Keresés

Részletes keresés

pannonbetyár Creative Commons License 2002.04.28 0 0 162
A "kiscsávó" viszont nem.
Pont.
Előzmény: fastcar (161)
fastcar Creative Commons License 2002.04.20 0 0 161
Ide figyelj kiscsávó! Az édesanyám úgy írja a nevét, hogy Groll Éva.
Előzmény: Fekete_Péter (160)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.04.20 0 0 160
Na idefigyelj kiskatona! Ha gőződ sincs arról, hogy a kormányzati/államigazgatási internetvonalakat közpénzből finanszirozzák, akkor kuss!

Mellesleg grolléva ügyben még tart a vizsgálat, majd jövő héten hirdetnek eredményt-hogy finoman fogalmazzak.

Előzmény: S.F.Maranello (153)
Ilja Iljics Creative Commons License 2002.04.20 0 0 159
Amúgy amíg csak egy-két helyi nagyokosnak száll el az agya addig le lehet nyelni, gáz akkor lenne, ha valamelyik oldal szervezetten csinálná az egész országban.
Előzmény: S.F.Maranello (158)
S.F.Maranello Creative Commons License 2002.04.20 0 0 158
Talán nem volt még lehetösége kellöen megtollasodni, így csak ennyire futotta! :)))
Előzmény: Ilja Iljics (157)
Ilja Iljics Creative Commons License 2002.04.20 0 0 157
Az MSZP-sek legalább nem voltak olyan sóherek, mint Piricsén a Fidesz-jelölt felesége. :-)

Szegénykém azon bukott le, hogy nem adott mindenkinek ajándékcsomagot a szavazatért.

Előzmény: S.F.Maranello (156)
S.F.Maranello Creative Commons License 2002.04.20 0 0 156
Marinello............... MarAnello! Suliba jártál egyáltalán? Vagy csak az olvasás óra maradt ki az életedből??? :)

Te, az is biztos ízlett a népnek, bár arról az osztásról nem hallottunk! De a gyöngyösi gulyás szagát még ma is érezzük megspékelbe egy kis szalámival és édességcsomag adománnyal amit a romák kaptak. Jó tömény szag jön felöletek!

Erre gondoltam. :))

Előzmény: varu2 (155)
varu2 Creative Commons License 2002.04.20 0 0 155
Kedves S F Marinello...............

igen érződik a gulyásillat...amit a fideszes -oroszlányban osztogatott - ingyencsirkéből főztek.

Ugy erre gondoltál

Előzmény: S.F.Maranello (154)
S.F.Maranello Creative Commons License 2002.04.20 0 0 154
"Érzitek a sáfrányillatot, mi? "

A kampánygúlyásotok szagát érzi mindenki azóta is.

Előzmény: Fekete_Péter (152)
S.F.Maranello Creative Commons License 2002.04.20 0 0 153
:)
Ha nem csak beleböfögnél a topicba, hanem időnként vissza is olvasnál, akkor látnád, hogy nem a te/mi pénzünkön megy a levelezés. A gép és az internet kapcsolat megvan folyamatosan. És nem a mi pénzünkből. Bár szerinted megyó pajtás miből kampányolt??? A magánvagyonából?

Téged is le lehetne tiltani, tűzfalig! :))

Előzmény: Fekete_Péter (152)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.04.20 0 0 152
No te erkölcsbajnok:-))) Ezért tartunk itt, ahol tartunk. Mert az ilyen grollévák és társai a mi pénzünkön, munkaidőben össze-vissza leveleznek, és tevét etetnek a mehes sávszélességen.Látsz majd sikoltozást, ha letilatanak tűzfalilag egy pár dolgot! Érzitek a sáfrányillatot, mi?

Előzmény: S.F.Maranello (150)
S.F.Maranello Creative Commons License 2002.04.20 0 0 151
Te beszélsz érvelésről??? Nézz már magadba, már a sötétségtől látsz valamit egyáltalán.
Előzmény: Fekete_Péter (149)
S.F.Maranello Creative Commons License 2002.04.20 0 0 150
Szép délutánt te íkúbajnok!

Lehet, hogy te agyadnak ez felfoghatatlan, de a MEH is ugyanolyan munkahely mint a többi! Ott is emberek dolgoznak, akik között idővel kialakul a munkahelyi kapcsolaton túl más is. Ezek fényében nem hinném, hogy baj lenne ha a kersztnevén szólítja meg azt az embert akivel évek óta szinte együtt dolgozik.

