Keresés

Részletes keresés

kultúrális ellenőr Creative Commons License 2002.04.11 0 0 0
-1?
Előzmény: kultúrális ellenőr (-)
kultúrális ellenőr Creative Commons License 2002.04.10 0 0 topiknyitó
nagyon elámultam az ATV húzásán, hogy milyen nagy az objektivitás hiánya...

azt nem *tudom*, hogy lehetne kimagyarázni, amikor a Voks Humana c. műsorban Dési János még direkt ki is nézett adás közben kicsit rémülten.. mert nem értette, mi van a szavazással, vagy az improvizációra készült éppen és szólt, hogy nem kell a szavazás :) megzavarva ezzel picit az egyik beszélgetőtársát.
mindenesetre nem ment le, mert fidesz többség volt. 63% mszp 39%. hoppá. a szavazás a www.axel.hu/szavazas címen folyt online. ez ki is volt írva alul a képernyőn. miután a fenti közjáték megtörtént. leszedték ezt a kiírást, pedig egész adás alatt kint volt. még 3-4 perc adásidő volt hátra. ezt az időt Csehák Judit szavai töltötték ki jórészt. ilyeneket bírt mondani:
"..nem hiszem, hogy a kommunikációs csatornákon mutatott.. mhmm-sic!-.. ügyességünkön múlik a sikerünk.. nyugodtan el kell fogadni.."..béke..szeretet..

szóval én nem érteni, mi lenni itt?
még az mszp beszélnek manipulációról.
azt megjegyezném, hogy eddig azt hittem az ATV picit még objektívabb, mert a többi az m1 (az jobbos túlnyomórészt) kivételével többnyire balra húz.
és a tömeg nem az m1-et bámulja, mikor Claudia is bedobja a melleit és Fridi ismét arat.
ez nagyon durva.

ellenpéldaként felhoznám Csurkát, akinek még az ő számára kedvező eredményeket is megvetően vágta az arcába 3 össztüzelő (230-as pulzussal provokatív kérdéseket fröcsögve)

mit mondtok erre emberek?

u.i: kedves polmoderátorok és tsaik ha összevonjátok a topicot, akkor előtte olvassátok is el légyszi! ha beírjátok a 2. bekezdés 3. szavát a közleményekbe, akkor elhiszem ;)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!