjára üt vissza a kitalálóira. Az ellenkezője sem lehetetlen. Mindenesetre országunkban a hangulat rossz, az emberek úton-útfélen vitáznak és olyanok haragszanak a másikra, akik azelőtt jó barátok voltak. És ez még nem a végső állapot. Ez szomorú. És ezért valakinek majd vállania kell a felelőséget. Vagy nem?