Amúgy amíg csak egy-két helyi nagyokosnak száll el az agya addig le lehet nyelni, gáz akkor lenne, ha valamelyik oldal szervezetten csinálná az egész országban.
Marinello............... MarAnello! Suliba jártál egyáltalán? Vagy csak az olvasás óra maradt ki az életedből??? :)
Te, az is biztos ízlett a népnek, bár arról az osztásról nem hallottunk! De a gyöngyösi gulyás szagát még ma is érezzük megspékelbe egy kis szalámival és édességcsomag adománnyal amit a romák kaptak. Jó tömény szag jön felöletek!
:)
Ha nem csak beleböfögnél a topicba, hanem időnként vissza is olvasnál, akkor látnád, hogy nem a te/mi pénzünkön megy a levelezés. A gép és az internet kapcsolat megvan folyamatosan. És nem a mi pénzünkből. Bár szerinted megyó pajtás miből kampányolt??? A magánvagyonából?
No te erkölcsbajnok:-))) Ezért tartunk itt, ahol tartunk. Mert az ilyen grollévák és társai a mi pénzünkön, munkaidőben össze-vissza leveleznek, és tevét etetnek a mehes sávszélességen.Látsz majd sikoltozást, ha letilatanak tűzfalilag egy pár dolgot! Érzitek a sáfrányillatot, mi?
Lehet, hogy te agyadnak ez felfoghatatlan, de a MEH is ugyanolyan munkahely mint a többi! Ott is emberek dolgoznak, akik között idővel kialakul a munkahelyi kapcsolaton túl más is. Ezek fényében nem hinném, hogy baj lenne ha a kersztnevén szólítja meg azt az embert akivel évek óta szinte együtt dolgozik.
A te problémád az, hogy ezek mehes címek. Gondolom a te ismerőseidnek az emailcíme kimerül annyiban, hogy bélaakretén@suttyotelep.hu, ahova való te is vagy, a hozzászólásaidat tekintve!
De nagyon rosszul érvelsz. Mindenki gondoskodjon a rendszere, gépe, idegállapta:-) védelméről. Én akkor is azt mondom, hogy egy címlista, amit a munkahelyeden használsz nem tartalmazhat Marcsika, Lajcsika stb. bejegyzéseket. Azt tessék frímélen vagy akárhol máshol bonyolítani. Én az összes kollegámat, ügyfelemet és hivatalos kapcsolatomat normálisan tartom nyilván. A yahoos címlistámban vannak beceneves címek, de az magánügy. Erről ennyit.
Kedves barátom. Nem tudom mennyire vagy jártas különbözö levelezö-rendszerekben.
Például egy Exchange szerver Outlook kliensekkel úgy néz ki, hogy az Exchange tárolja a saját Global Addresslist-jében a felhasználókat, akik a rendszerhez tartoznak. Ezen belül lehet csinálni további központi listákat. A felhasználóknak, föleg, ha nem olyan dörzsöltek, meg nincs semmi takargatni-valójuk, van egy Personal Addressbook-juk, amibe felveszik a barátaik és a munkakapcsolataik gyakran használt címeit. Mivel azért mégsem sík hülyék, amikor levelet küldenek, ebböl a listából kimazsolázzák az adott levélhez tartozó címeket.
De itt nem az a kérdés, hogy miért vannak ilyen nevek a listán, hanem az, hogy hogy került a címlista valaki bírtokába.
'Ader-titkárság' <*>,
Igen, például egy ilyen hivatalos cím, mert ez az, tökéletesen barátilag kerülhetett bele a címlistába. Kit nézel hülyének ezzel a magyarázattal?
"Nagy fejes lehet édesanyád, hogy a KEH sajtósát csak úgy leerzsizi. Szomorúak ezek a címlisták:-(((
Nem tudom ki az a Schillinger Erzsi, nem ismerem. Gondolom édesanyám napi kapcsolatban áll vele, esetleg egy korosztályba tartoznak, tehát nem meglepö, hogy mint ilyennel tegezödik."
Jobban jártál volna, ha hallgattál volna. Ronda kis trükkjeid vannak.Védje meg más az édesanyádat!!! Tanulnod kellene, nem kampányolnod. Amúgy meg, kérdésben a felelet:-DDDD
Nem tudom ki az a Schillinger Erzsi, nem ismerem. Gondolom édesanyám napi kapcsolatban áll vele, esetleg egy korosztályba tartoznak, tehát nem meglepö, hogy mint ilyennel tegezödik.
Szerintem nem a címlista szomorú. Ezek az emberek akik a címlistában szerepelnek ismerősök/barátok régóta. Gondolom, rendszeresen váltogatnak egymással emaileket. A gond az, hogy ezt a címlistát most használja valaki (a mai nap folyamán) és az NEM Groll Éva. :(
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy az 1-2 hozzászólásos "suttogók" mögött nem Groll Éva van. A grollévák nevet azért kapták mert az ő mail címéről jött az a bizonyos suttogó propagandás levél. Ha sértő volt elnézést kérek, többet nem használom ezt a kifejezést.
Amikor a retekklubnak nyilatkozott adta az arcát is, nem csak a nevét. Nem értem miből gondoljátok, hogy egy közel nyugdíjas korú nő, itt hablatyol össze-vissza az indexen. Térjetek már észhez, és hagyjuk ezt a topicot a francba.
Nem tudom ezt miből gondolod, azt viszont már gusztustalannak tartom, hogy nem lehet "aludni" hagyni ezt a topicot. Adott volt egy középkorú nő, ti meg itt előjöttök mindenféle fikciókkal, találgatásokkal. Nem unjátok? Ízléstelen már az egész.