A te problémád az, hogy ezek mehes címek. Gondolom a te ismerőseidnek az emailcíme kimerül annyiban, hogy bélaakretén@suttyotelep.hu, ahova való te is vagy, a hozzászólásaidat tekintve!

Előzmény: Fekete_Péter (146)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.04.20 0 0 149
Sajnos elég járatos vagyok.

De nagyon rosszul érvelsz. Mindenki gondoskodjon a rendszere, gépe, idegállapta:-) védelméről. Én akkor is azt mondom, hogy egy címlista, amit a munkahelyeden használsz nem tartalmazhat Marcsika, Lajcsika stb. bejegyzéseket. Azt tessék frímélen vagy akárhol máshol bonyolítani. Én az összes kollegámat, ügyfelemet és hivatalos kapcsolatomat normálisan tartom nyilván. A yahoos címlistámban vannak beceneves címek, de az magánügy. Erről ennyit.

Előzmény: fastcar (148)
fastcar Creative Commons License 2002.04.20 0 0 148
Kedves barátom. Nem tudom mennyire vagy jártas különbözö levelezö-rendszerekben.

Például egy Exchange szerver Outlook kliensekkel úgy néz ki, hogy az Exchange tárolja a saját Global Addresslist-jében a felhasználókat, akik a rendszerhez tartoznak. Ezen belül lehet csinálni további központi listákat. A felhasználóknak, föleg, ha nem olyan dörzsöltek, meg nincs semmi takargatni-valójuk, van egy Personal Addressbook-juk, amibe felveszik a barátaik és a munkakapcsolataik gyakran használt címeit. Mivel azért mégsem sík hülyék, amikor levelet küldenek, ebböl a listából kimazsolázzák az adott levélhez tartozó címeket.

De itt nem az a kérdés, hogy miért vannak ilyen nevek a listán, hanem az, hogy hogy került a címlista valaki bírtokába.

Előzmény: Fekete_Péter (147)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.04.20 0 0 147
'Ader-titkárság' <*>,
Igen, például egy ilyen hivatalos cím, mert ez az, tökéletesen barátilag kerülhetett bele a címlistába. Kit nézel hülyének ezzel a magyarázattal?
Előzmény: S.F.Maranello (144)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.04.20 0 0 146
"Nagy fejes lehet édesanyád, hogy a KEH sajtósát csak úgy leerzsizi. Szomorúak ezek a címlisták:-(((

Nem tudom ki az a Schillinger Erzsi, nem ismerem. Gondolom édesanyám napi kapcsolatban áll vele, esetleg egy korosztályba tartoznak, tehát nem meglepö, hogy mint ilyennel tegezödik."

Jobban jártál volna, ha hallgattál volna. Ronda kis trükkjeid vannak.Védje meg más az édesanyádat!!! Tanulnod kellene, nem kampányolnod. Amúgy meg, kérdésben a felelet:-DDDD

Előzmény: fastcar (145)
fastcar Creative Commons License 2002.04.19 0 0 145
Nem tudom ki az a Schillinger Erzsi, nem ismerem. Gondolom édesanyám napi kapcsolatban áll vele, esetleg egy korosztályba tartoznak, tehát nem meglepö, hogy mint ilyennel tegezödik.
Előzmény: Fekete_Péter (143)
S.F.Maranello Creative Commons License 2002.04.19 0 0 144
Szerintem nem a címlista szomorú. Ezek az emberek akik a címlistában szerepelnek ismerősök/barátok régóta. Gondolom, rendszeresen váltogatnak egymással emaileket. A gond az, hogy ezt a címlistát most használja valaki (a mai nap folyamán) és az NEM Groll Éva. :(
Előzmény: Fekete_Péter (143)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.04.19 0 0 143
Nagy fejes lehet édesanyád, hogy a KEH sajtósát csak úgy leerzsizi. Szomorúak ezek a címlisták:-(((
Előzmény: fastcar (140)
S.F.Maranello Creative Commons License 2002.04.19 0 0 142
Ez azért elég durva, hogy bent sincs a munkahelyén, valaki mégis hozzáfér a teljes privát címlistájához!
Előzmény: fastcar (140)
Ilja Iljics Creative Commons License 2002.04.19 0 0 141
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy az 1-2 hozzászólásos "suttogók" mögött nem Groll Éva van. A grollévák nevet azért kapták mert az ő mail címéről jött az a bizonyos suttogó propagandás levél. Ha sértő volt elnézést kérek, többet nem használom ezt a kifejezést.
Előzmény: S.F.Maranello (135)
fastcar Creative Commons License 2002.04.19 0 0 140
Újabb folyománya van az édesanyám által továbbított e-mail-nek!

