Keresés

Részletes keresés

liberálmensevik Creative Commons License 2002.04.11 0 0 10
Nekem is - és családtagjaimnak is - feltűnt, hogy Pokorni Zoltán a szavakat-kifejezéseket tagoltan újra elmondja-megismétli kicsit más formában.

Ezzel azt az érzetet-érzületet akarja felkelteni- elültetni a hallgatóságában-közönségében, hogy amit mond-sugall, az tiszta-világos beszéd.
A riporteteket-vitapartnereket pedig ezzel a módszerrel az adott témában-kérdésben értékes adásidő percekkel tudja megrövidíteni.

A beszéd intonációja-hanghordozása sokszor inkább egy vallási ceremónia levezetőjének stílusára-beszédmódjára emlékeztet.

A tartalom rovására az érthetőséget fokozza-erősíti, amellyel sokakban kelti azt a sikerélményt-megnyugvást, hogy egy bonyolult-összetett témában a megértés-befogadás tettét sikerrel abszolválta-véghezvitte.

Ízlés dolga : van aki bírja-szereti az ilyen szájbarágást-túlmagyarázást, s van aki azonnal elkapcsolja-kikapcsolja a televíziót-rádiót, ha meglátja-meghallja a beszélőt, meghallja a baritonját.

lm

RlCh Creative Commons License 2002.04.10 0 0 9
>Én tartottam 20-nál több ember elött, még a 70-es években. A 20-nál több az tudományos fokozattal rendelkezett<

Így egyszerű, mert '... az első sorokban ülők a szakma prominens képviselői, akik különben sem figyelnek oda. Ha meg véletlenül mégis, akkor a)nem érdekli őket; b) azt hiszik rosszul hallották; c) nem biztosak abban, hogy minek kellene elhangzani.' [Dévényi: 'Dr. Ezésez Géza karrierje' nyomán]:)))))

Előzmény: psycho-pata (6)
PuPu Creative Commons License 2002.04.10 0 0 8
Vodkát majd oszt nektek a Baja, - bunkócskának meg ott nektek az egész Fidesz vezérkar.
:O)))))
Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.10 0 0 7
Baloldalon úgy vettem észre nem ész van hanem zsigeri gyűlölet. azt beleöntik a hívekbe oszt jól elvannak vele... nem is kell nekik 50000 Ft-os minimálbér meg Széchenyi terv meg státus törvény meg ilyen úri huncutságok...

Minek az? Vodka + bunkócska. Ez kell a jónépnek.

Előzmény: Vgaby (3)
psycho-pata Creative Commons License 2002.04.10 0 0 6
Kedves honleányom!
Én tartottam 20-nál több ember elött, még a 70-es években. A 20-nál több az tudományos fokozattal rendelkezett. Ha jól emlékszem, nem "perseveráltam", honleányom, honleányom...:-)))

Előzmény: honleány (2)
Tub Creative Commons License 2002.04.10 0 0 5
Hogy te is megértsed a mondanivalóját!
Előzmény: nick (-)
nick Creative Commons License 2002.04.10 0 0 4
Igen tartottam.

Eddig ez nem volt jellemző a Fideszesekre.
Ez valami új elem.

Előzmény: honleány (2)
Vgaby Creative Commons License 2002.04.10 0 0 3
IMHO tisztában van a hallgatóság szellemi szinvonalával, felfogóképességével !
Az önálló gondolatokkal rendelkezőkre az sincs hatással ha 32X mondja el ugyanazt a baromságot.
honleány Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2
Te tartottál már beszédet 20-nál több ember előtt? Tudhatnád, hogy mindig van egy alapzaj, vagy beleszólás, ami miatt esetleg újrakezdi a szónok a mondatát.
NagyAnd Creative Commons License 2002.04.10 0 0 1
Hogy nyiss egy ujabb idiota topicot.
0
kis pimasz Creative Commons License 2002.04.10 0 0 0
Mer' nulla ötlete van és rizsálni meg kell!
nick Creative Commons License 2002.04.10 0 0 topiknyitó
A Kovács-Pokorni vitán tűnt fel először,hogy Pokorni notórisan mindent mindent kéccermond kéccermond.
Aszittem fáradt,vagy valami más baja van.
Aztán tegnap az Orbán is ezt csinálta.

Vajon mire yó ez?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!