Hat ettol feltem...ugy latszik a legtobb netezot, aki politizal, csak egyes partok iranyitanak, es csak azt tudjak harsogni, amiket a szajukba adnak. Eleg elkeserito, mert egy orszagban nem ennek kene dontenie.
Szomoru, hogy nincsenek sajat velemenyek...de lehet, hogy csak a Topic cim nem volt eleg vonzo...talan kesobb probalkozok egy "Csinaljunk haborut" vagy "Orban es Medgyessi homoszexualisok, es kozos gyerekuk lesz" cimut. Erre talan lenne erdeklodes :))))
Latom nem sokan szeretnek kulturaltan leirni a velemenyuket, lehet hogy csinalok egy Fuckoljunk minden partra topicot, lehet, hogy az jobban menne...na mindegy...jol elszorakoztatom magam ugylatszik :(
Úgy látom a helyzetet, hogy van két nagy párt, mindkettő tekintélyes létszámmal részt fog venni a parlament ülésein, függetlenül attól, mit hoz a második forduló. Az együtt működés az csak együttműködéssel jöhet létre. Ez alatt nem azt értem, hogy bármelyik pártnak meg kell hunyászkodnia vagy könnyen engednie, de nem szabad, hogy a dac, a rágalmazás és a lázítás legyen hangsúlyos. Sajnos az elmúlt néhány napban rengeteg olyan levelet, hozzászólást, valós vagy állítólagos megjegyzést olvastam főleg a jobboldal részéről, ami sokkal inkább ellenségeskedésre, gyűlölködésre szólít fel, mintsem azt tárgyalná, hogyan lehet épeszűen összefogni az ország lakosságának jobb vagy bal oldalt támogató felét! Egy országunk van, itt kell együtt élnünk ellenségeskedés nélkül, haladni csak együtt tudunk, egyik oldal a másikkal, ha nem is kézenfogva, de mindenképpen együttműködve.
Ezt a Topicot azért hoztam létre, mert érdekel INTELLIGENS, HIGGADT, és KULTURÁLT emberek véleménye arról, hogy miként látják az egyes pártok átalakulásait, változásait a elmúlt 10 évben, és hogyan látjátok az ország jövőjét, ebben, vagy abban az esetben.
Én magam nem is kívánok többet hozzászolni a témához, szintén nem kívánok állást foglalni egyik vagy másik párt mellett, objektiv, higgadt véleményeket szeretnék olvasni.
Ezért szeretném, ha betartanánk néhány szabályt:
- Minden pártról lehet írni rosszat, jót, de csak kultúráltan!
- Kerüljuk a zsidó, cigány, geci, bolsevik, kommunista, kokárdás, fasiszta, maszop, szadesz és hasonló kifejezéseket mellőzni!
- Kéretik a pártokat a nevükön nevezni!
- Csak SAJÁT, objektív véleményekre vagyok kíváncsi, nem sajtóhírekre, nem olyanokra, amit a "haverom haverjatól hallottam"
- Aki a fentiekre nem képes, azt megkérném, hogy NE EBBE A TOPICBA írjon.
"Az ember egyetlen igazi szabadsága a szabad választás joga. Mindenki vélemenye mérvadó, és meghalgatandó, egészen addig, amíg nem tartja saját verzióját kizárólagosnak"