Ma a következö levelet kapta meg mindenki, aki az édesanyám privát címlistáján szerepel. A dolog pikantériája, hogy ma nem is járt bent a munkahelyén.

Dátum: Fri, 19 Apr 2002 10:02:57 +0200 (CEST)
Feladó: Átlag Polgár
Címzett: Groll Éva <*>
Másolatot kap: Hangyási Henriett <*>,
Billus Daniela <*>,
Komáromi Róbert <*>,
Seres György <*>,
Simon Katalin <*>,
Bándi Noémi <*>,
'Ader-titkárság' <*>,
'Bence' <*>,
'Bicskei Mónika' <*>,
'Bohar Erno' <*>,
'Csaba ellás' <*>,
'Fári Laci' <*>,
'gabi' <*>,
'genfi képviselet' <*>,
'Gyémánt Ica' <*>,
'Koncz Mária' <*>,
'Laci+Kata' <*>,
'Misi' <*>,
'Molnár Gyuri' <*>,
'Munkástanácsok' <*>,
'Nagy Kati, Külügy' <*>,
'Robi' <*>,
'Schillinger Erzsi' <*>,
'somody' <*>,
'Süveges Gergőtv' <*>,
'sümeghy' <*>,
'Vajna Tünde' <*>
Tárgy: Döntöttem

--------------------------------------------------------------------------------
Message-ID
MIME-Version: 1.0
Content-Type: TEXT/PLAIN; CHARSET=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: QUOTED-PRINTABLE

Kedves L=E1nyok =E9s Fi=FAk!

Sokadmagammal ott leszek vas=E1rnap.
D=F6nt=F6ttem -- Menni=FCk kell!

Kellemes h=E9tv=E9g=E9t,

Polg=E1r

Az email címeket töröltem, de összevethetö néhány név azokkal, akik az ominózus levélben szerepeltek.

Ezt egy olyan e-mail címre kaptam, amit egyébként nem használok, és az édesanyám az egyetlen, aki erre szokott küldeni, nem is nézem meg túl gyakran.

S.F.Maranello Creative Commons License 2002.04.17 0 0 139
Amikor a retekklubnak nyilatkozott adta az arcát is, nem csak a nevét. Nem értem miből gondoljátok, hogy egy közel nyugdíjas korú nő, itt hablatyol össze-vissza az indexen. Térjetek már észhez, és hagyjuk ezt a topicot a francba.
Előzmény: kábelbúvár (138)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.04.17 0 0 138
No jó!

Akkor még esetleg valami igazat is írhatott!

Mondjuk a nevét. :)

Előzmény: S.F.Maranello (137)
S.F.Maranello Creative Commons License 2002.04.17 0 0 137
Bocs! Elírás történt! Azt akartam írni, hogy biztos vagyok abban, hogy NEM ugyanaz a két személy. Elnézést!
Előzmény: kábelbúvár (136)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.04.17 0 0 136
Ez esetben jó volt a szaglásom.

Pedig nincs is multimédiás monitorom! :)

Előzmény: S.F.Maranello (134)
S.F.Maranello Creative Commons License 2002.04.17 0 0 135
Nem tudom ezt miből gondolod, azt viszont már gusztustalannak tartom, hogy nem lehet "aludni" hagyni ezt a topicot. Adott volt egy középkorú nő, ti meg itt előjöttök mindenféle fikciókkal, találgatásokkal. Nem unjátok? Ízléstelen már az egész.
Előzmény: Ilja Iljics (132)
S.F.Maranello Creative Commons License 2002.04.17 0 0 134
Én viszont BIZTOS vagyok benne, hogy ugyanaz a két ember!
Előzmény: kábelbúvár (131)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.04.17 0 0 133
Klónozottak? :)
Előzmény: Ilja Iljics (132)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!