Keresés

Részletes keresés

lms Creative Commons License 2002.04.11 0 0 21
Meggyoztel.
Előzmény: Esik (20)
Esik Creative Commons License 2002.04.11 0 0 20
Kedves lms!

"...a családunk, a gyermekeink, az emberi méltóságunk, a szabadságunk, a hitünk és a hazánk. És mindezt most meg kell védenünk! "

Ha Te EZT elhiszed, szerintem ő meg hiheti AZT

Előzmény: lms (19)
lms Creative Commons License 2002.04.11 0 0 19
Metlosz

es te elhiszed ezt a baromsagot? :-))))

Stirlitz2000 Creative Commons License 2002.04.11 0 0 18
Daragijje Krasznaja Zvezda!

Partunk tamogassa a mozgalmi munkadat az Ingyekszen! A miniatur mikrofont a CIA ultette oda a Tovaris Bankarovics fulebe. Antikonspirativ brigadunk termeszetesen csupa alinformacioval zavarta a mikrofontot igy a dolgozo nepnek nyem kell aggodnia attol hogy esetleg Parttitkok szivarogtak ki!

Tovarris Stirlitz - Kolimai Alomtitkar es Holisztikus Konspirativ Liejzon Offiszer

Előzmény: Verescsillag (10)
Ezüst Sajó Creative Commons License 2002.04.11 0 0 17
Jót röhögtem! A magyar Julia Roberts!!! :-O
Ez az elnevezés onnan jön, hogy Julia Roberts nem ért az amerikai focihoz? :-)
Előzmény: hócipő (13)
Kőbányai Creative Commons License 2002.04.11 0 0 16
ezt a szöveget (betűről betűre) eddig 4 topicba nyomtad bele, találj már ki valami újat, unalmas vagy + fogd vissza magad kicsit
ane Creative Commons License 2002.04.11 0 0 15
Már csak annyit a témához, hogy nem láttam mi volt a fülükben a jelölteknek.
A te szövegedhez annyit, ha ingadozo lennnék én bizony nem szavaznák olyan pártra, akiknek ez a szurkolo serege.Mert ha ilyen a csapat, akkor ilyen leszek én is.
Ezt már nem.
Előzmény: Verescsillag (-)
Wic Creative Commons License 2002.04.11 0 0 14
Kedves Metlosz!
Felhasználónév: Metlosz
Email-cím: metlosz@freemail.hu
Homepage: http://
Üzenetek száma: 45

Az Orbán kormány alatt sérült a szólás - és gyülekezési jog, lelkiismereti és vallásszabadság.
Ne haragudj, te Hüje :-) vagy.
Nem az MSZP-röl beszélsz véletlenül?

Prés alatt a sajtó- és médiaszabadság.
Ja. Ezért lehet Népszabadság, ÉS, MANCS, Magyar Hirlap, RTLKLUB, CSIGA2 és az összes olyan lap vagy egyéb médium, ami kormányellenes.

Amiért apáink is harcoltak 1848-ban, ne legyen elveszve!
Én nem szavazok egy gyűlölködő-megfémlelítő kormányra!
Akkor NE SZAVAZZ az SZDSZ-re.:
http://www.szamizdata.szdsz.hu/friss_06/oprendszer.jpg

Más kérdés?

Wic

hócipő Creative Commons License 2002.04.11 0 0 13
Ne csodálkozz!! A magyar Julia Roberts (Dávid I) is összekeverte a kamerát a plazma TV-el ! ))
Előzmény: zákaz (2)
nr4tw Creative Commons License 2002.04.11 0 0 12
Verescsillag:

"A vitán Medgyessy szarúl szerepelt,de a kevés nyekegéstelen válaszát Fridi súgta neki egy fülhalgatón keresztül!"

a) honnan veszed? Gondolom a jobboldali körökben terjengő emailekből (ott szerepel helytelenül "mikrofon" "fülhallgató" helyett). Ha nem muszáj, ne vedd fel a lendvays-szilis stílust. Érvelj, bizonyíts!

b) Fridi? Ez a lehasznált, önjelölt sómen? Mi köze lenne neki ehhez? Szerinted az MSzP nem tud jobbat a drót másik végére tenni? Kissé alábecsülöd őket.

c) és ha így volt? Hacsak a két párt közötti megegyezés nem tiltotta, akkor meg mi van. Medgyessy még a "nyekegésével" is úgy látszik elég nagyot szakított, ergo jól szerepelt. A politikában csak az eredmény számít.

