Keresés

Részletes keresés

skywalker25 Creative Commons License 2010.10.28 0 0 9
igen picit :PPP :)
Előzmény: kölcsönzői jelmez (8)
kölcsönzői jelmez Creative Commons License 2010.10.26 0 0 8
mindenesetre a magyart máris kicsit töröd ;))
Előzmény: skywalker25 (7)
skywalker25 Creative Commons License 2010.10.26 0 0 7
sziasztok!
nekem,amerikai a párom,másfél éve együtt vagyunk jövőre összeszeretnénk házasodni
azt gondolkodunk hogy az usában kéne élni.
amit írtatok én abból nem vettem ki hogy tényleg mennyi idő a zöldkártya megszerzése.
egyszer valakitől azt hallottam hogy 3 hónap alatt megvan,jólenne tudni mi az igazság.

ha magyarországon összeházasodunk itt beadjuk nekem a bevándorlási kérelmet nagykövetségen,s utána kimegyünk amerikába pár hónap mulva akkor nekem már lesz addigra munkavállalásim---vagy zöldkártyám ???ezt nem találtam a honlapjukon
nemtudom hogy működik ez a folyamat
ha a nagykövetséget kérdezzük akkor csak web linkeket küldenek amin nemlehet mindig kiigazodni

Derek Creative Commons License 2005.12.24 0 0 6
Ja most odahazasodassal is eltart par evig.
Előzmény: Derek (4)
o2kos Creative Commons License 2005.12.24 0 0 5
2-3 evet lassult
Előzmény: Derek (4)
Derek Creative Commons License 2005.12.24 0 0 4

Hat ne ,most kb 8 ev. Kb 3 ev mig megkapja valaki a zold kartyat(kivevev a lottery),esonnantol 5 ev.

Kb 3 ev amig az elso elfogadastol az adjustment of status tart a vegleges zold kartyaig.Azelott gyorsabb volt de sept 11 ota lelassult.

Előzmény: Törölt nick (3)
o2kos Creative Commons License 2005.12.24 0 0 2
1985-ben ket ev volt a kovetelmeny.tolem elvaltak fel ev utan.ezert vizsgalt a hivatal hogy nem e nevhazassag volt amit penzert vettem.kerdeztek vagy 2 orat kemenyen,de mivel valoban nem nevhazassag volt helyben hagytak es megkaptam a zoldkartyat.1991-ben az allampolgarsagot
Előzmény: olajbaro (-)
Jack Horror Creative Commons License 2002.04.10 0 0 1
A zöld kártya nem állampolgárság. Az még plusz min. 5 év, és van sok feltétele is.
Innercity folk Creative Commons License 2002.04.10 0 0 0
Semeddig. A papírokat megkapod, csak az INS ellenőrzi a házasságotok valódiságát. Szóval egy darabig bizonyíthatóan együtt kell lakni, meg ilyenek. :) Zöld kártya c. film. :)
Előzmény: olajbaro (-)
olajbaro Creative Commons License 2002.04.10 0 0 topiknyitó
Ha összeházasodsz egy amerikai állampolgárral, meddig kell vele együttlni, hogy megkapd a papírokat?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!