"Nagyon ciki!"

Szerintem ez a topic a ciki.

"Duplán szar ember a kedvenc miliárdos komcsi bankárotok budapesti moszkoviták."

"Emberek! Nem állatok, elmék vagyunk!" Valószínűleg helytelenül idéztem, de a lényegére megpróbálhatsz rákapni. Az, hogy valaki kire szavaz, nem kéne, hogy kihozzon a sodrodból. Pokorni is nagy szakszervezetis volt régen.

Szavazz arra, akinek hiszel, próbáld meggyőzni a többieket véleményed igazságáról, de kérlek, hogy moderáld magad.

morbiczer Creative Commons License 2002.04.11 0 0 11
Te átestél a ló másik oldalára.
Verescsillag Creative Commons License 2002.04.11 0 0 10
Igen egy fülhalgatós ,adó-vevős miniatűr mikrofon látszott ottt balra a fűlzsír mellett!!!:)
Werbernek fordították,ő pedig a 4 milliárd forintjáért megdolgozva utasította a volt TV elnök jelöltet.
Így jó tetszik komcsikáim!

Cs.

Előzmény: Kagakusha (7)
Ezüst Sajó Creative Commons License 2002.04.11 0 0 9
Csillagom! Már megint égeted magad. Nem vagy még elég veres? :-)
Kagakusha Creative Commons License 2002.04.10 0 0 7
"Medgyessy fülében mikrofon volt!"
... és a fülével beszélt.
Jól figyeltél! :-))
Esik Creative Commons License 2002.04.10 0 0 6
De azért megkérdem: mit gondolnál, ha éppen az állításod ellenkezője volna igaz? Zavarna fikarcnyit is?
morbiczer Creative Commons License 2002.04.10 0 0 5
Hihetetlen. Már a fikázás terén, ahol tényleg nem kell tekintettel lenni semmilye tényre, hanem hazudhattok szabadon össze-vissza, már ott se tudtok újat kitalálni?

"EngesztelhetetlenGyűlölet válasz erre | adatok | e-mail 2002-04-05 22:59:45 (0)

Ti észrevettétek, hogy Medgyesinek volt valami a fülében? Nem vagyok benne biztos hogy jól láttam, de mintha egy kis fekete valami lett volna a bal füle mögött, szeirntem kis fülhallgató. Az emberei azon keresztül dirigálták, hogy mit mondjon - nem csoda, hogy nem volt egyetlen összefüggő mondata sem. Nem hallotta rendesen az utasításokat!! MŰSZAKI ZAVAR VOLT MEGYES BUKÁSA!!!:))))) "

U.i. Remélem Medgyessy 21-én ugyanúgy megbukik, mint 7-én. :)

vermeer Creative Commons License 2002.04.10 0 0 4
Inkább egy bukaresti nyelvészzseni formálta mondatait.

vermeer

Előzmény: zákaz (2)
Esik Creative Commons License 2002.04.10 0 0 3
Ha lett volna egy csöpp eszed, ezt a témát nem hoztad volna fel. Tudod mindkét jelöltről vannak képek. Medgyessy fülében nem volt vevó készülék. Hogy Orbánéban volt-e, az meg nem hiszem, hogy Téged érdekelne.
zákaz Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2

Most mikrofon volt vagy fulhallgato? Nem mindegy! Az igazsag szerint en egy miniatur Horn Gyulat lattam ulni a fulcimpajan.
Boarhunter Creative Commons License 2002.04.10 0 0 1
Elkéstél csillagom! Ilyen topic már volt! Ebből megint nem lesz zsebpénz...
Amúgy viktorról is ugyanezt terjesztik. És ő elég sokat kivárt a válaszok előtt...
Babaloo Creative Commons License 2002.04.10 0 0 0
De sötét vagy, tejóég!
Verescsillag Creative Commons License 2002.04.10 0 0 topiknyitó
A vitán Medgyessy szarúl szerepelt,de a kevés nyekegéstelen válaszát Fridi súgta neki egy fülhalgatón keresztül!Nagyon ciki!
Duplán szar ember a kedvenc miliárdos komcsi bankárotok budapesti moszkoviták.
V.Cs.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!